عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6777 /
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ خرداد
|
قابل توجه یارگیران استقلال
زنگ خطر الهلال برای استقلال
باشگاه الهلال عربستان با جدیت در حال تدارک خود برای حضوری مقتدرانه در بازیهای آینده است. این باشگاه که شهریورماه باید با استقلال ایران در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مصاف دهد بعد از جذب موسی مارگا، مهاجم پورتو و عقد قرارداد با ژراردیم، سرمربی پرتغالی جدید خود حالا به دنبال جذب بازیکنان جدید است تا با قوای بیشتری در ادامه لیگ قهرمانان آسیا حاضر شود. ژراردیم که افتخارات متعددی را در اروپا به دست آورده، از سران باشگاه الهلال خواسته در راستای جذب یک دروازهبان خارجی اقدام کنند. ژراردیم همچنان جذب یک هافبک و یک مدافع را نیز برای این باشگاه ضروری دانسته است. این باشگاه قصد دارد به زودی راهی اتریش شود و اردوی تدارکاتی خود را آغاز کند. سران الهلال عربستان 7 بازی را در اتریش برای تیم خود در نظر گرفتهاند تا تیم خود را با آمادگی بیشتر در بازیهای آتی به مصاف رقبا بفرستند. این نوع آمادگی شاید یک زنگ خطر باشد برای باشگاه استقلال که با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم میکند. در باشگاه استقلال برخلاف باشگاه الهلال عربستان هیچ نشانهای از تدارک برای حضوری مقتدرانه در ادامه لیگ قهرمانان آسیا دیده نمیشود و در کمال شگفتی مدیران این باشگاه با هم اختلافهای بسیاری دارند. هرچند که اخیراً در نشست مشترک مدیران با وزیر ورزش اعضای هیأت مدیره از مددی قول گرفتهاند که در راستای تمدید قرارداد برخی ستارهها اقدام کند اما پرواضح است که اگر استقلال با همین بیتفاوتی گام به بازی با الهلال بگذارد و خود را تقویت نکند، شانس آنچنانی مقابل این حریف سعودی نخواهد داشت. ضمن اینکه قرار است تمام بازیها در یک کشور ثالث برگزار شود و کنفدراسیون فوتبال توجهی به درخواست استقلال برای میزبانی از الهلال نیز نخواهد داشت. الهلالیها بلافاصله بعد از مسجل شدن صعودشان به مرحله بعد، تقویت تیم خود را در دستور کار قراردادهاند و قطعاً در روزهای آتی نیز بازیکنان جدیدی را جذب خواهند کرد اما نه تنها در باشگاه استقلال خبری از تمدید قرارداد نیست، بلکه برخی بازیکنان نیز در آستانه جدایی قرار گرفتهاند.
تیم کنونی موزون نیست
مجیدی: در استقلال فاجعه مالی رخ داده است
فرهاد مجیدی در تازهترین انتقاد خود از وضعیت مالی باشگاه استقلال این جملات را به زبان آورده است:
وقتی نیمفصل به استقلال آمدم، اسپانسر در نیمفصل اول و قبل از حضور من بیش از ۹۵ درصد تعهدات کل فصل خود را پرداخت کرده بود. یعنی حدوداً ۷۵ میلیارد تومان و اگر این مبلغ را با ۱۰ میلیارد ایرانسل و ۱۲-۱۰ میلیارد آقای نامداری جمع کنیم، نزدیک به ۹۵ میلیارد تومان به حساب باشگاه آمده اما دریافتی بازیکنان تیم میانگین بین ۲۵ تا ۳۰ درصد بوده و وقتی آمدم با اعتراض بازیکنان روبهرو شدم که چرا یکی ۲۰ درصد و دیگری ۵۵ درصد گرفته.
در حال حاضر باشگاه باید ٦٠ میلیارد تومان پرداخت کند تا فقط تیم امسال را تسویه کنیم و اسپانسر هم بیش از مبلغ قراردادش پرداختی داشته است (حدود ۹۰ میلیارد تومان) و این یعنی فاجعه! فاجعهای که توسط مدیریت عوامفریب و دروغگوی قبلی اتفاق افتاده و تاوانش را باید هواداران و اعضای فعلی پرداخت کنند.
بدهیها در باشگاه آفتی است از نگاه سرمربی استقلال:
طبق لیستی که از باشگاه گرفتم، بازیکنان فقط ۲۵ میلیارد تومان از قرارداد خود را گرفتهاند و درآمد امسال هم پیشخور شده و سؤال مهم و به شدت نگرانکننده این است که ۶۰ میلیارد تومان باقیمانده را چطور میخواهند پرداخت کنند؟!
آن وقت در این شرایط خیلی از هواداران که از واقعیتها مطلع نیستند، به فکر تقویت تیم سال بعد و جذب بازیکنان قدرتمند خارجی و داخلی برای رقابت با الهلال کهکشانی هستند.
شکایت استراماچونی از دید مجیدی موضوع مهمی است:
علاوه بر همه این مشکلات بدهی ۳۵ میلیارد تومانی استراماچونی هم وجود دارد که شنیدم به مهلت آخرش نزدیک هستیم و ممکن است به کسر ۶ امتیاز و بسته شدن پنجره نقل و انتقالات استقلال منتهی شود.
این هم از شانس من است که هر وقت استقلال را گرفتم یا بیپول است یا دعوای مدیریتی دارد.
مجیدی پیرامون جذب قاسمینژاد هم حرفهای تازهای دارد:
اینجا برای اولین بار میگویم من سر موضوع قاسمینژاد به خاطر باشگاه اعتراضی نکردم و سکوت کردم، حتی گفتم حالا که نشد، حداقل پولش را بابت قراردادها به بازیکنان فعلی پرداخت کنید اما این اتفاق هم نیفتاد.
فرهاد به یارگیری سرخها اشاره دارد:
این در شرایطی بود که در همین نیمفصل رقیبان استقلال مثل سپاهان، کاپیتان تیم ملی (احسان حاجیصفی) را خریدند، پرسپولیس هم از لیگ پرتغال و قطر بازیکن گرفت اما ما مجبور بودیم با بودجه خیلی کم به بازار برویم. علاوه بر این شنیدیم که یک اپراتور در نیمفصل به تیم رقیب ۳۰ میلیارد تومان کمک کرده است.
سرمربی استقلال تیمی که در اختیارش قراردارد را موزون نمیداند:
یادمان نرود استقلال در دو فصل گذشته با تفکرات فنی یک سرمربی بسته نشده و علیرغم حضور بازیکنان خوب، تیم همگن و موزون نیست. مثلاً ما در پست هافبک دفاعی چهار - پنج بازیکن عالی داریم که باید در هر بازی نهایتاً دو نفر آنها بازی کنند اما در پست وینگر به جز مهدی قایدی بازیکن سرعتی نداریم.
سرمربی استقلال از عقد برخی قراردادها نگران است:
یارگیری مناسب و اصولی در اول فصل نیمی از قهرمانی را میسازد. نقل و انتقالات و تیم بستن برای قهرمانی، این نیست که شبانه در هتل با بازیکن ۱۶۰ میلیون تومانی قرارداد ۲ میلیاردی ببندند و امروز باشگاه را وارد حاشیه و مشکلات کنند.
مجیدی خطاب به بازیکنان گفت:
استقلال تیم بزرگی است. بازیکن باید بداند که کجا میآید. امروز همه بازیکنانم میدانند که اخلاق، نظم و کیفیت مهمترین اولویت من است. اگر منابع مالی تأمین شود، تیم خوبی خواهیم بست و بازیکنانی جذب میشوند که بازی در استقلال برایشان افتخار باشد. من یاد گرفتهام با علاقه و مبارزه و با بهرهگیری از علم پیشرفت کنم نه با استفاده از راههای غیرسالم. برای رسیدن به هدف باید سالم و جدی تلاش کرد.
مجیدی اینگونه نگرانیاش بابت تمدید قرارداد برخی بازیکنان را آشکار کرد:
به دو بازیکن خوب تیم وقتی میگویم برای تمدید به باشگاه بروید، میگویند ما تا الان هم به خاطر شما سر تمرین میآییم وگرنه یکی از ما ۱۵ درصد و دیگری ۲۵ درصد پول گرفتهایم! بنابراین تا زمانی که قراردادهای امسال تسویه نشود آیا میتوان انتظار تمدید داشت؟ وقتی میشنوم بازیکنان جوان از یکدیگر یا از مربیان یک میلیون تومان قرض میگیرند خجالت میکشم به چشمان آنها نگاه کنم. بازیکنان من تا اینجا خیلی تلاش و مردانگی کردهاند.
مجیدی به توقعات هواداران نیز اینگونه واکنش نشان میدهد:
این هم لطف هواداران به من است که توقعات هشت ساله را در سه ماه از من میخواهند. من همه اعتبارم را از استقلال و هواداران دارم و برای خوشحالی آنها از هیچ تلاشی کوتاهی نمیکنم. اگر هم الان مشکلات را میگویم فقط برای این است که همه بدانند چه خبر است وگرنه بیشتر وقتها سکوت میکنم، چون دوست ندارم کسی از دست من ناراحت شود.
مجیدی در پایان گفت:
مشکلات مدیریتی تا زمانی که به تیم لطمه نزند به من و بازیکنان ارتباطی ندارد اما وقتی اختلافات و دعواهای شخصی مدیریتی به روند مثبت تیم لطمه میزند، مجبورم واکنش نشان دهم. امروز در بخشهایی از باشگاه واقعاً ضعیف هستیم.
برای دفاع از حقوق باشگاه تنها هستیم:
وقتی بعد از دربی، آقای غلامپور و بازیکن من بدون نماینده حقوقی باشگاه به کمیته انضباطی میروند و کسی همراه آنها نمیرود و برای دفاع از این بچهها کاری انجام نمیشود، میدانید یعنی چه؟ یعنی برای دفاع از حقوق باشگاه تنها هستید.
استقلال با مدیریت شرطی مددی به کجا میرود؟
شکاف در شریان حیات استقلال
حمیدرضا عرب
طبق قانون مدیرعامل یک مجموعه از سوی اعضای هیأت مدیره برگزیده میشود اما در باشگاه استقلال از این قاعده پیروی نشده و مدیرعامل از سوی وزیر ورزش و جوانان برگزیده شده و اعضای هیأت مدیره نیز موظف به همکاری با مدیرعاملی هستند که در حقیقت منصوب وزیر ورزش است.
اعمال نظر مستقیم وزیر ورزش در انتخاب مدیرعامل باشگاه استقلال از همان ابتدا باعث به وجود آمدن تنشهای بسیاری میان اعضای هیأت مدیره و آقای مدیر شد و در نهایت روابط نامناسب میان هیأت مدیره و مدیرعامل به نقطهای رسید که 3 عضو هیأت مدیره اعلام به کنارهگیری از سمت خود کردند؛ اقدامی که از سوی وزیر ورزش مورد قبول واقع نشد و در آخرین نشستی که میان اعضای هیأت مدیره، مددی و سلطانیفر برگزار شد، مقرر گردید که همه این افراد با هم کار کنند.
با توجه به اینکه زمان زیادی تا پایان کار دولت باقی نمانده و بالطبع اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل استقلال نیز تغییر خواهند کرد، تصمیم درستی از سوی وزیر ورزش اتخاذ شد چون ماندن همین گروه مدیریتی به ثبات بیشتر در ماههای پایانی مدیران استقلال کمک قابل توجهی خواهد کرد اما باید توجه داشت که اصولاً این شیوه مدیریتی محکوم به فنا است و هیچ مجموعهای نباید به شکل باشگاه استقلال اداره شود و هیأت مدیره عملاً هیچ نقشی در انتصاب مدیرعامل نداشته باشد.
در شرایط موجود هیأت مدیره استقلال به واقع ماهیت خود را از دست داده و به یک اهرم بیاثر در این باشگاه تبدیل شده است. در حالی که هیأت مدیره قانوناً هم میتواند مدیرعامل را انتخاب و هم عزل کند.
این شیوه مدیریتی کار را به نقطهای رسانده که در آخرین نشست مقرر شده مدیرعامل ظرف مدت یک هفته مصوبات را اجرا کند تا اعضای هیأت مدیره به همکاری خود با آقای مدیر ادامه دهند. در واقع هیأت مدیره برای مدیرعامل ضربالاجل تعیین کرده است!
شروطی همچون حذف رئیس آکادمی که خیلی زود به انجام رسید یا تمدید قرارداد ستارهها و شفافیت مالی، مواردی محسوب میشوند که از مددی خواسته شده به اجرا بگذارد اما سؤالی که باید از همین اعضای هیأت مدیره که برای مدیرعامل خود شرط تعیین کردهاند پرسید این است که آیا مددی به تنهایی میتواند خواستههای آنها را به اجرا بگذارد و اساساً آنها چه نقشی در فرآیند تصمیمگیریهای کلان در این باشگاه دارند؟
آیا همین اعضای هیأت مدیره نباید در موضوع تمدید قرارداد بازیکنان نقش اصلی را ایفا کنند؟ قطعاً همینطور است اما روشن نیست که چرا به شکل دستوری فقط از مدیرعامل خواسته شده در این راستا اقدام کند!
به نظر میرسد حتی در بیان خواستهها از مدیرعامل عجله و شتاب بسیاری از سوی اعضای هیأت مدیره انجام شده و آنها به مفهوم شروطی که برای مددی گذاشتهاند از زوایای گوناگون نگاه نکردهاند و صرفاً قصد بر انتشار یک نامه دستوری بوده تا به نوعی هیأت مدیره در موضع بالاتری دیده شود در حالی که بعید است درعمل نیز چنین باشد و به نظر میرسد شکاف آنقدر میان اعضا عمیق است که احتمالاً در آینده نیز این قبیل اختلافها دوباره کانون باشگاه را تحتالشعاع خود قرار خواهد داد.
بیانیه استقلال علیه مرکز پزشکی ایرانمال
کشمکش میان باشگاه استقلال و مرکز پزشکی - ورزشی ایفمارک همچنان ادامه دارد و در تازهترین تقابلی که میان باشگاه استقلال و این مرکز به وجود آمده، باشگاه استقلال با صدور بیانیهای اعلام کرده از این پس به بازیکنانش اجازه حضور در مرکز پزشکی ایفمارک واقع در ایران مال تهران را نمیدهد. در بیانیه باشگاه استقلال چنین میخوانیم: بعد از اظهارات ویدئویی غیرمسئولانه و غیرحرفهای دکتر فیزیوتراپ در مجموعه ایران مال در خصوص وضعیت مصدومیت فرشید اسماعیلی، با اعلام فرهاد مجیدی از این پس مصدومان استقلال برای درمان راهی مرکز ایران مال که زیر نظر ایفمارک است، نمیشوند. این اتفاق در حالی رخ میدهد که حفظ اسرار پزشکی از ابتداییترین مسائل این علم است. باشگاه استقلال به دلیل اظهارات غیرمسئولانه و غیرحرفهای این پزشک، از او شکایت خواهد کرد. برای اداره استقلال با رئیسجمهوری جلسه میگذاشتم
فتحاللهزاده: شب سختی در انتظار بحرین است؛ 4،3 گل میخورند
برکناری مددی اشتباه است، در کار مدیرعامل دخالت نکنند
علی فتحاللهزاده به روزهایی اشاره دارد که مدیرعامل باشگاه استقلال بود و برای اداره امور باشگاه حتی با رئیسجمهورهای وقت نشست خصوصی برگزار میکرد. مدیرعامل سابق باشگاه استقلال اعتقاد دارد که مدیریت این باشگاه باید با کمک مقامات بلندپایه انجام شود نه اینکه تصمیمگیریها تا سطح معاونان وزیر پایین بیاید. مدیرعامل سابق استقلال اعتقاد دارد اگر تصمیمگیران میخواهند این باشگاه به شکل مناسبی اداره شود باید اجازه دهند مدیرعامل رأساً کارش را انجام دهد. اتفاقی که او معتقد است در زمان حضور کوتاهش در روزهای پایانی سال 98 در استقلال رخ نداد و سرانجام موجب جداییاش از این باشگاه شد.
در روزهای اخیر حواشی عجیبی در هیأت مدیره استقلال به وجود آمد که باعث حیرت بسیاری از استقلالیها شد. ریشه این مشکلات چیست؟
مسأله چندان پیچیده نیست. وقتی نمیگذارند مدیرعامل کارش را انجام دهد و مدام در کارش دخالت میشود نتیجهای بهتر از این عاید باشگاه نمیشود. شما فکر میکنید اگر مددی از استقلال کنار گذاشته میشد اتفاق خاصی رخ میداد؟ شما مطمئن باشید هیچ اتفاقی رخ نمیداد چون تا زمانی که اجازه ندهند مدیرعامل کارش را انجام دهد همین آش و همین کاسه است.
در روزهای پایانی سال 98 برای زمان اندکی مدیرعامل باشگاه استقلال شدید. آیا در آن دوران نیز همین مشکلات وجود داشت؟
آن زمان من را به خواست هواداران آوردند. اگر یادتان باشد در ماههای قبل از حضورم در باشگاه استقلال هواداران خیلی ابراز علاقه کردند و در نهایت تصمیمگیران باشگاه از من خواستند مدیریت باشگاه را به عهده بگیریم. من هم برگشتم تا صادقانه کار کنم اما اجازه ندادند چون توقع داشتند هر روز تمام کارها را با آنها هماهنگ کنم. اینطور نمیشد کار کرد. من وقتی دیدم فضا برای کار در باشگاه استقلال مناسب نیست برخلاف میل باطنیام استعفا دادم و رفتم. مثل بعضیها هم نبودم که پای استعفایم نایستم. ایستادم چون دلایل روشنی برای کنارهگیری از مدیریت باشگاه داشتم.
با توجه به شرایط موجود دورنمای مطلوبی برای باشگاه تصویر میکنید؟
تا وقتی دخالت باشد نمیشود کار کرد. حالا اگر آن شخصی که دخالت میکند صاحبنظر و باتجربه باشد مسأله دیگری است اما امروز اداره امور باشگاه استقلال را دست فردی سپردهاند که خودش معاون وزیر است. آن طرف وزیر بر امور باشگاه پرسپولیس اشراف دارد و اداره این سمت را به معاون خود سپرده است. حقیقتاً من اگر امروز مدیرعامل باشگاه بودم از برخی از این معاونان برای اداره امور باشگاه استفاده نمیکردم چه رسد به اینکه بخواهم پشت پرده تمام تصمیمگیریها را به عهده او بسپارم. زمانی که مدیرعامل باشگاه بودم مدیریت باشگاه را تا سطح ریاستجمهوی ارتقا میدادم. من در دوران مدیرعاملی باشگاه استقلال با 3 مدیرعامل کار کردم. در زمان ریاستجمهوری مرحوم آقای هاشمی من بارها با ایشان جلسه خصوصی داشتم و برخی مسائل را برای ایشان بازگو میکردم. ایشان علاقهمند به جوانها بود و به زیرساختها توجه ویژهای داشتند، به همین دلیل ما را میپذیرفتند. در دوران ریاستجمهوری آقای احمدینژاد هم همینطور بود. من برای اداره باشگاه نشستهایی با ایشان برگزار کردم چون اعتقاد داشتم کار باید از سوی آنها دنبال شود. الان ولی اوضاع استقلال به جایی رسیده که معاون وزیر برایش تصمیم میگیرد. حالا اگر این معاون با تجربه باشد خوب است اما اینطور نیست و نتیجه تصمیمگیریها را ما میبینیم. تصمیمگیری برای باشگاه بزرگی همچون استقلال که دو ستاره در آسیا داشته باید در حد و اندازه خودش باشد.
دلیل ناکامیهای استقلال در سالهای اخیر چیست. آیا به همین مسائل ارتباط دارد؟
شما بروید پاسخ این سؤال را پیدا کنید که چرا استقلال 7 سال است قهرمان نمیشود. چرا از وقتی من رفتم دیگر استقلال قهرمان نشد؟ آخرین قهرمانی استقلال در لیگ برتر در دوران حضور من بود. نمیخواهم بگویم شخص من باعث این موفقیت شد. نه هرگز. کار جمعی انجام شد اما همه دل به کار میدادند. همه دلسوز باشگاه بودند. ما آن زمان ارزش و اعتبار باشگاه را خوب درک کرد میکردیم. تصمیمهای ما در حد تیمی بود که 2 قهرمانی در آسیا داشت.
بحثهایی مانند تیم حکومتی را قبول دارید؟
تیم ما باید آنقدر به زور بازوی خودش متکی باشد که به این حرفها توجهی نکند. تیم ما میتواند خودش ستاره به دست آورد. متأسفانه بعضیها با سردی وجود خودشان ستارههای ما را سیاره دیدند.
ماجرای خصوصیسازی هم به بنبست خورد.
از ابتدا هم معلوم بود به بنبست میخورد و در این دولت هم این کار به سرانجام نمیرسد. من 7 سال است دارم فریاد میزنم که نمیشود باشگاه را خصوصی کرد. بارها این موضوع را در مصاحبههایم گفتهام اما کو گوش شنوا؟ حرف من این است که اگر میخواهند باشگاه را خصوصی کنند ابتدا به شکل پیمانکاری باشگاه را به مدت 5 سال در اختیار افراد امین قرار دهند. اگر این کار جواب داد تمدید کنند اگر نداد به طور کلی پرونده این پروژه را ببندند. باشگاه استقلال باشگاه بزرگی است. قهرمانیهایش به شکل اسنپی نیامده که بخواهیم برایش سطح پایین تصمیمگیری کنیم. اعقتاد دارد که باید درست تصمیمگیری شود. ماجرای خصوصیسازی هیچوقت جواب نمیدهد چون راهکار مناسبی برای اجرای آن وجود ندارد. ما اگر به طور آزمایشی بتوانیم این پروژه را اجرا کنیم شاید درآینده بتوانیم این دو باشگاه را خصوصی کنیم.
از بحث باشگاه که بگذریم تیم ملی ایران در یک پیچ تاریخی قرار گرفته و اگر نتواند بحرین را شکست دهد به احتمال خیلی زیاد از مرحله پیش مقدماتی انتخاب جام جهانی حذف و بسیاری از ستارههای حال حاضر فوتبال ایران از حضور در جام جهانی فوتبال محروم خواهند شد. ما در حالی به مصاف بحرین میرویم که آنها از امتیاز میزبانی سود میبرند و علاوه بر آن در بازی دور رفت نیز با یک گل ما را شکست دادند.
بحرین همیشه در سطح ملی تیمهای خوبی داشته و نمیشود این موضوع را کتمان کرد. آنها همیشه برای بردن تیمهای بزرگ قاره تلاش میکنند اما خب، تلاش آنها نتیجهای نداده چون سطح تیمهایی مانند ایران بسیار بالاتر از تیمهایی مانند بحرین است. شاید یکی از دلایلی که باعث شده این کشور کوچک حرفهایی در فوتبال برای گفتن داشته باشد، تغذیه و تدارک مناسب باشد اما همه اینها به کنار، ما تیمی در اختیار داریم که بازیکنانش فوقالعادهاند و هیچ تیمی در آسیا خمیره فوتبال ما را ندارد. شاید بحرین گاهی توانسته از نظر روحی ما را دچار مشکل کند اما از نظر فنی هرگز نمیتواند مشکلی برای فوتبال ایران ایجاد کند.
اعتقاد دارید که در بازی دوشنبه شب تیم ملی ایران بحرین را شکست خواهد داد.
شک ندارم که بحرین به شدت از نام ایران میترسد. آنها بیشتر از ما استرس دارند. امیدوارم بازیکنان تیم ملی نیز به این موضوع واقف باشند چون حساسیت این بازی بالا رفته استرس بحرینیها هم زیاد میشود. آنها وقتی میفهمند که باید مقابل این همه نام بزرگ که در فوتبال اروپا بازی میکنند، قرار بگیرند با مشکل روحی و روانی مواجه میشوند. شاید خیلیها تصور میکنند که احتمالاً ما مقابل آنها با این چالش مواجه میشویم اما اعتقاد من این است که بحرینیها شدیداً دچار اضطراب و نگرانی خواهند شد و نمیتوانند تاکتیکهایشان را در میدان پیاده کنند. پیشبینی من این است که با اختلاف 3 یا 4 گل بحرین را میبریم.
اما در بازی اول ما خوب نبودیم. بخصوص بازیکنانی که انتظارات زیادی از آنها میرفت.
همینطور است. خوب نبودیم اما خدا را شکر بردیم. مهم برد بود اما شرایط این بازی متفاوت است. دوشنبه شب بچهها دیدنی خواهند شد. شک نکنید.
اردوگاه آبی
آغاز تمرینات بدنی استقلال
هفته پیش تمرینات استقلال آغاز شد. در مرحله اول تمرینات کادرفنی بیشتر به ارزیابی بدنی بازیکنان پرداخت و تمرینات سبکی را در پیش گرفت اما در مرحله دوم قرار است تمرینات پرفشاری برگزار شود. فرهاد مجیدی قصد دارد تمرینات بدنی را هم در دستور کار قرار دهد تا مشکلات بدنی که استقلال از ابتدای فصل گرفتار آن بوده برطرف شود. از مجیدی انتظاری هم جز این نیست. استقلال 2 هفته تا بازی با شهرخودرو زمان دارد و اگر اعضای کادر فنی برنامهریزی مناسبی برای ادامه تمرینات داشته باشد، میتواند مشکل بدنی بازیکنان را برطرف کند.
یکی از نکات مثبت تمرین استقلال این است که به جز مهدی قایدی و دو خارجی همه بازیکنان در اختیار کادر فنی هستند.
البته استقلال مصدومانی هم دارد که البته آنها زیر نظر کادر در حال بهبود هستند و از این حیث استقلال شرایط بسیار بهتری در قیاس با پرسپولیس دارد.
آلومینیوم در قم یا اصفهان میزبان استقلال؟
نور ورزشگاه امام خمینی(ره) شهر اراک برای برگزار بازیهای لیگ برتر کافی نیست و به همین دلیل بازی تیم آلومینیوم با شهرخودرو و تراکتور در زمان دیگری برگزار شد.
با توجه به گرمای شدید هوا اما اکنون امکان برگزاری بازی در ساعات میانی نیست و به همین دلیل اگر مسئولان برگزاری این بازی نتوانند مشکل را تا بازی با استقلال که قرار است نهم یا دهم خرداد ماه برگزار شود، برطرف کنند، این بازی در مکان دیگری برگزار خواهد شد.
تصمیمی که بدون شک به ضرر میزبان این بازی تمام خواهد شد و اگر اراکیها مشتاق میزبانی از استقلال هستند باید اقدام به ترمیم پروژکتورهای ورزشگاه کنند تا قابلیت برگزاری در ساعات پایانی شب را داشته باشد.
به احتمال زیاد این بازی بعد از ساعت 21:00 برگزار میشود و قطعاً اگر نور کافی نباشد به ورزشگاه دیگری منتقل خواهد شد. حتی صحبت از برگزاری این بازی در شهر قم یا اصفهان به میان آمده که باید دید در نهایت مسئولان چه تصمیمی اتخاذ خواهند کرد.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو