عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6777 /
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ خرداد
|
خبر کوتاه
دختران پینگپنگ از 24 خرداد در اردو
اردوی تیم ملی تنیس روی میز زنان از ۲۴ خرداد تا ۴ تیر برگزار میشود. طبق برنامههای اعلام شده کادر فنی، اردوی تیم ملی تنیس روی میز زنان با حضور چهار بازیکن و از روزهای ۲۴ خرداد تا ۴ تیرماه در آکادمی امیر احتشامزاده مجموعه ورزشی انقلاب تهران برگزار میشود.
حمیده ایرانمنش، سرمربی تیم ملی زنان از چهار بازیکنی که در رقابتهای انتخابی جواز حضور در تیم ملی را به دست آوردهاند، دعوت کرد تا در این اردو حضور داشته باشند.
مهشید اشتری، شیما صفایی، ندا شهسواری و مریم فرعی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی هستند. ضمن اینکه منصوره رضایی، مربی تیم ملی در کنار ایرانمنش در این اردو حضور دارد. محمدرضا میرالماسی، مدیر تیمهای ملی نیز ناظر اردو و تمرینات تیم ملی است.
تیم ملی زنان ایران روزهای دهم تا هجدهم شهریور باید در رقابتهای قهرمانی بزرگسالان آسیا که در دوحه قطر برگزار میشود، شرکت کند.
تعلیق رقیب اوکراینی هاشمی به خاطر فرار از تست دوپینگ
چوماک توکیو را از دست داد
دیمیتری چوماک وزنهبردار مدعی و شناخته شده اوکراینی که مجوز حضور در المپیک توکیو را دریافت کرده بود، به دلیل امتناع از انجام تست دوپینگ و همچنین ارائه پیشنهاد رشوه به مأموران ضددوپینگ، در آستانه المپیک تعلیق شد.
فدراسیون جهانی وزنهبرداری اعلام کرد «دیمیتری چوماک» وزنهبردار مطرح اوکراین و مربیاش، به دلیل امتناع از انجام آزمایش دوپینگ و پیشنهاد رشوه به مأموران ضد دوپینگ تعلیق شدهاند. مأموران مبارزه با دوپینگ در 6 مه 2021 (16 اردیبهشت 1400) در نظر داشتند از دیمیتری چوماک وزنهبردار دسته 109 کیلوگرم اوکراین، خارج از مسابقه تست دوپینگ بگیرند که او از انجام این آزمایش امتناع و فرار کرده و سپس به مأموران نیز پیشنهاد رشوه داده است. از آنجا که میخایلو، مربی این وزنهبردار نیز به او کمک کرده است، هر دو متهم شناخته شدهاند و براساس قوانین مبارزه با دوپینگ، فعلاً تعلیق هستند تا به پرونده آنها رسیدگی شود. چوماک در مسابقات قهرمانی اروپا 2021 قهرمان شد و یکی از وزنهبرداران مدعی دسته 109 کیلوگرم در المپیک توکیو بود. اگر علی هاشمی به المپیک اعزام شود، اکنون یکی از رقبای قدر و نامدار او از الان حذف شده است و به همین دلیل علی هاشمی یک قدم به سکوی المپیک در این دسته وزنی نزدیکتر میشود.
کار برای رهایی جودوی ایران از تعلیق سخت شد
ویزر رئیس فدراسیون جهانی جودو باقی ماند
انتخابات فدراسیون جهانی جودو برگزار و طی آن رئیس این نهاد بینالمللی در سمت خود ابقا شد. کنگره فدراسیون بینالمللی جودو در سال ۲۰۲۱ با انتخاب مجدد «ماریوس ویزر» در رأس این سازمان به پایان رسید. این کنگره روز گذشته در بوداپست مجارستان برگزار شد. «ویزر» برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ و قبل از رقابتهای جهانی برزیل به این سمت انتخاب شد. اینطور به نظر میرسد که اگر تغییری در سیستم مدیریتی جهانی جودو ایجاد میشد شاید شرایط جودوی ایران برای خروج از بحران تعلیق بهبود پیدا میکرد اما این اتفاق رخ نداد تا با حضور دوباره ویزر در رأس هرم مدیریتی جودوی جهان در برای جودوی ایران همچنان روی همان پاشنه قبلی بچرخد.
مردان والیبال نشسته از امروز در تهران اردو میزنند
اردوی آمادگی تیم ملی والیبال نشسته مردان برای شرکت در بازیهای پارالمپیک توکیو از امروز (دوشنبه ۱۷ خرداد) با حضور 14 بازیکن در سالن والیبال جانبازان و معلولان آغاز میشود.داود علیپوریان، صادق بیگدلی، مهدی بابادی، مرتضی مهرزاد، مجید لشگری، رمضان صالحی، میثم علیپور، محمدرضا سبحانینیا، مهرزاد مهروان، حسین گلستانی، سید محمد سیدحسینی، محمد نعمتی، جمال نظری و مرتضی رمضانی، ۱۴ ملیپوشی هستند که زیر نظر هادی رضایی، سرمربی و فرید صائبی مربی تیم ملی تمرینات خود را در این اردو پیگیری میکنند. این اردو قرار بود در بابلسر برگزار شود که به دلیل بروز یکسری مشکلات، در سالن والیبال فدراسیون جانبازان و معلولان برگزار میشود و به مدت ۱۰ روز ادامه دارد.تیم ملی والیبال نشسته که همیشه یکی از قدرتهای پارالمپیک بوده، خود را برای حضور در بازیهای توکیو آماده میکند که حدود سه ماه آینده برگزار میشود.
علیرضا استکی مرا از پادگان به اردوی تیم ملی برد
میثم قشلاقی: باور نمیکردم بوکسور قزاقستانی را شکست دهم
گفت و گو
محسن وظیفه
یکی از ستارههای تیم ملی بوکس در مسابقات قهرمانی آسیا در امارات میثم قشلاقی بود. بوکسور جوان 24 ساله بجنوردی که در وزن 81 کیلوگرم روی رینگ میرود تا قبل از این فقط در یک تورنمنت بینالمللی رده سنی جوانان شرکت کرده بود اما در این دوره از رقابتهای بوکس قهرمانی آسیا توانست با شایستگی قهرمان جهان از قزاقستان را شکست دهد و برای کسب مدال طلا هم تا پای جان با حریف ازبکستانی که او هم مدالدار جهان و المپیک بود، مبارزه کرد. شاید مهمترین سؤال درباره میثم این بود که او به یکباره از کجا پیدایش شد و چطور به چهره اول بوکس ایران تبدیل شد؟ جوانی که تا قبل از این کمتر کسی حتی نامش را شنیده بود اما در امارات بهترین بوکسور ایران شد. خودش در جواب این سؤال نام علیرضا استکی را میآورد و میگوید که چون سرباز بود مجبور به حضور در پادگان بود اما علیرضا اسکی کلی دوندگی کرد تا او را از پادگان به اردوی تیم ملی ببرد.
به نظرم ابتدا درباره نحوه ورودت به رینگ با هم صحبت کنیم. اینکه از چه زمان و به چه صورتی شروع کردی؟
در سطح باشگاهی با مربی خوب و زحمتکشم آقای پویا ناوی در بجنورد کارم را شروع کردم. از سال 97 به تیم ملی رسیدم اما سربازی کمی کارم را سخت کرد و رفتن به پادگان باعث شد حضورم در اردوی تیم ملی با مشکل مواجه شود.
قهرمانی آسیا اولین حضورت در رده ملی بود؟
بله برای اولین بار در قهرمانی آسیا حاضر شدم. البته یک بار به تورنمنتی در ترکیه هم اعزام شدم که در رده جوانان بود و اولین حضور رسمیام در یک تورنمنت مهم بینالمللی همین مسابقات قهرمانی آسیا بود.
رسیدن از جوانان به بزرگسالان با فاصله زیادی همراه شده.
بله رفتم سربازی و در پادگان بودم اما علیرضا استکی بارها سراغم را گرفت و خیلی تلاش کرد تا اینکه مرا از پادگان به اردوی تیم ملی کشاند که نتیجه را هم دیدید و نایب قهرمان آسیا شدم.
از پادگان به اردوی تیم ملی؟
واقعاً اگر تلاش علیرضا استکی و نامهنگاری فدراسیون بوکس نبود کاملاً از بوکس فاصله میگرفتم و معلوم نبود بعدش چه اتفاقی در انتظارم بود. بعد از کلی تلاش و دوندگی این اجازه را دادند که در دوران سربازی کنار تیم ملی هم تمرین کنم و بلافاصله بعد از اتمام سربازی هم به تیم ملی رسیدم.
کجا چشم استکی تو را گرفت؟
خب در جوانان بودم و دیده بود. در قهرمانی کشور هم شرکت کردم و سوم شدم اما به اردو دعوت شدم. بعد در لیگ و انتخابی همه را بردم و با همان سومی قهرمانی کشور به تیم ملی بوکس رسیدم.
کمتر کسی فکر میکرد بتوانی قهرمان جهان از قزاقستان را شکست دهی.
راستش را بخواهید خودم هم باور نمیکردم بتوانم برنده باشم. از قبل شروع مسابقات به این موضوع فکر میکردم و فقط قزاق و ازبکستان را حریف خودم میدانستم و مطمئن بودم که بقیه را میبرم اما در اینکه ازبک و قزاق را شکست دهم دچار تردید بودم. مسابقه اولم با هند بود که دو متر قد داشت؛ مثل این چهرههایی که در سینمای بالیوود زیاد دیدیم ولی من راحت شکستش دادم. وقتی داشتیم فیلم مسابقه بوکسور قزاقستانی را که قهرمان جهان بود آنالیز میکردیم، علیرضا استکی گفت که هند را راحت بردی و حتماً این قزاق را هم شکست میدهی؛ اصلاً نباید بترسی.
به قزاق و ازبک فکر میکردی که با هر دو هم مسابقه دادی؟
بله با هر دو روبهرو شدم و به نظرم هر دو را هم بردم اما نتیجه بازی با ازبک را داوران به من ندادند. قزاق را که خیلی راحت بردم اما مقابل ازبک واقعاً برابر بودیم و داوران میتوانستند به من بدهند اما ندادند. ازبکها حق خیلی از کشورها را خوردهاند از جمله ما. داوریها در امارات به نفع ازبکستان بود. همه میگفتند که فینال را بردم اما به من ندادند.
بوکس ایران به یکباره رشد کرد. فکر میکنی دلیل اصلی این رشد چه چیز میتواند باشد؟
برنامهریزی دقیق علیرضا استکی و همچنین حمایت فدراسیون. اردوها منظم برگزار شد. ضمن اینکه یک مسابقه با سوریه و ترکیه و بعد هم که تمرین مشترک با ازبکها را داشتیم.
تمرین با ازبکها خیلی مفید بود؟
خیلی. وقتی با ازبکها تمرین کردیم اعتماد به نفس بالایی پیدا کردیم. فهمیدیم که چیزی از ازبکها کم نداریم. محل تمرین آنها مثل معبد شائولین بود. هزاران بوکسور در ردههای سنی مختلف در این معبد در حال آموزش و تمرین بوکس بودند. یک فضای بزرگ داشت که داخل آن چندین سالن تمرین تعبیه شده بود و داخل هر یک از این سالن تمرینها شاید نزدیک به 1000 نفر حضور داشتند.
نایب قهرمان آسیا شدی که این برای خیلیها در بوکس سقف آرزوها بوده؛ فکر میکنی بتوانی مدال بهتری هم بگیری؟
مدال طلای المپیک سقف آرزوهایم است و برای رسیدن به آن تمام تلاشم را میکنم.
خیلی از بوکسورها شروع درخشانی داشتند؛ مثل بابک مقیمی، مرتضی سپهوند یا احسان روزبهانی اما بعد این درخشش خیلی ادامهدار نشده. به این فکر کردی که بتوانی میزان آمادگیات را برای سالهای آینده حفظ کنی؟
زندگی خیلی از این قهرمانان را خوب میدانم. اردوی تیم ملی را رها نمیکنم. با تمام وجود تلاش میکنم. مهر امسال قهرمانی جهان است که در آن شرکت میکنم و میخواهم آنجا هم بهترین نتیجه را به دست بیاورم.
روزهای روشن در ریمینی
گزارش
محسن آجرلو
لیگ ملتهای والیبال به پایان هفته دوم خود رسید و همه تیمها شش بازی از 15 بازی خود در مرحله مقدماتی را انجام دادهاند. تیم ایران هم پس از اینکه در آغاز این رقابت و هفته اول نمایش چندان موفقی نداشت، در هفته دوم جزو بهترین تیمها بود و هر سه بازی خود را با پیروزی پشت سر گذاشت.
شاگردان ولادیمیر آلکنو در آغاز هفته دوم ابتدا به مصاف ایتالیا رفتند. سپس با کانادا دیدار کردند و در سومین رقابت خود در این هفته هم شنبه شب به مصاف بلغارستان رفتند. سه بازی که شاید آسانترین هفته برای ایران در این رقابتها بود و در نهایت هم سه برد برای والیبالیستهای ایران به ارمغان آورد. به این ترتیب با یک بردی که در هفته اول و مقابل هلند ثبت شده بود، تیم ایران با 4 برد سه امتیازی، در شرایط برابر با اسلوونی در رده ششم جدول 16 تیمی این رقابتها قرار گرفت و بالانشین شد.
اتفاقی بهتر از پیروزی!
کسب سه برد پیاپی در هفته دوم لیگ ملتها با هر ترکیب و شرایطی که حریفان ایران داشتند، اتفاق بسیار خوبی بود. خوشحالی خیلیها از عملکرد ایران در این رقابتها شاید به خاطر همین پیروزیها باشد اما اتفاقی که در ریمینی ایتالیا در حال رخ دادن است، اهمیت بسیار بیشتری از کسب چند پیروزی دارد.
ولادیمیر آلکنو سوای شروع نه چندان خوب ایران که دلایل خاص خودش را داشت، در سایر بازیها روند جالب و هوشمندانهای را در پیش گرفته است. چینشهای مختلف او در هر بازی، استفاده گسترده و قابل توجه از همه بازیکنها و دادن زمان کافی به هر یک برای بازی، پس از سالها حس خوب دیدن رشد و پیشرفت تیمی را به والیبالدوستان داده است.
امید به آینده
یکی از لذتهای لیگ ملتهای امسال، دیدن بازیکنان جوان و آیندهداری است که نشانههای تبدیل شدن به یک ستاره را میشود به وضوح در نمایششان دید. بازیکنهایی مانند بردیا سعادت 19 ساله که مشخص است از بازی در کنار الگوهای والیبال خود و مقابله با بازیکنان خوب دنیا لذت میبرد و با داشتن یک فیزیک فوقالعاده، رفته رفته اعتماد به نفس میگیرد و بازی به بازی بهتر میشود.
جوانهای دیگری مانند میثم صالحی و امیرحسین اسفندیار که چند سالی میشود در تیمهای پایه و لیگ عملکرد خوبی دارند اما هیچگاه چنین فرصت مناسب و درخوری در تیم ملی نداشتند تا بتوانند شایستگیهای خودشان را در چنین ویترینی بچینند و به مردم و دنیا نشان دهند.
از صابر کاظمی باید گفت که پس از حضور کوتاه در لیگ ملتهای دو دوره پیش، تقریباً فراموش و روند رشدش در تیم ملی چیزی حدود سه سال متوقف شد.
نشانههای یک مربی بزرگ
ولادیمیر آلکنو پس از سالها بالاخره تیم ایران را صاحب یک مربی بزرگ و تأثیرگذار کرده. مربی که برخلاف تصورها، دغدغه اثبات یا تلاش برای ماندن در ایران را ندارد. او همزمان با توجه به روحیهای که دارد، نیم نگاهی به نتایج دارد و اجازه دادن حتی یک ست را به سادگی نمیدهد و همچنین زمان و فرصت کافی را به همه بازیکنان میدهد تا خودشان را نشان دهند.
نتیجهاش هم میشود داشتن سه چهار بازیکن خوب و آماده در هر پست. حالا دیگر وقتی غفور مصدوم شده، تیم ایران زمین نمیخورد و اضطراب نداشتن یک پشت خط زن را حس نمیکند. وقتی عبادیپور در زمین نیست، استرس ندارد که با چه بازیکنانی جایش را پر کند و برای نفر کناری سید محمد موسوی، سه یا چهار بازیکن مستعد و آماده را دارد.
همه اینها ثمره تصمیم درست فدراسیون و جذب یک مربی بزرگ و با کلاس جهانی، حتی برای مدت زمان محدود است؛ زمانی که قطعاً در صورت عدم کسب نتیجه دلخواه در المپیک هم ثمرهاش را تا مدتها در والیبالمان خواهیم دید.
کما اینکه آثار تصمیمهای غلط گذشته را هنوز با خودمان داریم و مصدومیت کهنه غفور، یادگار فشار عجیب و اشتباهی است که در لیگ ملتهای 2019 و توسط ایگور کولاکوویچ به او آوردیم.
رقابت با آمریکا در گام هفتم
تیمهای حاضر در لیگ ملتهای والیبال دیروز، امروز و فردا را استراحت خواهند کرد و از روز چهارشنبه بازیهای هفته سوم را آغاز میکنند. تیم ایران هم در آغاز این هفته و بازی هفتم خود، از ساعت 20:30 چهارشنبه به مصاف تیم ملی آمریکا خواهد رفت.
شروع برنامههای تیم ملی هندبال زنان از 20 خرداد
تلاش 56 بازیکن برای حضور در قهرمانی آسیا
اردوهای آمادهسازی تیم ملی هندبال زنان ایران برای شرکت در رقابتهای آسیایی از 20 خردادماه جاری آغاز میشود.
پس از اعلام اسامی کادر فنی تیم ملی هندبال زنان، عزتالله رزمگر مدیر فنی تیم از برگزاری اردوی آمادهسازی این تیم در هفته جاری خبر داد.
بنا بر اعلام رزمگر، اولین اردوی آمادهسازی تیم ملی بزرگسالان در قالب دو گروه از روز بیستم خرداد ماه به میزبانی باشگاه اشتاد سازه در شهر مقدس مشهد برگزار میشود. مدیرفنی تیم ملی هندبال زنان با بیان اینکه این تیم آخرین بار در هفدهمین دوره رقابتهای قهرمانی آسیا به میزبانی شهر کوموموتو ژاپن در سال 2018 شرکت کرد و ششم شد، گفت: «تیم ملی زنان بعد از آن مسابقات دیگر تشکیل نشد و هیچ اردو و تمرینی نداشته است. با برنامهریزی انجام شده، در هر پست هشت نفر شامل ملیپوشان سابق، هندبالیستهای منتخب لیگ برتر و لیگ دسته یک فصل گذشته و منتخبان تیم ملی جوانان به نخستین اردو دعوت میشوند. در مجموع 56 بازیکن در قالب دو گروه 28 نفره در این اردو شرکت میکنند که گروه اول از 20 تا 23 و گروه دوم از 23 تا 28 خرداد به این اردوی آمادهسازی ملحق میشوند.»
به گفته رزمگر، در پایان مرحله اول ۲۸ بازیکن انتخاب میشوند که در ماههای تیر و مرداد سال جاری در چهار مرحله اردوی فشرده شرکت میکنند.
مسابقات قهرمانی زنان آسیا از ۲۴ شهریور تا ۳ مهر ماه سال جاری به میزبانی کره جنوبی برگزار میشود که در صورت حضور ۱۲ تیم، ۶ سهمیه جهانی توزیع خواهد شد. اگر تعداد تیمهای حاضر کمتر از ۱۲ باشد، همچون ادوار گذشته ۵ تیم سهمیه جهانی خواهند گرفت.
عبور از عملکرد ضعیف وزنهبرداران جوان در تاشکند
پنهان پشت مدال تاریخی یکتا
رضا عباسپور
بعد از ناکامی تیم وزنهبرداری کشورمان در رده سنی جوانان، مدیریت فدراسیون به جای توضیح در مورد دلایل ناکامی در تاشکند، پشت مدال تاریخی «یکتا جمالی» دختر شایسته وزنهبرداری کشورمان پنهان شدند تا بدین وسیله از انتقادات بحق و درست کارشناسان و اهالی فن در این رشته المپیکی در امان مانده و بستری مناسب به جهت کسب کرسی در انتخابات آتی جهانی وزنهبرداری به سود خود فراهم آورند.
نتیجه تاشکند چیزی شبیه به جهانی 2015 ورکلاو
وقتی به نتایج کسب شده در رده سنی جوانان نگاهی میاندازیم، نتیجه و نوع اعزام وزنهبرداران به رقابتهای جهانی 2021 تاشکند ازبکستان در بخش پسران شبیه به ترکیب و تعداد نفرات اعزامی در اولین سال روی کار آمدن و بازگشت مجدد علی مرادی به عنوان رئیس فدراسیون وزنهبرداری در سال 2015 است. البته با این تفاوت که آن سال، به واسطه بستر مناسبی که برای رشد و پرورش استعدادهای وزنهبرداری در ردههای سنی پایه فراهم شده بود، جوانان مستعد و درجه یکی در ترکیب تیم جوانان وزنهبرداری کشورمان حضور داشتند که با هدایت حسین توکلی شوق زیادی برای بزرگ شدن در دنیای وزنهبرداری داشتند.
وزنهبرداران توانمندی همچون علی میری، سید ایوب موسوی، رضا دهدار و پیمان جان اما تیم حسین توکلی سال 2015 به خاطر اینکه با ترکیب ناقص به مسابقات اعزام شد با کسب یک نشان طلا، 2 نقره و 3 برنز در رده دهم دنیا جای گرفت.
یعنی تقریباً چیزی شبیه به همین نتیجهای که بعد از گذشت 6 سال از دوره مدیریتی علی مرادی و تیم اجرایی و فنی او ثبت شده است. تیم وزنهبرداری جوانان کشورمان با 6 وزنهبردار (2 زن و 4 مرد) در این دوره از رقابتها (تاشکند 2021) حضور یافت و در بخش مردان با 262 امتیاز و کسب 3 نقره و 4 برنز در رتبه دهم جهان قرار گرفت؛ رتبه دهمی که برخلاف 6 سال پیش بدون کسب مدال طلا، برای ایران تکرار شد ضمن اینکه طبق تحلیل و آنالیز فنی شرایط وزنهبرداران جوان اعزامی به این رویداد و وضعیت رکوردی آنها، چیزی برای ارائه دادن به رده سنی بزرگسالان ندارد! حالا با این اوصاف آیا بازهم تیم مدیریتی و اجرایی وزنهبرداری ایران میتوانند عملکرد ضعیف خود را در طول سالهای گذشته در زمینه پشتوانهسازی و تحویل به تیم ملی بزرگسالان نادیده گرفته و پشت مدال تاریخی دختران وزنهبرداری در جهانی تاشکند پنهان کنند؟! وزنهبرداری ایران بعد از دهمی جهان در رده سنی جوانان در سال 2015، سه دوره پیاپی (سالهای 2016، 2017 و 2018) قهرمان جهان در این رده سنی شده است اما حالا که وقت برداشت از کاشتههای این سیستم مدیریتی در ردههای پایه است، میبینیم که چون کار اساسی و زیربنایی انجام نشده چیزی برای رونمایی در دنیای وزنهبرداری و تحویل آن به رده سنی بزرگسالان نیست و فعلاً فدراسیون به جای اینکه به این مسائل پاسخ دهد، پشت مدال با ارزش یکتا جمالی جا خوش کرده است.
چه برنامهای برای آینده مدالآوران تاشکند داریم؟
تمامی کشورهای مدعی وزنهبرداری در دنیا، بعد از بازگشت به کشورهایشان برای المپیکهای بعدی برای تک تک مدال آوران خود در رده سنی جوانان برنامه دارند اما تجربه به ما نشان داده است که هیچ برنامهریزی مدون و کارآمدی برای ستارههای جوان و جویای نام خود مخصوصاً اینهایی که در مسابقات جهانی صاحب سکو و مدال جهانی شدند، نداریم! آیا مسئولان فدراسیون میدانند حال و روز ستارههای جوان و آیندهدارشان مثل محمدرضا روشنی، محمد شهابانداز، علیرضا یوسفی، امیررضا عسگری دون، علیرضا دهقان، تقی آقازاده، اسحاق ذعاب، حسین ساکی، محمدتوفیق پوزش، مهدی پاپی و خیلیهای دیگر که در طول همین 5، 6 سال گذشته افتخار کسب کردند چگونه است؟ اگر آنها برنامهای برای رشد و بالندگی این استعدادها داشتند الان وضعیت پشتوانهای تیم ملی بزرگسالان ایران تا این حد ناامیدکننده نبود.
مطمئناً فدراسیون وزنهبرداری الان هم برای مدالآوران مسابقات جهانی 2021 برنامهای نخواهد داشت. به نظر میرسد فعلاً سرشان گرم شوآف برای گرفتن کرسی جهانی در انتخابات جهانی پیش رو است.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو