عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6668 /
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۶ دي
|
خبر
برای حضور در لیگ تکواندو
عاشورزاده با لوازم خانگی کن قرارداد بست
تکواندوکار سابق تیم ملی کشورمان در لیگ برتر با تیم سابق خود لوازم خانگی کن به میدان میرود. فرزان عاشورزاده تکواندوکار ۲۴ سالهای که طلای قهرمانی جهان، طلا و نقره قهرمانی آسیا، طلا و برنز بازیهای آسیایی و برنز جام جهانی را در کارنامه دارد، در فصل جدید رقابتهای لیگ برتر به تیم سابق خود یعنی لوازم خانگی کن پیوست. عاشورزاده که قصد نداشت در لیگ برتر به روی «شیاپچانگ» برود، بعد از صحبتهای فریبرز عسگری سرمربی تیم ملی که رقابتهای لیگ را میدانی برای انتخاب تیم ملی مد نظر قرار داد، تصمیم به حضور در لیگ برتر گرفت و در اولین اقدام هم با پاس ناجا مذاکره کرد و به توافق رسید و سپس به پیشنهاد مس کرمان، در یکقدمی عقد قرارداد با این تیم قرار گرفت و در نهایت هم با تیم سابق خود قرارداد بست. لیگ برتر تکواندو جمعه ۱۹ دی ماه با برگزاری دیدارهای گروه یک آغاز میشود و تیمهای حاضر در گروه دوم پنجشنبه ۲۵ دی ماه به میدان میروند.
پس از یکماه اردوی آمادهسازی
تمرین هوگوپوشان تعطیل شد
اردوی آمادهسازی تیم ملی تکواندو به دلیل حضور شش ملیپوش در مسابقات لیگ باشگاههای کشور روز گذشته تعطیل شد.
اردوی تیم ملی تکواندو به دلیل برگزاری مسابقات لیگ باشگاههای کشور روز گذشته (دوشنبه 15 دی ماه) تعطیل شد. بر همین اساس شش ملیپوش (میرهاشم حسینی و آرمین هادیپور دو المپین تکواندوی کشورمان به همراه سجاد مردانی، امیرمحمد بخشی، عرفان ناظمی و سروش احمدی) حاضر در اردو به تمرینات تیمهایشان ملحق میشوند تا در رقابتهای لیگ به میدان بروند.
این در حالی است که تیمهای گروه A(شهرداری ورامین، استقلال، صنعت مس کرمان و فتح صدر البرز) طی روزهای18 و 19 دی ماه با یکدیگر مسابقه میدهند. تیمهای گروه B (لوازم خانگی کن، دانشگاه آزاد اسلامی، پارسیان البرز، پالایش نفت آبادان و فرمانیه) نیز در روزهای 25 و 26 دی ماه رقابتهای مقدماتی را انجام میدهند.
بعد از پایان این مرحله از پیکارهای لیگ، بازیکنان تیم ملی از روز 27 دی ماه تمرینات خود را در کمپ تمرینی فدراسیون تکواندو از سر میگیرند.
پس از لیگ وزنهبرداری بزرگسالان
اهواز میزبان جوانان میشود
پیکارهای مرحله رفت لیگ وزنهبرداری جوانان کشور به میزبانی شهر اهواز برگزار میشود. مرحله رفت رقابتهای لیگ وزنهبرداری جوانان باشگاههای کشور طی روزهای ۲۵ و ۲۶ دی به میزبانی باشگاه مناطق نفتخیز جنوب خوزستان در اهواز برگزار میشود. بر این اساس چهار تیم مدعی عقاب نیروی هوایی، مس رفسنجان، مناطق نفتخیز جنوب خوزستان و نیروی زمینی ارتش با حضور در این دوره از مسابقات در اهواز به روی تخته میروند.
به احتمال فراوان میزبانی مسابقات دور برگشت لیگ وزنهبرداری جوانان کشور نیز به تهران سپرده خواهد شد تا پرونده این دوره از مسابقات با معرفی تیم قهرمان در پایتخت بسته شود.
سوژه
نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی شد
علینژاد: کار فدراسیون به خاطر کرونا سختتر از قبل شده
غلامرضا نوروزی با ٢٧ رأی به عنوان رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی انتخاب شد. مجمع انتخاباتی فدراسیون پزشکی ورزشی، روز گذشته در محل آکادمی ملی المپیک با حضور ٤٢ نفر از اعضای مجمع برگزار شد. داود باقری، محمدحسین پورغریب شاهی، حسین تامینی لیجائی، سیدجمالالدین عزآبادی، فرزین حلبچی، کرمالله علیمرادی، سعید کاظمی، سیدرضا میرابوطالبی و غلامرضا نوروزی، نامزدهای واجد شرایط شرکت در انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی بودند که البته از بین اینها علیمرادی، پورغریب شاهی و سعید کاظمی به مجمع نیامدند و با این کار انصراف خود را اعلام کردند.
در پایان این مجمع نوروزی ٢٧ رأی، باقری ١٤ رأی و جمالالدین ٢ رأی به دست آوردند و بالاخره تکلیف یکی از فدراسیونهایی که مدتی بلاتکلیف بود، روشن شد. فدراسیون پزشکی ورزشی در آستانه المپیک وظایف و مسئولیتهای سنگینی دارد به طوری که مسائل مختلفی نظیر معاینات اختصاصی ورزشکاران، ارائه مشاورههای دوپینگ، سرکشی به اردوی المپیکیها و امور مربوط به تغذیه و ... را باید زیر نظر داشته باشد.
این مجمع در حالی برگزار شد که مهدی علینژاد، معاون ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش در پایان مواردی را مطرح کرد. او گفت: «به آقای نوروزی تبریک میگویم و آرزوی توفیق دارم. به خاطر شرایط کرونا که در آن قرار داریم اداره فدراسیون نسبت به آنچه در گذشته بود، متفاوت است. امیدواریم که خدمات خوبی به مردم ارائه شود.»
علینژاد ادامه داد: «باید از همه تجربیاتی که در این ۱۰ ماه به دست آمده استفاده کرد. نوروزی هم با هماهنگی در همه حوزهها فعالیت خود را مثل قبل انجام خواهد داد. یکی از مطالبات ورزش کشور این است که تیمهای ملی در اولویت هستند. معاینات مربوطه و اقدامات مربوطه باید انجام شود تا برای المپیک دچار مشکل نشویم.»
غلامرضا نوروزی:
مبارزه با دوپینگ نباید به خاطر کرونا تعطیل شود
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی که دیروز دوره دوم مدیریتاش در این فدراسیون را آغاز کرد، درباره شرایط سخت این روزها صحبت کرد و گفت: «امیدوارم زودتر این روزها را پشت سر بگذاریم.»
او با تشکر از افرادی که به او رأی دادند، گفت: «به خاطر رأی مجدد تشکر میکنم و امیدوارم لایق این رأی باشم. امیدوارم با همکاری جامعه پزشکی و مسئولان ورزش کارها را پیش ببریم چرا که در شرایط حساسی هستیم و امیدواریم بر مشکلاتی که هست غلبه کنیم. به دلیل نزدیکی به المپیک باید سلامتی ورزشکاران را تأمین کنیم و همچنین توجه به سلامت همگانی و عبور از این بحران از دیگر اهداف ماست و باید بدانیم که فدراسیون پزشکی ورزشی وزن بالایی دارد و توقع از مجمع آن بالاست.»
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به دو چالش اساسی پیش رو از جمله المپیک و کرونا ادامه داد: «باید همیشه بحران را تبدیل به فرصت کنیم، مطمئن هستم با همدلی جامعه ورزش از این بحران عبور خواهیم کرد چرا که کرونا ممکن است همچنان وجود داشته باشد و به همین دلیل نباید ورزش و مبارزه با دوپینگ تعطیل شود.»
چهارشنبه، رئیس اسکی معرفی میشود
پیســت مطمئــن
ایران ورزشی - مجمع انتخاباتی فدراسیون اسکی روز هفدهم دی ماه برگزار میشود تا از بین چهار کاندیدا، یکی به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شود. ابتدا برای این مجمع 9 نفر ثبتنام کردند که از این کاندیداها ابتدا ثبتنام عبدی افتخاری جلب توجه کرد اما موضوع بازنشستگی، رئیس سابق فدراسیون را مجبور به انصراف کرد و از هشت نفر دیگر، دو نفر تأیید صلاحیت نشدند؛ دو نفر هم انصراف دادند تا در نهایت چهارشنبه پیش رو، مجمع فدراسیون با حضور چهار کاندیدا برگزار شود. جواد شهلایی باقری، امیر غفرانی، احسان میرزاده و عباس نظریان مادوانی چهار نامزد کسب کرسی ریاست فدراسیون اسکی هستند که همگی ارتباطاتی با ورزش دارند؛ یکی دو نفر بیشتر و یکی دو نفری کمتر.
شهلایی از پیشکسوتان و دبیر سابق فدراسیون اسکی است که نسبت به این رشته شناخت نسبتاً کاملی دارد. او در دوره قبلی انتخابات نیز در مجمع شرکت کرد که رأی نیاورد. کاندیدای بعدی امیر غفرانی است که سابقه نایب رئیسی فدراسیون کشتی را دارد و پیش از این نیز مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان البرز بود که کمی قبلتر از سوی وزارت فرد دیگری به جای او منصوب شد.
با عبور از این دو نام به عباس نظریان و احسان میرزاده میرسیم که یکی در وزارت ورزش مسئولیت دارد و از اساتید دانشگاه است و دیگری هم سابقه عضویت در هیأت رئیسه اسکی و فعالیت در بنگاه اقتصادی را در کارنامه دارد. نظریان که اواخر 97 به عنوان رئیس مرکز مشارکتهای اقتصادی و سرمایهگذاری وزارت ورزش و جوانان منصوب شد، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید رجایی است و تحصیلکرده ورزش است.
احسان میرزاده نیز دیگر کاندیدای این انتخابات است که در دوران افتخاری در هیأت رئیسه اسکی بوده و او هم مثل نظریان وقتی درباره برنامههایش صحبت میکند، دست روی موضوعات اقتصادی میگذارد.
با این حال و هوا و البته رسیدن این کاندیداها به روز
رأی گیری، میتوان پیشبینی کرد که مجمع انتخاباتی فدراسیون اسکی در فضایی آرام شکل میگیرد و خیلی از تنشهایی که در حوالی مجامع انتخاباتی دیگر وجود دارد، حول و حوش این فدراسیون نیست. یکی از دلایل دیگر این آرامش هم تعداد کم اعضای مجمع نسبت به رشتههای دیگر است. فدراسیون اسکی 17 استان فعال دارد که دو استان این روزها با سرپرست اداره میشوند که به همین خاطر حق رأی ندارند. میماند رؤسای هیأتهای 15 استان که به اضافه 13 عضو دیگر که نمایندگان ورزشکاران، مربیان، داوران و برخی نهادهای دیگر هستند، میشوند 28 نفر که باید روز چهارشنبه از بین این کاندیداها یک نفر را انتخاب کنند.
البته اعضای مجمع و اهالی اسکی پیشبینیهایی درباره مجمع دارند که قابل تأمل است. برخی شانس نظریان که در وزارت ورزش هم مسئولیت دارد را بیشتر میدانند و عدهای میرزاده را گزینه منتخب میدانند. علت اینکه این دو نام بیشتر از بقیه شنیده میشود نیز جالب است. هر دو محور برنامههایشان را روی بهبود شرایط اقتصادی گذاشتهاند و استفاده از پتانسیلی که این رشته دارد. مسألهای که زیر پای این دو نفر را محکمتر از بقیه کرده است و به نظر میرسد قدم در رقابتی گذاشتهاند که میدانند نتیجهاش به ضررشان تمام نمیشود.
البته گمانهزنیهای مختلفی شنیده میشود و میتوان دو مسیر را پیشبینی کرد. یکی اینکه از این دو نفر، یکی به نفع دیگری کنار برود و در آینده کنار رئیس منتخب بماند و کمک کند و دیگر اینکه در فاصله 24 ساعت مانده تا انتخابات تعاملی شکل نگیرد که این موضوع میتواند رسیدن انتخابات به دور دوم را محتمل کند که البته مسیر اول پررنگتر به چشم میآید.
به این بهانه و البته رسیدن به نقطهنظرات کاندیداها با سه نفر از آنها گفتوگو میکنیم تا از حال و هوای انتخابات اسکی بیشتر بدانیم.
معلم هستم و از این موضوع لذت میبرم
نظریان: لنز نگاه من روی ورزش اقتصادی است
نظریان را شاید بتوان جدیترین کاندیدای انتخابات اسکی دانست. اگرچه هیچ چیزی غیر ممکن نیست و در روز انتخابات ممکن است هر اتفاقی بیفتد. او در آستانه انتخابات، درباره برنامههایش به صورت مفصل صحبت میکند که از لابهلای این حرفها مهمترین بخش، برنامههایی است که در راستای درآمدزایی دارد. نظریان ابتدا درباره رزومهاش و 25 سال حضورش در ورزش میگوید و وقتی با سؤالی درباره کم تنش بودن مجمع اسکی مواجه میشود، میگوید: «مسئولیت، هیاهو پذیر نیست.»
این کاندیدا که مسئولیت مرکز مشارکت و سرمایهگذاری وزارت ورزش و جوانان را بر عهده دارد، تأکید میکند که رشتهای مثل اسکی، ظرفیتهای قابل توجهی دارد: «لنز نگاه من روی ورزش اقتصادی است. ما از ورزش تحت عنوان یک مسیر صنعتی خارج شدهایم. نه تنها در اسکی که در بقیه رشتهها هم به همین صورت است. باید برنامهریزی برای یک رشته را با پیوستهای اقتصادی نگاه کنیم. کار عجیب و غریبی هم نیست.»
او در پاسخ به این سؤال که خیلیها این رشته را مختص افراد با توانایی مالی بالا میدانند، میگوید: «من نگاه توسعه همگانی این رشته متناسب را دارم اما متناسب با زیرساختها. شاید تجهیزات این رشته بنیه اقتصادی خاصی بخواهد اما مطلقاً نمیتوانیم بگوییم که این رشته در انحصار افراد خاصی است. اگر برنامه وجود داشته باشد؛ هر کسی که علاقهمند است، میتواند فرصت حضور در اسکی را داشته باشد. اگر با نگاه صنعت محور به ورزش به طور عام نگاه کنیم، میتوانیم چراغهای خاموش این حوزه را روشن کنیم.»
نظریان در ارتباط با این موضوع که گفته میشود از او حمایت خاصی صورت میگیرد، نیز توضیح قابل تأملی میدهد: «من نمیدانم دیگران چه میگویند و نمیخواهم پاسخی به این موارد بدهم اما میخواهم بر این موضوع تأکید کنم که من سالها در هیأتهای استانی، ادارات کل و بخشهای مختلف ورزش مدیریت کردهام و تحصیلاتم نیز در این حوزه است. پس با ورزش بیگانه نیستم اما بیشتر از هر چیزی خودم را معلم میدانم و موقعیتی که در آن قرار دارم را دوست دارم. پس اگر برنامه و ایده خاصی نداشته باشم، دلیلی ندارد که به این رقابت وارد شوم. اگر ورود کردهام، به این خاطر است که میخواهم کمکی کنم. من نفر اول کنکور در مقطع ارشد و نفر هفتم مقطع دکتری هستم. ارشد را در دانشگاه تهران و دکتری را در دانشگاه خوارزمی خواندهام و سالهاست که تدریس میکنم. بیش از هر جایی فضای دانشگاهی را دوست دارم. این مورد که از من حمایت میشود را تأیید نمیکنم اما اگر هم بشود، آیا از فردی ناتوان این حمایت صورت گرفته است؟ آیا وزیر ورزش آبرویش را میگذارد و از افرادی که توانایی کاری را ندارند، حمایت میکند؟ باز هم تأکید میکنم که من دیدم میتوانم کمک کنم و به همین خاطر به انتخابات اسکی ورود کردم. امیدوارم هر چیزی که خیر این رشته است، در روز مجمع رقم بخورد.»
شرط میرزاده برای خودش:
اگر برنامهام اجرا نشود ، دو سال دیگر میروم
میرزاده دیگر کاندیدای فدراسیون اسکی است که او هم معتقد است حلقه گمشده این رشته، بیتوجهی به ظرفیتهای اقتصادی است. او که بنگاه اقتصادی دارد، درباره راههایی که برای پیشرفت پیش روی این رشته است، توضیحاتی میدهد.
مواردی را به صورت تخصصی مطرح و در ادامه تأکید میکند که برنامهاش را به دو بخش کوتاهمدت و بلندمدت تقسیم کرده است. او تأکید دارد که اگر از ظرفیتهای این رشته استفاده شود، میتوان در مسیر همگانی کردن این رشته قدم برداشت و در استانهایی که پتانسیل پرداختن به اسکی در آنها وجود دارد، شرایطی را فراهم کرد که علاقهمندان به اسکی، بتوانند به این ورزش بپردازند. احسان میرزاده میگوید: «من نمیخواهم مدیر هزینه باشم. این کار را هر کسی با کمی آگاهی از حسابداری و دانش اولیه میتواند انجام دهد. من میخواهم کاری انجام دهم که نگاه این فدراسیون فقط به بودجه دولتیاش نباشد. ورزش ظرفیت زیادی دارد که خودش را فراتر از بودجههای دولتی ببیند و قدم بردارد.»
این کاندیدای انتخابات اسکی در بخشی از این گفتوگو موضوع قابل تأملی را مطرح میکند: «من نمیخواهم وقت خودم و مجمع را بگیرم. روز مجمع هم این موضوع را اعلام میکنم. دو سال به خودم زمان میدهم.
اگر بتوانم برنامههایم را اجرا کنم و در زمینه اقتصادی اتفاقهای خوبی را رقم بزنم، ادامه میدهم. در غیر این صورت حتماً بعد از دو سال استعفا میدهم. این را به اعضای مجمع میگویم تا به عنوان مطالبه از من بخواهند. یک موضوع دیگر هم برایم اهمیت دارد. من معتقدم اسکی برای همه است و نباید به قشر خاصی اختصاص داشته باشد؛ اگر این کار را هم نتوانم انجام بدهم، حتماً پیش از پایان دوره چهارساله، خودم میروم. به هر حال ما مجامع سالیانه داریم و باید گزارش بدهیم و اعضای مجمع در همین مجامع سالیانه میتوانند عملکرد را ارزیابی کنند.» او درباره شائبه حمایت رئیس سابق فدراسیون از یک کاندیدا هم میگوید: «این یک روند طبیعی است که هر کسی عقیدهای داشته باشد و از آن دفاع کند. مطمئناً چه رئیس سابق فدراسیون و چه افراد دیگر برای خودشان فاکتورهایی دارند و بر اساس آن ممکن است گزینهای را حمایت کنند. تا اینجای کار روال طبیعی است اما اینکه امکانات کمیته، وزارت یا هر نهاد دیگری در این مسیر به کار گرفته شود، درست نیست که امیدوارم این اتفاق هم نیفتاده باشد و از رانت این بخشها برای حمایت از یک کاندیدا استفاده نشده باشد.»
فدراسیون اسکی باید صاحب اصلی خودش را پیدا کند
شهلایی: بیشترین تنش را قهرمانان اسکی با فدراسیون دارند
یکی دیگر از نامزدهای انتخابات فدراسیون اسکی، جواد شهلایی است که علاقهمندیاش به حضور در انتخابات اسکی را قبلاً هم نشان داده بود. او وقتی میخواهد درباره برنامهاش و راههای موفقیت اسکی صحبت کند، روی مدیریت علمی، گسترش اسکی به شهرستانها و توجه به ردههای پایه دست میگذارد.
او که سابقه دبیری فدراسیون اسکی را دارد، درباره دلیل حضورش در این رقابت میگوید: «از سال 52 پیوسته در اسکی فعالیت داشتم و امیدوارم با حضور دوباره در فدراسیون بتوانم وضعیت فعلی اسکی را تغییر بدهم. از آحاد مختلف اسکی تقاضا دارم که به داد این ورزش برسند. اسکی یک ورزش مفرح، باکلاس و آکادمیک است که متأسفانه با مدیریتهای غیراصولی وضعیت خوبی ندارد. آزردگیهای زیادی از فدراسیون به وجود آمده و فدراسیون باید صاحب اصلی خودش را پیدا بکند. افتخار میکنم به عنوان یک خدمتگزار اسکی که وابستگی به شمشک، دیزین یا دربندسر ندارم و به عنوان یک چهره ورزشی شهرستانی مخلص، در پایان عمر کاریام یک اثر ماندگار به یادگار بگذارم و تفاهم و تعاملی بین خانوادههای اسکی به وجود بیاورم. به عنوان مدرس مدیریت استراتژیک میخواهم ساختار فدراسیون اسکی را بر اساس تفکر مدیریتی سر و سامان بدهم. از اهداف دیگر من توسعه اسکی عمومی و همگانی است.»
او درباره برنامههایی که دارد با جزئیات بیشتری توضیح میدهد و میگوید: «مهمترین اهداف من اصلاح ساختار فدراسیون از سنتی به علمی، توجه بیشتر به ورزش پایه هم در بخش خانمها هم در بخش آقایان، توجه ویژه به همگانی کردن ورزش اسکی و همچنین ورزش قهرمانی است. دلیل اینکه رکورد 55 سال گذشته تکرار نشده، این است که ما به قهرمانان توجه نکردیم. بیشترین تنش و مشکلات را قهرمانان اسکی با فدراسیون دارند. ما به جای اینکه از سرمایههای ملیمان محافظت کنیم آنها را تخریب کردیم. همه قهرمانان ارزشمند ما بابت تبعیضها از فدراسیون گله دارند. در دوران دبیری تلاش کردم پوئنفیز (امتیاز جهانی) قهرمانان طوری ارزیابی شود که هیچکس گلایهای نداشته باشد. باید فضا را اصلاح کنیم تا تنها ورزش قهرمانی ما در المپیک زمستانی حرفی برای گفتن داشته باشد. مایه تأسف است که ورزشکار با هزینه بالا اعزام میکنیم و آنها نفر آخر میشوند یا از مانش آخر انصراف میدهند.»
شهلایی درباره برنامهاش برای درآمدزایی هم میگوید: «در حوزه مدیریت بازاریابی چندین پایاننامه کار کردیم و تمام مسیرها را شناسایی کردیم، ولی اجازه بدهید پیش از انتخابات به آنها اشاره نکنم. نکته دوم اینکه اسپانسرهای زیادی در حوزه ورزش هستند، ولی متأسفانه مدیران ناکارآمد آنها را فراری میدهند، چون مشخص نیست پولهایی که هزینه میکنند در چه بخشهایی خرج میشود. در سال 88 وقتی از هیأت آذربایجان شرقی خداحافظی کردم، 7/1 میلیارد تومان پول در صندوق موجود بود، در صورتی که طبق اطلاعات من فدراسیون برای پرداخت حقوق کارمندانش هم مشکل دارد. این را هم در نظر بگیرید که در یک سال گذشته هیچ اردو یا اعزامی هم نداشتهایم.»
کیانوش رستمی:
زانوبندم باز نمیشد، هفته اول لیگ قهرمان میشدم
کیانوش رستمی قهرمان وزنهبرداری المپیک معتقد است برای حضور در لیگ تنها حدود یک هفته تمرین داشته اما با این وجود اگر زانوبندش هنگام رفتن زیر وزنه در اهواز باز نمیشد، میتوانست با همین شرایط مقام اول را در دسته 96 کیلوگرم کسب کند.
کیانوش رستمی در خصوص شرایط تمرینی خودش میگوید: «پس از پایان مرحله نخست لیگ، فعلاً که در حال پیگیری تمریناتم هستم تا برای مرحله نهایی لیگ و همچنین مسابقات پیش رو به بهترین شرایط آمادگی خودم برسم.»
رستمی در مورد عملکردش در لیگ وزنهبرداری معتقد است: «برای حضور در لیگ تنها حدود یک هفته تمرین داشتم اما با این وجود اگر زانوبندم باز نمیشد، میتوانستم مقام اول را هم به دست بیاورم هر چند که بازشدن زانوبندم باعث شد روی تخته تمرکزم بهم بریزد و در حرکت آخر نتوانم خوب وزنه بزنم.»
ملیپوش وزنهبرداری با اشاره به اینکه به دنبال حضور در سومین المپیک دوران ورزشیاش است، عنوان میکند: «تلاشم را میکنم تا بتوانم برای سومین بار در مسابقات المپیک به روی تخته بروم و وزنه بزنم. البته چون شرایط سنیام هم بالاتر میرود باید روی اصول و حساب شده برنامههایم را پیش ببرم. امیدوارم هر چه خیر است اتفاق بیفتد.»
رستمی درباره کیفیت مسابقات لیگ وزنهبرداری تأکید دارد: «در این شرایط چون تنها دو مسابقه پیش روی تمام وزنهبرداران و تیمها قرار دارد، شرایط مقداری سختتر میشود زیرا تکلیف جام قهرمانی در همین دو رقابت مشخص خواهد شد.
از طرف دیگر سعی و تلاش تمام وزنهبرداران این است که مبادا در حین مسابقه اوت نکنند یا امتیازی از دست بدهند و همین باعث شده شرایط متفاوتتر از دورههای گذشته لیگ باشد.
همین که در این شرایط سخت کرونا تیمها در لیگ حضور پیدا کردهاند و ورزشکاران را حمایت مالی و انگیزشی میکنند جای تقدیر و تشکر دارد. البته حضور در سالنهای تمرینی هم برای ما با ریسک زیادی همراه است.»
انتخاب سرمربی سال آینده تیم والیبال نوجوانان
داورزنی: باید فرصت از دست رفته را جبران کنیم
با اعلام سایت فدراسیون رسمی والیبال، محمد وکیلی هدایت تیم نوجوانان در سال ۱۴۰۱ را برعهده گرفت. این خبر در حالی منتشر شد که مسعود آرمات در حال حاضر هدایت تیم نوجوانان را در مسابقات جهانی ۱۴۰۰ برعهده دارد.
محمدرضا داورزنی درباره اهداف فدراسیون والیبال برای انتخاب دو سرمربی مجزا در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ گفت: «با توجه به شیوع ویروس کرونا، مسابقات آسیایی برگزار نشد و عملاً در سال ۱۴۰۰ هیچ رویداد آسیایی اتفاق نیفتاد. از طرف دیگر نیز کانونها و باشگاههای والیبال تعطیل بودند به همین دلیل فرصتسوزی در یک نسل اتفاق افتاد. برای اینکه حقی ضایع نشود و نگرانی بابت پشتوانهسازی تیم نوجوانان اتفاق نیفتد، قرار شد تیمی مجزا از تیم حال حاضر نوجوانان تشکیل شود.»
رئیس فدراسیون والیبال با بیان اینکه استراتژی فدراسیون این است که فرصت از دست رفته در سال ۱۳۹۹ را جبران کند، ادامه داد: «تیم نوجوانانی که سال آینده میزبان مسابقات قهرمانی جهان است، در سال جاری هیچ مسابقه آسیایی را انجام نداده است. روال کار این است تا تیم ابتدا در مسابقات آسیایی شرکت کند و سپس به رویداد جهانی برود. از آنجایی که هیچ رویداد آسیایی رخ نداد، ما باید تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی جهان را از دلِ مسابقات قهرمانی کشور، باشگاههای نوجوانان و مسابقات دانشآموزی انتخاب کنیم. آرمات باید تیم را انتخاب و برای مسابقات ۱۴۰۰ آماده کند.» اورزنی همچنین گفت: «هدف فدراسیون این است که به خاطر فاصله پیش آمده از امروز تا تیر، مرداد ۱۴۰۱ تیمی آماده شود تا برای مسابقات قهرمانی آسیا مهیا شود. هدفگذاری ما بلندمدت است و در واقع باید بازیکنانی را برای المپیک ۲۰۲۴ پاریس آماده کنیم. یکی از سیاستهای کلان فدراسیون، پوستاندازی تیم ملی از المپیک تا المپیک است و ما باید از امروز استارت کار را بزنیم. به همین دلیل مأموریتی به وکیلی دادهایم تا کارش را آغاز کند و استعدادهای والیبال را از اقصی نقاط کشور شناسایی کند. کار آرمات نیز پس از مسابقات جهانی ۱۴۰۰ تمام است. فدراسیون از هر دو تیم برای حضور در مسابقات جهانی و آسیایی حمایت میکند.» رئیس فدراسیون والیبال در پاسخ به این سؤال که کار آرمات چیست، توضیح کوتاهی داد: «آرمات بازیکنانی را از رده نوجوانان و دانشآموزی برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان انتخاب میکند و وکیلی مأموریت دارد تا از اقصی نقاط کشور استعدادهای مختلف از نظر فیزیک، قد و سن مناسب را شناسایی کند.»
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو