میرزاده دیگر کاندیدای فدراسیون اسکی است که او هم معتقد است حلقه گمشده این رشته، بیتوجهی به ظرفیتهای اقتصادی است. او که بنگاه اقتصادی دارد، درباره راههایی که برای پیشرفت پیش روی این رشته است، توضیحاتی میدهد.
مواردی را به صورت تخصصی مطرح و در ادامه تأکید میکند که برنامهاش را به دو بخش کوتاهمدت و بلندمدت تقسیم کرده است. او تأکید دارد که اگر از ظرفیتهای این رشته استفاده شود، میتوان در مسیر همگانی کردن این رشته قدم برداشت و در استانهایی که پتانسیل پرداختن به اسکی در آنها وجود دارد، شرایطی را فراهم کرد که علاقهمندان به اسکی، بتوانند به این ورزش بپردازند. احسان میرزاده میگوید: «من نمیخواهم مدیر هزینه باشم. این کار را هر کسی با کمی آگاهی از حسابداری و دانش اولیه میتواند انجام دهد. من میخواهم کاری انجام دهم که نگاه این فدراسیون فقط به بودجه دولتیاش نباشد. ورزش ظرفیت زیادی دارد که خودش را فراتر از بودجههای دولتی ببیند و قدم بردارد.»
این کاندیدای انتخابات اسکی در بخشی از این گفتوگو موضوع قابل تأملی را مطرح میکند: «من نمیخواهم وقت خودم و مجمع را بگیرم. روز مجمع هم این موضوع را اعلام میکنم. دو سال به خودم زمان میدهم.
اگر بتوانم برنامههایم را اجرا کنم و در زمینه اقتصادی اتفاقهای خوبی را رقم بزنم، ادامه میدهم. در غیر این صورت حتماً بعد از دو سال استعفا میدهم. این را به اعضای مجمع میگویم تا به عنوان مطالبه از من بخواهند. یک موضوع دیگر هم برایم اهمیت دارد. من معتقدم اسکی برای همه است و نباید به قشر خاصی اختصاص داشته باشد؛ اگر این کار را هم نتوانم انجام بدهم، حتماً پیش از پایان دوره چهارساله، خودم میروم. به هر حال ما مجامع سالیانه داریم و باید گزارش بدهیم و اعضای مجمع در همین مجامع سالیانه میتوانند عملکرد را ارزیابی کنند.» او درباره شائبه حمایت رئیس سابق فدراسیون از یک کاندیدا هم میگوید: «این یک روند طبیعی است که هر کسی عقیدهای داشته باشد و از آن دفاع کند. مطمئناً چه رئیس سابق فدراسیون و چه افراد دیگر برای خودشان فاکتورهایی دارند و بر اساس آن ممکن است گزینهای را حمایت کنند. تا اینجای کار روال طبیعی است اما اینکه امکانات کمیته، وزارت یا هر نهاد دیگری در این مسیر به کار گرفته شود، درست نیست که امیدوارم این اتفاق هم نیفتاده باشد و از رانت این بخشها برای حمایت از یک کاندیدا استفاده نشده باشد.»