عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6946 /
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ دي
|
بسکتبال
پایان مرحله اول لیگ بسکتبال با باخت شهرداری به ذوب
صدرنشین بازنده!
دور برگشت لیگ برتر بسکتبال در حالی با برگزاری رقابت عقب افتاده شهرداری گرگان و ذوبآهن به پایان رسید که شاگردان مهران حاتمی علیرغم باخت نزدیک، صدر جدول گروه اول را در اختیار گرفتند.
تیم بسکتبال ذوبآهن اصفهان در حالی ۸۵ - ۸۱ شهرداری گرگان را شکست داد که بهدلیل شکست ۹۰ - ۸۴ در بازی رفت و آواراژ گل کمتر در مسابقات رو در رو در رتبه دوم گروه الف قرار گرفت و صدر را به حریفش داد.
در این مسابقه که مهران حاتمی مقابل شاگردان فصل گذشته خود قرار گرفته بود، ذوبیها با وجود شکست در نیمه اول، در نیمه دوم برتری را از آن خود کردند تا در آستانه مرحله دوم رقابتها، برای رقبا خط و نشان بکشند.
محمد جمشیدی با ۳۲ امتیاز، ۵ ریباند و ۳ پاس گل کارایی ۳۴ داشت و امتیازآورترین و مؤثرترین بازیکن میدان بود.
سجاد مشایخی با ۲۳ امتیاز، ۹ ریباند، ۵ پاس گل و کارایی ۲۸ بهترین بازیکن ذوبآهن بود. آن هم در شبی که پست چهارهای ذوبآهن هردو دبل دبل کردند.
ارسلان کاظمی با ۱۳ امتیاز و ۱۲ ریباند و آرمان زنگنه با ۱۴ امتیاز و ۱۳ ریباند دبل دبل کردند و یکی از
پایههای اصلی برد تیمشان بودند.
اتفاق خوب برای ذوبآهن!
با توجه به برنامه عجیبی که فدراسیون برای مرحله دوم در نظر گرفته، تیمهای اول و سوم و دوم و چهارم گروههای دوگانه، در مرحله دوم همگروه خواهند شد. به این ترتیب واضح است که تیمهای دوم کار نسبتاً سادهتری در مرحله دوم دارند و پیش از آغاز این بازی هم اینطور به نظر میرسید که شاید گرگانیها هم بدشان نیاید جایگاه دوم را از آن خود کنند.
با این حال شهرداری گرگان علیرغم باخت در جایگاه اول قرار گرفت و در مرحله بعد با مس رفسنجان همگروه خواهد شد.
ذوبیها اما با توجه به جایگاه تیمها، با قرعه آسانتری مواجه خواهند شد و باید با تیمهای چهارم و هشتم گروه مقابل و تیم ششم گروه خود رقابت کنند!
مرحله دوم لیگ برتر بسکتبال که امسال جایگزین پلیآف شده، در چهار گروه و با حضور همه تیمهای حاضر در مرحله اول برگزار خواهد شد. رقابتهایی که قرار بود از روز سهشنبه آغاز شود اما به خاطر رقابتهای عقب افتاده، به روز چهارشنبه موکول شده است.
حدادی همچنان میدرخشد، سیچوان میبازد
یک «دبل دبل» دیگر در روز باخت چهاردهم
تیم بسکتبال سیچوان در حضور بازیکن ایرانی خود مقابل شاندونگ شکست خورد. در ادامه رقابتهای لیگ بسکتبال چین، تیم سیچوان که حامد حدادی را در اختیار دارد، مقابل شاندونگ قرار گرفت و ۹۴ بر ۸۳ نتیجه را واگذار کرد.
در این بازی حامد حدادی ستاره بسکتبال کشورمان ۲۶ دقیقه در ترکیب تیمش قرار داشت و در این مدت ۱۲ امتیاز، ۱۱ ریباند و ۳ پاس منجر به گل داشت.
سیچوان با این نتیجه چهاردهمین شکست خود را در این فصل تجربه کرد و همچنان به روند بد خود ادامه داد. این تیم که سابقه قهرمانی در CBA را نیز در کارنامه دارد، در این فصل در شرایط خوبی قرار ندارد. با این حال حدادی در اکثر حضورهای خود در میدان دبل دبل کرده و عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشته است.
او در بازی گذشته تیمش پس از تعویض در کوارتر سوم، با ناراحتی زمین را ترک کرد و تا انتهای بازی هم به میدان باز نگشت. با این حال در بازی دیروز بازیکن ثابت تیمش بود و آمار نسبتاً خوبی هم از خود به جا گذاشت.
خبر و گزارش
حمایت «تانک روس» از اعتراضات قزاقستان
چهره شاخص کشتی جهان و دارنده ۷ طلای جهان و المپیک از اعتراضات مردم قزاقستان علیه دولت این کشور حمایت کرد. عبدالرشید سعداللهیف، دارنده ۷ مدال طلای کشتی آزاد جهان و المپیک که از سوی اتحادیه جهانی کشتی لقب «تانک روس» را دارد، از اعتراضات سراسری مردم قزاقستان علیه دولت این کشور حمایت کرد. ستاره مسلمان کشتی روسیه در این باره عنوان کرد: «خداوند متعال، مردم و برادران ما در قزاقستان را از شر بدی نجات دهد، مراقب خودتان و عزیزانتان باشید.» حمایت سعداللهیف از اعتراضات مردم قزاقستان علیه حکومت این کشور، در حالی است که دولت قزاقستان برای سرکوب اعتراضات از روسیه درخواست کمک کرده است.
تمجید دوباره کنفدراسیون بوکس آسیا
رینگ ایران باز هم میدرخشد
فدراسیون بوکس آسیا، انتخاب حسین ثوری بهعنوان رئیس فدراسیون ایران را تبریک گفته و از عملکرد او در چهار سال گذشته حمایت کرد. بعد از انتخاب دوباره حسین ثوری بهعنوان رئیس فدراسیون بوکس، کنفدراسیون آسیا به این انتخاب واکنش مثبت نشان داد و این انتخاب را به خاطر پیشرفتهای اخیر دانست. فدراسیون بوکس آسیا (ASBC) با انتشار گزارشی در صفحه رسمی خود نوشت: «بوکس ایران در سالهای اخیر با ریاست حسین ثوری پیشرفت چشمگیری در آسیا و جهان داشته است که نشاندهنده برنامههای بلندمدت و چشمانداز بلند ثوری برای بوکس ایران است. اتفاقی که باعث شد آنها در آسیا و جهان مدالهای خوبی کسب کنند.» در ادامه این گزارش آمده است: «در دوران ریاست ثوری بوکسورهای ایران در رده نوجوانان و جوانان آسیا پس از سال ۲۰۱۷ به بعد موفق به کسب مدال طلا شدند که یک نتیجه درخشان برای آنها است. در رده بزرگسالان نیز آنها در مسابقات آسیایی نتایج خوبی از جمله کسب دو مدال نقره و دو برنز را به دست آوردند.» پیش از این هم یک بار دیگر سایت کنفدراسیون بوکس آسیا به این انتخاب واکنش نشان داده بود که مربوط به موفقیت تاریخی بوکس در قهرمانی جهان بود. در این گزارش بازهم به آن اشاره شده است: «در مسابقات جهانی صربستان هم تیم علیرضا استکی موفق شد عملکرد موفقی را به ثبت برساند. دانیال شهبخش که نقره آسیا را در همین دوره فدراسیون ایران کسب کرده بود، با نمایشی خیرهکننده از نظر تکنیک و اعتماد به نفس، موفق شد مدال برنز رینگ بلگراد را کسب کند که نخستین مدال تاریخ بوکس ایران در مسابقات جهانی بود. رقیب آقای ثوری در این دوره از انتخابات ریاست فدراسیون بوکس ایران، روحالله حسینی قهرمان اسبق بوکس آسیا و ایران بود.»
مصطفی هاشمی: هر ثانیه تأخیر، لطمه بزرگی است
بسکتبال را از این «چه کنم» نجات دهید!
مصاحبه
محسن آجرلو
همین دیروز که گذشت، قرار بود انتخابات فدراسیون بسکتبال برگزار شود. انتخاباتی که پنج روز مانده به موعد برگزاری، در اقدامی عجیب از سوی وزارت ورزش لغو شد. حالا هم همین فردا دوره چهارساله رامین طباطبایی به پایان میرسد و زمزمه تعیین سرپرست برای این فدراسیون مطرح شده است. اتفاقی که مصطفی هاشمی بهعنوان سرمربی تیم ملی آن را لطمه بزرگی برای این رشته میداند و هر لحظه ادامه یافتناش آسیب جبرانناپذیری به این رشته مهم خواهد زد.
فدراسیون بسکتبال در شرایطی که قرار بود قبل از پایان دوره چهارساله طباطبایی رئیس آینده خود را بشناسد، حالا باید وارد دوره سرپرستی شود. دورهای که آسیبهایش بر هیچ کس پوشیده نیست و تقریباً همه فدراسیونهایی که دورهای را با اداره سرپرست گذراندهاند، از این بابت متضرر شدهاند.
حالا بسکتبال در شرایطی که یک ماه تا دور بعدی رقابتهای ملی فاصله دارد و لیگ هم وارد مراحل حساستری میشود اما انتخابات فدراسیون چالش بزرگی را ایجاد کرده که مشخص نیست چطور به پایان خواهد رسید.
تعویق انتخابات لطمه بزرگی بود
سرمربی تیم ملی درباره تعویق انتخابات فدراسیون بسکتبال و برگزار نشدن در موعد مقرر گفت: «من نه فقط بهعنوان سرمربی تیم ملی، بلکه بهعنوان یکی از اعضای خانواده بسکتبال، این اتفاق را به ضرر بسکتبال میدانم. تا همین جا هم که انتخابات لغو شده و به تعویق افتاده، لطمه بزرگی به این رشته مهم زده شده. حالا هم مشخص نیست چقدر طول خواهد کشید تا احیاناً سرپرستی که انتخاب میشود، شرایط را برای برگزاری مجمع فراهم کند و این اتفاق خوبی نیست.»
مصطفی هاشمی ادامه داد: «تکلیف انتخابات و رئیس آینده فدراسیون هرچه زودتر باید مشخص شود و این به نفع همه خانواده بسکتبال است.»
دوران ناخوشایند سرپرستی
سرمربی تیم ملی بسکتبال درباره احتمال قریبالوقوع انتخاب سرپرست برای این فدراسیون نیز اینطور اظهار نظر کرد: «در دوران سرپرستی هیچگاه اوضاع خوبی برقرار نیست. آن هم رشتهای مانند بسکتبال که مخاطب و طرفداران بسیاری دارد و رشته مهمی است. اداره فدراسیون با سرپرست، هرچقدر هم که زمان کوتاهی داشته باشد، قطعاً آسیبهای زیادی برای این رشته خواهد داشت. حالا لیگ برتر وارد مراحل حساس خود میشود، تیم ملی در سال 2022 رقابتهای مهمی در پیش دارد و همه اینها دچار مشکل خواهد شد. بخصوص لیگ که نیاز است در مراحل حساس، منضبط، طبق برنامه و کاملاً بیطرفانه برگزار شود.»
یک ثانیه تأخیر هم اتفاق خوبی نیست
هاشمی درباره امکان برگزاری انتخابات طی هفتههای آینده نیز گفت: «ممکن است مسئولان بگویند که مثلاً 5 تا 10 روز تعویق، ایرادی ندارد. من اما معتقدم هر ثانیه تأخیر در برگزاری انتخابات، برای بسکتبال مضر است و اتفاق خوبی نیست. باز هم میگویم نه بهعنوان سرمربی تیم ملی، بلکه از جایگاه یکی از اهالی این رشته از وزارت ورزش و مسئولان این امر میخواهم هرچه سریعتر تکلیف بسکتبال و انتخاباتش را مشخص کنند.»
به جای حرف و حدیث، برنامه را بگویید
او با اشاره به جو حاکم بر انتخابات و شرایط ناخوشایندی که پیش آمده ادامه داد: «در این روزها و بخصوص بعد از لغو انتخابات، هجمههایی ایجاد شده و حرف و حدیثهایی مطرح میشود که خیلی خوب نیست. به نظرم بهتر است به جای این صحبتها، برنامههایی را ارائه کنند که میخواهند فدراسیون را با آنها اداره کنند؛ اینکه برای بلندمدت، کوتاهمدت، تیم ملی یا حتی مسائل مالی و اسپانسر چه برنامهای دارند. به این ترتیب، کار برای اعضای مجمع هم برای انتخاب راحتتر خواهد شد.»
تأیید صلاحیت در سه ماه کار سختی است؟
سرمربی تیم ملی همچنین به ماجرای نیامدن تأیید صلاحیتها نیز اشاره کرد: «واقعاً نمیدانم چرا تأیید صلاحیت نامزدهای انتخابات نیامده! البته شایعات زیادی در این باره وجود دارد اما آنطور که در رسانهها گفته میشود، این اتفاق نیفتاده و واقعاً برایم جای تعجب دارد. به نظرم واقعاً نباید کار سختی باشد. برای مثال کسی که چهار سال رئیس فدراسیون بوده، دو، سه ماه برای تأیید صلاحیش زمان کمی است؟ همه نامزدهای انتخابات آدمهای محترمی هستند و نیامدن تأیید صلاحیت آنها بعد از گذشت این زمان قابل توجه جای تعجب دارد.»
او در پایان گفت: «بازهم از وزارت ورزش میخواهم که هرچه سریعتر درباره انتخابات بسکتبال تصمیمگیری و آن را تعیین تکلیف کند و بسکتبال را از این چه کنمها نجات دهد.»
برنامهریزی بلندمدت بیرانوند در بلاتکلیفی وزنهبرداری
دست و پازدن برای ماندگاری!
رضا عباسپور
در شرایطی که وزنهبرداری بعد از ابلاغ حکم بازنشستگی علی مرادی رئیس پیشین فدراسیون وزنهبرداری، کماکان بدون رئیس و سرپرست در بلاتکلیفی باقی مانده است، شواهد و قراین حاکی از آن است که محسن بیرانوند و داود باقری دبیر و نایب رئیس فدراسیون با خط گرفتن از رئیس بازنشسته این مجموعه کماکان دارند همان مسیری را میروند که پیش از این میرفتند. این اتفاق عجیب و البته جالب توجه، درست در زمانی رخ میدهد که دغدغه اصلی مجموعه ورزش کشور در حال حاضر برای فدراسیون وزنهبرداری تعیین یک سرپرست برای اجرای برنامههای روی زمین مانده و تعیین تکلیف بدهیهای چشمگیر مالی این فدراسیون است!
فدراسیون وزنهبرداری بعد از ابلاغ حکم بازنشستگی علی مرادی به او، همچنان بدون داشتن سرپرست و رئیس در بلاتکلیفی مطلق به سر میبرد. بلاتکلیفی که گویا برای همراهان و رفقای نزدیک علی مرادی در فدراسیون وزنهبرداری اتفاق خوب و دلچسبی است، زیرا در فضایی که دغدغه اصلی مسئولان وزارت ورزش، پیدا کردن سرپرستی ایدهآل و درخور شأن و نام وزنهبرداری است، دبیر، نایب رئیس و برخی مسئولان کمیتههای فدراسیون وزنهبرداری بابت اینکه ممکن است با آمدن سرپرست جایگاه و کرسیشان به خطر بیفتد، بهدنبال این هستند تا با خط گرفتن از بیرون، همان مسیر و راهی را ادامه دهند که مورد قبول و توجه رئیس بازنشسته فدراسیون وزنهبرداری است. تغییر رؤسای برخی از هیأتهای استانی که با سرپرست اداره میشوند، برنامهریزی بلندمدت برای سال آینده و...، همه و همه جزو کارها و تحرکات عجیب و غریبی است که مجموعه همراه و همفکر با رئیس بازنشسته وزنهبرداری در دستور کار خود قرار دادند تا بدین وسیله به نوعی این موضوع را در ذهن اهالی وزنهبرداری جا بیندازند که ما هستیم و خیال رفتن از فدراسیون وزنهبرداری را هم نداریم. دقیقاً همان تاکتیکی که رئیس بازنشسته فدراسیون وزنهبرداری در برابر وزیر ورزش و سیستم مدیریتی ورزش کشور در دستور کار خود قرار داده بود. مرادی هم در واپسین روزهای قبل از ابلاغ حکم بازنشستگیاش، با انداختن توپ نداری و خالی بودن خزانه فدراسیون به زمین وزارت ورزش سعی داشت سیستم مدیریتی جدید وزارتخانه ورزش را به نقد کشیده و ناکارآمدی مدیریتی خود در باب جذب اسپانسر و حامیان مالی توانمند را روی شانه وزارت ورزش بیندازد. همین روش را دقیقاً نایب رئیس، دبیر و برخی از مسئولان کمیتههای فدراسیون وزنهبرداری که در برخی خبرگزاریها و رسانههای اسم و رسمدار نیز دستی بر آتش دارند پیشه راه خود قرار دادند تا نهایتاً از بلاتکلیفی فعلی فدراسیون وزنهبرداری استفاده و بهرهبرداری لازم را برده و آنچه که برای آینده نیاز دارند را به سود خود برداشت کنند. غافل از اینکه اهالی وزنهبرداری و مسئولان ورزش کشور تمامی تحرکات این مجموعه را تحت نظر داشته و قطعاً بعد از معرفی سرپرست فدراسیون وزنهبرداری نسبت به این قبیل تحرکات واکنش مناسب خواهند داشت.
اصلاً سوای همه این موارد، اینکه دبیر فدراسیون وزنهبرداری در شرایط بلاتکلیفی فعلی، با عجله دست به تغییر رؤسای هیأتهای وزنهبرداری استانی زده، یا دنبال این است برای سال آینده و برنامه پیش روی تیمهای ملی در هر دو بخش مردان و زنان برنامهریزی عجولانه و غیرکارشناسی ارائه داده و در دستور کار قرار دهد، خود بیانگر این است که حتی باوجود خداحافظی علی مرادی و بازنشسته شدن او در مجموعه مدیریتی و اجرایی فدراسیون وزنهبرداری همچنان تفکرات غلط و استراتژی شکست خورده او در مجموعه مدیریتی وزنهبرداری به واسطه حضور همراهان و رفقای نزدیک علی مرادی در کرسیهای مختلف مدیریتی وزنهبرداری با قدرت ادامه دارد. بنابراین اگر وزارت ورزش بهدنبال ایجاد تغییرات اساسی در مجموعه مدیریتی وزنهبرداری و از بین بردن تفکرات کهنه و نخنما شده قبلی و حاکم بر این مجموعه است، قطعاً باید علاوه بر معرفی هر چه سریعتر سرپرست فدراسیون وزنهبرداری بهدنبال از بین بردن بقایای باقیمانده در وزنهبرداری باشد، زیرا جز این راهی برای ایجاد تغییر و رنسانس اساسی در سیستم مدیریتی فعلی وزنهبرداری وجود ندارد.
جان اسمیت افسانهای در صدر برترین های تاریخ امریکا
تیلور در بین اسطوره ها نیست!
در حالی که چند روز بیشتر از سال ۲۰۲۲ میلادی نگذشته که سایت معتبر flowrestling بهترینهای کشتی امریکا در تاریخ را معرفی کرده است.
معرفی بهترین کشتیگیران تاریخ امریکا از این نظر مهم است که در این ردهبندی جایگاه دیوید تیلور در بین کشتیگیران امریکا مشخص میشود. دیوید تیلور به خاطر رقابتش با حسن یزدانی برای علاقهمندان به کشتی در ایران بسیار مهم است. بر این اساس با نظرسنجیهای صورت گرفته و امتیازبندیهایی که انجام شده، جان اسمیت بهعنوان برترین کشتیگیر تاریخ امریکا معرفی شده است. چهره شاخص کشتی آزاد امریکا در ۶ سال حضورش در میادین طی سالهای ۱۹۸۷ تا ۱۹۹۲ به ۴ طلای جهان و ۲ طلای المپیک رسید. او پس از کسب ۲ طلای جهان و یک طلای المپیک در دهه ۸۰ میلادی، موفقیتهای خود را در دهه ۹۰ نیز ادامه داد. اسمیت پیش از تکرار دومین مدال طلای خود در المپیک ۱۹۹۲ بارسلونا موفق شد ۲ مرتبه دیگر مدال طلای جهان را نیز از آن خود کند. اسمیت از سال 1987 تا 1992 شکستناپذیر بود و در 6 دوره متوالی قهرمان جهان و المپیک شد. در رده دوم نام جردن باروفس به چشم میخورد که اخیراً در رقابتهای جهانی نروژ با برتری برابر نخودی از ایران مدال طلا را کسب کرد. جردن باروفس به پنجمین مدال طلای جهانی خود دست یافت و با احتساب طلای المپیک ۲۰۱۲ به رکورد ۶ طلای المپیک و جهانی رسید. پیشتر جان اسمیت به رکورد ۶ طلا دست یافته بود، با این تفاوت که اسمیت دو طلا در المپیک و ۴ طلا در رقابتهای جهانی به دست آورده بود. جردن باروفس ۳۳ ساله همچنین ۳ نقره جهانی را نیز در کارنامه خود دارد. در رده سوم نیز نام بروس بومگارتنر به چشم میخورد. اسطوره سنگینوزن کشتی آزاد جهان ۱۳ مدال جهانی و المپیک گرفت (شامل 2 طلای المپیک و 3 طلای جهان). بومگارتنر اولین کشتیگیر امریکا بود که موفق به کسب ۴ مدال المپیک شد. او توانست در ۲ المپیک ۱۹۸۴ و ۱۹۹۲ به ۲ مدال طلای باارزش برسد، در المپیک ۱۹۸۸ نقره گرفت و در المپیک ۱۹۹۶ نیز به مدال برنز رسید. نام او در تالار مشاهیر ورزش امریکا و اتحادیه جهانی کشتی نیز به ثبت رسیده است. مرحوم علیرضا سلیمانی در فینال مسابقات جهانی 1989 مارتینی موفق شد بومگارتنر را شکست دهد. در فهرست ۱۰ کشتیگیر برتر تاریخ امریکا به ترتیب جان اسمیت، جردن باروفس، بروس بومگارتنر، هلن مارولیس، کایل اسنایدر، کایل ساندرسون، دن گیبل، کایل دیک، آدلان گری و لی کمپ قرار دارند. نکته مهم این فهرست جایگاه دیوید تیلور است. کشتیگیری که رقابتش با حسن یزدانی برای ایرانیها بسیار مهم شده است. حسن یزدانی با توجه به یک طلا و یک نقره که به دست آورده بعد از غلامرضا تختی دومین کشتیگیر برتر تاریخ ایران محسوب میشود اما دیوید تیلور در این فهرست در رده پانزدهم قرار گرفته است. همچنین جی دن کاکس که هنوز در المپیک دستش به مدال طلا نرسیده، در این ردهبندی در رده ۱۹ قرار گرفت. او یک برنز المپیک، دو طلا و دو برنز جهان را در اختیار دارد.
خبر
نمایندگان ایران در بازیهای آسیایی
قضاوت داوران زن در هانگژو
با اعلام کنفدراسیون تنیس روی میز آسیا دو داور زن ایران در بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ قضاوت میکنند.
از سوی کمیته داوران کنفدراسیون تنیس روی میز آسیا اسامی داوران حاضر در بازیهای آسیایی هانگژو اعلام شد. طبق اعلام کنفدراسیون آسیا دو داور نشان آبی ایران در لیست داوران دعوت شده حضور دارند. بر این اساس سیمین رضایی که سابقه حضور در المپیک ۲۰۲۰ توکیو را در کارنامه دارد، همچنین نسیبه دلیر هروی، نمایندههای داوری ایران در بازیهای آسیایی هستند. این اتفاق خوشیمن برای وزنهبرداری بابت عملکرد قابل قبول و قضاوت خوب بانوان تنیس ایران در بازیهای المپیک و رقابتهای گزینشی و بینالمللی گذشته بوده است.
علاوه بر ایران، کره جنوبی، ژاپن، هنگکنگ، تایلند، اردن و لبنان هم در این مسابقات دو نماینده در بخش داوری دارند.
تعویق دوباره انتخابات فدراسیون تیراندازی!
مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی بار دیگر به دلایل نامعلوم به تعویق افتاد!
مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی قرار بود بعد از چند مرتبه تغییر و تعویق، ۲۱ دیماه جاری برگزار شود. اما سرانجام فدراسیون تیراندازی اعلام کرد که انتخابات این فدراسیون تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است.
علی دادگر، رضا ملکمحمدی، رضا ابوالحسنی، ابراهیم برخورداری، حسین زکیزاده، کبری غیاثی، مرتضی قربانی، داود کرمی، سعید محمدی دوست، حبیب مقصودی و سیدرضا میرابوطالبی اسامی نامزدهای ثبتنام شده برای انتخابات ریاست فدراسیون تیراندازی هستند که هنوز هم تأیید صلاحیتهای این نامزدهای انتخاباتی اعلام رسمی نشده است.
اعلام فرایند تشکیل تیمهای پایه کاراته برای اعزام به جهانی
نحوه فرایند برگزاری مسابقات انتخابی و تشکیل تیمهای ملی پایه جهت اعزام به مسابقات قهرمانی جهان کاراته اعلام شد. مسابقات قهرمانی جهان کاراته 2022 در ردههای سنی نوجوانان، جوانان و امید (زیر 21 سال) در دو بخش پسران و دختران در آبان ماه 1401 در قونیه ترکیه برگزار میشود. بر همین اساس کمیته فنی نحوه گزینش ورزشکاران و تشکیل تیمهای ملی پایه را به این ترتیب اعلام کرد. برهمین اساس، حضور در لیگهای کاراته وان کشوری، حضور در مسابقات قهرمانی کشوری سهمیهای، حضور در مسابقات قهرمانی کشوری آزاد که شرکت در آن برای تمامی کاراتهکاها به جز پنج نفر برتر رنکینگ کاراته وان و سه نفر برتر مسابقات قهرمانی کشور الزامی است، گزینشیها و فیلترهایی است که برای ورود به مرحله دوم انتخابی اردوی جهانی در نظر گرفته شده است. بنابراین و بعد از اینکه یازده نفر به مرحله دوم انتخابی تیم ملی راه پیدا کردند، نفر اول رنکینگ کاراته وان، نفر اول قهرمانی کشوری سهمیهای و نفر اول قهرمانی کشوری آزاد (مجموع سه نفر) مستقیم به انتخابی نهایی تیم ملی میروند. هشت نفر باقیمانده، ابتدا در دو گروه چهار نفری بهصورت دورهای به رقابت پرداخته و نفر اول و دوم هر گروه بهصورت ضربدری جهت تعیین نفر برتر با هم مبارزه میکنند. در پایان نیز چهار نفر برتر (کاراته وان، قهرمانی کشوری سهمیهای، قهرمانی کشوری آزاد، به علاوه نفر برتر از هشت نفر) بهصورت دورهای به منظور انتخاب نفر نهایی رقابت میکنند تا برای اعزام به مسابقات جهانی تکلیف نفرات فیکس و اصلی بعد از این پروسه مشخص شود.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو