printlogo


کد خبر: 240394تاریخ: 1400/10/20 00:00
برنامه‌ریزی بلندمدت بیرانوند در بلاتکلیفی وزنه‌برداری
دست و پازدن برای ماندگاری!

رضا عباسپور   

 در شرایطی که وزنه‌برداری بعد از ابلاغ حکم بازنشستگی علی مرادی رئیس پیشین فدراسیون وزنه‌برداری، کماکان بدون رئیس و سرپرست در بلاتکلیفی باقی مانده است، شواهد و قراین حاکی از آن است که محسن بیرانوند و داود باقری دبیر و نایب رئیس فدراسیون با خط گرفتن از رئیس بازنشسته این مجموعه کماکان دارند همان مسیری را می‌روند که پیش از این می‌‌رفتند. این اتفاق عجیب و البته جالب توجه، درست در زمانی رخ می‌دهد که دغدغه اصلی مجموعه ورزش کشور در حال حاضر برای فدراسیون وزنه‌برداری تعیین یک سرپرست برای اجرای برنامه‌های روی زمین مانده و تعیین تکلیف بدهی‌های چشمگیر مالی این فدراسیون است!
فدراسیون وزنه‌برداری بعد از ابلاغ حکم بازنشستگی علی مرادی به او، همچنان بدون داشتن سرپرست و رئیس در بلاتکلیفی مطلق به سر می‌برد. بلاتکلیفی که گویا برای همراهان و رفقای نزدیک علی مرادی در فدراسیون وزنه‌برداری اتفاق خوب و دلچسبی است، زیرا در فضایی که دغدغه اصلی مسئولان وزارت ورزش، پیدا کردن سرپرستی ایده‌آل و درخور شأن و نام وزنه‌برداری است، دبیر، نایب رئیس و برخی مسئولان کمیته‌های فدراسیون وزنه‌برداری بابت اینکه ممکن است با آمدن سرپرست جایگاه و کرسی‌شان به خطر بیفتد، به‌دنبال این هستند تا با خط گرفتن از بیرون، همان مسیر و راهی را ادامه دهند که مورد قبول و توجه رئیس بازنشسته فدراسیون وزنه‌برداری است. تغییر رؤسای برخی از هیأت‌های استانی که با سرپرست اداره می‌شوند، برنامه‌ریزی بلند‌مدت برای سال آینده و...، همه و همه جزو کارها و تحرکات عجیب و غریبی است که مجموعه همراه و همفکر با رئیس بازنشسته وزنه‌برداری در دستور کار خود قرار دادند تا بدین وسیله به نوعی این موضوع را در ذهن اهالی وزنه‌برداری جا بیندازند که ما هستیم و خیال رفتن از فدراسیون وزنه‌برداری را هم نداریم. دقیقاً همان تاکتیکی که رئیس بازنشسته فدراسیون وزنه‌برداری در برابر وزیر ورزش و سیستم مدیریتی ورزش کشور در دستور کار خود قرار داده بود. مرادی هم در واپسین روزهای قبل از ابلاغ حکم بازنشستگی‌اش، با انداختن توپ نداری و خالی بودن خزانه فدراسیون به زمین وزارت ورزش سعی داشت سیستم مدیریتی جدید وزارتخانه ورزش را به نقد کشیده و ناکارآمدی مدیریتی خود در باب جذب اسپانسر و حامیان مالی توانمند را روی شانه وزارت ورزش بیندازد. همین روش را دقیقاً نایب رئیس، دبیر و برخی از مسئولان کمیته‌های فدراسیون وزنه‌برداری که در برخی خبرگزاری‌ها و رسانه‌های اسم و رسم‌دار نیز دستی بر آتش دارند پیشه راه خود قرار دادند تا نهایتاً از بلاتکلیفی فعلی فدراسیون وزنه‌برداری استفاده و بهره‌برداری لازم را برده و آنچه که برای آینده نیاز دارند را به سود خود برداشت کنند. غافل از اینکه اهالی وزنه‌برداری و مسئولان ورزش کشور تمامی تحرکات این مجموعه را تحت نظر داشته و قطعاً بعد از معرفی سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری نسبت به این قبیل تحرکات واکنش مناسب خواهند داشت.
اصلاً سوای همه این موارد، اینکه دبیر فدراسیون وزنه‌برداری در  شرایط بلاتکلیفی فعلی، با عجله دست به تغییر رؤسای هیأت‌های وزنه‌برداری استانی زده، یا دنبال این است برای سال‌ آینده و برنامه پیش روی تیم‌های ملی در هر دو بخش مردان و زنان برنامه‌ریزی عجولانه و غیرکارشناسی ارائه داده و در دستور کار قرار دهد، خود بیانگر این است که حتی با‌وجود خداحافظی علی مرادی و بازنشسته شدن او در مجموعه مدیریتی و اجرایی فدراسیون وزنه‌برداری همچنان تفکرات غلط و استراتژی شکست خورده او در مجموعه مدیریتی وزنه‌برداری به واسطه حضور همراهان و رفقای نزدیک علی مرادی در کرسی‌های مختلف مدیریتی وزنه‌برداری با قدرت ادامه دارد. بنابراین اگر وزارت ورزش به‌دنبال ایجاد تغییرات اساسی در مجموعه مدیریتی وزنه‌برداری و از بین بردن تفکرات کهنه و نخ‌نما شده قبلی و حاکم بر این مجموعه است، قطعاً باید علاوه بر معرفی هر چه سریع‌تر سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری به‌دنبال از بین بردن بقایای باقی‌مانده در وزنه‌برداری باشد، زیرا جز این راهی برای ایجاد تغییر و رنسانس اساسی در سیستم مدیریتی فعلی وزنه‌برداری وجود ندارد.

Page Generated in 0.0055 sec