|
خبر
حضور قویترین مردان ایران در رقابت حرفهایهای جهان
تیم ملی قویترین مردان ایران با ۱۲ ورزشکار راهی مسابقات کسب سهمیه حرفهایهای جهان در دبی میشود.
با هماهنگی صورت گرفته میان کمیته قویترین مردان و فدراسیون بدنسازی و پرورشاندام، تیم ملی قویترین مردان ایران با ۱۲ ورزشکار چهارشنبه هفته جاری، ۲ تیرماه راهی مسابقات کسب سهمیه حرفهایهای جهان به میزبانی دبی میشود. لیست تیم ملی قویترین مردان ایران اعزامی به دبی به شرح زیر است:
دسته ۸۰-کیلوگرم: رامین آرغده از آذربایجان شرقی و میلاد رعیتی بادی از اصفهان
دسته ۹۰- کیلوگرم: دانیال مرادی از کردستان، عظیم دیانی از کرمان، امیر لحمی از اصفهان، رستم عزیزی از کردستان و امیر رابع از تهران
دسته ۱۰۵- کیلوگرم: وحید رستمی از استان مرکزی، مجید براتی و حسین بهرامی از قم، مسعود برزم از کهگیلویه و بویر احمد و آرش سلیمی از آذربایجان شرقی
مسابقات کسب سهمیه رقابتهای حرفهای جهان (WUS) در روزهای ۴ و ۵ تیرماه به میزبانی دبی در کشور امارات برگزار میشود.
درخشش شناگران ایران در گزینشی المپیک صربستان
صعود انصاری به فینال ماده ۵۰ متر پروانه
مهدی انصاری در مرحله مقدماتی ماده ۵۰ متر پروانه مسابقات انتخابی المپیک صربستان راهی فینال شد.مسابقات شنا انتخابی المپیک به میزبانی شهر بلگراد صربستان در حال برگزاری است. با اعلام فدراسیون شنا مهدی انصاری نخستین نماینده ایران در این مسابقات در ماده ۵۰ متر پروانه با ثبت رکورد 85/25 سوم شد و به فینال راه یافت. تیم ملی شنای ایران در این مسابقات متشکل از مهدی انصاری، بنیامین قرهحسنلو، سینا غلامپور و متین بالسینی است. امروز شنبه در نخستین روز از این مسابقات قرهحسنلو و غلامپور در ماده ۱۰۰ متر آزاد و بالسینی در ماده ۴۰۰ متر آزاد و ۲۰۰ متر پروانه به آب میزند. مسابقات شنا انتخابی المپیک امروز و فردا به میزبانی بلگراد صربستان انجام میشود.
رکوردشکنی بالسینی در 200 متر پروانه
متین بالسینی در مسابقات شنای انتخابی المپیک ضمن راهیابی به فینال، رکورد ملی ماده ۲۰۰ متر پروانه را هم شکست. در جریان مسابقات شنای انتخابی المپیک که به میزبانی بلگراد صربستان در حال انجام است، متین بالسینی در ماده ۲۰۰ متر پروانه به آب زد و با رکورد 01.59 :2 ضمن رسیدن به فینال رکورد این ماده را نیز ارتقا داد. با اعلام فدراسیون شنا، او توانست رکورد ملی این ماده را بعد از سه ماه که پیش از این نیز در اختیار خودش بود ۸ صدم ثانیه ارتقا دهد. او فروردین ۱۴۰۰ در مسابقات بینالمللی امارات این رکورد را بهبود بخشیده بود.مسابقات شنای انتخابی المپیک از روز گذشته در کشور صربستان آغاز شده و به مدت دو روز به میزبانی بلگراد صربستان ادامه دارد. روز گذشته مهدی انصاری در ماده ۵۰ متر پروانه، سینا غلامپور و قرهحسنلو در ۱۰۰ آزاد و متین بالسینی در ۲۰۰ متر پروانه به فینال رسیدند.
مقررات انضباطی فدراسیون ووشو اصلاح شد
مقررات جدید انضباطی فدراسیون ووشو پس از تدوین، تألیف و تأیید اعضای مجمع این فدراسیون، توسط رئیس این فدراسیون ابلاغ شد.مقررات انضباطی فدراسیون ووشو با هدف تعیین صلاحیت، الزامات شکلی و ماهوی، توصیف تخلفات و جرائم، تشریح نحوه اعمال مجازاتها و تبیین آئین دادرسی با رعایت ماده ۱۶ اساسنامه فدراسیونهای ورزشی آماتوری ایران مصوب ۱۳۸۱، تألیف و تدوین شده است و در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ مورد تصویب مجمع عمومی فدراسیون ووشو قرار گرفت.این آئیننامه بلافاصله پس از تصویب در مجمع عمومی، لازمالاجرا است و تخلفاتی که قبل از این تاریخ رخ دادهاند، بر اساس مقررات انضباطی زمان وقوع، رسیدگی و مجازات میشوند؛ مگر آنکه مقررات جدید به نفع شخص متخلف باشد که در این صورت بر اساس این مقررات رسیدگی و حکم صادر میشود.دقت در ظرایف این مقررات به وضوح حاکی از آن است که در تهیه آن، ضمن مدنظر قرار دادن مقررات بینالمللی ووشو و الگوبرداری از مقررات انضباطی سایر فدراسیونهای بینالمللی مطرح، به رعایت حقوق اشخاص از یک سو و اختیارات رکن قضایی از سوی دیگر به صورت توأمان و متناسب توجه شده است تا ضمن پرهیز از تضییع حقوق اشخاص، اختیارات متناسب برای رکن قضایی در مواجهه با تخلفات و پروندههای مطروحه منظور شود.این مقررات عیناً در خصوص هیأتهای استانی نیز لازم الاجرا است با این استثنا که هیأتهای استانی دارای کمیته انضباطی به عنوان مرجع بدوی هستند و کمیته استیناف در هیأتها وجود ندارد. کمیته انضباطی فدراسیون، مرجع تجدید نظرخواهی از آرای غیر قطعی صادر شده از سوی کمیته انضباطی هیأتها است.پیش از این، آئیننامه انضباطی و مسابقات ورزشی زیر نظر سازمان تربیتبدنی مصوب ۱۳۷۴ در فدراسیونهای ورزشی، مورد استفاده قرار میگرفت.
سومی دردسرساز برای تکواندو در لبنان
عسگری زیر تیغ
گزارش
محسن وظیفه
مسابقات تکواندوی قهرمانی آسیا در لبنان در حالی به پایان رسید که دو نتیجه متفاوت برای ایران در پی داشت. یک نتیجه خوب و تاریخی توسط تیم زنان و یک نتیجه نسبتاً ضعیف برای تیم مردان که حالا در یک ماه مانده به المپیک همه را گران کرده که چه چیزی در توکیو در انتظار این تیم است.
نتیجهای که مورد انتقاد قرار گرفته و کادر فنی تیم ملی تکواندو را در یک ماه مانده به شروع بازیهای المپیک تحت فشار قرار داده است. تیم ملی تکواندوی مردان با ترکیب آرمین هادیپور، سروش احمدی، میرهاشم حسینی، امیرمحمد بخشی، مهران برخورداری و سجاد مردانی در این رویداد حضور پیدا کرد که با کسب یک مدال طلا، نقره و برنز به ترتیب توسط مردانی، بخشی و هادیپور و همچنین کسب 207 امتیاز روی سکوی سوم قرار گرفت. نتیجهای که نه تنها نتوانست علاقهمندان به این رشته را راضی کند، بلکه باعث گلایه مسئولان فدراسیون تکواندو هم شد.
گلایه از تیمی که شرایط خاصی داشت و با شرایط خاصی هم که کرونا به وجود آورده بود برای این مسابقات آماده شده بود اما در نهایت نتیجهای از خودش بجا گذاشت که مورد انتقاد بسیاری از جمله مدیر تیمهای ملی قرار گرفته است. هر چند که یک سؤال مهم درباره این عملکرد وجود دارد که الان چرا باید در یک ماه مانده به المپیک این تیم را به هم ریخت؟ آرش فرهادیان به عنوان رئیس سازمان تیمهای ملی دو بار مصاحبه کرد و عملکرد تیم ملی را زیر سؤال برد. او یک بار با خبرنگار صدا و سیما در لبنان و بلافاصله بعد از اتمام مسابقات مصاحبه کرد و عملکرد تیم ملی را ضعیف قلمداد کرد و یک بار هم در مصاحبه با خبرگزاریها از تیم انتقاد کرد و خواهان بررسی نقاط ضعف از سوی کادر فنی شد.
در حالی که تیم ملی تکواندو فقط در یک یا نهایت دو وزن شکست غیرقابل پیشبینی داشت و بقیه نفرات در توان خود مبارزه کردند. سجاد مردانی طلا گرفته بود و ایرادی به عملکردش وجود ندارد. امیرمحمد بخشی هم که بر اساس گفته آرش فرهادیان دو بار کرونا گرفته بوده و حالا با این وضعیت توانسته مدال نقره بگیرد. آرمین هادیپور هم که وضعیت مشخصی دارد و کسی از او بیش از این توقع ندارد و با وجود مصدومیت هم توانست به مدال برنز برسد، حالا در این بین سه نفر باختند.
سروش احمدی به همراه مهران برخورداری و میرهاشم حسینی که البته باخت میرهاشم بیش از همه به چشم آمد اما واقعیت این است که الان چند سال است وقتی تکواندوکاران ایرانی به کرهایها برخورد میکنند معمولاً شکست خوردهاند.
هر چند در برخی از مواقع هم برنده بودند اما در بیشتر مسابقات تکواندوکاران ایرانی به کرهایها باختند. در همین مسابقات هم در سه وزن مغلوب کرهجنوبی شدند که یکی از آنها میرهاشم بود. بنابراین اتفاق عجیبی برای میرهاشم رخ نداده. بنابراین فقط سروش احمدی و مهران برخورداری مقابل مغولستان و ازبکستان شکست خوردند که قابل توجیه نیست اما آیا انصاف است که به خاطر دو باخت در یک ماه مانده به بازیهای المپیک تیم به این شکل زیر سؤال برود؟
تیم ملی تکواندو در حال آمادهسازی خود برای حضور در المپیک توکیو است و الان بیش از هر زمان دیگری به آرامش نیاز دارد، حالا چرا باید آرامش این تیم به خاطر سومی در آسیا به هم بخورد؟ این تیم در بهترین حالت هم بعید بود بتواند قهرمان آسیا شود چرا که کره جنوبی مدعی درجه یک قهرمانی است و حتی در مسابقات قهرمانی جهان هم آنها عملکرد قابل تقدیری داشتند و این یعنی اینکه رده دومی میتوانست برای ایران باشد اما حالا سومی به این تیم رسیده آیا باید به خاطر یک رده تیم را از هم پاشید؟
البته آرش فرهادیان گفته کادرفنی تیم ملی به دلیل نزدیکی به بازیهای المپیک تغییر نمیکند اما باید نقاط ضعف برطرف شود؛ مگر قرار بود با یک نتیجه ضعیف کادرفنی تغییر کند؟ اگر قرار بود یک نتیجه ضعیف تیم را به هم بریزد که دو سال پیش باید این اتفاق میافتاد. درست است که فدراسیون در شرایط سختی تلاش میکند که بهترین امکانات را برای این تیم مهیا کند اما این دلیل نمیشود که یک باخت همه چیز را تغییر بدهد. الان زمان حمایت از این تیم است. جالب است که خود مسئولان تیم هم معترف هستند که الان زمان تغییر نیست و اگر فرد جدیدی هم اضافه بشود نمیتواند کاری انجام بدهد اما با این حال در رسانهها درباره همه این موارد حرف میزنند. در حالی که تیم و بخصوص سرمربی تیم فریبرز عسگری و کادرفنی او به لحاظ روانی به هم میریزند.
به هم خوردن تمرکز مربیان آسیبهای جبرانناپذیری به تیم میزند اما ظاهراً در تکواندو از این موضوع درس نگرفتهاند.
تنیس یک مرکز ویژه و خانهای مخصوص به خود میخواهد
طاهری: به صعود ایران خوشبینم
گفت و گو
وصال روحانی
مرحله جدید اردوی تیم ملی تنیس ایران که برای شرکت در گروه چهارم پیکارهای آسیا - اقیانوسیه در جام دیویس 2021 آماده میشود، از دهه سوم خردادماه در ورزشگاه شیرودی تهران دایر شده است. در این مرحله 16 نفر که عصاره و منتخبان مرحله قبلی اردو هستند، شرکت دارند و روزی دو جلسه زیر نظر اکبر طاهری، سرمربی تیم ملی تنیس تمرین میکنند که تمرین صبحگاهی هم مبتنی بر آمادگی جسمانی است و هم تمرین تنیس ولی تمرین عصرگاهی فقط متشکل از توپ زدن و اجرای انواع تکنیکها در زمین است. در نهایت و پس از دو ماه تمرین اضافی از بین این 16 نفر و احتمالاً شاهین خالدان و حمیدرضا نداف که ساکن خارج از کشور هستند، یک تیم 6 نفره به ترکمنستان، محل برگزاری رقابتهای گروه چهارم آسیا گسیل میشود. این مسابقات از 15 تا 20 شهریور در این کشور برگزار میشود و 14 تیم حاضر در رقابتها ابتدا به دو گروه پنج تیمی و یک گروه چهار تیمی تقسیم میشوند و از هر گروه دو تیم بالا میآیند و پس از انجام یک مرحله پلیآف بین آنها، سه تیمی که مجوز صعود به گروه سوم آسیا را کسب میکنند، مشخص خواهند شد. برای روشنتر شدن موضوع و تشخیص عیار کارآیی ایران در این پیکارها باید پای صحبتهای اکبر طاهری نشست که 47 ساله و صاحب اصلیت کاشانی اما متولد محله نارمک تهران است و 10 سال عضو و بازیکن تیم ملی بوده و پیشتر (سالهای 2010 و 2011) هم تیم ملی را هدایت کرده و از ابتدای خردادماه امسال یک بار دیگر سکاندار این تیم شده است. او که چپدست و بازیکن تکنیکی بود و بارها در جامهای کمشمار سابق تنیس کشور شامل جام استقلال و جام شرافتی چه در انفرادی و چه در دوبل اول شد و سه مدال انفرادی و تیمی غرب آسیا را هم در کارنامهاش دارد و در لیگ تنیس هم با تیمهای هما و فتح سپاه طعم قهرمانی را چشیده (و هرگز خاطره رویارویی با سریلانکا در گروه دوم آسیا در سال 1379 را فراموش نمیکند) خوشبین است که ایران یکی از سه تیم صعودکننده از گروه چهارم آسیا در ترکمنستان باشد. وی که متأهل و صاحب دو فرزند پسر است و پسر اولش (به نام سامیار) با 12 سال سن جزو بهترینهای نوجوانان کشور در دو سه سال اخیر تلقی شده، معتقد است طیف گستردهای که برای تعیین و شناخت ملیپوشان تنیس فراهم آورده، ثروت بزرگی است که به تنیس کم بضاعت ما روی آورده و یک موقعیت مغتنم و آیندهساز و بسیار فراتر و مهمتر از کسب پیروزی یا ناکامی احتمالی در مسابقات پیشرو است.
اکبر آقا! تمرینات چطور میگذرد؟
اوضاع خوب است. بچهها در حال تلاشند و فقط دو نفر غایب داریم که مصدومند و بعداً به جمع ما میپیوندند.
آیا یک مرحله دیگر از مسابقات انتخابی را پیش رو داریم؟
خیر، بر اساس همین تمرینات و تشخیص میزان آمادگی نفرات و چند دیدار درون اردویی 6 نفری که باید به ترکمنستان بروند و البته دو نفرشان بازیکنان ذخیره خواهند بود، گزینش خواهند شد.
فکر نمیکنید بار تجربه بینالمللی اردونشینان کم است؟
ما هر چه نفر خوب داخلی که وجود داشته، به اردو آوردهایم که شامل سینا مقیمی، علی یزدانی، علیرضا بهزادپور، سیاوش شیردل، معین محمدی، حسام یزدی، اصلان منتخب، محمد مهبد، امیرعلی قوام، مهرشاد قفقازی و یونس طلاور هم میشود و البته انوشا شاهقلی را هم داریم که در 40 سالگی شمایل تجربه است. قرار است شاهین خالدان و حمیدرضا نداف هم در صورت امکان در مرحله نهایی اردوی تدارکاتی به جمع ما ملحق شوند اما صرفنظر از هرگونه نگرش خاص و امتیازی که ما بخواهیم به نفرات خاص و اسم و رسمدار بدهیم، فقط کسانی را انتخاب و راهی ترکمنستان میکنیم که آمادهترینها باشند و اصلاً با شهرت و پیشینه بازیکنان کاری نداریم. ما حتی حاضریم تمام بازیکنان انتخابی ما بدون رنک بینالمللی و جوان باشند اما آماده باشند و آینده تنیس ما را رقم بزنند.
دو سال پیش که به گروه چهارم آسیا سقوط کردیم، برای اولین بار بود که این اتفاق شکل میگرفت. این واقعه تلخ را محصول چه ایراداتی میدانید؟
صرفنظر از هرگونه ایرادگیری به کار مربیان قبلی و ضمن ادای احترام به آنها، باید متذکر شوم که روش و گستره انتخاب ملیپوشان ناقص بود و با محدود شدن کارها و طیف انتخاب به حداکثر 6-5 نفر، خودمان باعث توقف پیشرفت و کمبود انگیزه در جمع مدعیان پیراهن ملی شده بودیم. ما این طیف را افزایش دادیم و هر نیروی بالقوه و جوانی را دعوت کردیم و با همگی کار کردیم و پس از دو سه بار غربال به نفرات فعلی رسیدیم. از این طریق انگیزهها قویتر و تلاشها بیشتر شد و حالا هر کس میداند اگر شایسته باشد و تلاش کند، به پیراهن ملی خواهد رسید و این نعمت منحصر به یک قشر خاص نیست. من کاملاً معتقدم در تنیس ایران هرگز یک برنامهریزی درازمدت و با هدف تقویت نسلهای بعدی وجود نداشته و فقط روزمره کار کردهایم.
دستیارانتان و سایر اعضای کادر فنی تیم ملی چه کسانی هستند؟
فرشاد طلاور دستیار اول من است و امیر اکبری به عنوان مربی بدنساز تیم ملی فعالیت میکند و دو سه نفر دیگر هم داریم که ما را همراهی میکنند. یک کادر فنی حرفهای بالای سر تیم ملی تنیس است.
رقبای اصلی و خطرناک ما را در آوردگاه ازبکستان کدام تیمها میدانید؟
ترکمنستان هم به سبب سطح کیفی نفراتش و هم مزایای میزبانی از تیمهای توانای این دوره خواهد بود و در هر یک از تیمهای سنگاپور، بحرین و عمان هم میتوان تک تنیسورهایی را نشان کرد که قادرند تیم کشورشان را به سوی گروه سوم آسیا رهنمون کنند و کار به گونهای است که هر یک از آنها میتوانند تنیسورهایی را که تبار و ریشه اولیهشان از آن کشورها است و در سایر کشورها مقیماند، جذب و از آنها هم استفاده کنند. با این حال من خوشبینم و اگر از تمام توان ذاتی خود بهره گیریم، میتوانیم یکی از سه تیم صعودکننده از گروه چهارم قاره باشیم.
و حرف آخر؟
ما اخیراً جلسهای با آقای علینژاد، معاون وزیر ورزش داشتیم و از کمبودها در تنیس سخن گفتیم. این را بدانید که تنیس ورزشی است که لازمه پیشرفت در آن مسابقه داشتن در تمامی طول سال است و فقط بازیکنان و کشورهایی اوج میگیرند که حداقل در 11 ماه از 12 ماه سال در کوران تمرین و مسابقه و رقابت باشند و با حضور نصف و نیمه و ناقص در این رشته به هیچ جایی نمیتوان رسید. برای این مهم باید اسپانسر داشت و حامیان مالی به میدان بیایند و تنیسورها را حمایت و تقویت لجستیکی کنند اما چنین چیزی در تنیس ایران موجود و مقرون به صرفه نیست. این را هم ناگفته نگذارم که تنیس هم مثل سایر ورزشها به یک پایگاه و خانه دائمی و یک مقر عملیاتی ثابت نیاز دارد. شما ببینید که مثلاً کشتی، والیبال و پینگپنگ «خانه»های ویژه و یک سالن و محل اختصاصی تمرین و گردهمایی را دارند که به راحتی و بدون هیچ دغدغهای میتوانند هر موقع که خواستند، در آنجا گرد هم بیایند و تمرین کنند و مهیای حضور در مسابقات بزرگ شوند و ما چنین امکان و نیاز اولیهای را نداریم. در همین اردوی فعلیمان نیز مجبور شدهایم در مجموعه شیرودی حضور یابیم و تلاش فدراسیون برای حضور ملیپوشان در محلهای دیگر بیثمر مانده است. این مسألهای است که باید هر چه سریعتر درباره آن فکری کرد و یک مرکز ویژه تنیس را فراهم آورد و این ورزش را از حالت دربهدری و نداشتن مرکزیت رهایی بخشید.
پایان کار ریکرو مردان بدون سهمیه تیمی المپیک
تیم ریکرو مردان ایران با شکست مقابل مکزیک از کسب سهمیه المپیک بازماند. آخرین مرحله کسب سهمیه المپیک در رشته تیراندازی با کمان از دیروز به میزبانی پاریس آغاز شد و تیم ایران نیز در این رقابتها شرکت کرد تا بتواند سهمیه بگیرد اما شرایط در روز نخست به گونه دیگری رقم خورد. تیم ریکرو ایران با ترکیب میلاد وزیری، صادق اشرفی و رضا شبانی در نخستین مسابقه حذفی مقابل مکزیک قرار گرفت. ملیپوشان کشورمان در گام اول با نتیجه ۶ بر صفر شکست خوردند و حذف شدند. بر این اساس تیم ملی ریکرو مردان از کسب سهمیه بازماند. زهرا نعمتی، شیوه شجاعمهر و مهتا عبداللهی نیز در بخش زنان در این مسابقات شرکت کردهاند.آخرین مرحله کسب سهمیه المپیک در رشته تیراندازی با کمان از روز گذشته به میزبانی فرانسه آغاز شده است؛ رقابتی مهم و سرنوشتساز که البته در بخش تیمی مردان برای تیروکمان ایران نتیجهای نداشت. ملیپوشان تیروکمان ایران در بخش ریکرو به دنبال افزایش سهمیه المپیکی خود و حضوری پررنگتر در بازیهای المپیک 2021 توکیو بودند و حالا باید دید در بخش زنان چه اتفاقی میافتد. در این رقابتها 255 ورزشکار از 70 کشور دنیا برای کسب سهمیه بیشتر در بازیهای المپیک توکیو با یکدیگر رقابت میکنند. کاروان تیراندازی با کمان کشورمان تاکنون یک سهمیه توسط میلاد وزیری کسب کرده است. احسان حدادی aمشکلی برای حضور در المپیک ندارد
فیزیوتراپی تا توکیو
شرایط احسان حدادی در کمیسیون ویژه پزشکی بررسی و تأکید شد که احسان مشکلی برای حضور در المپیک ندارد.
نتیجه بررسیهایی که روی آسیبدیدگی احسان حدادی و وضعیت او برای حضور در المپیک توکیو انجام شده کاملاً خلاف تمام حرف و حدیثهایی است که طی یک ماه گذشته در این زمینه مطرح شده بود.
یک ماه پیش اینگونه اعلام شد که احسان حدادی در جریان تمریناتش در آمریکا از ناحیه دیسک کمر دچار آسیبدیدگی شده است. البته عدم حضور او در ایران باعث شد در مورد شدت مصدومیتش اظهارنظر پزشکی دقیقی صورت نگیرد با این حال صحبتهایی در مورد حاد بودن این آسیبدیدگی مطرح شده بود به گونهای که حتی اعزام وی به توکیو را هم با حرف و حدیث مواجه کرده بود.
در همین زمینه هفته گذشته و به فاصله چند روز پس از بازگشت احسان حدادی به کشور، فدراسیون پزشکی ورزشی اقدام به تشکیل کمیسیون ویژه پزشکی برای او کرد تا در حضور متخصصین مغز و اعصاب، جراح کمر، فیزیوتراپ معتمد فدراسیون و ... وضعیت این المپین و شرایطش برای اعزام به توکیو بررسی شود.
غلامرضا نوروزی با اشاره به نتیجه این کمیسیون تأکید کرد که مصدومیت احسان حدادی به گونهای نیست که شرایط اعزام به المپیک توکیو را نداشته باشد: «آنچه مسلم است احسان حدادی مشکل دیسک کمر پیدا کرده و همین مسأله تمرینات او را طی هفتههای گذشته مختل کرده بود اما این مصدومیت آنقدر حاد نیست که نتواند بدون جراحی با آن کنار بیاید یا سفرش به توکیو و حضور در المپیک را تحتالشعاع قرار دهد.»
او ادامه داد: «با توجه به نزدیک بودن المپیک و اینکه فاصله زمانی زیادی تا این رویداد باقی نمانده است، تصمیمی برای جراحی احسان حدادی گرفته نشد. اینگونه تصمیم گرفته شد که با فیزیوتراپی و برنامههای حمایتی، شرایط این ورزشکار تا زمان اعزام به توکیو و حضور در بازیها کنترل شود.»
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی در تشریح وضعیت حدادی گفت: «بررسیها و معاینات دقیقی روی وضعیت احسان حدادی صورت گرفت. مشکل آسیبدیدگی او قبل از چرخش آخر و هنگام پرتاب مشخص میشود اما نه آنگونه که نتواند ادامه دهد.»
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی همچنین در مورد اینکه با توجه به لزوم فیزیوتراپی برای احسان حدادی، او به آمریکا بازمیگردد یا اینکه در تهران وضعیت او را زیر نظر خواهید داشت؟، گفت: «قاعدتاً احسان حدادی باید فیزیوتراپی داشته باشد و تحت نظر پزشک تمریناتش را دنبال کند اما در مورد محل تمریناتش و اینکه قرار است چه برنامهای برای او اجرا شود، فدراسیون پزشکی ورزشی در جریان نیست.»
مصاحبه و خبر
دبیر فدراسیون وزنهبرداری:
سهراب میتواند در جهانی گرجستان به اوج برگردد
محسن بیرانوند دبیر فدراسیون وزنهبرداری ابراز امیدواری کرد، سهراب مرادی بهتر است همچنان در دنیای قهرمانی بماند و برای وزنهبرداری ایران مدالآور باشد. بیرانوند معتقد است اگر سهراب بماند میتواند در رقابتهای جهانی 2021 گرجستان دوباره به اوج برگردد.محسن بیرانوند در پاسخ به این پرسش که آیا سهراب مرادی در مورد تصمیمش برای آینده با فدراسیون وزنهبرداری صحبتی داشته است میگوید: «به او گفتهایم به فدراسیون بیاید تا در این مورد صحبت کنیم. ما از اینکه مرادی بخواهد ادامه دهد، استقبال میکنیم. این یک تصمیم کاملاً شخصی است و سهراب مرادی باید خودش در اینباره تصمیم بگیرد اما امیدواریم که او به کارش ادامه بدهد.»دبیر فدراسیون وزنهبرداری در مورد اینکه آیا با مصدومیتهای پیاپی مرادی در دو سال اخیر، این وزنهبردار میتواند همچنان مدالآور باشد، معتقد است: «به نظر من سهراب مرادی میتواند دوباره به روزهای اوج برگردد. رسیدن به آمادگی مطلوب در بلندمدت شرایط خوبی را برای او در ادامه کار ایجاد میکند. اینکه مرادی میخواست در 40 روز به اوج برسد و به المپیک برود کار سختی بود اما اینکه او تا مهرماه برای کسب آمادگی زمان داشته باشد، میتواند شرایط خوبی را برای کسب مدال ایجاد کند. فدراسیون جهانی وزنهبرداری اطلاع داده است که امسال قصد برگزاری مسابقات جهانی را دارد و تا اینجای کار گرجستان گزینه میزبانی است. ظاهراً قرار است مسابقات تقریباً در یک ماه (احتمالاً مهرماه جاری) با رقابتهای جهانی نوجوانان همزمان باشد.»
تغییر در کادر فنی نوجوانان والیبال
کارخانه جانشین هوتهم
مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان پسر جهان دوم تا یازدهم شهریور 1400 به میزبانی تهران برگزار خواهد شد. هدایت تیم ملی کشورمان بر عهده مسعود آرمات است و ملیپوشان خود را برای حضوری موفق در این مسابقات آماده میکنند.
آرمات برای شروع کار خود چند مربی را به عنوان دستیارانش انتخاب کرد. در این راستا جعفر هوتهم به عنوان مدیر فنی معرفی شد. هوتهم، مربی بینالمللی که دوره ویژه والیبال پایه را در کشور کانادا گذرانده است، بعد از چند ماه همکاری با مسعود آرمات از این گروه جدا شد.
گفته میشود مصطفی کارخانه با دریافت حکم از محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون به عنوان مشاور تیمهای پایه فعالیت میکند.
گروهبندی رقابتهای والیبال قهرمانی نوجوانان جهان به شرح زیر است:
گروه A: ایران، نیجریه، لهستان، گواتمالا، تیم 3
گروه B: ایتالیا، جمهوری چک، برزیل، کلمبیا، تیم 2
گروه C: روسیه، بلغارستان، کامرون، بلژیک، تایلند
گروه D: آرژانتین، مصر، آلمان، کوبا، تیم 1
هندبال باشگاههای آسیا
نهمی کازرون با کسب نخستین برد!
تیم نیروی زمینی شهید شاملی کازرون با کسب نخستین پیروزی خود، در رده نهم مسابقات باشگاههای مردان آسیا ایستاد. تیم نیروی زمینی شهید شاملی که در شرایط خاص با کمبود بازیکن مطمئن روی نیمکت خود در این رقابتها شرکت کرده بود، در 4 دیدار خود در مرحله گروهی موفق به کسب پیروزی نشد و با ایستادن در رده پنجم جدول گروه یک این رقابتها، در مرحله ردهبندی مقابل المالیق ازبکستان، تیم پنجم گروه دو، برای کسب مقام نهم به میدان رفت و موفق شد با کسب نخستین پیروزی خود جایگاه نهم این مسابقات را به دست آورد.
القطن یمن نیز که با پنج شکست، در رده ششم گروه دو جای گرفته است، با ایستادن در جایگاه یازدهم این دوره از مسابقات، از جام خداحافظی کرد.
در مسابقات نیمهنهایی نیز برای مشخص شدن تیمهای راه یافته به فینال این مسابقات، العربی قطر با الکویت کویت دیدار میکند و الدحیل قطر، النجمه بحرین را پیشرو دارد.
بیست و سومین دوره رقابتهای قهرمانی باشگاههای مردان آسیا 31 خرداد ماه با معرفی تیم قهرمان، به پایان میرسد.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|