|
چرا هواداران از فکری انتقاد میکنند؟
آمارهای نگرانکننده دروغ نمیگویند
علی مغانی
کادر فنی استقلال متعجب است که چرا رسانهها و هواداران در شبکههای اجتماعی به این تیم انتقاد میکنند. پاسخ بسیار روشن است؛ استقلال نه خوب نتیجه میگیرد و نه خوب بازی میکند.
البته چند روز صدرنشینی و قرار گرفتن در جایگاه دوم جدول قاعدتاً با «خوب نتیجه نگرفتن» در تضاد است. اگر بخواهیم سادهانگارانه به جدول نگاه کنیم، موقعیت فعلی استقلال آنقدرها هم بد نیست اما اگر به سراغ جزئیات برویم، با واقعیتهای نگرانکنندهای روبهرو میشویم؛ 3 برد استقلال تا پایان هفته هفتم، حاصل رویارویی با تیمهای دوازدهم تا شانزدهم جدول است.
شهرخودرو و ماشینسازی که 6 امتیاز به استقلال دادهاند، ضعیفترین خطوط دفاعی لیگ را در اختیار دارند. محمود فکری در برابر 8 تیم بالای جدول فقط با دو تیم بازی کرده (فولاد و نفت آبادان) و تنها یک امتیاز کسب کرده. استقلال حتی توان باز کردن دروازه تیم «نیمبند» و کرونازده ذوبآهن را ندارد تا اولین کلینشیت فصل شاگردان رحمان رضایی در این بازی شکل بگیرد.
از آن بدتر، استقلال در بازی عصر جمعه بهزحمت توان خلق موقعیت گل داشت و بهجز موقعیتی که ارسلان مطهری با خطا پشت هجدهقدم متوقف شد، فقط یکبار شوت احمد موسوی بود که میتوانست آبیها را به گل
برساند.
کادر فنی استقلال، ضعف مفرط تیم در موقعیتسازی را به گردن نمیگیرد اما آمار و ارقام هیچگاه دروغ نمیگویند. سبحان خاقانی بهعنوان یکی از عناصر هجومی، در 69 دقیقهای که در زمین حاضر بود فقط 13بار پاس داد و با آمار صفر شوت، صفر پاس کلیدی، صفر سانتر و صفر دریبل، ضعیفترین عملکرد ممکن را بروز داد.
ارسلان مطهری هم که در سیستمی شبیه به 4-1-4-1 بهعنوان تنها مهاجم تیم به کار گرفته شده بود، اگرچه خیلی تلاش کرد که مؤثر واقع شود اما او هم موفقیت چندانی نداشت و کمتر از همیشه توپ را لمس کرد.
ارسلان مؤثرترین حرکتش در 90 دقیقه، همان فراری بود که میتوانست منجر به اخراج مدافع ذوبآهن شود، وگرنه در سایر موارد، آمار قابل قبولی ثبت نکرد؛ دو شوت خارج از چارچوب، یک دریبل و دو نبرد هوایی موفق. این خلاصه عملکرد مهاجمی است که نسبت به سال گذشته بسیار کمتر گل میزند.
تقصیری هم ندارد! مگر او در طول 90 دقیقه چندبار در موقعیت گلزنی قرار گرفته و چند پاس سالم به او رسیده که انتظار داشته باشیم معجزه کند؟
هوادارانی که این روزها انتقادها را متوجه محمود فکری و کادر فنی استقلال کردهاند، بهجز دقایق کوتاهی در بازی با مس رفسنجان و شهرخودرو، عموماً شاهد نمایشی کسالتبار و چرخش بیهدف توپ در مناطق غیرمؤثر زمین بودهاند. آنها احساس میکنند استقلال در بازیهایی متوقف میشود که بهسادگی میتوانست پیروز شود.
در فصلی که استقلال میانگین یک گل زده برای هر بازی را ثبت میکند، یادآوری اینکه همین تیم در لیگ نوزدهم به عدد حیرتانگیز 55 گل زده رسیده بود، انگار به مرور خاطرهای در دوردست شباهت دارد.
تمرین با حضور مصدومان!
تمرین ریکاوری تیم استقلال با حضور بازیکنان مصدوم و بازیکنانی که روز جمعه به میدان نرفته بودند دیروز برگزار شد.
در تمرین روز گذشته شیخ دیاباته، سیاوش یزدانی، عارف غلامی، محمد نادری، رضا آذری، جواد بهآفرین و سجاد آقایی زیر نظر مربی بدنساز تمرین کردند. استقلال در اصفهان مقابل ذوبآهن با نتیجه صفر بر صفر متوقف شد و در بازی پیش رو باید به مصاف تیم گلگهری برود که با اختلاف یک امتیاز از استقلال صدرنشین جدول مسابقات لیگ برتر است.
نقل قول فریبا از وزیر ورزش:
هیچکس مدیرعاملی استقلال را قبول نمیکند!
بهتاش فریبا، پیشکسوت باشگاه استقلال مدعی شده وزیر ورزش و جوانان به وی گفته هیچکس مدیریت باشگاه استقلال را بر عهده نمیگیرد. فریبا در حالی این افشاگری را انجام داده که متولی باشگاه استقلال شخص وزیر ورزش و جوانان است و آنها باید چرایی این موضوع را خود بیابند که چرا کسی مدیرعاملی استقلال را قبول نمیکند. فریبا در این خصوص گفته: «به هر حال مددی بهعنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شده و او هم در این مدت کارش را انجام داده است، اما باید بگویم روزی که در دفتر آقای سلطانیفر حضور داشتیم با او در خصوص این مسائل حرف زدیم. وزیر ورزش گفت هیچکس مدیریت باشگاه استقلال را قبول نمیکند. حتی مدعی شد برای حضور آقای قریب بهعنوان مدیرعامل یک ساعت با وی صحبت کرده ولی او قبول نکرده است.» مددی در حالی مدیرعامل باشگاه استقلال شده که حق هیچ عزل و نصبی را ندارد! فریبا درباره این شرط عجیب نیز توضیحاتی میدهد: «اگر این موضوع در چارچوب قانون است که مشکلی ندارد ولی در کلیات این مسأله تنش ایجاد میکند. من فقط امیدوارم در این خصوص تنش ایجاد نشود.» صحبتهای بهتاش فریبا نشان میدهد مدیریت جدید باشگاه استقلال در بدترین شرایط ممکن به این سمت منصوب شده است. حال شاید اختیار ندادن به مدیرعامل جدید باشگاه استقلال از نگاه اعضای هیأتمدیره بخصوص خلیلزاده که رئیس هیأتمدیره استقلال محسوب میشود مسأله حادی نباشد اما روشن است که این موضوع سبب میشود هیچیک از بازیکنان و مربیان استقلال از مدیریت باشگاه استقلال حرفشنوی نداشته باشند و او را عنصری بیاثر در باشگاه بدانند. وقتی هیأتمدیره استقلال خود مدیرعامل این باشگاه را قبول ندارد بدون شک بازیکنان و مربیان هم از مدیرعامل حساب نخواهند برد و او را مدیری کاملاً ظاهری میدانند. شاید این هم حربهای است برای متوقف کردن استقلال در لیگ بیستم؛ گماردن مدیرعاملی که از خودش هیچ اختیاری ندارد؟!
سیرنزولی مهاجمان استقلال
630 دقیقه یک گل
حمیدرضا عرب
هفت هفته از لیگ بیستم گذشته و مهاجمان استقلال در مجموع یک گل به ثمر رساندهاند. حال اگر پست بازی سبحان خاقانی را که در اصل هافبک هجومی به حساب میآید را هم مهاجم حساب کنیم و او را در دایره این بازیکنان قرار دهیم باز هم آمار گل های زده مهاجمان استقلال عدد چشمگیری نخواهد شد.
بعد از گلی که ارسلان مطهری روی پاس مهدی قایدی در بازی با مس رفسنجان به ثمر رساند، مهاجمان استقلال نتوانستند توپی را وارد دروازه حریفان کنند. این وضعیت حتی مهدی قایدی را هم که فصل پیش از جمله ارکان مهم گلزنی و موقعیتسازی استقلال بود عمیقاً تحت تأثیر خود قرار داده است.
قایدی فصل پیش بهتنهایی 10بار در لیگ برتر برای استقلال گل زد. او پاسهای متعددی را هم برای دیگر بازیکنان مهیا کرد که منجر به فروریختن دروازه حریفان شد. ارسلان مطهری نیز بهرغم آنکه در نیمفصل دوم لیگ نوزدهم در ترکیب استقلال قرار گرفت اما گلهای ارزشمندی برای استقلال به ثمر رساند. او حتی در دربی نیز برای تیمش دبل کرد تا سهم بسیاری در به آتش کشیدن دروازه حریفان استقلال در لیگ داشته باشد.
همین ارسلان در لیگ بیستم بهرغم آنکه بیشتر در ترکیب تیمش قرار میگیرد و غالباً بهعنوان بازیکن فیکس برای فکری بازی میکند فقط یکبار موفق به گلزنی شده است.
آمار مهاجمان استقلال زمانی نگرانکنندهتر جلوه میکند که میبینیم شیخ دیاباته که فصل قبل با 15 گل زده به کارش خاتمه داد تا پایان هفته هفتم یک گل هم برای استقلال نزده و بهدلیل مصدومیت زمان اندکی هم در ترکیب استقلال بوده است. سیر نزولی مهاجمان استقلال شاید بیارتباط با جدایی علی کریمی، جذب بازیکنان جدید و ایضاً تحولاتی که در روش بازی استقلال ایجاد شده نباشد اما نباید فراموش کرد که اصل گل نزدن مهاجمان استقلال ارتباط مستقیم دارد با میزان آمادگی و مسائل روحی-روانی آنها که به نظر میرسد در لیگ بیستم بهخوبی مهیای حضور در رقابتهای لیگ برتر نشدهاند.
در همین هفت هفته ارسلان مطهری در بازیهای متعددی صاحب موقعیتهای مسلم گلزنی شده. برای مثال آن موقعیت دقایق آخر مقابل صنعتنفت آبادان که ارسلان با ضربه سر دروازه حریف را هدف قرار داد اما ضرب و دقت او بهحدی نبود که دروازهبان حریف را تسلیم کند. مهدی قایدی نیز در همین بازی با ذوبآهن در یک موقعیت طلایی تکبهتک قرار گرفت اما نتوانست از آن استفاده کند.
شاید به گواه آمار استقلال در فاز موقعیتسازی نسبت به فصل قبل افت کرده باشد اما باید توجه داشت که فصل پیش مهاجمان استقلال از موقعیتهای حداقلی نهایت بهره را میبردند و دروازه حریفان را باز میکردند.
شاید در بسیاری از بازیهای فصل پیش استقلال مانند همین فصل صاحب موقعیتهای گلزنی آنچنانی نمیشد اما آمادگی فنی و ذهنی مهاجمان بهحدی بالا بود که میتوانستند دروازه را بهدرستی نشانه بگیرند و دروازه را باز کنند.
شاید یکی دیگر از دلایلی که این سیر نزولی را باعث شده تفکرات دفاعی سرمربی استقلال هم باشد. پرواضح است که محمود فکری بهواسطه تفکرات خود بیشتر بازی اقتصادی را در دستور کار قرار میدهد و مبنای خود را به امتیازگیری گمارده است، اما استقلال در فاز موقعیتسازی نیز آنقدر فاجعه نبوده که تصور کنیم با بنبستهای تاکتیکی در بخش هجومی خود مواجه است.
آنچه آینده این تیم را به خطر میاندازد علاوه بر روند کند مهاجمان، مصدومیتهای پیدرپی هم هست و سرمربی استقلال چنانچه میخواهد به دستاوردی مهم با استقلال دست یابد باید تحولی بزرگ در خط حمله تیمش ایجاد کند.
شاید با افزایش مسئولیتهای هجومی به برخی هافبکهای تازهوارد یا افزایش شعاع حرکتی بازیکنی همچون مهدیپور که نشان داده پتانسیل قابل توجهی دارد، بتوان این ایرادات را برطرف کرد، اما بیشک آنچه بیش از همه در این برهه برای استقلال گرهگشا خواهد بود تقویت روحیه و خودباوری است تا شاید بازیکنانی که فصل پیش ستارههای تیم خود بودند به شرایط عادی بازگردند. پذیرش اینکه مهدی قایدی با آن همه اثرگذاری به وضعی دچار شود که بهرغم بازیهای متعدد طی 630 دقیقه هیچ گلی به ثمر نرساند یا ارسلان مطهری بهرغم حضور متعدد در ترکیب تیمش فقط یکبار موفق به گلزنی شود، دشوار است.
حال شاید بازگشت دیاباته به ترکیب اصلی تا حدی میانگین گلهای زده استقلال را بهبود ببخشد اما باید توجه داشت داشتن یک خط دفاع خوب صرفاً برای قهرمانی کافی نیست کما اینکه فصل پیش نیز استقلال با وجود داشتن خط آتشی تحسینبرانگیز بهواسطه ضعفهای دفاعی به قهرمانی نرسید. در واقع هر دو عنصر لازم و ملزوم یکدیگر هستند تا یک تیم به قهرمانی برسد.
راز آسیب دیدگی های استقلال چیست؟
خاقانی، نهمین مصدوم فصل
فارغ از اینکه ورود قایدی 3 دقیقه بعد از خروج خاقانی از ترکیب انجام شد و استقلال دوباره دقایقی را 10نفره بازی کرد تا اتفاقات دیدار با فولاد به شکل دیگری تکرار شود، باید به این نکته مهم توجه داشت که تعداد مصدومان استقلال از ابتدای لیگ تا کنون بسیار نامتعارف و بحثبرانگیز است. از زمانی که لیگ بیستم شروع شده استقلال پیوسته با مصدومانی مواجه بوده. پیش از آنکه خاقانی هم به صف مصدومان تیمش اضافه شود و بالاجبار میدان بازی را ترک کند، سیاوش یزدانی، شیخ دیاباته، فرشید اسماعیلی، مسعود ریگی، وریا غفوری، عارف غلامی، محمد نادری و مهدی قایدی با مصدومیتهایی مواجه شدند و در مقاطعی نتوانستند برای استقلال بازی کنند؛ مصدومیتی که برای خاقانی به وجود آمد نهمین آسیبدیدگی فصل بیستم برای بازیکنان استقلال بود و هیچ بعید نیست بازیکن تازهکار استقلال بهدلیل این مشکل مدتی از ترکیب استقلال دور باشد. حال اینکه اگر خاقانی به بازی بعد هم برسد این سؤال مهم مطرح است که چرا و به چه دلیل استقلال پیوسته مصدوم میدهد؟! آیا این مسأله ناشی از فقدان تمرینات مناسب بدنسازی است؟ سرمربی استقلال در مصاحبههای اخیر خود بارها به این نکته مهم اشاره و تأکید کرده تیمش زمان مناسبی را در تمرینات بدنسازی سپری نکرده و با مشکلاتی در این خصوص مواجه است. با شرایطی که استقلال با آن روبهرو است و کادر فنی نیز بارها به فقدان تمرینات مناسب اشاره کرده ممکن است مصدومیتها باز هم تکرار شود و استقلال همچنان بر دایره آسیبدیدههای خود بیفزاید. شاید در این شرایط انجام تمرینات بدنی میان فصل بتواند تا حدی این مشکل را برطرف کند اما به شرط آنکه استقلال در بخش بدنسازی خود مربیان باتجربهای داشته باشند. با توجه به اخباری که از تمرینات استقلال میرسد ظاهراً مربیان بدنسازی استقلال از علم کافی برخوردار نیستند و نمیتوانند بر اساس متد روز جلو بروند. البته باید به نکته دیگری هم توجه داشت که خود فکری بعد از حضور در استقلال بهدنبال جذب اصغر قربانعلیپور بود که این مربی در نهایت نتوانست از شهرخودرو جدا شود. محاسبات غلط و احتمال بازگشت به نیمکت
رضاوند برای استقلال کریمی نشد!
روزی که علی کریمی استقلال را به مقصد قطر ترک کرد و با موج اعتراض شدید هواداران استقلال مواجه شد در واکنش به این جدایی اعلام کرد در استقلال بازیکنانی نظیر رضاوند هستند که میتوانند جای خالی او را در استقلال پر کنند.
هفت هفته از لیگ بیستم گذشته اما کار خاصی که دلالت بر پر شدن جای خالی کریمی در خط میانی آبیها باشد از سوی رضاوند ندیدیم. آرش بهرغم آنکه در هفتههای ابتدایی لیگ تا حدی باانگیزه و پرنشاط نشان میداد اما در هفتههای اخیر هرگز نتوانسته همچون کریمی به هافبکی خلاق در خط میانی استقلال تبدیل شود.
سبک بازی رضاوند بهگونهای است که بیشتر به بازی درگیرانه علاقه دارد و کمتر به طراحی حملات میپردازد و اصولاً اگر بخواهیم تعریف درستی از شکل بازی او داشته باشیم این بازیکن هیچ شباهت ذاتی به سبک بازی علی کریمی ندارد. البته مهدیپور از زمانی که به ترکیب استقلال اضافه شده تا حدی توانسته خط میانی استقلال را به تحرک بیشتری وا دارد و گاهاً با ارسالهای مناسب خط حمله را راه انداخته است، اما رضاوند بازیکنی نیست که چنین خصوصیاتی داشته باشد. با توجه به شرایطی که رضاوند دارد بعید است با رسیدن همه هافبکهای استقلال دیگر شانسی برای بازی در ترکیب اصلی داشته باشد.
پیش از بازی با ذوبآهن هم زمزمههای نیمکتنشینی او شنیده میشد اما بعد از مصدومیت داریوش شجاعیان او دوباره اقبال حضور در ترکیب استقلال را یافت تا شاید با ارائه یک فوتبال مطمئن جایگاه خودش را تثبیت کند اما رضاوند در بازی با ذوبآهن بهواقع ضعیفترین بازیکن تیمش بود و هرگز نتوانست وظایفی که روی دوش یک هافبک میانی رو به جلو است را بهخوبی انجام دهد. البته باید به فکری هم حق داد. او هنوز نتوانسته میزان تواناییهای بازیکنان خود را بهدرستی بشناسد و در مرحله گذار است.
بیشک اگر فکری به شناخت کافی از استعدادهای بازیکنان خود برسد ترکیب بهتری را انتخاب خواهد کرد و بازیکنانی به چرخه بازی در ترکیب استقلال راه خواهند یافت که عیار فنی بالاتری داشته باشند.
لغو دربی به سود یا زیان استقلال؟
استقلال سه بازی پشت سر هم میهمان است
مهدیه دریابیگی
سازمان لیگ بازی دربی را لغو کرد. درست مثل بازیهای قبلی پرسپولیس که بهخاطر بازی آسیایی این تیم لغو شد، اینبار بازی دربی هم به تاریخ دیگری موکول شد.
تا کنون پرسپولیس در لیگ 4 بازی انجام داده و با کسب هشت امتیاز در مکان دوم جدول است، در حالی که استقلال هر هفت بازی خود را انجام داده و با کسب 12 امتیاز در رده دوم جدول قرار دارد.
با توجه به لغو بازیهای پرسپولیس که لابهلای آن بازی دربی هم بود، استقلال طبق برنامهریزی لیگ سه بازی خود را خارج از خانه باید انجام دهد (البته دو بازی این تیم مقابل شهرخودرو و ذوب انجام شده)، سومین بازی این تیم هم قرار است در سیرجان مقابل گلگهر برگزار شود.
هرچند استقلال از دو بازی قبلی که میهمان بوده چهار امتیاز کسب کرده و امیدوار است مقابل تیم قلعهنویی هم برنده شود و امتیازات خوبی از بازیهای خارج از خانه خود کسب کند. با اینکه استقلال در حال حاضر با اختلاف یک امتیاز از صدر جدول در مکان دوم قرار دارد اما سبک بازی این تیم هنوز هواداران استقلال را راضی نکرده است.
فکری با رویای قهرمانی پا به تیم استقلال گذاشت. سرمربی استقلال آنقدر از این انتخاب خوشحال بود که حتی اینطور عنوان کرد که حاضر است خانهاش را بهخاطر استقلال بفروشد اما فکری شاید باورش نمیشد از همان بدو ورود به استقلال آنقدر بدشانسی بیاورد که حتی با صدرنشینی هم نتواند دل هواداران را به دست آورد.
محرومیت از پنجره نقلوانتقالاتی، دیر شروع کردن تمرین، مصدومیت بازیکنان، ضبط کردن صحنههایی از فحاشی فکری و ناهماهنگی کادر فنی استقلال، محرومیت بازیکنی که از ماشینسازی آمده بود، همه مواردی است که اجازه نمیدهد فکری برای تیم نابسامانش درست تصمیم بگیرد.
حالا اما استقلال در حالی تیم دوم جدول است که امید دارد سومین بازی خود خارج از خانه را هم ببرد. اما طرف مقابل تیم صدرنشین قلعهنویی است. سرمربی گلگهر سیرجان یکی از پرافتخارترین مربیان لیگ برتر است و گذشتن از تیم او کار راحتی نخواهد بود.
البته تیم استقلال میتواند از فرصت پیشآمده استفاده کرده و صدر را از گلگهر پس بگیرد. با توجه به اینکه در فصل جاری پرسپولیس چندان مثل فصول گذشته قوی نیست، استقلال میتواند خودش را به سکوی قهرمانی نزدیک کند و هوادارانش را بعد از سالها به خواستهشان برساند.
فکری این روزها اما مورد انتقاد شدیدی قرار میگیرد و یکی از انتقاداتی که از او میشود این است که زیادی در تیم استقلال تغییر ایجاد میکند! اگر استقلال بتواند به ترکیب ثابت رسیده و دائماً بازیکنان خودش را بهدلیل مصدومیت از دست ندهد شاید بتواند از این به بعد طوری بازی کند که تماشاگرپسند باشد.
واکنش
رجبی: استقلال سردرگم بازی میکند
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال درباره توقف این تیم مقابل ذوبآهن اینطور میگوید: «از قبل بازیها هشدار دادم که چیدمان نیمکت استقلال درست نیست. الان هم میبینیم چه اتفاقی در حال رخ دادن است. در بحث فنی باید بررسی کنیم که برای یک تیم از نقطه A تا نقطه B چه اتفاقی افتاده است. الان شما ببینید استقلال بعد از برد 2 بر صفر مقابل مس رفسنجان چه رشدی داشته است؟ من از آن بازی تا به امروز هیچ رشد فنی در تیم نمیبینم و حتی تیم را از روز اول نیز سردرگمتر میبینم.» رجبی در ادامه میگوید: «تغییرات در استقلال زیاد است و بازیکنان در زمین مدام تغییر میکنند. از آن طرف برخی بازیکنان جوان به میدان میروند که اصلاً توپ به پای آنها نمیخورد. نمیدانیم چه زمانی از جوانها باید استفاده کنیم. از آن سو فرهنگ بازیکنان هم پایین آمده است و با یک گل و توجه رسانهها به آنها خود را گم میکنند و برای بازی بعد دیگر تمرکز ندارند. استقلال به تیمی که بحرانزده است و با کرونا دستوپنجه نرم میکند، چند موقعیت خوب گلزنی داد. آن وقت ما هیچ برنامهای برای 30 متر جلو میدان نداریم و بهدنبال این هستیم که اتفاقی گل بزنیم.»
چینی: تغییرات استقلال زیاد است
علی چینی، مربی سابق استقلال در مورد وضعیت این روزهای این تیم میگوید: «استقلال کمی از نظر سازماندهی بههمریخته است. فکری فوقالعاده کار خوبی انجام میدهد که به بازیکنان جوان فرصت میدهد اما نتایج کار ایدهآلش را تکمیل نمیکند. چرا تغییرات در تیم زیاد است؟ مثل زمان ما که هر فصل بازیکنان زیادی تغییر میکردند.» بازیکن سابق استقلال در ادامه میگوید: «در زمان ما تا هفته هفتم هشتم نتایج خوب نبود و به یکباره خوب میشدیم. استقلال در بازی اول پنجره نقلوانتقالاتش بسته بود و با همان بازیکنان فصل گذشته به میدان رفت و با دو گل برنده شد. بازیکنان جدید هنوز با تیم هماهنگ نشدهاند و به همین دلیل است که نتایج دلخواه حاصل نمیشود.» چینی در پایان میگوید: «بازیکنان جدید هنوز به هارمونی نرسیدهاند و میبینیم که یک روز استقلال هجومی بازی میکند و میبرد، یک روز هم تدافعی بازی کرده و نتیجه نمیگیرد، بنابراین نباید توقع بیجا از کادر فنی داشت و بهتر است از هفته هشتم به بعد درباره عملکرد کادر فنی نظر داد.»
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|