عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6654 /
۱۳۹۹ يکشنبه ۳۰ آذر
|
دومین مربی هم از تیم پرافتخار جدا شد
در پیکان اکبر محمدی چه خبر است؟
اتفاقهای عجیب در تیم والیبال پیکان همچنان ادامه دارد و نیمکت این تیم یک بار دیگر دستخوش تغییر شد. تیمی که در شرایط نامساعدی قرار دارد و پس از کنار گذاشتن محمد ترکاشوند در هفته نهم، حالا و در نیم فصل دوم یک بار دیگر دست به تغییر مربی زده و شرایط را به شکلی ایجاد کرده که علیرضا طلوعکیان هم از سمت خود کنار برود.
تیم والیبال پیکان که پرافتخارترین باشگاه والیبال ایران به حساب میآید و معمولاً هم از ثبات خاصی حداقل روی نیمکت خود برخوردار بوده، در زمان حضور مدیریت جدید خود یعنی اکبر محمدی تزلزل بسیاری پیدا کرده. نیمکت تیم والیبال این تیم درست مانند تیم فوتبال پیکان یکی از متزلزلترین نیمکتهای لیگ برتر بوده و شرایط عجیبی را تجربه میکند.
صحبتهای علیرضا طلوعکیان پس از جدایی از پیکان نکاتی در خود دارد که به نوعی از معمای ماههای اخیر پیکان رمزگشایی میکند. رمزگشایی از تفکر و سیستم مدیریتی اکبر محمدی که یا هیچ چیز از والیبال و این ورزش نمیداند یا عوامل دیگری بر تصمیماتش در این رشته تأثیر میگذارد.
علیرضا طلوعکیان روز گذشته پس از اعلام جداییاش از پیکان درباره علت این اتفاق گفت: «با توجه به اینکه نیم فصل است و نقل و انتقالات صورت میگیرد، مدیرعامل محترم باشگاه معتقد بودند تیم باید به گونهای تقویت شود که به فینال برسد اما با توجه به موجودی الان و تعداد کم بازیکنانی که آزاد هستند، از نظر من این اتفاق رخ نمیداد و مجبور شدم جدا شوم، چون قول قهرمانی ندادم مدیرعامل محترم اعلام عدم نیاز به بنده کردند که خیلی حرفهای قطع همکاری کردیم. دوست دارم بگویم که بنده استعفا ندادم، توافق دو طرف جدایی بود.»
تصمیمگیریهای اکبر محمدی تنها میتواند دو وجه داشته باشد. اینکه او هیچ چیز از ورزش و والیبال نمیداند که خب احتمال بسیار ضعیفی است. کسی که سالها در فوتبال به عنوان سرمربی فعالیت کرده و با ورزش غریبه نیست، قطعاً از تیمی که انتهای جدول و در رده یازدهم قرار دارد توقع رسیدن به فینال را ندارد!
به این ترتیب میرسیم به گزینه دوم که محمدی عجیبترین شرط ممکن را برای ماندن سرمربی تیمش گذاشته و از او قول انجام آن را خواسته تا در نهایت براساس نپذیرفتن سرمربی عدم نیاز به او را اعلام کند! حالا دیگر چرایش را باید از خود محمدی پرسید که البته خیلی بعید است خودش هم این بار بداند! واضح است که این مدیر تازهکار حداقل در این رشته نمیداند چه میخواهد و شاید هم عوامل دیگری درون باشگاه در این تصمیمگیریها دخیل است.
در غیر این صورت کنار گذاشتن محمد ترکاشوند از این تیم پس از سه سال و آوردن طلوعکیان و حالا هم قطع همکاری با او نشان از یکی از بیثباتترین دوران مدیریت این تیم باسابقه و پرافتخار است. پیکان این روزها در رده یازدهم قرار دارد و یکی از بدترین نتایج تاریخ خود را گرفته. نتیجهای که بدون شک یکی از ثمرات مدیریت اکبر محمدی در ماههای گذشته است که گویا قصد دارد با این تغییرات پشت سر هم آن را بهبود ببخشد.
صالحی امیری: در از دست رفتن پستها، هیچ شخصی مقصر نیست!
90 درصد پستهای بینالمللی ورزش ایران فایده ندارند
ایران ورزشی - نشست خبری رضا صالحی امیری در فاصله چند ساعت مانده به بازی پرسپولیس برگزار میشود؛ آن هم به بهانه سفر او و همکاران رئیس کمیته ملی المپیک به عمان برای حضور در نشست شورای المپیک آسیا. در این نشست نصرالله سجادی، پیمان فخری و قراخانلو به همراه رئیس کمیته روابط بینالملل کمیته صالحی امیری را همراهی میکنند که دلیل حضور همه به جز فراخانلو مشخص است. بقیه در سفر عمان، رئیس کمیته را همراهی کردهاند اما اینکه چرا قراخانلو که در از دست رفتن مهمترین کرسی بینالمللی ورزش نقش داشته، در نشستی که محورش کسب کرسیهای بینالمللی است، حضور دارد؛ نامعلوم است. در ابتدای این جلسه، صالحی امیری درباره تک تک نشستهایی که در عمان پشت سر گذاشته، به صورت جداگانه صحبت میکند و تأکید دارد که افراد سرشناسی در حوزه ورزش آسیا و البته ورزش بینالمللی را دیده است. او به این بهانه به شرایط ورزش ایران در بخش کرسیهای بینالمللی اشاره میکند و تأکید دارد که از 100 درصد پستهایی که ورزشیها دارند، شاید 10 درصدشان مفید باشد و بود و نبود بقیه فرقی ندارد: «باید بپذیریم که در کسب کرسیهای بینالمللی تأثیرگذار عملکرد خوبی نداشتهایم. تأکید میکنم که از واژه «تأثیرگذار» استفاده شود؛ چون خیلی از پستهایی که داریم، اهمیتی ندارند. مثل همین پستهایی که در شورای المپیک آسیا داریم. جز پست هیأت اجرایی که در اختیار من است و دارای حق رأی است، بقیه پستها چه تأثیری دارند؟ البته در به وجود آمدن این شرایط افراد مقصر نیستند. وقتی ژاپن و کره و قطر به راحتی میآیند و میزبانی میگیرند، حتماً زیرساختهای زیادی داشتهاند و از توان اقتصادی و سیاسی خوبی بهره میبرند. برای کسب موقعیت بینالمللی علاوه بر این موارد، به آگاهی دیپلماسی هم نیاز است. پس میبینیم که اشخاص مقصر نیستند و مجموعه عوامل باید کنار هم باشد تا ما در حوزه بینالملل ورزش موقعیت خوبی پیدا کنیم.» این توضیح صالحی امیری، سؤال ایران ورزشی را با این محور در پی دارد که وقتی ما با دست خودمان مهمترین پستهای ورزشی (مثل عضویت در کمیته بینالمللی المپیک ) را از دست میدهیم، آیا باز هم میگویید که در به وجود آمدن چنین وضعیتی، اشخاص مقصر نیستند؟ رئیس کمیته ملی المپیک میگوید: «برای پاسخ به این پرسش معذوریتهایی دارم که ترجیح میدهم در نشستهای کارشناسی درباره این موارد صحبت کنم اما در مجموع با نظر شما موافقم.» صالحی امیری همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه فکر میکنید این سفرها چه دستاوردی داشته باشد، میگوید: «سفر مسیری است برای رسیدن به هدف و خود سفر به تنهایی هدف نیست. ما دیدارهای خوبی داشتهایم و قرار است در پی این دیدارها، قراردادهای همکاری اضافه شود که فایدهاش به نفع ورزش است.» رئیس کمیته ملی المپیک پاسخ به این سؤال را در همین حد سربسته نگه میدارد و توضیح بیشتری نمیدهد.
او در بخش دیگری از حرفهایش به جلسهای که با آنتونیو اسپینوز، رئیس فدراسیون جهانی کاراته داشته، اشاره میکند. محور این جلسه، حذف کاراته از بازیهای المپیک پاریس بوده است. او بارها از واژه حذف کاراته استفاده میکند؛ در حالی که کاراته از بازیهای المپیک حذف نشده؛ بلکه برای یک بار و به خواست ژاپن در بازیهای 2020 قرار گرفته و قرار بر این نبوده که در المپیکهای بعدی باشد اما چون ایران در این رشته قوی است و برای ورزشکاران ایران شانس مدالآوری وجود دارد، این مسأله بهانهای شده تا صالحی امیری پیشنهادهایی را به رئیس فدراسیون جهانی بدهد که به گفته رئیس کمیته ملی المپیک او از این ایدهها استقبال کرده است. صالحی امیری در این رابطه میگوید: «رئیس فدراسیون جهانی کاراته از حذف این رشته از بازیهای آسیایی بسیار ناراحت بود. او پیگیر است که با کمک کشورهای مطرح در دنیا، این موضوع را پیگیری کند که در این مسیر تأکید کردیم ما با فدراسیون جهانی همراه هستیم.»
او در ارتباط با میزبانی قطر برای بازیهای آسیایی 2030 و حمایتی که ورزش ایران از قطر داشته نیز توضیحاتی میدهد و میگوید: «100 درصد امکانات و زیرساختهای قطر برای بازیهای آسیایی 2030 از حالا آماده است اما گزارش ناظران شورای المپیک آسیا حکایت از این داشت که 47 درصد از امکانات عربستان در حال حاضر آماده است و بقیه زیرساختها باید در سالهای پیش رو آماده شود. در ضمن قطریها برآورد کردهاند که یک و نیم میلیارد دلار برای این بازیها هزینه میکنند که این موضوع نشان میدهد چقدر آمادهاند. این موارد کمک کرد تا قطر میزبان شود. البته برای ما هم این موضوع بهتر بود و به همین خاطر ما از قطر حمایت کردیم. به هر حال ما هیچ رابطهای در ورزش با عربستان نداریم.»
صالحی امیری با این توضیح درباره آنچه از قطریها در قبال حمایت ایران طلب کردهاند، میگوید: «قطر کشور متمولی است اما دور از شأن ایران است که در ازای رأیاش پول بگیرد. قطر زیرساختهای خوبی دارد و ما میتوانیم در مسیر آمادهسازی برای المپیک از آنها برای برگزاری کمپهای ملیپوشانمان استفاده کنیم که در رابطه با مواردی از این دست صحبتهایی با قطریها داشتیم.»
در ادامه این نشست درباره لباس کاروان، نام کاروان اعزامی به المپیک، موضوع اساسنامه کمیته ملی المپیک و بودجه کمیته برای سال 1400 نیز سؤالاتی از رئیس کمیته پرسیده میشود که البته هم تکراریاند هم خیلی پاسخ روشنی به آنها داده نمیشود و همه چیز به نشستهایی که در آینده در رابطه با این موضوعات برگزار خواهد شد، موکول میشود.
مصاحبه
سرمربی تیم ملی تکواندو:
برای المپیکی شدن مردانی برنامه داریم
سرمربی تیم ملی تکواندوی کشورمان با بیان اینکه بحث اجازه حضور ورزشکاران روسیه با پرچم IOC در المپیک توکیو مشخص نیست، میگوید: «ما بدون توجه به این موضوع برای المپیکی شدن سجاد مردانی ملیپوش توانمند تکواندوی ایران برنامه ویژه داریم.» فریبرز عسگری درباره آخرین شرایط تیم ملی تکواندو میگوید: «دور سوم اردوها را آغاز کردیم و این تمرینات تا ۱۶ دی ماه ادامه خواهد داشت. پس از آن اردو ۱۰ روز تعطیل میشود و ملیپوشان در اختیار تیمهایشان قرار میگیرند تا در رقابتهای لیگ به میدان بروند.» عسگری درباره محرومیت ورزش روسیه از المپیک توکیو و بحث کسب سهمیه توسط سجاد مردانی در وزن چهارم المپیک با توجه به احتمال عدم حضور ولادیسلاو لارین روس صدرنشین رنکینگ در المپیک توکیو نیز میگوید: «هرگز فکر خود را معطوف این موارد حاشیهای نمیکنیم. از روزی که اردو را شروع کردیم و سجاد مردانی در تمرینات حاضر شد مبنای ما کسب سهمیه و حضور او در المپیک بوده است. اگر این مورد قسمتمان شود که لطف خدا بوده، هم برای سجاد برنامه ویژه داریم و هم قطعاً از این فرصت طلایی با تمام توان استفاده میکنیم.»
رئیس فدراسیون جهانی کاراته:
آماده شروع مسابقات بینالمللی هستیم
رئیس فدراسیون جهانی کاراته میگوید که این مجموعه پس از میزبانی در لیسبون، آماده میزبانی از رویدادهای مهم بینالمللی دیگر که گزینشی بازیهای المپیک توکیو به شمار میرود، است. آنتونیو اسپینوز با بیان اینکه این فدراسیون پس از میزبانی در لیسبون، آماده میزبانی از رویدادهای مهم بینالمللی است، میگوید: «پس از شیوع بیماری همهگیر کرونا، WKF به منظور برگزاری رویدادهای کاراته مجموعهای از روشها را صادر کرد. تقریباً بعد از 10 ماه اولین مسابقه بینالمللی در لیسبون، پایتخت پرتغال، برگزار شد. هماکنون تیم پزشکی فدراسیون جهانی کاراته بر تمام مسابقات بزرگ نظارت کرده و از رعایت پروتکل اطمینان حاصل خواهد کرد. از جمله این روشها، آزمایش اجباری کووید 19 و ارزیابی سلامت برای همه شرکتکنندگان است.»
خبر
مقصودلو سرپرست اتومبیلرانی شد
محمدرضا مقصودلو با حکم وزیر ورزش و جوانان برای برگزاری مجمع انتخاباتی این فدراسیون سرپرست اتومبیلرانی و موتورسواری شد. با حکم وزیر ورزش و جوانان محمدرضا مقصودلو به عنوان سرپرست فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی منصوب شد. مقصودلو که سالها به عنوان رئیس فدراسیون کبدی سابقه مدیریت فدراسیونهای ورزشی را در کارنامه خود دارد، به عنوان سرپرست موقت این مجموعه قبول مسئولیت کرد تا ضمن سر و سامان دادن به شرایط موجود این فدراسیون، مسیر را برای برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری هموار و مهیا کند.
10 مسابقه شطرنج
پیش روی فدراسیون
با توجه به شیوع کرونا اکثر رقابتهای ورزشی لغو و به زمان دیگری موکول شد. بیشتر کشورهای دنیا با توجه به شیوع کرونا رقابت لیگ شطرنج خود را آغاز کرده و قهرمانان کشور خود را شناختند. اما فدراسیون شطرنج ایران در جدیدترین اخبار، برنامه مسابقات فصل زمستان خود را منتشر کرد. بر این اساس قرار است 10 مسابقه تا پایان سال 99 به میزبانی فدراسیون شطرنج برگزار شود که بیشتر آنها هم آنلاین است. بر همین اساس، قرار است مسابقات قهرمانی بزرگسالان کشور در دو مرحله مقدماتی مردان و زنان تدارک دیده و برگزار شود. در صورت امکان پیشبینی شده مرحله نهایی این رقابتها از یکم تا هشتم اسفند در محل فدراسیون شطرنج به صورت حضوری در دو بخش مردان و زنان به صورت همزمان برگزار شود. همچنین اگر شرایط وضعیت کرونا به ثبات رسیده باشد مسابقات لیگ برتر کشور حضوری برگزار میشود.
دیدار سلطانیفر با وزیر فرهنگ و ورزش قطر
وزیر ورزش و جوانان در سفر یک روزه خود به قطر روز گذشته با صلاح بن غانم العلی، وزیر فرهنگ و ورزش قطر دیدار و گفت و گو کرد. در این دیدار سلطانیفر ضمن تشکر از دعوت وزیر فرهنگ و ورزش قطر و همچنین میزبانی این کشور از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و فینال این رقابتها که بین تیم پرسپولیس و اولسان کره جنوبی برگزار شد بر تقویت گسترش روابط ورزشی بین دو کشور تأکید داشتند.
کریخوانی مجازی ستارههای 96 کیلویی در قرنطینه
جنگ نابرابر سهراب با رقبای خارجی
رضا عباسپور
پس از پایان رکوردگیری تیم ملی وزنهبرداری در تهران و هفته نخست رقابتهای لیگ در اهواز، پرونده اردوی نخست آمادهسازی تیم ملی نیز بسته شد. بچههای ملیپوش به استانهای خود بازگشتند و تمریناتشان دوباره مثل قبل انفرادی و بدون نظارت کادرفنی در باشگاههای محل زندگیشان در دستور کار قرار گرفت. اگرچه برخی از ستارههای ملیپوش و عنواندار جهانی، به جای تمرین کردن در خارج از اردوی تیم ملی این روزها سر از پیست موتورسواری، کوه و دشت و بیابان درآوردهاند اما سهراب مرادی ستاره رکوردشکن و امید المپیکی کشورمان در دسته 96 کیلوگرم با تصاویری که در صفحه شخصی خود در فضای مجازی منتشر میکند، نشان میدهد که عزمش را جزم کرده تا به همین سبک مثل رقبای قدرتمند قطری و چینی خود با آنها کریخوانی خود را در فضای مجازی دنبال کند و قدرتش را اینطور به رخ رقبا بکشد.
دست به وزنه شدن مرادی در سالنی فرسوده
اگرچه آماده شدن سهراب مرادی ستاره بیحاشیه و رکوردشکن وزنهبرداری جهان و المپیک کشورمان در دسته 96 کیلوگرم برای اهالی وزنهبرداری اتفاقی جالب و امیدوارکننده است اما یک موضوع ناراحتکننده در مورد او وجود دارد. آن نکته مهم نیز فضا، محل تمرین و وسایل فرسوده، کهنه و پرریسکی است که سهراب مرادی مجبور است در شهرش با آنها تمرینات سنگین و المپیکی خود را دنبال کند. دقیقاً اتفاقی که مدتها است برعکساش در مورد رقبای درجه یک و سرشناس قطری و چینی سهراب مرادی از نظر تجهیزات، فضای تمرینی و امکانات به روزی که در اختیار آنها قرار داده شده را شاهدیم. سهراب این روزها در شهر خود به خاطر اینکه اردوی تیم ملی تعطیل شده و فدراسیون و کادرفنی برنامهای برای تحت نظر قرار دادن ستارههای ملیپوش و پرامید خود ندارند، مجبور است برای اینکه از رقبای قدرتمند و درجه یک خارجی خود (ابراهیم فارس قطری یا تیان تائوی چینی) عقب نماند، در سالنی فرسوده با وسایلی قدیمی و کهنه برنامه تمرینی خود را در دستور کار قرار دهد. این در حالی است که سهراب مرادی به تازگی وضعیت کتف جراحی شده و کمر آسیبدیدهاش بهبود یافته و به شرایطی رسیده که او میتواند ریسک کرده و زیر وزنههای سنگین برود. حالا اگر یک درصد در حین تمرینات انفرادی او در این سالن قدیمی با وسایل و تجهیزات فرسوده، بار دیگر ستاره 96 کیلویی وزنهبرداری ایران در این شرایط حساس و سرنوشتساز آسیب جدی ببیند، کدام مسئول پاسخگوی این فاجعه ملی خواهد بود یا اینکه چه گزینهای را میتوانیم جایگزین او کنیم که امید به مدالآوری در المپیک باشد؟ این در شرایطی است که کیانوش رستمی دیگر وزنهبردار عنواندار و ملیپوش کشورمان نیز در این دسته وزنی شرایط خوبی از نظر رکوردی و آمادگی ندارد و روی او هم نمیتوان برای المپیک با این وضعیت بد رکوردی حساب مدالی باز کرد.
نکته جالب توجه شرایط رقبای درجه یک سهراب مرادی ستاره المپیکی کشورمان (فارس قطری و تیان تائوی چینی) است. دو فوق ستارهای که جدیترین رقبای سهراب برای کسب مدال طلای قهرمانی آسیا و المپیک 2021 توکیو در این وزن به شمار میروند و نفر اول و دوم رنکینگ رتبهبندی دسته 96 کیلوگرم سهمیه ورودی به بازیهای المپیک هستند. این دو وزنهبردار خارجی که البته هم قارهای سهراب و آسیایی هستند، از نظر تجهیزات اختصاصی وزنهبرداری، تجهیزات تمرینی نو و مدرن، سالن مجهز و استاندارد اختصاصی که در اختیار دارند و با حمایت ویژهای که از آنها میشود، تقریباً هیچ مشکل یا دغدغه خاصی برای تمرین کردن و رسیدن به شرایط ایدهآل رکوردی برای وزنه زدن و رکوردشکنی در بازیهای المپیک ندارند. حال سؤال از مسئولان ورزش و فدراسیون وزنهبرداری این است که برای شما مدال طلای سهراب مرادی در بازیهای المپیک پیش رو و قرار گرفتن این وزنهبردار ارزشمند روی سکوی قهرمانی المپیک چقدر میارزد؟ اگر سهراب در سالن تمرینی قدیمی که هماکنون در آن مشغول تمرین است، زیر وزنههایی که فرسوده و کهنه بوده و سالها پیش از درجه اعتبار و استاندارد خارج شده، آسیب جدی دیگری ببیند چه باید کرد؟ هزینه حمایت همهجانبه از این قهرمان جهان و المپیک در ماه برای کسب یک مدال خوشرنگ و ارزشمند طلای المپیک مگر چقدر برای مسئولان ورزش و فدراسیون تمام میشود که آنها حاضرند ریسک از دست دادن چنین وزنهبردار درجه یک و پرامیدی را به خاطر چند میلیون تومان هزینه بیشتر به جان بخرند؟ سهراب این روزها با انگیزه و امیدی که برای کسب سهمیه المپیک و دشت یک نشان خوشرنگ طلایی دیگر در توکیو به دست آورده آرام آرام دارد به شرایط ایدهآل رکوردی گذشته خود نزدیک میشود. بنابراین بد نیست مسئولان کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و فدراسیون وزنهبرداری اگر حقیقتاً مدال طلای سهراب و سهمیه المپیکی او برایشان ارزش دارد، مثل همتایان خارجی این وزنهبردار، شرایط مشابه و ایدهآلی را برایش فراهم کنند تا سهراب بیدغدغه و با فراغ بال مهیای کسب سهمیه ورودی و افتخارآفرینی در توکیو شود.
حضور کاروان روسیه با پرچم المپیک؛ دور از ذهن
تکواندو و کشتی ایران، خوشحال از نبود روسها؟
ایران ورزشی- با حکم دادگاه حکمیت ورزش محرومیت روسیه از حضور در میادین بینالمللی به دو سال کاهش پیدا کرد اما دو سالی که بسیار حیاتی است. با این حکم، روسیه از المپیک توکیو، المپیک زمستانی چین و جام جهانی 2022 فوتبال و هر رویدادی که در این دو سال برگزار میشود، محروم است. حکمی که تأثیر زیادی روی این رویدادها بخصوص المپیک تابستانی و زمستانی دارد و باعث حذف چهرههای مطرح این رویداد میشود. با صدور این حکم، حتماً امروز ورزشکاران زیادی از کشورهای دیگر در رشتههایی مثل کشتی، شمشیربازی، ژیمناستیک، تنیس، قایقرانی، شنا، واترپلو و ... (که روسیه همواره در المپیک در آنها مدالدار بوده) راه خود را تا موفقیت در المپیک توکیو هموارتر میبینند؛ مثل کشتیگیران ایران.
البته IOC این اجازه را به ورزشکاران روس داده که زیر پرچم کمیته بینالمللی المپیک در این رویدادها شرکت کنند که از سوی دادگاه حکمیت ورزش برای این بخش هم بایدها و نبایدهایی در نظر گرفته شده است. مثل این مورد که ورزشکاران میتوانند از کلمه روسیه روی لباسشان استفاده کنند اما به اندازه همان کلمه، باید واژه «ورزشکار بیطرف» هم مورد استفاده قرار گیرد. ضمن اینکه روی لباس فرم ورزشکاران به هیچ وجه نباید پرچم روسیه باشد. البته اگر در لباس از رنگهای پرچم استفاده شده باشد، ایرادی وجود ندارد.
این موارد زمانی به کار میآید که ورزشکاران روس بخواهند و بتوانند به صورت انفرادی در المپیک شرکت کنند؛ احتمالی که وقوعش نزدیک به صفر است؛ چراکه سیاستهای کشور روسیه بعید است چنین اجازهای را به ورزشکاران روس بدهد؛ مگر اینکه اتفاق عجیب و غریب دیگری خارج از این احتمالات بیفتد.
محرومیت روسیه از المپیک روی ورزش ایران تأثیر دارد بخصوص اینکه حتی ممکن است باعث افزایش سهمیههای ایران در رویدادی مثل المپیک شود. سجاد مردانی در ردهبندی المپیک یک پله با سهمیه ورودی فاصله دارد و اگر ورزشکار روسیه نخواهد به صورت انفرادی در المپیک شرکت کند، سجاد فرصت حضور در المپیک توکیو را پیدا میکند. البته این تنها تأثیری که غیبت روسیه روی ورزش ایران میگذارد، نیست. کشتی همیشه بار ورزش ایران را در المپیکها بر دوش کشیده و یکی از رقبای اصلی کشتیگیران ایران همیشه روسها بودند و حالا غیبت آنها میتواند کشتیگیران ایران را به موفقیتی که دنبالش هستند، نزدیکتر کند. اگرچه کسی که مدال المپیک را میخواهد باید بهترین در دنیا باشد و فرقی نمیکند چه کسی پیش رویش قرار میگیرد اما به هر حال فعلاً روی کاغذ اوضاع در بعضی رشتهها بر وفق مراد ورزشکاران کشورهای مختلف از جمله ایران شده است. اگرچه باید دید روسها این موضوع را چطور دنبال میکنند؟
فتیله پیچ
اردوی جدید فرنگیکاران برای قهرمانی آسیا
32 کشتیگیر به خط میشوند
دور جدید اردوی تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا از روز سهشنبه آغاز خواهد شد. این اردو روزهای 2 تا 12 دی ماه در خانه کشتی شهید ابراهیم هادی برگزار میشود و پس از پایان لیگ، نفرات جدیدی را هم به خود میبیند. البته نفرات دعوت شده باید روز دوشنبه (فردا) خودشان را به مربیان معرفی کنند تا ابتدا تست کرونا دهند و برای آغاز تمرینات از روز سهشنبه در صورت منفی بودن تست آماده باشند.
محمد بنا در پایان لیگ کشتی 32 کشتیگیر را در تمامی اوزان 10 گانه به اردو دعوت کرده تا 10 روز و به صورت قرنطینه به اردو بروند و برای رقابتهای آتی زیر نظر کادر فنی تمرین کنند.
در اغلب اوزان سه کشتیگیر به اردو دعوت شدهاند اما نزدیکی شرایط کشتیگیران در اوزان 72 و 97 کیلوگرم کادر فنی را مجبور کرده تا چهار نفر را به اردو دعوت کنند.
نفرات دعوت شده به اردو باید برای انجام تست کرونا روز دوشنبه اول دی ماه در محل خانه کشتی شهید ابراهیم هادی حاضر باشند.
آتشبازی روسها در جام جهانی کشتی
نوزدهمی ایران با یک نماینده
رقابتهای کشتی آزاد جام جهانی انفرادی صربستان در حالی روز جمعه به پایان رسید که باز هم روسها عملکرد فوقالعادهای از خود به جا گذاشتند و با اقتدار قهرمان شدند. این در حالی بود که تیم ایران با تنها یک نماینده و یک مدال برنز به کار خود در این رقابتها پایان داد. رحمان عموزاده خلیلی کشتیگیر جوان و 55 کیلوی ایران در این رقابتها به مدال برنز دست پیدا کرد. روسها در این رقابتها با هشت طلا آتشبازی به راه انداختند و تنها در دو وزن 65 و 70 کیلوگرم به مدال طلا دست پیدا نکردند.
در نهایت روسها با 210 امتیاز قهرمان شدند و ترکیه و آذربایجان ردههای دوم و سوم را از آن خود کردند. ایران هم با 15 امتیازی که عموزاده به دست آورد، به رتبهای بهتر از نوزدهمی دست پیدا نکرد.
تعویق مسابقات وزنهبرداری جوانان جهان به دلیل کرونا
مسابقات وزنهبرداری قهرمانی جوانان جهان به دلیل شیوع کرونا و با تصمیم فدراسیون جهانی به تعویق افتاد. در حالی که قرار بود مسابقات وزنهبرداری قهرمانی جوانان جهان طی روزهای ۱۰ تا ۲۷ اسفند ماه به میزبانی عربستان برگزار شود، این پیکارها با تصمیم فدراسیون جهانی به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد. در این راستا هیأت اجرایی فدراسیون جهانی وزنهبرداری پس از تشکیل جلسه اعلام کرد این مسابقات به دلیل شیوع ویروس کرونا دو ماه به تعویق افتاده و به ماه مه سال ۲۰۲۱ میلادی (اردیبهشت سال آینده) موکول شد.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو