|
گزارش و مصاحبه
فیفا داوران بینالمللی ایران را تأیید کرد
فغانی داور اصلی ایران شد
فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) از تأیید اسامی داوران بینالمللی کشورمان خبر داد. به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، فهرست نهایی داوران و کمک داوران بینالمللی کشورمان در بخشهای فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی به منظور قضاوت در مسابقات بینالمللی، در تاریخ 18 آبان ماه به فیفا ارسال شد. بر همین اساس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، لیست داوران بینالمللی ایران را به شرح زیر تأیید کرد:
داوران فوتبال (بخش آقایان)
علیرضا فغانی، موعود بنیادیفر، بیژن حیدری، پیام حیدری، وحید کاظمی، حسن اکرمی و سیدعلیاصغر مؤمنی
داوران فوتبال (بخش زنان)
سلطنت نوروزی، مهسا قربانی و مهناز ذکایی
کمک داوران فوتبال (بخش آقایان)
محمدرضا منصوری، محمدرضا ابوالفضلی، علی میرزابیگی، سعید علینژادیان،، آرمان اسعدی، سعید قاسمی، علیرضا ایلدروم، حسن ظهیری و فرهاد مروجی
کمک داوران فوتبال (بخش زنان)
انسیه خباز مافینژاد، بهاره سیفی نهاوندی و حبیبه ربوی گنجینه کتاب
کمک داور ویدئویی
علیرضا فغانی
داوران فوتسال (بخش آقایان)
محمودرضا نصیرلو، وحید عرضپیما، علی حفیظی و ابراهیم مهرابی افشار
داوران فوتسال (بخش زنان)
گلاره ناظمی دیلمی، زری فتحی و زهرا رحیمی
داوران فوتبال ساحلی
حمید مقدم متین، ابراهیم کرد، امیر فلاحی و ابراهیم اکبرپور
منصوری: چرا باعث اختلاف مسئولان باشگاه
و هواداران میشوید؟
رقابتهای هفته نخست لیگ برتر فوتسال کشور برگزار شد که در یکی از مهمترین دیدارها شهید منصوری قرچک میزبان گیتیپسند اصفهان بود که در پایان با وجود نمایش خوب مقابل رقیب سنتی خود با نتیجه ۷ بر ۴ مغلوب شد.
کریم منصوری، در رابطه با هفته اول لیگ برتر فوتسال گفت: «بازی اول همیشه سخت است ولی زدن چهار گل و جلو افتادن از تیم قدرتمند گیتیپسند نشان از اقتدار تیم شهید منصوری دارد که البته اشکالاتی فنی و پشتیبانی هم وجود داشت که باید مربیان و هیأت مدیره هرچه سریعتر درصدد رفع آن باشند.»
رئیس هیأت مدیره باشگاه شهید منصوری گفت: «مدیران باشگاه ستارگان تصمیم به بازگشت تیم شهر قرچک گرفته بودند و از بنده خواستند در این راه کمک کنم که مسئولان شهرداری و شورای شهر قرچک موضوعات را بررسی و با اکثریت قاطع خواهان احیای باشگاه شهید منصوری شدند و تفاهمنامهای به امضای طرفین رسید و قرار شد تیم فوتسال شهید منصوری مورد حمایت مادی و معنوی مدیریت شهری قرار گیرد.» او میگوید: «پس از مصوبات شورا، برخی با طرح موضوعات بی اساس و ترویج اختلاف در روند تصمیمات مسئولین شهرستان تردید و شبهه به وجود آوردند که از فرماندار، امام جمعه، شهردار و اعضای شورای شهر تقاضا دارم ضمن پاسخگویی به موارد، به حواشی هم اعتنا نکنند تا در روند تیم خلل و آسیب به وجود نیاید، هم اکنون تیم شهید منصوری نیازمند اتحاد و همبستگی است و اجازه ندهید تجربیات تلخ تکرار شود.» منصوری تأکید میکند: «قبلاً هم گفته بودم انتقادات همیشه وجود دارد اما بین نقد و تخریب فاصله معناداری وجود دارد و کارنامه و سوابق افراد مشخص است، از سال ۱۳۷۹ با سرمایه شخصی تیم فوتسال شهید منصوری قرچک را بنا کردم و امروزه این تیم مورد احترام جامعه ورزش؛ محبوب و برند شهرستان قرچک و آوازه آن در ایران و آسیا طنینانداز است.
به صراحت میگویم در این سالها جز در مقاطعی که شهرداری قرچک کمکهای مالی داشته است اگر کسی خدماتی به باشگاه ارائه کرده هزینه آن را دریافت کرده. چرا باید با دادن اطلاعات غلط باعث اختلاف بین مسئولین شهری، باشگاه و هواداران شوید؟ معنی این کارها چیست، بنده فرزند قرچک و افتخارم این است برادر شهید هستم.»
خبر
ماریتیمو و نیاز مبرم به کلینشیت امیر
بازگشت عابدزاده بعد از دو هفته غیبت
امیر عابدزاده دروازهبان ایرانی تیم ماریتیمو بعد از دو هفته غیبت، دیروز (شنبه) در ترکیب اصلی تیمش حاضر شد.
ماریتیمو هفتههای خوبی را در لیگ پرتغال سپری نمیکند و دیروز در بازی برابر بلننزه این تیم به دنبال کسب سه امتیاز خانگی در مادیرا است تا بتواند حتی بطور موقت از قعر جدول جدا شود.
امیرعابدزاده دروازهبان ملیپوش ایرانی و یکی از مهرههای کلیدی تیمش در این فصل، در دو هفته گذشته بازی برابر بنفیکا و اسسی فارنس را به دلیل مصدومیتی که داشت از دست داد. ماریتیمو در هر دو بازی برابر حریفانش شکست خورد تا شرایطش بغرنجتر شده و به انتهای جدول ردهبندی و رده هجدهم برود.
عابدزاده در این دو هفته تلاش و تمرینات زیادی انجام داد تا بتواند هرچه سریعتر خودش را به ترکیب اصلی لیتو ویدیگال سرمربی جدید تیم برساند. بر اساس آنچه رسانههای پرتغالی اعلام کردهاند، امیر عابدزاده بار دیگر در ترکیب اصلی ماریتیمو حضور پیدا کرد تا هشتمین بازیاش را برای ماریتیمو انجام دهد.
امیر در این فصل تنها یک کلینشیت داشته اما بارها به عنوان بهترین بازیکن ماریتیمو و حتی بهترین بازیکن زمین انتخاب شده هرچند ماریتیمو بعد از نتایج نسبتاً خوب ابتدایی در مسیر نتیجه نگرفتن قرار گرفت و از رتبههای بالای جدول به سمت قعر سقوط کرد.
توافق الریان با لوران بلان
کیروش و شجاع منتفی شد؟
به نقل از الوطن، هدایت الریان را در ابتدای فصل خاویر آگیره برعهده داشت که این مربی به خاطر مشکلات خانوادگی که داشت از هدایت تیم استعفا داد.
پیش از این از کارلوس کیروش به عنوان گزینه اصلی هدایت الریان سخن به میان آمد. کیروش که از تیم ملی فوتبال کلمبیا جدا شد، خبرها حاکی از مذاکرات او با الریان بود اما به نظر میرسد که این انتقال منتفی شده است. بخصوص که بدون شک تمایل کیروش به هدایت تیم فوتبال در سطح ملی و حضور دوباره در رقابتهای جام جهانی است. این عدم توافق باعث شد الریان به سراغ گزینه دیگری برود.
لوران بلان گزینه اصلی هدایت الریان شده است تا جایی که او برای مذاکره با سران الریان وارد قطر شد و به زودی رسماً به عنوان سرمربی تیم انتخاب خواهد شد.
بلان مربی شناخته شدهای در فوتبال اروپا و جهان است. او سابقه قهرمانی با فرانسه به عنوان بازیکن در جام جهانی را در کارنامه دارد و به عنوان مربی هم در تیم ملی فرانسه و پاریسنژرمن کار کرده است. حالا شجاع خلیلزاده این شانس را دارد که با یکی از بهترین مربیان جهان کار کند.
رقیب ایران به دنبال دیدار تدارکاتی با روسیه و کامرون
تیم ملی عراق به دنبال برگزاری دیداری تدارکاتی با روسیه و کامرون است. علی نوری خبرنگار عراقی خبر داد فدراسیون فوتبال این کشور از همتای روسی و کامرونیاش درخواست برگزاری دیدار دوستانه در ماه آینده کرده است.
انتظار میرود فدراسیون روسیه این درخواست را بپذیرد ولی باید دید فدراسیون کامرون چه موضعی میگیرد. عراق یکی از رقبای ایران در انتخابی جام جهانی 2022 است. تدارک تیم ملی فوتبال عراق برای برگزاری دیدارهای تدارکاتی در ماههای آینده در مقابل وضعیت بلاتکلیف تیم ملی فوتبال ایران برای برگزاری بازی تدارکاتی تازه، یک هشدار است برای فدراسیون فوتبال که در صورت برگزار نشدن بازیهای تدارکاتی ایران میتواند از رقبایش جا بماند! تیم ملی کشورمان اکنون با 6 امتیاز در رده سوم جدول گروهی قرار دارد. عراق و بحرین به ترتیب با 11 و 9 امتیاز در رده اول و دوم جدول قرار دارند.
صالحی امیری به اینفانتینو نامه نوشت
آتش زیر خاکستر در فوتبال
ایران ورزشی - اساسنامه فدراسیون فوتبال با اینکه مصوبه مجمع را هم گرفته اما همچنان زمینهساز حواشی زیادی است و نقدهایی به چینش اعضا و البته شرح وظایف بخشهای مختلف وجود دارد. این اساسنامه که ابزاری شد در دست کسانی که دوست داشتند انتخابات فدراسیون فوتبال عقب بیفتد، حالا مصوب شده و با وجود اینکه تصویب شده اما معترضانی دارد و شاید در روزهای آینده حداقل به واسطه اعتراض رسمی کمیته ملی المپیک باز هم دستخوش تغییراتی شود!
در اساسنامهای که همین چند هفته قبل به رأی اعضای مجمع فوتبال گذاشته شد، تغییرات قابل توجهی اتفاق افتاده که در روزها و ماههای گذشته دربارهاش صحبت شده؛ تغییراتی که موافقان و مخالفان زیادی داشته و دارد؛ از افزایش تعداد اعضای مجمع گرفته تا حذف وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک. البته روزی که اساسنامه رأی اعتماد مجمع را گرفت، معاون ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش سرش را بالا گرفت و از فداکاری و از خودگذشتگی شخص وزیر و وزارتخانه صحبت کرد اما گویا این موضوع به مذاق مسئولان کمیته ملی المپیک خیلی خوش نیامده است که البته نقشی که کمیته ملی المپیک هر کشور در ورزش دارد، با وزارت ورزش تفاوت بسیاری دارد. اگرچه از آن روز مسئولان کمیته اعتراضشان را بروز ندادهاند اما بیکار هم نبودهاند و در این مدت اقداماتی انجام دادهاند که حالا و در نشست خبری رئیس کمیته ملی المپیک دربارهاش صحبت میشود.
نشست خبری صالحی امیری اگرچه با محور حضور مسئولان کمیته در اجلاس شورای المپیک آسیا شکل میگیرد اما یک نکته دارد که از بقیه بیشتر به چشم میآید، تا جایی که بر خلاف توافق صورت گرفته، قرار میشود این موضوع زودتر رسانهای شود.
رضا صالحی امیری در پاسخ به این سؤال که کمیته ملی المپیک از مجمع فدراسیون فوتبال حذف شده، واکنشی متفاوت نشان میدهد و از اعتراضش به این موضوع خبر میدهد.
او که معمولاً در مواجهه با موضوعات تنشزا، اصل را بر حفظ آرامش میگذارد، این بار رویهای متفاوت را پیش میگیرد و میگوید: «در خیلی از کشورها، ریاست مجامع فدراسیونها بر عهده کمیته ملی المپیک است اما در ایران شرایط فرق میکند. فدراسیون فوتبال با بیتدبیری، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک را از عضویت در مجمع فوتبال حذف کرده است که ما نسبت به این موضوع معترض هستیم. در مورد کمیته ملی المپیک که اصلاً نمیتوانند موضوع دخالت دولت را مطرح کنند؛ چرا که مرجع مورد توجه همه نهادهای بینالمللی در کشورهای مختلف، کمیته ملی المپیک آن کشورها است.»
او با این توضیح به واکنش بی سر و صدایی که داشته، اشاره میکند؛ واکنشی که میتواند در روزهای آینده تنش زیادی به وجود بیاورد؛ بخصوص حالا که این موضوع رسانهای شده است: «من اعتراض خود را به این تصمیم فدراسیون و مجمع فوتبال به اینفانتینو اعلام کردهام و منتظر هستم تا نتیجه نامه را دریافت کنیم. پیگیر این موضوع هستیم، تا ببینیم در روزهای آینده چه اتفاقی میافتد.»
کمیته ملی المپیک مرجعی است که هرگاه یک نهاد بینالمللی ورزش ابهامی درباره موضوعی ورزشی در یک کشور داشته باشد، از کمیته استعلام میگیرد و حالا که کمیته ملی المپیک ایران به عملکرد یک فدراسیون در زیر مجموعهاش معترض است، حرفش شنونده دارد و باید دید در روزهای آینده چه اتفاقی میافتد و اینفانتینو که البته مواضعش درباره فوتبال ایران هم قابل است، در این مورد خاص چه واکنشی نشان میدهد. به هر حال در چند سال اخیر هیچوقت ارتباط خوبی بین فدراسیون فوتبال و کمیته ملی المپیک وجود نداشته و حالا بار دیگر دلیلی شکل گرفته تا این اختلاف پررنگتر از قبل به چشم بیاید.
لژیونرها
واکنش رئیس باشگاه آنتورپ به اختلاف ایوان لکو و علیرضا بیرانوند
به نقل از Gazet van Antwerpen بلژیک، آیا آنتورپ درون دروازهاش با مشکل مواجه شده است؟ ایوان لکو سرمربی کروات آنتورپ در بازی لیگ اروپا برابر تاتنهام علیرضا بیرانوند را درون دروازه تیمش قرار داد و پس از بازی اخیر ژوپیلر لیگ بلژیک با کلوب بروژ نیز از عملکرد بیرانوند انتقادهای تندی کرد. این دروازهبان ایرانی پس از دو بازی نیمکتنشین شد و بوتز فرانسوی در بازی خانگی با وارخم به خط دروازه آنتورپ بازگشت. با این وجود باشگاه آنتورپ و هوادارانش از چنین وضعیتی خسته و ناراحت هستند. اِسوِن یاسکواِس، رئیس باشگاه آنتورپ اعتقاد دارد ایوان لکو میتوانست مانع بروز مشکل دروازهبانی در تیمش شود و رویکرد او در این مورد خوب نبوده است. او در این مورد گفت: «من از ایوان لکو شنیدم که او نمیخواست انتقادی از شخص خاصی داشته باشد. بیرانوند هم مثل بوتز یک بازیکن برجسته است. همچنان معتقدم که داشتن دو دروازهبان خوب بهتر از یک نفر است.» رئیس باشگاه آنتورپ در واکنش به انتشار برخی خبرها مبنی بر جذب دروازهبان جدیدی به جای بوتز یا بیرانوند تأکید کرد: «میدانم با جذب یک دروازهبان بلژیکی میتوانستیم کار را آسان کنیم اما اکنون چنین موضوعی مطرح نیست.»
رسانه روس اعلام کرد:
احتمال حضور آزمون در میلان، ناپولی یا لستر در ژانویه
رسانه معتبر ورزشی روسیه از احتمال پیوستن سردار آزمون مهاجم زنیت سنپترزبورگ به تیمی جدید در ماه ژانویه خبر داد. به نقل از سایت Sport24 روسیه، سردار آزمون یکی از بازیکنان لیگ برتر روسیه است که احتمال انتقالش در ژانویه 2021 به دیگر تیم اروپایی وجود دارد. این مهاجم ایرانی از مدتها قبل مورد توجه تیمهای اروپایی قرار دارد. آزمون در نیمفصل لیگ برتر روسیه نمایش درخشانی داشت و در 15 بازی 11 گل به ثمر رساند که تنها یک گلش از روی نقطه پنالتی بود. بر اساس این گزارش، تابستان گذشته طبق اخبار رسانههای اروپایی تیمهای مطرحی همانند آرسنال، وستهام، لسترسیتی، میلان، ناپولی و اتلتیکومادرید خواهان جذب سردار آزمون بودند. شش ماه از آن زمان گذشته و شرایط هیچ تغییری نکرده است. البته آزمون با بازیهای درخشان نگاهها را به خود جلب کرده و قیمت فروش او نیز به دلیل مدت زمان باقیمانده از قراردادش کاهش یافته است. اگر سران باشگاه زنیت تابستان گذشته برای فروش سردار آزمون درخواست 35 میلیون یورویی داشتند، اکنون این مبلغ کاهش یافته است. قطعاً اگر این انتقال در ژانویه عملی نشود سردار آزمون یک فصل دیگر میتواند به صورت رایگان راهی تیم دیگری شود.
فرنسواروش مجارستان به دنبال جذب شهاب زاهدی
قهرمان لیگ مجارستان به دنبال جذب بهترین گلزن نیمفصل لیگ برتر اوکراین است. به نقل از سایت Sport اوکراین، سرگئی ربروف سرمربی اوکراینی تیم فرنسواروش مجارستان تمایل دارد تا شهاب زاهدی مهاجم ایرانی المپیک دونتسک را در نقلوانتقالات زمستانی جذب کند. قرار است پیشنهاد رسمی این تیم مجارستانی برای جذب مهاجم ایرانی ارسال شود. باشگاه المپیک دونتسک پیش از این از آمادگی خود برای بررسی پیشنهادهای شهاب زاهدی خبر داده بود. شهاب زاهدی با زدن هشت گل در 11 بازی آقای گل نیمفصل لیگ برتر اوکراین 21- 2020 شد.
پیروزی ارزشمند شارلروا با گل دیرهنگام قلیزاده
تیم شارلروا با گلزنی علی قلیزاده در ثانیههای پایانی بازی برابر اندرلشت به یک پیروزی ارزشمند دست یافت. در چارچوب هفته هجدهم ژوپیلر لیگ بلژیک جمعه شب تیم شارلروا یک بر صفر اندرلشت را شکست داد و با 33 امتیاز به رده دوم جدول صعود کرد. علی قلیزاده گل سه امتیازی شارلروا را در دقیقه 3+90 این بازی خانگی وارد دروازه اندرلشت کرد.
توقف خانگی زووله در حضور قوچاننژاد
تیم زووله در حضور چهار دقیقهای رضا قوچاننژاد متوقف شد. جمعه شب نخستین بازی هفته سیزدهم اردویژه هلند به میزبانی تیم زووله از تیم قعرنشین افسیاِمِن برگزار شد که این بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید. رضا قوچاننژاد مهاجم ایرانی تیم زووله در دیدار برابر افسیاِمِن از دقیقه 86 وارد میدان شد. در جدول ردهبندی اردویژه هلند تیم زووله با 13 امتیاز رتبه دهم را در اختیار دارد.
جای خالی بازیکنان ایرانی در میان بهترین لژیونر هفته فوتبال آسیا
چهار بازیکن ایرانی که در نظرسنجی سایت AFC برای انتخاب بهترین لژیونر هفته گذشته فوتبال آسیا حضور داشتند، از کسب این عنوان بازماندند. سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا هفته گذشته از کاربرانش خواست تا به بهترین لژیونر هفته گذشته فوتبال آسیا رأی بدهند. با پایان مهلت شرکت در این نظرسنجی، موسى سلیمان التعمری از کشور اردن با کسب 33 درصد آرا، بهترین لژیونر هفته گذشته لقب گرفت. سردار آزمون، علیرضا بیرانوند، مهدی طارمی و کریم انصاریفرد از ایران در این نظرسنجی بودند که با کسب 31، 21، 8 و 2 درصد آرا، به ترتیب در جایگاههای دوم، سوم، چهارم و ششم این نظرسنجی قرار گرفتند.
پیکان انتقاد باز هم به سمت مسئولان فدراسیون فوتبال
اگر VAR به لیگ ایران آمده بود
بازیکنان فوتبال ما یاد نگرفتهاند که برای اصلاح تصمیمهای داور به وسیله VAR جایگاه ویژهای در نظر بگیرند و به راحتی تأثیر این سیستم را در روند بازی و تصمیمهای داوری نادیده میگیرند
تیم فوتبال پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا، دو گل از روی نقطه پنالتی و با کمک سیستم کمک داور ویدئویی (VAR) دریافت کرد. هرچند تیمهای فوتبال ایران و تیم ملی فوتبال پیش از این هم در مسابقات آسیایی و بینالمللی حضور داشتند و بارها شاهد تغییر نظر داور از طریق VAR بودهاند اما فینال لیگ قهرمانان آسیا و تلاش بازیکنان پرسپولیس در دقایقی از بازی برای گرفتن پنالتی، نشان دهنده یک نکته واضح بود. اینکه بازیکنان فوتبال ایران هنوز سبک بازی فوتبال تحت پوشش VAR را به درستی نمیدانند. جای خالی این سیستم کمک داور ویدئویی در مسابقات داخلی فوتبال ایران، تصویر دقیقی از تأثیر آن در تصمیمهای داوری به بازیکنان بخصوص در رده باشگاهی نمیدهد. هنوز بازیکنان فوتبال ایران تصور میکنند میتوانند با کشیدن پیراهن بازیکن حریف و انداختن خود، داور را فریب دهند و یک پنالتی به سود تیم خود بگیرند. به همین خاطر وقت و تمرکز خود را به جای اینکه معطوف بازی و گلزنی کنند، بر فریب داور معطوف میکنند. داوری که حتی اگر در آن صحنه و در وهله اول فریب بازیکن را بخورد، بدون شک برای بازبینی تصمیم خود به سراغ VAR خواهد رفت و از سیستم کمک داور ویدئویی برای تصحیح تصمیم اشتباه خود کمک خواهد گرفت. این درست همان قسمت از ماجراست که بازیکنان فوتبال ما نادیدهاش گرفتهاند. یاد نگرفتهاند که برای اصلاح تصمیمهای داور به وسیله VAR جایگاه ویژهای در نظر بگیرند و به راحتی تأثیر این سیستم را در روند بازی و تصمیمهای داوری نادیده میگیرند. همین اتفاقات یک بار دیگر کمکاری مسئولان کمیته داوران و سازمان لیگ در زمینه ورود VAR به لیگ فوتبال ایران را یادآور میشود و پیکان انتقاد را به سمت فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ میگیرد. اتفاقی که به درخواست هدایت ممبینی بعد از ریاست در کمیته داوران، به شرکتهای داخلی سپرده شد که محصولات آنها با استاندارد جهانی فاصله زیادی داشت و به همین دلیل در نهایت فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ نه برای خرید VAR از مؤسسات خارجی و مورد تأیید فیفا اقدامی کردند و نه پرداخت مبلغی بیشتر به شرکتهای داخلی برای خرید VAR غیراستاندارد را منطقی دیدند. حالا هم که با توجه به بالا رفتن قیمت ارز، عملاً امکان پرداخت هزینه سنگین VAR امکانپذیر نیست. در وضعیت کنونی چه کسی پاسخگوی نبود VAR در ورزشگاههای ایران است؟ چه اتفاقی باید بیفتد که مسئولان برگزاری مسابقات در فوتبال ایران متوجه شوند که حضور در مسابقات بدون VAR و با استفاده از VAR هر کدام سبک بازی و نوع دید متفاوتی را در بازیکنان به وجود میآورد که دیروز در فینال آسیا به خوبی میشد تفاوت این دو سبک و نگاه را مشاهده کرد. اینکه بازیکنی در فینال لیگ قهرمانان آسیا با دست باز به هوا بپرد و نه تنها داور که وجود چشم سومی چون VAR را نادیده بگیرد، تحت تأثیر همان شیوه داوری است که در ایران مطابق آن بار آمده است و در فینال آسیا لطمهاش را میخورد. هدایت ممبینی که یکی از عاملان اصلی توقف پروژه راهاندازی سیستم کمک داور ویدئویی بود، هماکنون در فکر ثبتنام برای ریاست فدراسیون فوتبال است. آیا چنین شخصی قابلیت اداره فوتبال مملکت را دارد؟ در حال حاضر هم که کمیته داوری با ریاست فریدون اصفهانیان، به تنها چیزی که فکر نمیکند، همین سیستم کمک داور ویدئویی است! ادامه آمادهسازی برای میزبانی جام جهانی
قطــر نمــره قبولــی گــرفت
شیوع ویروس کرونا، برگزاری بازیهای فوتبال در تمام کشورهای جهان را تحت تأثیر خود قرار داد. لیگ قهرمانان آسیا هم البته از این قاعده مستثنی نبود. بالا بودن آمار مبتلایان در کشورهای آسیایی و همچنین ممنوعیت ورود و خروج به برخی کشورها، عملاً امکان برگزاری بازیهای آسیایی را به صورت رفت و برگشت غیرممکن میکرد. در این بین تصمیم برای برگزاری بازیها به صورت متمرکز تنها راه چاره برای ادامه رقابتهای آسیایی در شرایط شیوع کرونا و مشخص کردن قهرمان این مسابقات بود. قطر میزبان برگزاری این مسابقات به صورت متمرکز بود و حالا بعد از برگزاری فینال رقابتها و به پایان رسیدن این دوره از مسابقات میتوان گفت به خوبی از عهده میزبانی این رقابتها برآمد. تدابیر بهداشتی وزارت بهداشت قطر و پروتکلهای سختگیرانهای که این کشور برای برگزاری مسابقات و میزبانی در نظر گرفته بود، به گونهای پیش رفت که مسابقات با کمترین آمار مبتلا به کرونا و کاملاً مطابق برنامهریزیهای انجام شده پیش رفت. هرچند برگزاری این مسابقات در منطقه غرب، با حذف تیم فوتبال الهلال عربستان به دلیل بالا رفتن شمار مبتلایانشان به کرونا، حواشی مختلفی را در بر داشت اما بعد از آن اتفاق تدابیر بهداشتی اینقدر سفت و سختتر شد که در برگزاری مسابقات منطقه شرق آسیا، حتی شاهد یک تست مثبت هم نبودیم. برگزاری این مسابقات در فاصله حدود یک سال تا برگزاری مسابقات جام جهانی، نشان داد که قطر علیرغم تمام انتقادهایی که به انتخابش به عنوان میزبان مسابقات میشد، به خوبی توانسته خود را مهیای میزبانی از مسابقات کند و این موضوع را در بازیهای آسیایی به خوبی نشان داد. نمره قبولی قطر در میزبانی این دوره از رقابتها، باعث شد تا دور جدید این رقابتها در سال 2021 هم با میزبانی متمرکز قطر برگزار شود. دور جدید رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا قرار است برای اولین بار با حضور 40 تیم در 8 گروه 5 تیمه و در دو منطقه شرق و غرب برگزار شود و قطر قصد دارد با استفاده از 10 ورزشگاه از آن میزبانی کند و این میزبانی به نوعی پیش درآمدی بر میزبانی آنها در جام جهانی 2022 باشد |
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|