مسئولان کمیته ملی المپیک در دوره جدید کاملاً رویهای متفاوت با دوره قبل دارند به طوری که خیلی از برنامههایی که در زمان مدیریت رضا صالحی امیری وجود داشت، در این دوره اجرا نمیشود. رئیس سابق کمیته ملی المپیک بازدیدهای منظمی از فدراسیونها بخصوص المپیکیها داشت، اما گویا محمود خسرویوفا، خیلی تمایلی به این رویه ندارد و به همین خاطر هم بازدید او از فدراسیون تیراندازی خیلی به چشم میآید. البته او به فدراسیونی رفته که مرتضی قربانی در آن مدیریت میکند.
رئیس فدراسیونی که اولین حکم را از رئیس کمیته ملی المپیک گرفت و بهعنوان مشاور خسروی وفا انتخاب شد.
محمود خسروی وفا روز شنبه همراه غلامرضا نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی و نایب رئیس کمیته ملی المپیک و سیدمحمد شروین اسبقیان رئیس فدراسیون جانبازان و معلولین به فدراسیون تیراندازی رفت و با مسئولان فدراسیون دیدار و گفتوگو کرد. او در این دیدار گفت: «فدراسیون تیراندازی نخستین فدراسیونی است که بعد از حضورم در کمیته ملی المپیک در آن حاضر شدم. معتقدم که تیراندازی با مدال طلای المپیک توکیو، در کنار کشتی، وزنهبرداری، تکواندو و دوومیدانی به رشتههای مدالآور ما در المپیک اضافه شده است. نگاه ما باید به تیراندازی ویژه باشد. این رشته در توکیو یک مدال تاریخی کسب کرد که باید حفظ آن اولین مأموریت بخش فنی فدراسیون باشد.»
یکی از دغدغههای ملیپوشان تیراندازی، تجهیزات است و این امید وجود دارد که کمیته ملی المپیک بتواند برای المپینهای این رشته کاری انجام دهد. خسروی وفا در این رابطه میگوید: «اگر در تیراندازی صرفاً بحث تجهیزات ملاک باشد ما هیچگاه به رقبا نمیرسیم. پیوند خوردن فعالیتها صرفاً با تجهیزات، سودی ندارد و اگر در سایه آن بخوابیم فرصت از دست میرود. ما هر تجهیزاتی که از سایر کشورها بخریم آنها بلافاصه تجهیزات جدیدتر را در اختیار ورزشکاران خود قرار میدهند. البته آنچه در توان داریم تقدیم فدراسیونها میکنیم.»
محمود خسروی وفا در حالی بعد از سه ماه از ریاستش در کمیته ملی المپیک، نخستین بازدید را انجام داد که خیلی از رویهها در کمیته تغییر کرده و تقریباً خروجی دیده نشده است. البته این روش، در کمیته ملی پارالمپیک هم از خسروی وفا دیده شده است؛ اگرچه نحوه مدیریت در المپیک با پارالمپیک باید کاملاً متفاوت باشد.