printlogo


کد خبر: 255074تاریخ: 1401/6/21 00:00
پست‌های بلاتکلیف و رزومه‌هایی که به سئول می‌رسند
جای خالی زنان


ایران ورزشی- با برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک و فدراسیون فوتبال، انتظار می‌رفت بخش قابل توجهی از بلاتکلیفی‌های ورزش در سطح کلان پایان یابد اما به نظر می‌رسد؛ آنچه در ششم و هشتم شهریورماه شکل گرفته، پایان ماجرا نبوده و زمینه‌ساز برخی اتفاق‌ها شده است. البته در مورد کمیته ملی المپیک همه چیز طبق برنامه مدیران سطح بالا پیش رفته و دقیقاً خواسته آنها عملی شده است و حالا در زیرمجموعه تغییراتی در حال انجام است. اما در همین حین هستند فدراسیون‌هایی که به درخواست مسئولان رده بالا «نه» گفته‌اند و به احتمال زیاد باید منتظر ترشرویی مدیران بالادستی هم باشند.

رزومه گزینه‌ها روی میز هیأت اجرایی
تغییرات از رأس کمیته ملی المپیک شروع شده و حالا به چند پست حساس رسیده است. بر اساس آنچه هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک اعلام کرده است، بزودی برای سه پست ریاست آکادمی ملی المپیک، مرکز نظارت بر تیم‌های ملی و سرپرستی کاروان ایران در بازی‌های آسیایی باید تصمیم گرفته شود. گزینه‌های مختلف مطرح شده‌اند و در نشست این هفته هیأت اجرایی گزینه‌ها زیر ذره‌بین گذاشته می‌شوند. با توجه به انتخاب مناف هاشمی، به نظر می‌رسد همان گروهی که معاون سابق وزیر را برای پست دبیرکلی حمایت کرده‌اند، شانس بیشتری دارند. در مورد سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی به جای پیمان فخری، نام‌های مختلفی مطرح می‌شود که گویا هیچ کدام آن جایگاهی که مد نظر است را ندارند و همین موضوع کار را برای انتخاب سخت کرده است.

تغییر گسترده در کمیسیون‌ها
البته این همه اتفاقی که قرار است در روزهای آینده در کمیته ملی المپیک بیفتد، نیست. یکی از تصمیمات رضا صالحی‌امیری که موافقان و مخالفان زیادی هم داشت، فعال کردن 18 کمیسیون و حضور بیش از 250 مشاور در قالب این کمیسیون‌ها بود که به نظر می‌رسد محمود خسروی‌وفا و همکارانش در هیأت رئیسه و هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک به‌دنبال تغییر این رویه هستند. یکی از اعضای هیأت اجرایی در این رابطه می‌گوید: «حتماً کمیسیون‌ها فعال می‌مانند، اما قرار نیست به شیوه قبل این کار دنبال شود.» او که به‌عنوان یک رئیس فدراسیون رویه صالحی امیری را در همین چند ماه پیش تأیید می‌کرد، حالا می‌گوید: «در کمیسیون‌های فعلی افرادی هستند که خیلی تأثیری ندارند اما به عضویت این کمیسیون‌ها درآمده‌اند. به همین خاطر حتماً در رویه جدید تلاش می‌کنیم افراد مؤثرتر را انتخاب کنیم.»
 گمنام مثل زنان جوان
 ورزشکار و تحصیلکرده
یکی از اتفاق‌هایی که در این مسیر به نظر می‌رسد در حد یک شعار است، استفاده از زنان مدیر است که نامی از آنها بین کاندیداهای پست‌های مهم به گوش نمی‌رسد. مهین فرهادی زاد، یکی از مدیران با تجربه ورزش و به جا مانده از مدیریت فائزه هاشمی و طاهره طاهریان است. گروهی که در تمام سال‌های گذشته، یک دایره محدود داشته‌اند و برای مدیران جوان ورزش زنان، ورود به این دایره کار سختی بوده است. حالا طاهریان بازنشسته شده اما چه کسی است که نداند او و تعدادی دیگر از مدیران همچنان تصمیم‌گیر هستند و افرادی برای پست‌های مختلف از جمله کمیسیون زنان و بخش‌های دیگر معرفی می‌شوند که در همان دایره باشند. این در حالی است که در این چند سال تعداد قابل توجهی از دختران ورزشکار که سابقه قهرمانی دارند، تحصیلات تکمیلی داشته‌اند و الان نیازمند این هستند که فرصت حضور در این پست‌ها به آنها داده شود تا هم برای پست‌های رده بالای فدراسیون‌شان آماده شوند و هم برای کمیته ملی المپیک و بخش‌های مختلف وزارت ورزش، دست تصمیم‌گیران باز باشد. نه اینکه تمام توجه به کارمندان وزارت ورزش باشد که بیشتر «بله قربان‌گو» هستند تا اینکه ایده‌ای برای مدیریت داشته باشند.

ZOOM
اختلافی در کار نیست
فرهادی زاد، نایب رئیس کمیته ملی المپیک می‌گوید: «رئیس کمیته بر اساس اساسنامه دبیر را معرفی و هیأت اجرایی آن را تأیید کرد. برای مرکز نظارت بر تیم‌های ملی و ریاست آکادمی ملی المپیک، آقای خسروی وفا آنقدر درایت دارد افرادی را معرفی کند. از ما هم خواستند که گزینه‌هایی را معرفی کنیم. بسیاری از مردان و زنانی که این توانایی را در خود می‌دیدند به اعضای هیأت اجرایی رزومه دادند که در جلسه هیأت اجرایی به بحث و بررسی گذاشته می‌شود.»

 


Page Generated in 0.0052 sec