برای بازی با بحرین، احتمالاً شاهد تغییراتی در ترکیب تیم ملی ایران خواهیم بود. دراگان اسکوچیچ برای برتری برابر هنگکنگ، اعتقادی به مخفی نگه داشتن ترکیب تیم ملی نداشت. او بهترین ترکیب و نزدیکترین گزینهها برای حضور در ابتدای بازی را انتخاب کرد و نشان داد علاقهای به مخفیکاری ندارد. به عنوان نمونه او از دو هافبک دفاعی در ترکیب سود برد و سعید عزتاللهی و احمد نوراللهی همزمان برای ایران به میدان رفتند. همچنین علیرضا جهانبخش نیز بعد از مدتها دوری به ترکیب اضافه شد تا اسکوچیچ از تمام نیروهای خود استفاده کند. عدم انجام بازی تدارکاتی نیز مزید بر علت شد تا اسکوچیچ به بازی مقابل هنگکنگ به چشم دیدار دوستانه و محک بازیکنان نگاه کند.
برای بازی برابر بحرین اما به نظر میرسد دراگان اسکوچیچ با یکی دو تغییر نسبت به دیدار مقابل هنگکنگ، تیم ملی را به زمین بفرستد. ترکیبی که اسکوچیچ مقابل هنگکنگ به میدان فرستاد چندان پیچیده و غیرمنتظره نبود که بخواهد مربیان بحرین را دچار سرگیجه کند. آنچه از سه بازی قبلی مقابل ازبکستان، بوسنی و سوریه به عنوان بازی تدارکاتی و بازی با هنگکنگ به عنوان بازی رسمی میتوان از اندیشههای اسکوچیچ دریافت کرد این است که برخی بازیکنان تیم ملی هر گاه در اردو حاضر بودهاند بازی را در ترکیب اصلی آغاز کردهاند. بیرانوند، کنعانیزادگان، محرمی، نوراللهی، قلیزاده، امیری، آزمون و طارمی هشت بازیکنی هستند که با قطعیت زیادی میتوان از حضور آنها در بازی با بحرین نیز گفت.
البته در مورد نوراللهی، شاید این قصه تغییر کند. هافبک دفاعی مورد علاقه اسکوچیچ، مقابل هنگکنگ آن بازیکن آماده همیشگی نبود. هافبکی که طراحی خاصی انجام نداد و نتوانست آنطور که باید موقعیتی برای مهاجمان ساخته و پرداخته کند. سعید عزتاللهی البته بهتر از نوراللهی ظاهر شد و توانست بعد از مدتی دوری از تیم ملی، همان نقشی را بازی کند که زمان مربیگری کارلوس کیروش بر عهده داشت. عزتاللهی به خوبی میدانداری کرد و نشان داد که موفقیت در وایله و لیگ دانمارک و همچنین انتخاب به عنوان هافبک دفاعی برتر فصل چندان هم بیدلیل نبوده است. عزتاللهی در اواسط نیمه دوم تعویض شد و نوراللهی تا پایان در زمین بود اما اسکوچیچ با کدی که در کنفرانس مطبوعاتی داد و مدعی شد به بازیکنان کلیدی تیم ملی در نیمه دوم استراحت داد و آنها را تعویض کرد تا برای بحرین آماده باشند، میتوان به این نکته رسید که بخت سعید برای بازی در ترکیب ثابت بیشتر از نوراللهی است. ضمن اینکه استفاده همزمان از عزتاللهی و نوراللهی در ترکیب اصلی بازی با هنگکنگ، احتمال استفاده از دو هافبک دفاعی در بازی با بحرین را هم بالاتر میبرد.
نکته مهم ترکیب اسکوچیچ در بازی با هنگکنگ غیبت حاجیصفی بود. حاجیصفی به عنوان کاپیتان اول تیم ملی که در سه بازی قبلی همواره از ابتدا بازی را آغاز کرده بود حتی به عنوان بازیکن جانشین نیز به زمین نیامد اما به احتمال زیاد این بازیکن به دلیل ریسک دریافت کارت زرد و از دست دادن بازی با بحرین اصلاً از سوی اسکوچیچ مورد استفاده قرار نگرفت. در این صورت میتوان فرض کرد که حاجیصفی به عنوان کاپیتان بازی با بحرین را آغاز میکند و باید جایی برای او در این دیدار در نظر گرفت. جایی همچون جایگاه نوراللهی در مرکز زمین.
اما تغییر دوم و نهایی تیم ملی احتمالاً در مرکز خط دفاع انجام خواهد شد. آنچه به نظر بیش از همه میتواند این ترکیب دفاعی را به ترکیب دیگری تبدیل کند، گل غافلگیرانهای است که هنگکنگیها وارد دروازه بیرانوند کردند. گلی که میتواند منجر به نیمکتنشینی یکی از مدافعان میانی و اضافه شدن پورعلیگنجی به دفاع شود. مدافع میانی مورد نظر شجاع خلیلزاده است که روی گل هنگکنگ غفلت کرد و در نبرد هوایی مغلوب مهاجم حریف شد تا او دروازه ایران را باز کند. به همین دلیل احتمال بازگشت پورعلیگنجی به قلب خط دفاع تیم ملی وجود دارد. بازیکنی که تجربه ارزشمندی از سالها حضور در ترکیب تیم ملی دارد و میتواند بازیکنان را از انتهای زمین هدایت کند. بنابراین اینکه بگوییم اسکوچیچ ترکیب تیم ملی را برای بازی با بحرین زیر و رو میکند، پیشبینی اشتباهی است. او با کمترین تغییر به مصاف مهمترین رقیب خود خواهد رفت.