ایران ورزشی - عدالت هم به داستان غریبی در کشتی ایران تبدیل شده است. همه به بهانه برقراری عدالت ناعادلانهترین انتقادات را به کادر فنی تیم ملی روا میدارند تا به این شکل عدالت برقرار شود. توهین و تهمت به مربیان تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی آسانترین کار ممکن است و نه مربیانی که خارج از اردوی تیم ملی هستند و نه کشتیگیران که احساس میکنند حقشان از بین رفته؛ از انجام آن ابایی ندارند. هر روز یک نفر بهانهای میشود که سرمربیان آزاد و فرنگی مورد بیاحترامی قرار بگیرند در حالیکه تمام نگاه ورزش ایران به عملکرد این دو رشته بوده و طبیعی است که آرامش این تیمها نباید به هم بخورد. این بار نوبت مهدی محسننژاد و مربی او شده تا به محمد بنا بتازد؛ البته که بنا دیگر به این حرفها عادت کرده است. کشتیگیر وزن 60 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی که همین دو ماه پیش در مسابقات قهرمانی آسیا به مدال نقره رسیده، مربی سازنده او مدعی است که باید به المپیک برود.
بنا میخواهد علیرضا نجاتی که در نورسلطان بهترین کشتیگیر ایران بود را انتخاب کند اما میگویند معنی این انتخاب را نمیفهمند! محمد بنا علیرضا نجاتی را برای حضور در تورنمنت بینالمللی اوکراین انتخاب کرد و مهدی محسننژاد را هم برای مسابقات قهرمانی آسیا در قزاقستان برگزید. نجاتی که قبل از این هم نشان داده بود یکی از نابغههای کشتی فرنگی است و در آینده حرفهای بیشتری برای گفتن دارد، دور اول دمیترو تسیمبالیوک دارنده مدال برنز اروپا از اوکراین را 9 بر صفر شکست داد.
در دور دوم گئورگ غریبیان قهرمان اروپا از ارمنستان را با نتیجه ۵ بر یک از پیش رو برداشت. الهام بهراماف قهرمان آسیا از ازبکستان حریف دور سوم نجاتی بود که او هم با نتیجه ۹ بر ۶ شکست خورد تا دلاور کشتی فرنگی ایران به فینال برسد. در فینال هم حریف او ژولامان شارشنبکوف دارنده مدال نقره جهان از قرقیزستان بود که با نتیجه ۵ بر یک شکست را پذیرفت تا نجاتی مقتدرانه به عنوان قهرمانی برسد. ذرهای لغزش در حرکت علیرضا نجاتی دیده نشد و با قدرت نشان داد که آماده حضور در المپیک است. در سوی دیگر مهدی محسننژاد بود که در قهرمانی آسیا با دو مسابقه به نیمهنهایی رسید. او برای رسیدن به جمع چهار نفر ابتدا کاتوبک عبدیکریم از قرقیزستان و مردان اله یاروف از ترکمنستان را 8 بر صفر شکست داد.
در نیمهنهایی هم کشتیگیر ژاپن آیاتا سوزوکی را ۹ بر یک از پیش رو برداشت تا به فینال برسد. در فینال اما مقابل آدیوس سلطانگالی دارنده مدال برنز جهان 8 بر 4 شکست خورد و به مدال نقره بسنده کرد. به جز حریف فینال محسننژاد که آن را هم باخت، بقیه رقبایش هیچ عنوان آسیایی و جهانی چشمگیری نداشتند. حالا همین مسابقات و همین عملکرد معیار محمد بنا برای انتخاب علیرضا نجاتی است اما آیا تصمیم ناعادلانهای است؟ مهدی محسننژاد حتماً کشتیگیر بااستعدادی است اما هنوز در حد آسیا هم کشتیگیر مطمئنی نشان نداده و در آسیا یک بار دوم و یک بار هم سوم شده، در رده امیدها هم یک برنز جهان و یک برنز آسیا را دارد؛ حالا چرا باید برای المپیک انتخاب شود؛ آنهم در حالی که کسی مثل علیرضا نجاتی حضور دارد؟