محمدحسین برخواه خیلی اهل حرف زدن با رسانهها و مانور تبلیغاتی برای نمود پیدا کردن عملکردش در تیم ملی وزنهبرداری نیست اما بعد از پایان مسابقه رکوردگیری که برای محک فنی ملیپوشان و ثبت امتیازاتشان در لیگ وزنهبرداری برگزار شد، برخواه به خاطر برخی حرف و حدیثهای ایجاد شده تأکید دارد از اینکه برای ملیپوشان رکوردگیری جداگانه خارج از فضای اصلی مسابقات برنامهریزی کرده تا وزنهبرداران به جای رفتن به اهواز در اردو برای تیمهایشان وزنه بزنند به شدت پشیمان است!
محمدحسین برخواه درباره نتایج وزنهبرداران در رکوردگیری تیم ملی میگوید: «بیشتر هدف ما از برگزاری رکوردگیری این بود که در این شرایط کرونا، ملیپوشان برای حضور در لیگ به اهواز نروند و دچار مشکل نشوند اما بعد از برگزاری رکوردگیری و حواشی که ایجاد شد جداً پشیمان شدم. حقیقتاً بهتر بود که وزنهبرداران را در اختیار تیمهای خود قرار میدادیم تا در همان اهواز وزنه میزدند چون مسائلی پیش آمد که به نظرم در اهواز وزنه میزدند خیلی بهتر بود اما برای دور برگشت لیگ، همین کار را انجام میدهیم و وزنهبرداران در اختیار تیمهای خود خواهند بود.»
برخواه در مورد تفاوت سطح آمادگی وزنهبرداران تأکید دارد: «این تفاوت سطح آمادگی ملیپوشان، طبیعی بود چون آنها با یک سطح آمادگی وارد اردو نشدند و برخیها تمرینات منظم داشتند و برخیها کامل از تمرینات دور بودند اما قطعاً این پنج هفته اردو نیز برای رسیدن به رکوردهای اصلی کافی نبود. با این حال به نظرم ملیپوشان عملکرد قابل قبولی در رکوردگیری داشتند.»
سرمربی تیم ملی وزنهبرداری در مورد عملکرد وزنهبردارانی که گزینه اعزام به المپیک هستند معتقد است: «علی هاشمی قبل از آغاز اردو، تمرینات مناسبی نداشت اما در این پنج هفته توانست خوب و با انگیزه کار کند و در رکوردگیری توانایی این را داشت بیشتر وزنه بزند اما هم او و هم ما محتاط بودیم تا دچار آسیبدیدگی نشود. علی داودی عملکرد راضیکنندهای داشت به نظرم تا دور برگشت لیگ میتواند رکورد یکضرب خود را به ۲۱۰ کیلوگرم برساند. در دوضرب بعد از ۲۴۰ کیلوگرم، دو مرتبه وزنه ۲۵۰ کیلوگرم را روی سینه نتوانست جمع کند اما اعتماد به نفس بالایی پیدا کرده است و اگر این روند رو به رشد را ادامه بدهد در مسابقه برگشت میتواند وزنههای بهتری بزند. سهراب مرادی فعلاً شرایط این را ندارد که بخواهد در مسابقه وزنه بزند. البته وضعیت او در این پنج هفته اردو خیلی بهتر شده است و بسیار با انگیزه کار میکند و یکی از بهترین نفرات در تمرینات است که با تمام وجود کار میکند و فکر میکنم میتوانیم امیدوار باشیم دوباره او را روی سکوی المپیک ببینیم. در مورد کیانوش رستمی هم من هیچکدام از وزنههای او و اوت شدنش را نه روی صحنه و نه پشت صحنه ندیدم.»
برخواه در پاسخ به این پرسش که الان اوت شدن رستمی برای تیم گهر زمین سیرجان محاسبه میشود یا نه، معتقد است: «سالها کار به این شکل بود که وقتی وزنهبرداران در مسابقاتی مثل رکوردگیری یا جهانی و آسیایی شرکت میکردند، تیمها میتوانستند رکوردهای وزنهبردار را برای لیگ محاسبه کنند یا آنها را دوباره در لیگ روی تخته بفرستند. این مسأله خودش جای بحث و اما و اگر دارد طبیعتاً با این شرایط کیانوش رستمی برای تیمش در اهواز دوباره روی تخته میرود.»
سرمربی تیم ملی در مورد ادامه برنامههای تیم ملی وزنهبرداری میگوید: «ما تا قهرمانی آسیا 2 مرحله دیگر اردو داریم و اگر مسابقات قهرمانی آسیا اواخر فروردین آغاز شود، اردوی بعدی ما از نیمه دوم دی آغاز میشود و تا آخر بهمن ادامه دارد. پس از آن وزنهبرداران در دور برگشت لیگ شرکت میکنند. اردوی آخر که متصل به اعزام است نیز از اول اسفند آغاز میشود. از آنجا که برگزاری اردوهای پیاپی در مجموعه آزادی میتواند خستهکننده باشد به فدراسیون پیشنهاد دادیم، مکان اردو را تغییر دهد.»