|
پیشبینی درست «ایران ورزشی» در خصوص سرمربی جدید وزنهبرداری
«علیحسینی» جای «برخواه» نشست
رضا عباسپور
همانطوری که پیشبینی کرده بودیم، بعد از اعتصاب دستهجمعی ملیپوشان وزنهبرداری بزرگسال از اردوی آمادهسازی و عزل حسین برخواه، سرمربی سابق این تیم، علی مرادی، رئیس بازنشسته و غیرقانونی فدراسیون وزنهبرداری بلافاصله سعید علی حسینی(سرمربی تیمهای پایه) را جایگزین او کرد. با حکم مرادی، سعید علیحسینی که پیش از این هدایت تیمهای پایه را برعهده داشت و در این رده سنی نتایج جالب توجهی نیز کسب نکرده بود، مسئولیت هدایت تیم ملی بزرگسالان وزنهبرداری را برعهده گرفت. با نظر علیحسینی گویا قرار است دعوت از وزنهبرداران جهت آمادگی و حضور در مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی انجام شود. البته هر آنچه وزنهبردار درجه یک و عنواندار در تیم ملی وزنهبرداری بود فعلاً بهخاطر شرایط بد تمرینی و اردویی اعتصاب کردند و قرار نیست به اردو بازگردند. آنطوری که مرادی در مصاحبههای خود گفته بود، شاید آنها قصد دارند وزنهبرداران جوان را جایگزین تیم بزرگسالان برای اعزام به بازیهای کشورهای اسلامی کنند. اما طبق اعلام سرپرست کاروان اعزامی ایران به بازیهای قونیه، زمان تغییر اسامی توسط ستاد برگزاری بازیها پایان یافته است و دیگر هیچ راهی برای تغییر لیست نیست.
علاوه بر این چون محمدحسین برخواه بهعنوان سرمربی تیم وزنهبرداری به ستاد برگزاری بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی معرفی و ثبت شده است، جایگزین کردن نام «سعیدعلی حسینی» به جای برخواه برای هدایت فنی تیم ملی بزرگسالان در بازیهای قونیه ترکیه، با توجه به قفل شدن و اتمام قطعی زمان تغییر لیست مسافران اعزامی به بازیهای همبستگی، در هالهای از ابهام قرار دارد و احتمالاً نشدنی باشد! حالا باید دید که با این وضعیت و بحران جدی بهوجود آمده در مجموعه مدیریتی و فنی فدراسیون وزنهبرداری ایران، چه سرنوشتی قرار است برای کاروان وزنهبرداری در مسیر اعزام به قونیه رقم بخورد؟! ضمن اینکه حتی به فرض روبهراه شدن شرایط موجود برای تغییر لیست و اسامی نفرات اعزامی به ترکیه، با توجه به انرژی منفی و حجم انتقادات بیشماری که روی علیحسینی در روزهای آتی (به خاطر تصمیم عجیبی که او گرفته و در شرایطی که اکثریت خانواده وزنهبرداری ایران منتقد علی مرادی و سیستم مدیریتی او هستند، او حکم سرمربیگری بزرگسالان را پذیرفته است) وارد میشود، باید ببینیم عمر سرمربیگری نایب قهرمان فوق سنگین جهان در سال 2017، اصلاً اینقدر طول میکشد که او هدایت تیم اعزامی به قونیه را عهدهدار شود یا اینکه باید منتظر اتفاق دیگری برای او و مجموعه فعلی تصمیمساز وزنهبرداری در روزهای پیش رو باشیم.
به هر روی طبق سنوات قبلی، حمید محمدی، رئیس هیأت وزنهبرداری اصفهان به دستور علی مرادی همانطوری که کنار برخواه در اردوی تیم ملی حضور داشت، قرار است همراه علیحسینی نیز بهعنوان مربی در تیم ملی بزرگسالان باقی بماند. اردوی تیم ملی هم طبق اعلام مسئولان فدراسیون در حالی قرار است آغاز شود که کل داشتههای عنواندار و شناخته شده وزنهبرداری ایران بهخاطر اعتراض به وضعیت بد موجود در اردوی تیم ملی، همچنان روی تصمیم خود هستند و قصد بازگشت به تیم ملی را نیز ندارند. در این بین باید دید واکنش وزیر ورزش و مسئولان کمیته ملی المپیک در روزهای آتی نسبت به شرایط بحرانی و حال خراب وزنهبرداری چیست؟ آیا نسخهای برای بهبود وضعیت و تغییرات اساسی در این سیستم بیمار دارند یا قرار است باز هم در برای وزنهبرداری روی همین پاشنه زنگ زده و لغزان بچرخد؟
وزنهبرداری بر لبه تیغ
قطعاً اگر شرایط به همین منوال پیش برود، باید دیر یا زود فاتحه وزنهبرداری ایران را در بخش داخلی و عرصه بینالمللی خواند. زیرا در داخل تا شرایط مشخص نشود دیگر وزنهبرداران عنواندار و مدالدار، به هیچ وجه حاضر نیستند با علی مرادی و تیم اجرایی او همراهی و همکاری کنند. پس از اخراج برخواه از سرمربیگری تیم ملی وزنهبرداری هم دیگر هیچ یک از مربیان سرشناس و نامدار وزنهبرداری ایران نیز تمایلی به ایستادن کنار علی مرادی و هدایت فنی تیمی که او رئیس فدراسیونش باشد را ندارند. به جز یک تعداد اندکی که آنها هم در دنیای وزنهبرداری حرفی برای گفتن ندارند و در حد و اندازه سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان نیستند. از سوی دیگر تهدید جدی IWF (فدراسیون جهانی وزنهبرداری) و آژانس بینالمللی مبارزه با دوپینگ (وادا) بابت اینکه اگر در مسیر گزینشی کسب سهمیه برای حضور در بازیهای المپیک 2024 پاریس از کشوری (3 نمونه تست دوپینگ مثبت) استخراج شود، قطعاً آن کشور تحریم شده و اجازه حضور در المپیک را ندارد، موجب شده تا بیشتر از قبل نگران حال وزنهبرداری ایران باشیم. مجموعهای از هم پاشیده و پرحاشیه که با توجه به مثبت شدن تست دوپینگ وزنهبردار نوجوان ایران در رقابتهای جهانی عربستان، حالا خیلی به لبه تیغ تحریم و حذف از بازیهای المپیک نزدیک شده است. بنابراین با شرایط وخیم و بحران جدی که هم اکنون در وزنهبرداری وجود دارد، همچنین تمرکز مأموران وادا روی وزنهبرداران ایران نگران آیندهایم. نگران آیندهای هستیم که ممکن است با این شرایط بحرانی که برای وزنهبرداران ایجاد شده است، هر لحظه تهدیدی باشد برای به خطر افتادن سهمیههای وزنهبرداری و حضور ما در بازیهای المپیک پاریس. در شرایط فعلی وزنهبرداران ملیپوش خارج از کمپ تمرینی هستند و هیچ نظارتی روی آنها وجود ندارد. بنابراین هیچ بعید نیست همان بلایی که سال 2006 سر وزنهبرداری آوار شد، این بار هم به نوعی دیگر بر سرمان خراب شود و آینده وزنهبرداری ایران را تباه کند.
کمیته المپیک آب پاکی را روی دست مرادی ریخت
جایگزینی وزنهبرداران در قونیه ممکن نیست!
اگرچه علی مرادی، رئیس بازنشسته و غیرقانونی وزنهبرداری پس از اعتصاب دستهجمعی وزنهبرداران ملیپوش و تحریم اردوی آمادهسازی بازیهای کشورهای اسلامی بابت کیفیت ضعیف و نامطلوب آن، تهدید کرده بود اگر وزنهبرداران برنگردند، قطعاً ملیپوشان جوان را جایگزین آنها میکند، اما مسئولان کمیته ملی المپیک با اعلام اتمام قطعی زمان تغییر در لیست نفرات اعزامی به واقع حجت را تمام کرده وآب پاکی را روی دست مرادی ریختند.
روزنه امید مرادی بسته شد
بازیهای کشورهای اسلامی قرار است از اواسط مردادماه به میزبانی کشور ترکیه و شهر قونیه برگزار شود. رقابتی که در آن کاروان کشورمان روی چند رشته مدالآور همچون وزنهبرداری مثل ادوار گذشته حساب ویژهای باز میکند. البته امسال و با توجه به شرایط حاد و بحرانی که در مجموعه وزنهبرداری (دعوای بین وزنهبرداران ملیپوش و علی مرادی رئیس بازنشسته و پرحاشیه این فدراسیون) ایجاد شده است، وزنهبرداران بهخاطر نامطلوب بودن و وضعیت بد اردویی، دو هفتهای است که کمپ تمرینی وزنهبرداری آزادی را ترک کردهاند و متفقالقول تأکید دارند تا زمانی که شرایط کیفی و کمی اردوی تیم ملی وزنهبرداری در شأن ملیپوشان و مدالداران جهانی و المپیک این رشته پرافتخار نباشد، به اردو باز نمیگردند! از طرفی علی مرادی، رئیس پرحاشیه این روزهای وزنهبرداری به جای اینکه درد وزنهبرداران را بشنود و هر آنچه که در توان دارد برای بهبودی شرایط اسفبار ملیپوشان هزینه کند، رودرروی آنها ایستاده و با گرفتن ژست حق به جانب دنبال تخریب وجهه عمومی آنها و دست پیش گرفتن است. مرادی نه تنها دنبال مرتفع کردن و از بین بردن مشکلات و آفتهایی که بلای جان وزنهبرداری و ملیپوشان شدهاند، نیست، بلکه شمشیر را برای وزنهبرداران عنواندار کشورمان از رو بسته و خیلی جدی آنها را تهدید کرده که اگر به اردو برنگردند، قطعاً حذف میشوند و تیم جوانان جایگزین آنها برای اعزام به بازیهای کشورهای اسلامی در قونیه میشود! این در حالی است که مسئولان کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی به بازیهای کشورهای اسلامی تأکید داشتند زمان ایجاد هرگونه تغییر در لیست ورزشکاران اعزامی به بازیهای قونیه توسط ستاد برگزاری این بازیها پایان یافته است و دیگر هیچ فدراسیونی نمیتواند لیست نفراتی را که قبلاً به کمیته اعزام داده است، تغییر دهد! بنابراین وزنهبرداری هم از این قاعده مستثنی نیست و مرادی با این شرایط، تنها روزنه امیدش هم که برای بازگرداندن وزنهبرداران معترض به اردو داشت، بسته شد. حالا رئیس بازنشسته وزنهبرداری یا باید با همین فرمان پیش برود که نهایتاً سرنوشتش مشخص است و منتهی است به نابودی و فروپاشی وزنهبرداری. یا اینکه اندک اعتباری که برای او باقی مانده است را برمیدارد و با یک خداحافظی دل از کرسی ریاست کنده و کار را به افرادی که توان و انرژی هدایت و ساختن ویرانه وزنهبرداری را دارند میسپارد. مطمئناً راه و مسیر سومی در این بین وجود ندارد چون مرادی همه درها و مسیرها را به روی خود و همراهانش بسته است.
19 تیر ؛ انتخابی مرحله نهایی تیم ملی کشتی آزاد برای جهانی صربستان
نبرد قهرمانان؛ کریمی به یزدانی رسید
مرحله نهایی چرخه انتخابی تیم ملی برای حضور در رقابتهای جهانی صربستان روز ۱۹ تیرماه در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی تهران برگزار میشود. کادرفنی تیم ملی کشتی آزاد با اعلام این خبر اعلام کرد که تکلیف سه وزن با انتخاب رحمان عموزاد در 65 کیلوگرم، امیر محمد یزدانی در وزن 70 کیلوگرم و یونس امامی در وزن 74 کیلوگرم مشخص شده اما سایر اوزان یا باید به تورنمنت بینالمللی اعزام شوند و یا اینکه در انتخابی رو در رو تکلیف مشخص شود. مهمترین انتخابی هم مربوط به وزن 86 کیلوگرم است؛ جایی که حسن یزدانی و علیرضا کریمی باید با هم روبهرو شوند. در وزن 57 کیلوگرم که احمد محمدنژاد جوان که در جام تختی با غلبه بر رضا مؤمنی و علیرضا سرلک بهعنوان قهرمانی رسید، حالا باید یک تورنمنت هم با سرلک برود تا هر کسی بهترین نتیجه را کسب کرد برای جهانی صربستان انتخاب شود. این دو کشتیگیر به تورنمنت دارای رنکینگ در تونس اعزام میشوند. در وزن 61 کیلوگرم رضا اطری و داریوش حضرتقلیزاده به مرحله نهایی انتخابی تیمملی راه پیدا کردهاند. بین رضا اطری و داریوش حضرتقلیزاده مسابقه رو در رو برگزار میشود و اگر اطری در مبارزه اول به برتری برسد، دوبنده تیمملی در جهانی صربستان را به دست میآورد و در غیر این صورت دوبنده تیمملی به کشتیگیری میرسد که به دو پیروزی از سه مبارزه برسد. نکته عجیب این مسابقه این است مرحله نهایی انتخابی تیمملی در این وزن بدون ارفاق وزن برگزار میشود.
مرحله نهایی انتخابی تیمملی در وزن 79 کیلوگرم هم بین علی سوادکوهی و محمد نخودی با اعزام این دو نفر به تورنمنت دارای رنکینگ تونس برگزار میشود. این دو کشتیگیر هم باید طبق قوانین برگزاری تورنمنتهای دارای رنکینگ باید سر وزن قانونی مسابقه بدهند. در وزن 86 کیلوگرم که علیرضا کریمی و حسن یزدانی حضور دارند، حالا کادرفنی به محسن مصطفوی هم این اجازه را داد تا با مجوز پزشکی وارد چرخه انتخابی شود. به این ترتیب مصطفوی با کریمی مسابقه میدهند و بعد برنده برای رقابت با حسن یزدانی انتخاب میشود. در این وزن یک نکته مهم وجود دارد و آن هم مربوط به قهرمانی کشور است. جایی که علیرضا کریمی بهدلیل مصدومیت غیبت داشت و بعد که کادرفنی قصد داشت برای قهرمانی آسیا انتخابی برگزار کند، این انتخابی با مخالفت مصطفوی روبهرو شد و بعد هم کریمی انصراف داد تا مصطفوی راهی قهرمانی آسیا شود. مسابقاتی که در آن مصطفوی به برنز رسید اما شاید اگر کریمی به قهرمانی آسیا اعزام شده بود الان معادلات باز هم تغییر کرده بود.
همه در این وزن منتظر برگزاری انتخابی حسن یزدانی و علیرضا کریمی هستند. مسابقه بینهایت مهم که در حد قهرمانی جهان است و برنده این مسابقه شانس اول کسب مدال طلای قهرمانی جهان است. این مسابقه پر از هیجان و جذابیت است و البته نتیجه آن هر چه باشد یک حسرت بزرگ برای کشتی ایران دارد که یک ستاره، یک قهرمان جهان بیرون میماند. انتخابی این وزن با دو کیلوگرم ارفاق وزن برگزار میشود.
در وزن 92 کیلوگرم هم حالا سه مدعی وجود دارد؛ ابتدا یک مسابقه بین امیرحسین فیروزپور دارنده مدال طلای رقابتهای قهرمانی آسیا و مهدی حاجیلوئیان قهرمان جامتختی برگزار میشود تا برنده این دیدار به مصاف کامران قاسمپور قهرمان جهان برود. رقابتهای مرحله نهایی انتخابی تیمملی در این وزن بدون ارفاق وزن برگزار میشود. در وزن ۹۷ کیلوگرم، مرحله نهایی انتخابی تیمملی بین محمدحسین محمدیان و مجتبی گلیج برگزار میشود و دوبنده تیمملی در این وزن به کشتیگیری میرسد که به ۲ پیروزی از ۳ مبارزه دست پیدا کند. در این وزن هم ارفاق وزن وجود ندارد. در وزن ۱۲۵ کیلوگرم ابتدا یک مسابقه بین یدالله محبی دارنده مدال طلای رقابتهای قهرمانی کشور و امیررضا معصومی نفر اول جام تختی برگزار میشود و برنده این دو کشتیگیر به مصاف امیرحسین زارع میرود.
پیگیری درمان قهرمان کشتی آسیا در تهران
خطر از بیخ گوش تیموری گذشت
یکی از اتفاقات عجیب مسابقات کشتی آزاد جام تختی در تنکابن مصدومیت شدید بهمن تیموری بود. کشتیگیر کرمانشاهی تیم ملی کشتی آزاد که مدال طلای آسیا را در کارنامه دارد و همچنین در مسابقات قهرمانی جهان در سال 2019 دوبنده تیم ملی را به تن کرد. بهمن تیموری بر اساس چرخه انتخابی تیم ملی برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در جام تختی باید کشتی میگرفت اما مبارزه او با یک اتفاق خطرناک همراه شد که ممکن بود باعث از بین رفتن سلامتی او هم شود. مصدومیت بهمن تیموری به حدی شدید بود که تا مدتی بعد هم هوشیاری نداشت و با برانکارد از روی تشک خارج و بعد هم با آمبولانس راهی بیمارستان شد. ملیپوش تیم ملی کشتی آزاد در قهرمانی جهان سال 2019 درباره این ماجرا گفت:«در همان کشتی اولم، در حالی که از حریف پیش بودم و ثانیههای زیادی از مبارزه باقی نمانده بود، زانوی حریف به گردنم برخورد کرد و بیهوش شدم. بعد از ضربه دیگر هیچ چیزی را به یاد نمیآورم و برای چند ساعتی حافظه کوتاه مدتم را از دست داده بودم.»
تیموری ادامه داد:«خوشبختانه الان وضعیت خوبی دارم و خطر رفع شده اما برای ادامه معاینات به تهران آمدم و همچنان هم در بیمارستان تحت مداوا هستم اما خطر رفع شده است.» مصدومیت تیموری در حالی رخ داد که حریف او با زانو ناخواسته ضربهای را به گردنش وارد کرد اما داور به حدی سوت نزد تا به این مصدومیت رسیدگی شود که حریف او را خاک و بعد هم بارانداز اجرا کرد. موضوعی که حالا با انتقاد بهمن تیموری هم روبهرو شده است:« فقط از این ناراحتم که چرا داور سوت نمیزد که کشتی قطع شود. شاید چشمانم باز بود ولی بعد از برخورد زانوی حریف با گردنم، من دیگر بیهوش شده بودم، اما او داشت همینطور بارانداز میزد. نمیگویم حریف خطایی کرد، اما باید کشتی قطع میشد. من که دیگر چیزی نفهمیدم اما فیلم مبارزه را که دیدم، متوجه شدم بعد از بیهوش شدنم چه اتفاقی افتاده است.»
کار برای شیران سخت شد
محبی: خدا به تیموری رحم کرد
مسابقات کشتی آزاد جام تختی در تنکابن در حالی برگزار شد که بهمن تیموری، کشتیگیر کرمانشاهی ایران به شدت آسیب دید. آسیبدیدگی او به حدی بود که با برانکارد از روی تشک خارج و بعد هم مستقیم به بیمارستان منتقل شد. محمد حسین محبی درباره مصدومیت شدید بهمن تیموری گفت:«متأسفانه آسیب شدیدی به بهمن تیموری وارد شد که همه ما را نگران کرد.»
محبی ادامه داد: «دیروز تلفنی با تیموری حرف زدم که در بیمارستان بود ولی خوشبختانه خطر رفع شده و شرایط خوبی دارد. خدا به ما و بهمن تیموری رحم کرد که ضربه وارد شده به گردنش آسیب جدی نزده است.»
حسین محبی با بیان اینکه بهمن تیموری از آمادگی لازم دور بود، گفت:«بهمن دو ماه پیش هم از ناحیه پا آسیب دیده بود و به همین خاطر نتوانست تمرینات آمادهسازی خوبی را انجام بدهد و بدنش از فرم ایدهآل خارج بود. همین دور بودن از فرم ایدهآل باعث شد تا او با چنین مصدومیت سختی روبهرو شود.»
محبی درباره زمان ترخیص تیموری از بیمارستان گفت:«فعلاً در بیمارستان تحت درمان است و مشخص نیست دقیق چه زمانی مرخص میشود اما مهم این است که ضربخوردگی شدید آسیبی به همراه نداشته و هیچ خطری تیموری را تهدید نمیکند.» محمد حسین محبی درباره مسابقات جام تختی هم گفت:«رقابتهای کشتی واقعاً جذاب بود و کشتیگیران جوانی در این رقابتها دیده شدند که در آینده حتماً به کشتی کمک میکنند. ورود پدیدهها به کشتی روزانه شده و هر روز یک پدیده جدید در کشتی دیده میشود که شاید مهمترین آن هم امیررضا معصومی در سنگین وزن بود.» محبی با اشاره به سخت شدن رقابت در سنگین وزن ادامه داد:«با توجه به حضور امیرحسین زارع و امیررضا معصومی، کار برای شیران محبی بسیار سخت شد و به نظرم برای رقابت با معصومی و زارع باید سخت تلاش کند و میزان تمرینات او باید چندین برابر شود.»
اعلام آییننامه انتخابات کمیته ملی المپیک از سوی هیأت اجرایی
تابلوی ورود ممنوع برای سیاسیون
هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک آییننامه شرایط انتخاب کارشناسان خبره را برای حضور در مجمع انتخاباتی مشخص کرد. هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک در فدراسیون تکواندو تشکیل جلسه داد و یکی از مهمترین مباحث این جلسه در مورد آییننامه انتخاب خبرگان ورزشی بود. طبق بخش ب بند ۸ ماده ۵ اساسنامه، انتخابات پنج کارشناس خبره بر اساس دستورالعملی است که به تصویب کمیته ملی المپیک میرسد. در این نشست، هیأت اجرایی شرایطی را مشخص کرد که بر اساس آن کارشناسان خبره انتخاب میشوند و به نظر میرسد با تأیید نهایی آن، راه برای ورود سیاسیها به داخل کمیته ملی المپیک بسته میشود. بر اساس این آییننامه، اعضای هیأت اجرایی که رئیس فدراسیون نیستند و امکان حضور در مجمع را ندارند، میتوانند در مجمع بهعنوان کارشناس خبره حضور داشته باشند. طبق اساسنامه کمیته ملی المپیک، تعداد کارشناسان خبره در مجمع پنج نفر است که حداقل باید دو نفر از بانوان و یک نفر از حوزه ورزش دانشآموزی باشند. 2 کارشناس خبره دیگر نیز بر اساس آییننامه جدید انتخاب خبرگان ورزشی مصوب هیأت اجرایی باید بر اساس یکی از شروط، سابقه مدیریت در یک فدراسیون المپیکی را داشته باشند. کارشناسان خبره به پیشنهاد رئیس و تصویب هیأت اجرایی، انتخاب میشوند. ۲ کارشناس خبره بانوان باید حداقل تحصیلات کارشناسی داشته باشند. همچنین سابقه عضویت حداقل یک دوره در هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک یا نایب رئیسی بانوان فدراسیون ورزشی و یا مدیریت عالی ورزشی داشته باشند. حداقل یک دوره حضور در ادوار بازیهای آسیایی، المپیک تابستانی یا زمستانی بهعنوان مدیر یا عضو کادر سرپرستی هم یکی دیگر از شروط است. کارشناس ورزش دانشآموزی هم باید حداقل تحصیلات کارشناسی ارشد در حوزه تربیت بدنی، تعلیم و تربیت یا مدیریت ورزشی و همچنین سابقه مدیریت در ورزش دانشآموزی درسطح مدیرکل، معاون وزیر یا رئیس فدراسیون را هم داشته باشد. ۲ خبره دیگر ورزشی هم یا باید سابقه حضور حداقل یک دوره در هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک یا رئیس فدراسیونهای المپیکی را داشته باشند و یا باید از مدیران ارشد ورزش که سابقه مدیریت در بازیهای المپیک و آسیایی بهعنوان مدیر را داشته باشند. آشنایی با ساختارهای بینالمللی ورزش از جمله IOC، OCA وانوک و شناخت کافی از ساختار کمیته ملی المپیک و ورزش قهرمانی هم یکی دیگر از شاخصهها است. این آییننامه قرار است دوباره در جلسات هیأت اجرایی مورد بازبینی قرار گیرد اما به نظر نمیرسد تغییرات زیادی داشته باشد. بر اساس آییننامه جدید انتخاب خبرگان هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک، از این پس حضور افراد غیر ورزشی که پیش از این با معرفی بهعنوان خبره ورزشی امکان حضور در مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک را داشتند، امکانپذیر نیست. فتیله پیچ
قهرمانی فرنگیکاران در جام ساساری
۱۰ مدال برای شاگردان باوفا
در پایان رقابتهای بینالمللی کشتی فرنگی جام ساساری در ایتالیا، فرنگیکاران ایران با ۷ مدال طلا، ۲ مدال نقره و یک مدال برنز بهعنوان قهرمانی دست یافت. تیم منتخب کشتی فرنگی ایران با کسب ۷ طلا، ۲ نقره و یک برنز بهعنوان قهرمانی جام ساساری ایتالیا رسید. تیم منتخب کشتی فرنگی جوانان ایران در این رقابتها که در رده سنی بزرگسالان برگزار شد، با ۱۰ کشتیگیر در 8 وزن به میدان رفت که مهدی جواهری در وزن ۵۵ کیلوگرم، سعید اسماعیلی در وزن ۶۳ کیلوگرم، امیر عبدی در وزن ۷۲ کیلوگرم، مسعود کاووسی در وزن ۷۷ کیلوگرم، علیرضا محمدی در وزن ۸۲ کیلوگرم، امیررضا اکبری در وزن ۹۷ کیلوگرم و فردین هدایتی در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مدال طلا، مهدی احدی در وزن ۵۵ کیلوگرم و شاهرخ میکائیلی در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مدال نقره و شایان حبیب زارع در وزن ۸۷ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند.
تعطیلی اردوی تیم ملی کشتی آزاد تا یک ماه آینده
در پایان جام تختی و با توجه به در پیش بودن مرحله نهایی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد، کادر فنی تصمیمی برای برگزاری اردو تا مرحله بعدی چرخه ندارد. با توجه به اینکه تا امروز تکلیف ملیپوشان سه وزن کشتی آزاد مشخص شده و همچنان در 7 وزن دیگر مرحله نهایی انتخابی تیم ملی در پیش است، کادر فنی تصمیمی برای برگزاری اردوی آمادهسازی تا یک ماه آینده را ندارد. البته این احتمال وجود دارد که چند روز مانده به مرحله نهایی انتخابی تیم ملی، مدعیان جهت هماهنگی بیشتر به اردو فراخوانده شوند. مرحله نهایی انتخابی تیم ملی برای کشتیگیرانی که قرار است در ایران کشتی بگیرند، دهه سوم تیر ماه برگزار خواهد شد. این احتمال وجود دارد که برخی نفرات نیز در تورنمنت بینالمللی محک بخورند. با توجه به برگزاری سه مرحله از چرخه انتخابی تیم ملی، تا امروز حضور رحمان عموزاد، یونس امامی و امیرمحمد یزدانی در تیم اعزامی به جهانی بلگراد قطعی شده است.
خبر
با حکم علی مرادی
درویشزاده مدیر روابط عمومی وزنهبرداری شد
علی درویشزاده، مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، مدیر روابط عمومی وزنهبرداری شد.
علی مرادی، رئیس فدراسیون وزنهبرداری، در حکمی علی درویشزاده، نایب رئیس هیأت وزنهبرداری استان خوزستان و مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر را به عنوان مدیر جدید روابط عمومی این فدراسیون انتصاب کرد. درویشزاده اهل شهرستان شوشتر از شهرستانهای توابع استان خوزستان است. او جزو قهرمانان پیشین استانی و کشوری وزنهبرداری این استان وزنهبردارخیز به شمار میرود. درویشزاده، ضمن داشتن گواهینامه داوری و مربیگری وزنهبرداری در مقطع فوق لیسانس و رشته تخصصی «علوم ارتباطات» از دانشگاه آزاد شوشتر فارغالتحصیل شده است. مدیر جدید روابط عمومی وزنه برداری به عنوان خبرنگار، مجری و گزارشگر وزنهبرداری و برخی رشتههای ورزشی دیگر سابقه همکاری با صداوسیمای استان خوزستان، همینطور خبرگزاری آنا خوزستان را نیز در رزومه خود دارد. پیش از درویشزاده محمد جماعت «مدیر رسانهای فعلی تیم ملی فوتبال ایران» مدیریت روابط عمومی فدراسیون وزنهبرداری را برعهده داشت.
جنجال در هیأت رئیسه فدراسیون ووشو
استعفای اوجاقی با وجود وساطت علینژاد
در آخرین جلسه هیأت رئیسه فدراسیون ووشو که روز چهارشنبه ۱۸ خردادماه در محل فدراسیون با حضور امیر صدیقی رئیس فدراسیون برگزار شد، اختلاف نظرها بر سر حواشی اخیر به اندازهای بالا رفت که حسین اوجاقی و کاوه احمدی، دو عضو هیأت رئیسه استعفای خود را بهصورت رسمی اعلام کردند. مهدی علینژاد رئیس سابق فدراسیون ووشو نیز در جلسه مثل سایر اعضا حضور داشت و با تصمیم این دو عضو هیأت رئیسه مخالفت کرد، اما اوجاقی و احمدی از تصمیم خود کوتاه نیامدند و استعفای خود را بهصورت رسمی اعلام و جلسه را ترک کردند. یکی از این دو عضو هیأت رئیسه فدراسیون ووشو، در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس این موضوع را تأیید کرد و مدعی شد که استعفا به طور رسمی اعلام شده و از این پس هیچ گونه مسئولیتی در این فدراسیون نخواهند داشت.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|