عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6964 /
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
|
باید با اسکوچیچ ادامه بدهیم
مجید نامجومطلق
اگر توجه کرده باشید بعد از هر پیروزی تیم ملی، جشنهای بزرگ به راه میافتد اما بعد از صعود به جام جهانی با پیروزی مقابل عراق، آنطور که باید و شاید مردم شادی نکردند و این نشان میدهد توقعات آنها از تیم ملی بالا رفته است. حداقلاش این است که ما از مرحله گروهی صعود کنیم و برای رسیدن به آن مرحله باید برنامهریزی خوبی داشته باشیم، هزینه کنیم، بازیهای تدارکاتی خوبی برگزار و امکاناتی را فراهم کنیم که در جام جهانی هم بهعنوان تیمی خوب ظاهر شویم. با پتانسیلی که الان داریم و حضور لژیونرها میتوانیم اتفاقات بزرگی رقم بزنیم. تفاوتی که ما با گذشته داریم این است که صرفاً بازیکن لژیونر نداریم بلکه بازیکنان لژیونر در تیمهای خود مطرح و تأثیرگذار هستند. ما تیم ملی خیلی خوبی داریم و میتوانیم با یک برنامهریزی به موفقیت برسیم. البته نباید به بازی ایران و امارات بهعنوان بازی تدارکاتی نگاه کنیم. ما سه بازی دیگر داریم و به دو دلیل باید قدرتمان را تا انتها اثبات کنیم. اول اینکه فوتبالمان را بهدرستی عرضه کنیم و با حداکثر امتیاز به جام جهانی برویم و دوم آنطور که من شنیدم و نمیدانم صحت دارد یا نه ولی رنکینگ میتواند در گروهبندی جام جهانی تأثیرگذار باشد. یعنی هرچه ما امتیاز بیشتری بگیریم، شاید بتواند در سیدبندیهای جام جهانی تأثیرگذار باشد. اگر اینطور باشد، میتوانیم با تمام قدرت سه بازی دیگر را هم انجام بدهیم و با یک شرایط خوب به جام جهانی صعود کنیم. ما در بدترین شرایط ویلموتس را آوردیم ولی آخرش مشاهده کردید چه اتفاقی افتاد. شما برای موفق شدن در یک مسابقه نیاز به توازن بین کادر فنی، فدراسیون و بازیکنان دارید و اگر بهترین تیم دنیا را هم داشته باشید ولی کادر فنی مجربی را در اختیار نداشته باشید، به نتیجه نمیرسید. برعکسش هم وجود دارد، اگر بهترین مربیان دنیا را داشته باشید و بازیکنان خوبی نداشته باشید، باز هم به موفقیت نمیرسید؛ همه عوامل تیم باید در سطح ایدهآل باشند. شاید اسکوچیچ نام بزرگی نداشت ولی مهمترین فاکتوری که داشت این بود که چند سال حضور در فوتبال ایران را تجربه کرده بود؛ در واقع شناختی که از بازیکنان داشت خیلی کمک کرد تا بخوبی تیم را مدیریت کند. وقتی یک مربی در تمام بازیهایش به پیروزی میرسد و از نظر روحی-روانی بهخوبی با تیم هماهنگ میشود و در برنامههای فنی عملکردش مثبت باشد، نشان میدهد که موفق بوده است. به نظر من باید با آقای اسکوچیچ که خیلی خوب کار کرده و شرایط هم این را میگوید، ادامه بدهیم. نکته مهم دیگر این است که باید در این شرایط کمکش کرد؛ این کمک میتواند فنی یا امکاناتی باشد. ما نمیتوانیم به مربی که همه بازیهایش را برده، ایراد بگیریم. درست است سطح رقابتی که در جام جهانی داریم با دیدارهای مقدماتی قابل قیاس نیست ولی فکر میکنم در شرایط فعلی بهترین گزینه انتخاب شده و در ادامه بازیها در جام جهانی ایشان میتواند کنار ما باشد. البته باید دید تفکر فدراسیون چه چیزی خواهد بود؟
کرونا در کمین ستارههای تیم ملی
قایدی، ناقل بیعلامت
شیوع ویروس کرونا تیم ملی را نیز تحت تأثیر قرار داد و خیلی از بازیکنان نتوانستند در اردو حاضر شوند و برابر عراق به میدان بروند. از جمله این بازیکنان احمد نوراللهی، سردار آزمون، احسان حاجیصفی، مجید حسینی و مهدی قایدی بودند. البته بحث چهار بازیکن اول با آخری زمین تا آسمان تفاوت دارد. آزمون در دبی تست کرونا داد که مثبت شد و مشخص بود که نمیتواند در اردوی تیم ملی حاضر شود. احمد نوراللهی در ایران و قبل از اینکه راهی اردو شود، تست داد که متأسفانه مبتلا به کرونا بود. مجید حسینی نیز همینطور؛ او هم سرنوشتی شبیه نوراللهی داشت و به همین دلیل نتوانست حتی در اردو حضور داشته باشد. احسان حاجیصفی در یونان تست داد و همانجا مشخص شد که مبتلا است. به همین خاطر کاپیتان تیم ملی نیز بازی با عراق را از دست داد. هر چند یکی، دو روز قبل خبری منتشر شد که تست جدید او منفی شده است. در مورد مهدی قایدی اما چند نکته وجود دارد. به گفته مسئولان تیم ملی، او تست داد، منفی شد و به همین دلیل در اردو شرکت کرد و مشکلی از این بابت برایش پیش نیامد. یکی، دو روز قبل از بازی اما خبری شنیدیم مبنی بر اینکه تست قایدی هم مثبت شده و او به همین دلیل بازی با عراق را از دست داده است. در مورد این خبر یک نکته وجود دارد؛ مهدی قایدی چطور یک روز قبل و در آغاز اردو مبتلا نبود اما بعد از یک تمرین تست او مثبت شد؟ یعنی قایدی در اردو مبتلا شده و یکی از بازیکنان یا اعضای کادرفنی ناقل بودهاند که این برخلاف خبری است که میگفتند تمام تستها منفی شده. از طرفی دیگر قایدی در یکی از تمرینات پا به پای سایر بازیکنان دویده، نزدیک آنها بوده و در کارهای تاکتیکی نیز شرکت کرده بود. تصاویر تمرین تیم ملی در فاصله دو روز مانده به بازی با عراق را که میبینیم، قایدی حضور فعالی دارد و کنار بازیکنان نیز ایستاده. علامتی از ابتلا به کرونا در او مشاهده نشده بود اما فردای همان روز تست او مثبت اعلام شد. یعنی قایدی ناقل بدون علامت بوده و بعید است بازیکن دیگری را مبتلا نکرده باشد. با توجه به اینکه مسئولان تیم ملی مدعی شدهاند دیگر اسامی بازیکنان مبتلا را اعلام نمیکنند، هیچ بعید نیست گروهی از حاضرین در اردو نیز مبتلا به این ویروس شده باشند و اگر اینطور نباشد، خروج قایدی از اردو را باید به مسائل دیگر ربط داد. مسائلی که فعلاً صدایش درنیامده و پشت پیروزی تیم ملی و جشن صعود پنهان مانده است.
ابتلای بیرانوند در جشن صعود
خطر افزایش کروناییها در تیم ملی
علیرضا بیرانوند در برنامه تلویزیونی اعلام کرد که تا روز پیش از بازی ایران – عراق هم تست کرونایش منفی بوده است. بعد از بازی اما وقتی تست میدهد، نتیجه مثبت میشود. بزرگترین نگرانی اما این است که ممکن است ابتلای او به کرونا و نشستنش کنار سایر بازیکنان روی نیمکت، موجب ابتلای بازیکنان بیشتری به کرونا شود؟ او در پاسخ به این سؤال به نکته مهمتری اشاره میکند. او میگوید تا پیش از بازی تستش منفی بوده و وقتی از مسئول تستگیری دلیل مثبت شدن را جویا میشود، یکی از احتمالهای قوی را ابتلا در شلوغی جشن صعود میداند. بیرانوند میگوید: «از زمانی که وارد اردو شدم، تست دادم و مثل سایر بازیکنان که در اردو بودند، تستم منفی بود. یک روز قبل از بازی با عراق هم تست دادیم و تست من منفی شد. بازی با عراق مشکلی نبود. صحبتی داشتم با کسی که از من تست گرفت و گفتم چطور میشود قبل از بازی با عراق تستم منفی بود اما صبح روز بعد از بازی تستم مثبت میشود؟ اگر قرار بود مثبت باشم، باید قبل از بازی با عراق مثبت میشدم. با سایر بازیکنان هم در رختکن و تمرین در ارتباط بودیم، با هم عکس انداختیم. استادیوم هم خیلی شلوغ بود. خیلی از آدمها داخل زمین آمده بودند. نمیدانم چه اتفاقی افتاد. خیلی دوست داشتم تا آخرین لحظه در کنار تیم باشم. بخصوص بازی با امارات تا بتوانیم روند خوبمان را ادامه دهیم اما متأسفانه تست من مثبت اعلام شده است. تست نهایی را دوباره میدهم و امیدوارم خطایی رخ داده باشد و بتوانم به اردو برگردم. بابت اتفاقی که برایم رخ داده است، خیلی ناراحت هستم. آرزو میکنم که برای بچهها اتفاقی نیفتاده باشد چون بازی مهمی مقابل امارات در پیش داریم.» صحبتهای بیرانوند به وضوح نشان میدهد که جشن صعود، احتمال ابتلای بازیکنان تیم ملی به کرونا را بهشدت افزایش داده است و موضوع تأملبرانگیز اینکه چطور با توجه به اینکه این صعود از مدتها پیش قابل پیشبینی بود، برنامهریزی درستی برای آن انجام نشده؟ چه زمانی قرار است بالاخره جشن گرفتن را یاد بگیریم و جشنی منظم و بدون دردسر برگزار کنیم؟ آن هم در شرایط کرونا و وقتی تیم ملی چند روز بعد بازی دیگری مقابل امارات دارد. آیا واقعاً نمیشد تمهیدات درستی برای ورود افراد به جشن اندیشیده شود تا بازیکنان تیم ملی در معرض خطر ابتلا قرار نگیرند؟ حالا هم طبق قانونهای کرونایی، اعلام اسامی افراد کرونایی ممنوع شده و با این تفاسیر احتمالاً فدراسیون تمام تلاشش را میکند تا تبعات این جشن رسانهای نشود.
خبر
بازیکنان تیم ملی بالغتر عاقلتر و باتجربهتر شدهاند
پورعلیگنجی: میتوانیم تاریخسازی کنیم
مرتضی پورعلیگنجی بعد از جراحی رباط صلیبی و طی کردن دوران نقاهت حالا تمرینات خود را بهصورت انفرادی در مرکز ملی فوتبال شروع کرده و برای بازگشت به میادین تلاش میکند. او درباره وضعیتش میگوید: «تمریناتم خیلی خوب است و کارهای پا به توپ را شروع کردم. از دو سه هفته دیگر میتوانم با تیم تمرین کنم و برای بازی آماده شوم. خدا را شکر با کیفیتی که بازیکنان دارند و درایت کادر فنی و مدیریت، نشان دادیم میتوانیم راحت بازیها را ببریم و به جام جهانی صعود کنیم. به تمام ایرانیهای داخل و خارج از کشور تبریک میگویم و امیدوارم بتوانیم تیم خوبی برای جام جهانی بسازیم و دل مردم را شاد کنیم.»
پورعلیگنجی درباره شانس ایران برای صعود به دور دوم رقابتهای جام جهانی و رسیدن به مرحله حذفی میگوید: «با کیفیتی که بازیکنان نشان دادند و شرایطی که در محیط تیم حاکم است، این هدف دور از دسترس نیست. ما نشان دادیم که مرد روزهای سخت هستیم. در دور قبلی جام جهانی هم با وجود گروه سختی که داشتیم، میتوانستیم به مرحله بعد برویم. بازیکنان تیم ملی به نسبت دوره قبل عاقلتر، بالغتر و باتجربهتر شدهاند. میتوانیم در این جام جهانی خیلی محکمتر قدم برداریم و به مرحله بعدی برویم و برای اولینبار تاریخسازی و دل مردم را شاد کنیم.»
امارات با یک تغییر به تهران میآید
کاروان تیم ملی فوتبال امارات، دیشب (یکشنبه) از طریق فرودگاه بینالمللی دبی راهی تهران شد تا خود را آماده بازی روز سهشنبه برابر ایران در چهارچوب گروه A مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2022 در قاره آسیا کند. در فهرست بازیکنان امارات برای بازی برابر ایران فقط یک تغییر ایجاد شده است. کادر فنی امارات شاهین عبدالرحمن، مدافع شارجه را به اردو فراخواند. این اقدام بهدنبال آسیبدیدگی محمد جمعه صورت گرفت. تیمهای ملی ایران و امارات، فردا (سهشنبه) به مصاف هم میروند.
بازتاب
ایران ورزشی از نقدها، نظرات و نوشتههای شما در حوزه ورزش استقبال میکند. میتوانید با شماره 02184711175 تماس بگیرید یا نظرات خود را درباره مطالب به شماره 3000451213 پیامک کنید یا برای ما بنویسید و به نشانی
editorial@irannewspaper.ir ایمیل کنید.
هر وقت پیروانی را روی نیمکت پرسپولیس میبینم، یاد خوردبین میافتم که مثل یک تماشاچی از روی نیمکت پرسپولیس بازیها را نگاه میکرد؛ تماشاچی بود ولی حقوق میگرفت و در برد و باخت تیم هم تأثیری نداشت. اما وقتی آقا کریم را میبینیم، همیشه ایستاده کنار زمین که موجب انگیزه و اعتماد به نفس بازیکنان تیم میشود؛ او نه به فکر ریاست است و نه دریافت حقوق، فقط دلش با پرسپولیس است.
مجیدی از تهران
بیشترین مخاطبان دنیای فوتبال، طرفداران لیگ برتر انگلیس هستند. پس لطفا راجع به این لیگ بیشتر بنویسید.
مهدوی از تهران
بعد از یحیی بهترین گزینه برای سرمربی تیم پرسپولیس، علی کریمی است. از مسئولان ورزش تقاضا دارم علی کریمی را از دست ندهند.
حسین آباد از تهران
روز شنبه در ایران ورزشی مطلبی راجع به تقسیم شادی جهانبخش با مادرش بهصورت عکسنوشت منتشر شد. این کارتان خیلی عالی بود اما ای کاش به احترام مادر جهانبخش و همه مادران دنیا، عکس مادر علیرضا جهانبخش هم چاپ میشد.
جعفری از تهران
از اینکه تیم ملی به جام جهانی صعود کرده، خیلی خوشحال شدم. امیدوارم با رفتن تیم ملی به جام جهانی، کیفیت فوتبال لیگ برتر هم بهتر شود تا طرفداران از تماشای بازیهای لیگ برتر لذت ببرند.
محسنی از اصفهان
چرا یحیی میخواهد از پرسپولیس برود؟ مگر در لیگ برتر تیمی بهتر از پرسپولیس هست که او میخواهد به آن بپیوندد!
کریمی از کرج
وعدههای تکراری؛ خبری از پاداش نیست؟
در انتظار استوری مشترک بازیکنان تیم ملی
درست است انجام کارهای اداری کمی زمانبر است اما وقتی عزیزی خادم در رختکن قول میدهد، بازیکنان هم انتطار دارند وعدهاش را خیلی زود عملی کند. البته این اتفاق یکی، دو بار هم رخ داده که فدراسیون فوتبال در قبال پاداش بازیکنان خلف وعده کرده و سر قولش نایستاده.
امیر اسدی
بازیکنان تیم ملی تلاش ویژهای برای رسیدن به موفقیت و صعود به جام جهانی انجام دادند و توانستند در فاصله سه هفته مانده به پایان رقابتها، مجوز حضور در قطر را کسب کنند. آنها برای موفقیت تیم ملی، البته هیچ چشمداشتی ندارند اما وقتی وعده و وعید میشنوند، ناخودآگاه ذهن و روانشان نیز به هم میریزد. بهعنوان نمونه بازیکنان تیم ملی چهار پاداش از فدراسیون فوتبال طلب دارند و اصلاً نمیدانند چه زمانی قرار است قول و قرارها عملی شود و مسئولان پولی به حسابشان واریز کنند.
شهاب عزیزی خادم، رئیس فدراسیون فوتبال بلافاصله بعد از پیروزی تیم ملی مقابل سوریه، در رختکن تیم ملی حاضر شد و مثل همیشه از پرداخت پاداشها صحبت کرد. او گفت: «فدراسیون فوتبال از دل سختیها بیرون آمده است و همه شما میدانید که فدراسیون فوتبال تمام وقت کار کرده و زحمت کشیده است و ما قدردان شما و تیم فنی و فدراسیون فوتبال هستیم. یک جام جهانی پر بار نزدیک است و امیدوارم همه شما را آنجا ببینم. باید از دلسوزی و مدیریت آقای اسکوچیچ تشکر کنم. از مساعدت ویژه رئیسجمهور که پیگیر بودند و همچنین معاون اول ایشان که دستور ویژهای صادر کردند نیز تشکر میکنم . با پیگیری وزیر ورزش کار اختصاص پاداش به تیم ملی انجام شد و دستور این تصمیم را بهصورت کتبی صادر کردند تا با یاری خدا بحث مربوط به پرداخت پاداش به شما عزیزان انجام شود.»
از آن مصاحبه تا امروز حدود چهار روز میگذرد اما تا زمان نوشتن این گزارش، نه پاداشی به حساب بازیکنان واریز شده و نه زمان پرداخت را به آنها اعلام کردهاند. این در شرایطی است که برخی سایتها خبر واریز پاداش به حساب ملیپوشان را منتشر کردند اما بازیکنان تیم ملی بیخبر از همه جا، نه پولی گرفتهاند و نه پیامک واریزی برای آنها آمده است. ستارههای تیم ملی همچنان منتظرند فدراسیون فوتبال به وعدهاش عمل کند؛ وعدهای که ابتدا قرار بود در اولین روز اداری بعد از بازی با سوریه محقق شود و بعد هم قول قبل از بازی با امارات را به بازیکنان دادند. حالا بازیکنان تیم ملی منتظرند چهار پاداش آنها که رقمی در حدود 16 هزار دلار خواهد بود، زودتر به حسابشان واریز شود.
درست است انجام کارهای اداری کمی زمانبر است اما وقتی عزیزی خادم در رختکن قول میدهد، بازیکنان هم انتظار دارند وعدهاش را خیلی زود عملی کند. البته این اتفاق یکی، دو بار هم رخ داده که فدراسیون فوتبال در قبال پاداش بازیکنان خلف وعده کرده و سر قولش نایستاده. این بار هم در ظاهر چنین شرایطی پیشبینی میشود. مگر اینکه ظرف امروز و فردا فدراسیون فوتبال پاداشهای عقبمانده بازیکنان را به حساب بازیکنان واریز کند. در غیر اینصورت شاید دوباره شاهد انتشار استوری هماهنگ از سوی بازیکنان تیم ملی در اینستاگرام باشیم.
یک میهمانی واقعی در آزادی داشتیم، اگر اسمش هرج و مرج نباشد!
اسکوچیچ: هرگز با طارمی مشکلی نداشتم
13 برد در 14 بازی و صعود زودهنگام با تیمی که حتی خطر حذف در مرحله دوم مقدماتی را داشت، دراگان اسکوچیچ را به سوژه بسیاری از رسانهها تبدیل کرده است. بخصوص رسانههای کرواسی که هموطنشان در قامت سرمربی ایران، خوش میدرخشد.
روزنامه «نووی لیست» چاپ ریکا کرواسی، به همین مناسبت مصاحبهای با دراگان اسکوچیچ انجام داده که بخشی از آن را در زیر میخوانید.
اسکوچیچ که پیش از این مصاحبهاش با رسانه کروات، به جنجال با طارمی ختم شد، حالا در سؤال دیگری که خبرنگار این روزنامه پیش میکشد، درباره طارمی و اختلافی که با او داشت، میگوید: «طارمی به برخی از جملات من که به زبان کرواسی گفته بودم، اما در ایران بد ترجمه شده بود، واکنش نشان داد. به زبان ساده، یک سوءتفاهم پیش آمده بود و من هرگز با مهدی مشکلی نداشتم. همه اینها حالا حل شده است و طارمی بازیکن کلیدی ما و بهترین بازیکن پورتو است. سوءتفاهمها برطرف شده است.»
دراگان البته این بار هم کنایهای میزند به جشن صعودی که با هرج و مرج زیادی برگزار شده بود. او میگوید: «بعد از بازی با عراق یک میهمانی واقعی در ورزشگاه آزادی برپا شد، البته اگر اسم آن را هرج و مرج نگذاریم! حالا ما از کرونا میترسیم. قبل از بازی با عراق پنج بازیکن داشتیم که نمیتوانستیم (به دلیل کرونایی شدن) روی آنها حساب باز کنیم. سؤال این است که بعد از آن جشن بزرگ حالا چه چیزی در انتظار ماست؟ کرونا دور و اطراف ماست و بعد از بازی هواداران زیادی در زمین حضور داشتند. جشنهایی در خیابانها برگزار شد و بسیار خوشحالم که باعث خوشحالی مردم شدیم.»
او راز موفقیتش را اینطور توصیف میکند: «ما از شرایطی سخت و تقریباً ناامیدکننده عبور کردیم. راز آن موفقیت چه بود؟ من بعد از سالها کار بلافاصله آماده سرمربیگری تیم ملی ایران شدم. علاوه بر این، ذهنیت، فرهنگ و بازیکنان اینجا را میشناختم. من فکر میکنم این راز موفقیت من است.»
برند ایرانی مورد توجه سایت فرانسوی
لباس تیم ملی زیر ذرهبین رسانههای خارجی
بعد از مشکلاتی که برای البسه تیمهای ملی به وجود آمده بود و فسخ قراردادی که از سوی آلاشپورت انجام شد، بالاخره تیم ملی با قراردادی که با یک برند ایرانی بسته، شرایط نسبتاً خوبی بابت لباس پیدا کرده است. نکته جالبتر اینکه این موضوع برای رسانههای خارجی هم برجسته شده است. تا جایی که سایت footpack فرانسه در این رابطه نوشته است: «ایران اولین کشوری است که البسه خود را برای جام جهانی انتخاب کرده است. از ابتدای دهه ۲۰۰۰، فدراسیون ایران دائماً اسپانسرها و برندهای لباس خود را تغییر داده است. در بیست سال گذشته کمتر از 10 تغییر صورت گرفته است. در حالی که ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ پیراهنهای آدیداس را بر تن کرده بود، اکنون یک برند ایرانی تأمین کننده البسه ایران برای جام جهانی است.
پیراهن خانگی به این ترتیب دارای یک نوار سبز افقی در سطح سینه است که نشان فدراسیون را در خود جای داده است. نواری که به سمت لوگو میرود و قرمز میشود تا رنگهای پرچم کشور را به یاد بیاورد. رنگهایی که هم در لبه آستین و هم در سطح یقه و روی شانهها دیده میشود. در پهلوها، یک حاشیه سبز ظاهر میشود.
رنگ دوم ایران برای جامجهانی نیز قرمز تعیین شده است.»
اتهام اماراتیها به ایران
تستهای کرونا دستکاری میشود
عراقیها بعد از مثبت شدن تست کرونای بازیکنانشان، جنجالهای عجیبی به راه انداختند و حتی از ایران به کنفدراسیون فوتبال آسیا هم شکایت کردند. انگار از اساس ماهیت ویروس کرونا را نمیدانستند که ممکن است در طول یک ساعت فردی را مبتلا کند که تا ساعتی پیش تستش منفی بوده است. میگفتند پیش از سفر به ایران تست گرفتهایم، منفی بودیم، چرا در ایران مثبت شده؟
این ادعای عجیب حالا مورد استناد اماراتیها قرار گرفته تا به نوعی ایران را متهم به دستکاری در تستهای بازیکنان حریف کند. دکتر سامی یوسف، در یک برنامه تلویزیونی اماراتی، قبل از بازی با ایران، توصیههایی به کادر اداری این کشور کرده و گفته: «طبق قوانین فیفا کشور میزبان باید تستهای کرونا را با نظارت ناظر بازی انجام دهد. ما باید نسبت به تستهای کرونا در ایران بسیار هوشیار باشیم چرا که تیم ملی عراق به این دلیل دچار سردرگمی شده به طوری که ایران اسامی کرونایی عراق را در ساعتهای پایانی شب اعلام کرد و حتی ابتدا نام بازیکنان مبتلا را اعلام نکرد و تنها عنوان شد که آنها بازیکنان مبتلا به کرونا دارند که این باعث سردرگمی در کاروان عراق شد. عراقیها به این خاطر به کنفدراسیون فوتبال آسیا هم شکایت کردند. کادر اداری امارات باید در این زمینه بسیار هوشیار باشد.»
سوژه
لبنان، آخرین فرصت سرمربی عراق
اولتیماتوم به پتروویچ؛ نبری اخراج میشوی
تیم ملی فوتبال عراق در دور بعدی از مرحله مقدماتی جام جهانی 2022 قطر، دیدار سختی را در استادیوم شهر صیدا و در تقابل با لبنان برگزار خواهد کرد. عراقیها برای زنده نگه داشتن اندک شانسهای خود برای صعود به دیدار پلیآف این پیکارها، نیازمند کسب 3 امتیاز این بازی هستند. پس از شکست عراق برابر ایران و پیروزی امارات مقابل سوریه، اختلاف دو تیم به 5 امتیاز رسید. وبسایت کووورا در خبری مدعی شده که دیدار سهشنبه آخرین فرصت سرمربی مونته نگرویی است. در این خبر آمده است: «مسئولان فوتبال عراق به زلیکو پتروویچ اولتیماتوم دادهاند که در صورت باخت برابر لبنان از سرمربیگری این تیم اخراج خواهد شد. تیم ملی فوتبال عراق در ادامه مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و 3 دیدار باقیمانده خود، باید با تیمهای لبنان، امارات و سوریه دیدار کند و در صورت برد در این سه بازی میتواند ۱۳ امتیازی شود و حضورش در مرحله پلیآف به اما و اگرها و نتایج سایر تیمها بستگی خواهد داشت.»
کاپیتان تراکتور آفتابی شد
اخباری با تست منفی در تمرین
بعد از مثبت شدن تست کرونای علیرضا بیرانوند و خروج او از اردوی تیم ملی فوتبال، با نظر کادرفنی محمدرضا اخباری از لیست رزرو به اردو فراخوانده شد. اخباری از جمعه شب در اردوی تیم ملی فوتبال حضور یافت و شنبه تست کرونا داد. او با توجه به نیامدن جواب تستش روز شنبه در تمرین تیم ملی حضور نداشت. حالا اما مشخص شده که کاپیتان تراکتور مشکلی بابت ابتلا به ویروس کرونا ندارد و میتواند ملیپوشان را همراهی کند. با آمدن جواب تست اخباری این دروازهبان دیروز به تمرین تیم ملی رفت و کارش را زیر نظر اسکوچیچ و مربی گلرهای تیم ملی شروع کرد. گفتنی است امیر عابدزاده و پیام نیازمند دو دروازهبان دیگر تیم ملی برای مسابقه با امارات هستند.
کریم، 13 بازی دور از ترکیب اصلی
انصاریفرد بازیکن 60 ثانیهای نیست
کریم انصاریفرد با وجود اینکه زمانی بهعنوان مهاجم ثابت تیم ملی از او یاد میشد و فرصت رسیدن به ترکیب تیم ملی را بهدست میآورد، اما بیش از دو سال و سه ماه است که حضور در جمع نفرات اصلی را تجربه نکرده و با توجه به کیفیتی که رقبای او نشان میدهند، کار سختی را برای تبدیل شدن به یار اصلی دارد. شماره ۱۰ تیم ملی ایران آخرین بار در هفته چهارم دور اول مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ مقابل بحرین در ترکیب بود و ۷۱ دقیقه در زمین حضور داشت ولی پس از آن طی ۱۳ مسابقه ملی از ابتدا به میدان نرفته و در ۹ دیدار بهعنوان یار جانشین بهکار گرفته شده و چهار بار هم بهطور کامل نیمکتنشین بوده است.
انصاریفرد که در پنج مسابقه آخر باشگاهیاش به ترکیب آ.ا.ک آتن اضافه شده و یک گل هم به ثمر رسانده، در دیدار اخیر تیم ملی ایران مقابل عراق در دقیقه ۲+۹۰ به زمین آمد و فقط ۶۰ ثانیه در بازی بود ولی حالا در تلاش برای قرار گرفتن در جمع نفرات اصلی است. کاپیتان دوم تیم ملی ایران که سومین صعودش به جام جهانی را در دیدار مقابل عراق تجربه کرد و به یک رکورد ویژه رسید، در دیدار رفت برابر امارات ثانیههایی مانده به پایان مسابقه وارد زمین شد، اما امیدوار است سهشنبه شب هفته جاری فرصت بیشتری در جدال برگشت با امارات پیدا کند و تعداد دوریاش از ترکیب به ۱۴ بازی نرسد.
رسن اردوی عراق را ترک کرد
هجمه علیه هافبک سابق پرسپولیس
بشار رسن هافبک سابق پرسپولیس بعد از باخت به ایران اردوی تیم ملی این کشور را به سوی قطر ترک کرد و به همراه تیم راهی لبنان نشد. رسن در بازی با تیم ملی ایران کارت زرد دومش را دریافت کرد تا در بازی سهشنبه مقابل لبنان محروم باشد. به همینخاطر هافبک سابق پرسپولیس راهی دوحه شد تا به اردوی تیم باشگاهیاش، قطر ملحق شود. رسن که این روزها هجمه تندی را از سوی کارشناسان عراقی متحمل میشود، با از دست دادن این بازی، باید دید چه تصمیمی برای آینده خود در لیست تیم ملی عراق خواهد گرفت و آیا شانس حضور در دیدارهای پایانی مرحله گروهی که برای این کشور احتمالاً تشریفاتی خواهد بود، برایش فراهم میشود یا خیر.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو