عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6885 /
۱۴۰۰ شنبه ۸ آبان
|
خبر
در نشست یکشنبه هیأت اجرایی انجام میشود
مهر تأیید بر سرپرستی فخری برای بازیهای آسیایی
تصمیمگیری در مورد سرپرست کاروان بازیهای آسیایی و معرفی گزینه نهایی سرپرستی، مهمترین دستورالعمل نشست پیش روی اعضای هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک است. نشست اعضای هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک پس از دو هفته وقفه یکشنبه آینده به ریاست سیدرضا صالحی امیری برگزار میشود. او با حضور در این نشست گزارش سفر خود به کشور یونان و حضور در بیست و پنجمین اجلاس آنوک (کمیتههای ملی المپیک جهان) را ارائه میکند. در همین نشست محسن مهرعلیزاده رئیس فدراسیون بینالمللی ورزشهای زورخانهای و پهلوانی هم گزارشی از این فدراسیون میدهد. مهمتر از این دو موضوع اما بررسیهایی است که به منظور انتخاب نهایی سرپرست کاروان اعزامی به بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ انجام میشود. این بازیها طی روزهای ١٩ شهریورماه تا ٣ مهرماه سال آینده به میزبانی چین و در هانگژو برگزار میشود. البته به نظر میرسد بررسی این موضوع در نشست پیشرو، فرمالیته است چراکه انتخاب پیمان فخری، برای سرپرستی کاروان اعزامی به بازیهای آسیایی نهایی شده و او حتی در نشست آنلاین سرپرستان کاروانهای اعزامی به بازیها نیز شرکت کرده است.
سپاهان قهرمان لیگ دواتلون زنان شد
در پایان لیگ دواتلون زنان، سپاهان به مقام قهرمانی رسید و ورزشکار تیم سلکتور به عنوان بهترین ورزشکار انتخاب شد. مرحله سوم و پایانی لیگ دواتلون زنان فصل جاری صبح دیروز همزمان با مسابقات دواتلون قهرمانی کشور در اصفهان برگزار شد و تیم سپاهان اصفهان با کسب زمان ۱۰:۲۷:۵۷ به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات رسید. پس از تیم سپاهان تیمهای سلکتور با زمان ۱۰:۴۷:۵۲ و هیأت کرمانشاه با زمان ۱۲:۱۵:۳۹ به عناوین دوم و سوم دست پیدا کردند. زینب نوروزی ورزشکار تیم سلکتور در پایان این فصل از مسابقات به عنوان برترین ورزشکار لیگ انتخاب شد و جایزه نقدی و تندیس برترین ورزشکار را از حمید گودرزی، رئیس فدراسیون دریافت کرد.
تغییر در کادر فنی تیم ملی نوجوانان
ترکان جای طلایی را گرفت
مجید ترکان به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان منصوب شد. بعد از اتفاقاتی که در ماههای اخیر رخ داد و منجر به موضعگیریهای محمد طلایی علیه فدراسیون شد، مجید ترکان، قهرمان پیشین کشتی آزاد، هدایت تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان را به عنوان سرمربی برعهده گرفت. مجید ترکان سه مدال طلا، نقره و برنز جهان، مدال طلای بازیهای آسیایی و چندین مدال طلای قهرمانی آسیا در سبک وزن کشتی آزاد را در کارنامه ورزشی خود دارد. ترکان همچنین از اساتید و عضو هیأت علمی دانشگاه ساری است و سابقه مدیریت تیمهای ملی، مربیگری تیم ملی کشتی آزاد و مدرسی انستیتو کشتی در کارنامه کاری او دیده میشود. محمد طلایی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان بود و در رقابتهای قهرمانی جهان هم با 3 مدال طلا و یک برنز پنجم شد اما به لحاظ مدالی با کسب سه مدال طلا قهرمان جهان شد. تیم ایران بالاتر از تیمهای صاحب سه مدال طلا در مسابقات قهرمان جهان شد. هند و آمریکا هم هر کدام دو طلا کسب کردند و روسیه هم فقط یک مدال طلا کسب کرد. با اینحال طلایی از نحوه برخورد مسئولان فدراسیون به شدت گلایه کرد و بعد هم که منجر به جدایی او از تیم نوجوانان شد. با این انتخاب یکی از تئورسینهای کشتی ایران جای طلایی را گرفته که محمد طلایی هم به عنوان اولین نفر به او تبریک گفت.
فرید اصلانی: اعتماد و جسارت شوتها را از کوهیان گرفتم
امیدوارم دیده شوم!
مصاحبه
محسن آجرلو
لیگ برتر بسکتبال رقابتهای چند هفته را پشت سر گذاشته و اغلب تیمها سه چهار بازی را پشت سر گذاشتهاند. در این میان درخشش برخی بازیکنان در رقابتهای این چند هفته بیشتر به چشم آمده و قابل توجه است. بازیکنانی که چند سالی است از تیم ملی کنار گذاشته شدهاند اما حالا با توپ پر و آمادگی خوبی لیگ جدید را آغاز کردهاند.
یکی از این بازیکنان فرید اصلانی است. بازیکن پست دو بسکتبال ایران که سالها یکی از نفرات تیم ملی بود اما حالا چند سالی است که در دوران مهران شاهینطبع دیگر به تیم ملی دعوت نشد. او که دومین سال حضورش در ذوبآهن را پشت سر میگذارد، بازیهای بسیار خوبی انجام داده و یکی از بهترین بازیکنان در پرتاب سه امتیازی بوده.
او در بازی با شهرداری گرگان بود که هفت پرتاب از یازده پرتاب سه امتیازی خود را به امتیاز تبدیل کرد و در بازی با مس کرمان هم از سه پرتاب سه امتیازی، هر سه را به سبد حریف نشاند. بدترین آمار او در رقابت با نیروی زمینی بوده که آمار پرتابهای سه امتیازیاش یک از پنج بوده است.
اصلانی که طی سالهای گذشته یکی از بازیکنان خوب بسکتبال ایران از لحاظ آمار دفاعی به حساب میآید، حالا در زمینه شوتزنی هم شرایط خوبی پیدا کرده و در تلاش است تا یک بار دیگر با بهتر شدن فضا، خودش را به ترکیب تیم ملی تحمیل کند.
پس از درخشش اخیر او در لیگ، گفت و گویی با ایران ورزشی انجام داده که در ادامه آن را خواهید خواند.
اگر موافق باشی از عملکرد امسال ذوبآهن آغاز کنیم. تیمی که خیلی بهتر بازی میکند و انگار میشود امسال جزو مدعیان در نظرش گرفت. اینطور نیست؟
بله خب ما امسال تیم بهتری داریم. از لحاظ بازیکن هم نفرات بهتری جذب شدهاند. با این حال به نظر من نکته مهمتر شرایط روحی حاکم بر تیم است. به نظر من تیم کنونی روحیه جنگندگی خیلی بهتری دارد و برای بردن بازی میکند. قطعاً بالاتر بودن تجربه بازیکنان هم در این نتایج و شیوه بازی بیتأثیر نیست و همه اینها در کنار هم، تیم امسال را ساخته است.
خودت هم یکی از آن بازیکنان هستی که البته سال گذشته هم در ذوب بودی. شروع امسالت البته نشان میدهد که با بازیکن دیگری طرف هستیم که خیلی بهتر شوت میزند. راز این عملکرد بهتر چه چیزی است؟
ما یک ماه و نیم قبل از آغاز لیگ تمرینات پیش فصل داشتیم و البته خودم هم تمرینات خودم را قبل از آن داشتم. درباره آمار شوت هم بخش عمده آن به کار کردن با فرزاد کوهیان برمیگردد. او امسال جسارت و اعتماد خیلی خوبی به من کرده و توصیه اصلیاش این است که هر جا فضای خالی دیدی شوت بزن. همین مسأله روحی در کنار تمریناتی که انجام دادم باعث شده تا نمایش خوبی بخصوص در بخش شوت داشته باشم و تمرکز بهتری در این بخش داشته باشم.
اکثر زمانهای دوران بازیات را در تهران بودی و قطعاً امسال هم پیشنهادهایی از تیمهای تهرانی داشتی. چرا انتخاب کردی که باز هم در ذوبآهن بمانی؟
خود اسم ذوبآهن و رشته و تاریخچهای که در بسکتبال دارد دلیل خوبی است که بخواهی در این تیم بمانی. ذوبآهن در گذشته اغلب تیمهای خوبی را داشته و به خوبی هم به بسکتبالش میرسیده. حالا هم به دنبال این است که جایگاه گذشتهاش را پس بگیرد. تیم بیحاشیهای است و فضای آرامی دارد و به همین خاطر تصمیم گرفتم در اصفهان بمانم.
البته مدتی است که در بحث مدیریت شرایط چندان خوبی بر تیم حاکم نیست!
به نظرم تنها مشکلی که میتوان به شرایط کنونی ذوبآهن گرفت همین است. تغییرات زیادی در بخش مدیریت و بیثباتی، میتواند به تیم ضربه بزند. به نظرم اگر در این بخش هم به ثبات خوبی برسیم، رسیدن به جایگاه گذشته ذوبآهن به عنوان یکی از قطبهای اصلی لیگ برتر دور از دسترس نیست.
تیم امروز ذوبآهن شاید شباهت زیادی به نفت سالهای گذشته دارد. چندین بازیکن خوب ایرانی همگی دور هم جمع شدهاند. با این حال شاید برای رسیدن به نیمه نهایی و فینال، نیازمند تقویت بیشتر باشید. نظر خودت چیست؟
من هم معتقدم نیازمند حمایت بیشتر از سمت مدیریت هستیم. حمایتی که یکی از مهمترین عواملش میتواند مالی باشد که نتیجه آن جذب بازیکن خارجی است. به نظرم برای نتیجهای که دنبال آن هستیم، نیاز داریم تا به وسیله بازیکن خوب خارجی هم تقویت شویم.
با عملکردی که در شروع لیگ داشتی، خیلیها به این فکر افتادهاند که با ضعف موجود در تیم ملی، جای بازیکنی مثل فرید اصلانی خالی است. قطعاً خودت هم به تیم ملی فکر میکنی؟
خیلی بیشتر از چیزی که تصور کنید دوست دارم دوباره به تیم ملی دعوت شوم. هیچ بازیکنی نیست که این هدف را نداشته باشد. بخصوص کسی مثل من که مدت زیادی هم دور بوده.
با تغییر سرمربی تیم ملی قطعاً شانس بیشتری برای انتخاب شدن داری!
همه چیز به نظر سرمربی برمیگردد. من همه تلاشم را میکنم. حالا که خداراشکر لیگ را خوب شروع کردم و به اعتقاد خیلیها نمایش خوبی داشتهام. امیدوارم این بازیهای خوب و نمایشها دیده شود. همین کافی است. در نهایت قطعاً بهترینها به اردو دعوت میشوند و من هم اگر بتوانم نظر سرمربی تیم ملی را جلب کنم، یک بار دیگر ملیپوش خواهم شد.
دوران بدی را از دست دادی. دو تورنمنت خیلی بزرگ که شاید دیگر فرصت حضور در آنها فراهم نشود...
دقیقاً همینطور است. بعضی بازیکنان در بسکتبال هستند که گاهی زحماتشان دیده نمیشود. با این حال گذشتهها گذشته و دیگر اهمیت ندارد. امیدوارم از این به بعد اتفاقهای بهتری بیفتد.
4 شکست برای ایران در بوکس قهرمانی جهان
امید هنوز زنده است!
مسابقات بوکس امروز وارد ششمین روز خود میشود اما تیم ملی بوکس از 10 بوکسور خود در این رقابتها 4 نفر را به دلیل شکست مقابل رقبا در همان دور نخست از دست داد.
رقابتهای بوکس قهرمانی جهان در صربستان در حالی دور اول خود را پشت سر گذاشت که تیم ایران با 4 شکست تقریباً نیمی از تیم خود را از دست داده اما با این حال هنوز نگاهها به سوی ستارههای این تیم است که بتوانند به مدال برسند. مهمترین شکست هم نصیب سجاد محمدپور شد؛ بوکسور باتجربه تیم ملی که در دور نخست به قرعه حریف کوبایی برخورد کرد و مقابل «گارسیا کابایرو» از کوبا به دلیل آسیبدیدگی بازنده اعلام شد و از دور رقابتها کنار رفت. فرهاد مرادی در ۷۱ کیلوگرم و علی جمالی در ۸۶ کیلوگرم و پوریا امیری در وزن 125 کیلوگرم قبل از سجاد محمدپور از دور رقابتها کنار رفتند.
تیم ایران حالا تقریباً نصف شده و از 10 نمایندهای که راهی قهرمانی جهان شده، شش نفر باقی مانده اما هنوز این امید وجود دارد که از این جمع حداقل یک نفر به جمع 4 نفر برتر برسد و این طلسم ناکامی را بشکند.
اگر چه این کار بسیار سخت و دشوار است اما میتوان همچنان به آن امیدوار ماند. هنوز بوکسورهای پرامید ایران یعنی دانیال شهبخش، شاهین موسوی و میثم قشلاقی در جدول حضور دارند و میتوان به مدالآوری آنها امید داشت.
اگر چه اردوی این تیم هنوز اندکی درگیر حاشیه سفر امید احمدیصفا از مسابقات کیک بوکسینگ در ایتالیا به آلمان است و همه نگران اینکه امید احمدیصفا را از دست دادهاند اما با این حال هنوز امید کسب مدال در تیم زنده است و در تلاش هستند تا با شکستن طلسم بیمدالی در رقابتهای قهرمانی جهان یک گام بلند بردارند.
کاندیداهای زیاد برای کمیسیون محبوب
ثبـتنام با یـک تمـاس!
ایران ورزشی - امروز یکی از روزهای شلوغ کمیته ملی المپیک است چرا که ورزشکارانی که میخواهند برای حضور در انتخابات کمیسیون ورزشکاران ثبتنام کنند، فقط امروز را فرصت دارند تا آمادگی خود را برای حضور در این رقابت اعلام کنند. در چهار روز گذشته، 32 ورزشکار برای این رقابت ثبتنام کردهاند و پیشبینی میشود این عدد امروز از 40 نفر بگذرد که آمار قابل توجهی به حساب میآید.
بهداد سلیمی (وزنهبرداری)، محسن محمدسیفی (ووشو)، محمدرضا رجبی (هندبال)، مصطفی نودهی (کبدی)، امین بداغی (قایقرانی)، سارا خوشجمال فکری (تکواندو)، رضا بهلولزاده (ژیمناستیک)، محمد بیداریان (شنا)، محمد باقریمعتمد (تکواندو)، مجتبی عابدینی (شمشیربازی)، علی پاکدامن (شمشیربازی)، حسین ساوهشمشکی (اسکی)، ناصر رومیانی (کبدی)، احسان حدادی (دوومیدانی)، علی داودی (وزنهبرداری)، سمانه بیرامیباهر (اسکی)، نجمه خدمتی (تیراندازی)، مهیار صداقت (تیراندازی)، هانیه رستمیان (تیراندازی)، مسعود حجیزواره (تکواندو)، نگین آلتونی (کاراته)، زهرا نعمتی (تیروکمان)، حسن یزدانی (کشتی)، امیرحسین زارع (کشتی)، محمدرضا گرایی (کشتی)، مهرداد صمصامی (هندبال)، جلال کیانی (هندبال)، احسان ابوییمهریزی (هندبال)، نرجس امامقلینژاد (تیراندازی)، ذبیحالله پورشیب (کاراته)، فاطمه کرمزاده (تیراندازی) و نازنین ملایی (قایقرانی) 32 نفری هستند که تا روز پنجشنبه ثبتنام کرده بودند و امروز هم افرادی که جا ماندهاند خود را به کمیته ملی المپیک میرسانند یا از راه دور فرمهای لازم را تکمیل میکنند تا 21 آبانماه رقابت داغی بین ورزشکاران شکل بگیرد.
کاندیداتوری 32 نفر تا پیش از روز آخر، حکایت از علاقهمندی ورزشکاران برای حضور در مهمترین کمیسیون ورزشی از نگاه کمیته بینالمللی المپیک دارد اما به نظر میرسد بیشتر از علاقهمندی باید دنبال موارد دیگری گشت. ترکیبی که تا امروز ثبتنام کرده، نشان میدهد که برخی ورزشکاران با توصیه رؤسای فدراسیونشان ثبتنام کردهاند، بدون اینکه دقیقاً بدانند برای چه کاری اعلام آمادگی کردهاند. انگار که رقابت بین رشتههاست تا مبادا یک رشته نسبت به یکی دیگر کم بیاورد و کاندیدای کمتری داشته باشد. بحث کاندیداتوری یک چیز است؛ انتخاب از بین کاندیداهای دیگر و عضویت در کمیسیون هم بحث دیگری که به نظر میرسد خیلی به این موضوع فکر نشده است.
کنار هم گذاشتن برخی نامها از رشتههای مختلف، آدم را یاد ترکیب تیمهای ملی میاندازد. برای مثل 5 نفری که از تیراندازی کاندیدا شدهاند، بیشتر از اینکه به نظر برسد برنامهای دارند تا این رشته را در کمیسیون صاحب رأی کنند، ترکیب تیم اعزامی به المپیک (به استثنای نرجس امامقلینژاد) را یادآوری میکنند و بعید است با برنامه و ایده وارد این رقابت شده باشند. بیشتر به نظر میرسد که تحت تأثیر رئیس این فدراسیون که انتخاباتش را پیشرو دارد، کاندیدا شدهاند، در حالیکه در دوره قبل الهه احمدی به واسطه ویژگیهایی که دارد، بدون کمترین دردسر رأی آورد و عضو کمیسیون ورزشکاران شد.
حتی در مواردی دیده میشود که با اعلام خبر ثبتنام یکی از ورزشکاران، به یکباره تعدادی دیگر مدارکشان را برمیدارند و به کمیته ملی المپیک میروند تا ثبتنام کنند؛ یا بعضاً با آنها تماس گرفته میشود که این کار را انجام دهند و آنها هم در کمتر از دو سه ساعت، پاسخ مثبت به این تماسها میدهند؛ بدون اینکه بدانند قرار است در کمیسیون ورزشکاران چه کار کنند.
نتیجه سالها مراوده با این ورزشکاران، شناخت نسبی است و به واسطه همین شناخت، میتوان گفت که حداقل 25 نفر از این 32 نفر فعلی شرایط لازم به لحاظ رفتاری و فردی را برای عضویت در این کمیسیون ندارند. هر کدام از این قهرمانان در رشته خودشان جزو بهترینها هستند اما آیا میتوانند تعامل خوبی داشته باشند یا حداقل زبان گویای قهرمانان دیگر برای رفع مشکلاتشان باشند؟
تعداد قابل توجهی از این ورزشکارها حتی در مصاحبههای معمولی هم حرفی برای گفتن ندارند و قدرت کلام بسیار ضعیفی دارند، حالا چطور میخواهند در کمیسیون ورزشکاران کار از پیش ببرند؟ تجربه کمیسیون قبلی نشان میدهد که خیلی اسم و رسم دلیل محکمی برای تأثیرگذاری نیست و افرادی باید به عضویت کمیسیون درآیند که حرفی برای گفتن دارند. میتوانند وقت بگذارند و دنبال راهکار هستند برای رفع مشکلات ورزشکاران. نه اینکه فقط دغدغه خودشان را داشته باشند.
پختگی و تجربه، یکی دیگر از ویژگیهای مهمی است که کاندیدهای عضویت در کمیسیون باید داشته باشند تا یکسری از حواشی عجیبی که در دوره قبل وجود داشت، تکرار نشود و کمیسیون دوره جدید را بدون قهر و آشتیهای فراوان دنبال کند.
پس نباید خیلی از این تعداد ثبتنام خوشحال شد و باید دید از این تعداد در روز جمعه، 21 آبانماه، چه کسانی از بقیه ورزشکاران رأی اعتماد میگیرند. آن موقع میتوان فهمید که آیا اتفاق خوبی برای ورزش افتاده است یا خیر.
حضور ستارههای کاراته ایران در انتخابی تیم ملی
فرصت نهایی برای تکمیل پازل جهانی
آخرین رقابت انتخابی تیم ملی کاراته ایران برای تکمیل پازل مسافران اعزامی به رقابتهای جهانی کاراته در سال 2021 قرار است امروز در پایتخت برگزار شود. رویدادی که در آن تعداد زیادی از ستارههای کاراته کشورمان برای حضور در مسابقات جهانی رودرروی هم قرار میگیرند.
مسابقات جهانی کاراته در سال ۲۰۲۱ قرار است طی روزهای ۲۵ الی۳۰ آبانماه در امارات برگزار شود. همچنین رقابتهای آسیایی کاراته نیز از ۲۸ آذر الی یک دیماه در قزاقستان تدارک دیده شده است. تیم ملی کاراته ایران در بخش کومیته نیز با گذراندن چند دوره اردوی آمادهسازی و مهمتر از آن رقابت انتخابی درون اردویی با شرایط و سبک و سیاق مسابقه مهیای حضور در هر دو رویداد مهم بینالمللی میشود. اگرچه سیدشهرام هروی سرمربی موفق تیم ملی کاراته مردان ایران تا به امروز تقریباً ترکیب اصلی و استخوانبندی قطعی تیمهای اعزامی به رقابتهای جهانی و آسیایی را جمع و جور و گزینش کرده است اما در نهایت قرار است امروز و در آخرین فرصت برخی از ملیپوشان برای کسب مجوز حضور در یکی از این دو رویداد معتبر بینالمللی آخرین رقابت انتخابی درون اردویی برای کاراتهکاهای ملیپوش تدارک دیده شود.
شهرام هروی سرمربی تیم ملی کاراته کشورمان در خصوص شرایط ملیپوشان کاراته قبل از برگزاری آخرین رقابت انتخابی میگوید: «ما در حال آمادهسازی برای حضور در مسابقات جهانی و آسیایی هستیم و قبل از آن نیز درگیر آمادهسازی المپیک بودیم. شرایط خاصی را در روزهای سخت کرونایی پشت سر گذاشتیم و تمام هم و غم ما جمع و جور کردن یک تیم خوب برای مسابقات جهانی و آسیایی بود. مسابقات کشوری به علت کرونا چند مرتبه لغو شد اما با جمعآوری بهترینها، مسابقات انتخابی را برگزار و یکسری بازیکنان را وارد اردو کردیم. با بهتر شدن شرایط، مسابقات کشوری را برگزار کردیم و بازیکنان دیگری نیز اضافه شدند. تمام تلاش ما انتخاب سریع تیمهای اعزامی به قهرمانی جهان و آسیا بود تا با شرایط بهتر تمرینات را ادامه دهیم اما کرونا و آسیبدیدگی گریبانگیر چند نفر از بازیکنان شد و تمام برنامههای ما را تحت تأثیر قرار داد. با این شرایط مجبور شدیم انتخابی را به روزهای آخر ارسال اسامی بیندازیم. در این فاصله از فرصت استفاده و انتخابی وزن 75 کیلوگرم را برگزار کردیم اما تکلیف قطعی 4 وزن باقی مانده برای اعزام به رقابتهای جهانی و آسیایی را امروز شنبه 8 آبانماه برگزار کنیم.»
سرمربی تیم ملی کاراته معتقد است: «برای مسابقات آسیایی هم قرار است از یکسری بازیکنانی که در کومیته تیمی و انفرادی مسابقات قهرمانی جهان حضور ندارند، استفاده کنیم. تلاش کادرفنی این است در این تصمیمگیری از بیشتر ظرفیت کاراته استفاده شود. ملیپوشان کومیته تیمی اعزامی به مسابقات جهانی نیز مشخص و اعلام شد. یکی از تفاوتهای تیم کومیته تیمی این دوره با دورههای گذشته، استفاده از 7 بازیکنان از 7 استان کشور است. 7 بازیکنی که از استانهای ایلام، تهران، قزوین، کرمانشاه، مرکزی، مازندران و کردستان هستند.»
مصاحبه و خبر
وزنهبرداریا یران نابود شده اما باور ندارند
سجاد انوشیروانی: هر چه فریاد میزنیم گوشی بدهکار نیست
سجاد انوشیروانی مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل و نایب قهرمان وزنهبرداری جهان و المپیک با درخواست از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برای ورود به وضعیت وخیم و نگران کننده وزنهبرداری ایران معتقد است که هر چه ما، پیشکسوتان، داوران و قهرمانان بزرگ وزنهبرداری ایران در مورد وضعیت وخیم و اورژانسی فدراسیون وزنهبرداری فریاد میزنیم گویا گوشی قرار نیست بدهکار حرفها و انتقادات ما باشد!
سجاد انوشیروانی درباره اوضاع وزنهبرداری و فاصله گرفتن برخی وزنهبرداران شاخص ایران از فدراسیون میگوید: «وزنهبرداری نابود شده است و هر چقدر صحبت کردیم و پیگیر بودیم متأسفانه به جایی نرسیده است. سال آینده بازیهای آسیایی را در پیش داریم و باید وزنهبرداران را آماده کنیم تا قدرت خود را در آسیا نشان دهیم اما هر چه بوده، نابوده شده است. تمرکز فدراسیون روی انتخابات فدراسیون جهانی است و مشخص نیست در این انتخابات با چه سیاستی پیش میرویم و دنبال چه چیزی هستیم. کاندیدا شدن در انتخابات جهانی، نیازمند برنامهریزی مناسب و دیپلماسی فرا ملی است اما ظاهراً رایزنیها به صورت شخصی انجام میشود و نمیدانم دنبال چه سودی برای وزنهبرداری هستند.»
انوشیروانی در مورد فاصله گرفتن وزنهبرداران از تیم ملی معتقد است: «دلیل مشکلات تیم ملی دخالتهای فدراسیون در برنامههای کادر فنی و وزنهبرداران است که آسیبهای جدی وارد میکند. شرایط را میبینم به معنای واقعی ناراحت میشوم و دلم میخواهد وزنهبرداری را در دوران اوج خود ببینم اما هر چه داشتهایم نابود شده و وزنهبردارانی که شانس مدالشان کم شده نیز کنار گذاشته شدهاند.»
نایب قهرمان المپیک لندن با اشاره به وضعیت وزنهبرداری در استانهای مختلف تأکید دارد: «من وقتی صحبت میکنم میگویند چرا انتقاد میکنی؟ اما من از سر دلسوزی برای رشتهای که هر آنچه دارم از آن است این حرفها را میزنم. استانها حداقل امکانات را ندارند، برای نمونه وزنهبرداری در پایتخت در فقیرترین شرایط قرار دارد. اگر سالنی در استانهای بزرگ هست به همت ادارات کل و وزارت ورزش است. زیر ساختها در اکثر استانها فاجعه است و به لحاظ تجهیزات و سختافزار در فقر مطلق قرار دارند. سهراب مرادی قهرمان المپیک و رکورددار جهان و دیگر قهرمانان چندین مرتبه از تمرینات خود فیلم منتشر کردند، تجهیزاتی که آنها تمرین میکنند را با فیلمهایی که فارس الباخ وزنهبردار قطر و دیگر وزنهبرداران کشورهای دیگر منتشر میکنند مقایسه کنید. آیا کیفیت تجهیزات یکی است؟ وضعیت افتضاح و شأن وزنهبرداری پایین آمده است.»
انوشیروانی در پاسخ به این پرسش که فکر نمیکند نیاز است وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به اختلافات ورزشکاران نامدار با فدراسیون ورود کنند تا تیم با حاشیه کمتری برای بازیهای آسیایی آماده شود تأکید دارد: «دو سال است که داریم فریاد میزنیم، ولی هیچ مسئولی حرف ما را گوش نکرده است! از مسئولان خواهش میکنم قهرمانان و پیشکسوتان را جمع و وزنهبرداری را آسیبشناسی کنند. اگر اکثریت قاطع به این رأی ندادند که حال وزنهبرداری خوب نیست و ادلههایی رو شد که این را نشان دهد من سجاد انوشیروانی خداحافظی میکنم و هیچ موقع دیگر ادعایی نسبت به وزنهبرداری ندارم.»
تقدیر از حبیبی، یزدانی و رحیمی در جویبار
در حین برگزاری دور رفت لیگ برتر آزاد در جویبار، از امامعلی حبیبی، حسن رحیمی، رضا یزدانی و همچنین ملیپوشان جهانی اسلو تجلیل شد. در جریان برگزاری مسابقه دو تیم صنایع مازندران و ستارگان ساری در سالن مهدی حاجیزاده جویبار، از قهرمانان پیشین و فعلی کشتی آزاد جهان تجلیل به عمل آمد. امامعلی حبیبی که در المپیک 1956 ملبورن اولین طلای تاریخ المپیک کشتی ایران را به خود اختصاص داده و به واسطه دلاوری و شهامتش روی تشک کشتی، لقب ببر مازندران را از آن خود کرده بود، اولین قهرمانی بود که مورد قدردانی قرار گرفت. رضا یزدانی دارنده 2 مدال طلا و 2 برنز جهان که هدایت تیم صنایع مازندران را بر عهده دارد، به همراه حسن رحیمی قهرمان سبکوزن کشتی جهان که با تیم مقاومت به عنوان سرمربی در لیگ برتر حضور پیدا کرده، دیگر قهرمانانی بودند که از آنها تقدیر شد. همچنین از رحمان عموزاد، عرفان الهی و کامران قاسمپور که در اوزان 61، 70 و 92 کیلوگرم عضو تیم ملی آزاد ایران در جهانی نروژ بودند و از بین آنها قاسمپور طلای جهان را از آن خود کرد، نیز تقدیر شد.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو