عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6885 /
۱۴۰۰ شنبه ۸ آبان
|
لژیونرها
صعود زوریا با دبل مهاجم ایرانی
زاهدی: گل دوم من مهمتر و زیباتر بود
در یکی از بازیهای مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال اوکراین، تیم زوریا لوهانسک در حالی که برخلاف دیدارهای گذشتهاش اللهیار صیادمنش را در ترکیب و فهرست مسابقه نداشت و شهاب زاهدی را روی نیمکت میدید، به مصاف رخلویو رفت.
بازی در شرایطی با تساوی بدون گل در ۹۰ دقیقه به پایان رسید که شهاب زاهدی از دقیقه ۶۲ به ترکیب زوریا لوهانسک اضافه شد و حضور این مهاجم ایرانی در ترکیب سرنوشت مسابقه را برای تیمش تغییر داد. زاهدی که انگیزه زیادی برای خودنمایی در حضور تعویضی مقابل رخلویو داشت، در دقیقه ۱۰۰ موفق شد گل اول بازی را برای زوریا لوهانسک به ثمر برساند و تیمش را پیش بیندازد.
این مهاجم ایرانی که در دیدار اخیرشان در لیگ برتر اوکراین پاس تکگل تیمش را به اللهیار صیادمنش داده بود، در دقیقه ۱۱۰ گل دوم خود و زوریا لوهانسک را وارد دروازه رخلویو کرد تا منجر به برتری تیمش شود.
زوریا لوهانسک در شبی که شهاب زاهدی درخشید و دو گل به ثمر رساند و یک کارت زرد گرفت، به برتری ۲ بر صفر در بازی ۱۲۰ دقیقهای مقابل رخلویو دست یافت تا به جمع هشت تیم نهایی جام حذفی اوکراین صعود کند.
مهاجم ایرانی تیم زوریا لوهانسک بعد از پایان بازی گفت: «اکنون هر بازی برای ما سختتر میشود، زیرا تیمی هستیم که میتوانیم به نتیجه مورد نظرمان برسیم. به همین دلیل حریفان با تاکتیک خاص خود رودرروی ما قرار میگیرند.
فصل گذشته به فینال جام حذفی رسیدیم. (زوریا لوهانسک در فینال یک بر صفر از دیناموکیف شکست خورد) اکنون هم میخواهیم این کار را تکرار کنیم و به فینال راه یابیم. 2 گلی که زدم نتیجه کار تیمی بود و من باید تلاش دیگران را به گل تبدیل میکردم.
خوشحالم که گلهای من باعث کمک به تیم و صعود به مرحله بعدی جام حذفی اوکراین شد. گل نخست کمی به ما اجازه نفس کشیدن داد اما نتیجه اطمینانبخشی بود. گل دوم من مهمتر و زیباتر بود.»
در انتظار اولین بازی ثابت در لیگ پرتغال
اعتماد به محبی در پست شماره 10
در لیگ کاپ پرتغال محمد محبی برای اولین بار در ترکیب سانتاکلارا برابر پورتو به میدان رفت و در پست شماره 10 ارائهگر بازی خوبی برای سانتاکلارا بود و در پایان پیروزی 3بریک تیمش را جشن گرفت.
او روی دو گل تیمش در این بازی تأثیر غیرمستقیم داشت. سانتاکلارا در 9 هفته سپری شده از لیگ برتر تنها 6 امتیاز به دست آورده و در رده هفدهم جدول ردهبندی قرار دارد و این بدین معنی است که اصلاً عملکرد خوبی نداشته. این تیم در هفته دهم 9 آبان باید به مصاف تیم بلننسه برود و محمد محبی امیدوار است با توجه به نمایشی که در بازی با پورتو داشت در این بازی اولین حضور در ترکیب ثابت سانتاکلارا در لیگ برتر را تجربه کند.
با توجه به اینکه محمد محبی در بازی با پورتو به عنوان هافبک پشت مهاجم در پست 10 بازی کرد، اگر در بازی با بلننسه هم در ترکیب ثابت تیم قرار بگیرد بازی در این پست را تجربه خواهد کرد که برای او تازگی خواهد داشت.
به این خاطر که او در ایران در پست وینگر بازی میکرد.
صعود بنفیکا تقریباً قطعی شد
دبل طیبی در لیگ قهرمانان اروپا
در چارچوب دیدارهای هفته دوم فصل 2022-2021 رقابتهای فوتسال لیگ قهرمانان اروپا، بنفیکای پرتغال در حالی که حسین طیبی را مثل بازی قبل در اختیار داشت، مقابل یکاترینبورگ روسیه قرار گرفت.
یاران طیبی که در نخستین مسابقه خود در گروه نخست لیگ قهرمانان اروپا به برتری مقابل هالهگوییک بلژیک رسیده بودند، این بار هم توانستند دومین پیروزی خود در این رقابتها را برابر یکاترینبورگ جشن بگیرند.
طیبی در روز برتری 5 بر یک مقابل تیم روسی توانست 2 گل به ثمر برساند و نقش ویژهای در پیروزی تیمش ایفا
کند.
تیم فوتسال بنفیکا با کسب پیروزی مقابل یکاترینبورگ روسیه ۶ امتیازی شد و در صدر جدول گروه A لیگ قهرمانان اروپا قرار گرفت تا صعودش به مرحله حذفی را تقریباً قطعی کند.
طارمی و آزمون در جمع 32 بازیکن برتر سال جهان
قدم بعدی؛ ورود به فهرست توپ طلا
سوژه
وصال روحانی
فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار فوتبال قطعاً اعتبار فیفا را ندارد اما انتخاب شدن مهدی طارمی و سردار آزمون برای فهرست 32 نفره و اولیهای که این نهاد برای گزینش بهترین بازیکن سال (2021) جهان اعلام کرده، تحت هر شرایط و با هر دیدگاهی رویدادی مهم و ارزشمند است.
به نظر میرسد که فدراسیون تاریخ و آمار برخلاف فدراسیون بینالمللی فوتبال در راه گزینش برترینهای سال به یک تقسیمبندی قارهای روی میآورد و به عبارت بهتر، به گونهای انتخاب میکند که برای هر قاره و منطقه بزرگ جهان اسم حداقل دو- سه نفر از بهترینهای آن منطقه بیاید. اگر جز این بود، نام امثال وینستون مککنی و جووانی رینا امریکایی و رائول خیمنز و ویکتور هررا مکزیکی در این فهرست نمیآمد و امثال اکرم عفیف قطری و علی مبخوط اماراتی را در این جمع نمیدیدیم و حتی راهیابی رودریگو دیپائول آرژانتینی هم به این فهرست شاید جای حرف داشته باشد. آنچه به طارمی و آزمون به سبب جای گرفتن در این لیست اعتباری فراوان میبخشد، نام افراد مشهوری است که نه بیهوده بلکه بهحق به این جمع راه یافتهاند و این افتخار برازنده آنها است. یکی از آنها کیلیان امباپه فرانسوی است که هر باشگاه بزرگی در جهان خواستار اوست و دیگری جورجینیوی ایتالیایی که سهمش در قهرمانی چلسی در لیگ قهرمانان اروپای 2021 به حدی زیاد بود که یوفا چندی پیش او را به عنوان بازیکن سال این قاره برگزید. به آنها بیفزایید دوناروما، دروازهبان جوان ایتالیایی را که با تیم ملی کشورش فاتح جام یک سال به تأخیر افتاده «یورو 2020» شد، لئوناردو بونوچی مدافع کارکشته همین کشور را و همچنین کوین دیبروینه بلژیکی را که یکی از بهترین پاسورهای چند سال اخیر فوتبال بوده است، البته کیست که از حضور مجدد نام دو فوق ستاره 15 سال اخیر فوتبال اروپا و جهان و دروکنندگان توپ طلا یعنی لیونل مسی و کریس رونالدو در این فهرست متعجب شود و این قضیه کاملاً عادی شده و حضور روبرت لواندوفسکی لهستانی، مرد سال 2020 فوتبال جهان و نیمار برزیلی هم برابر با انتظارها بوده و همینطور گزینش محمد صلاح مصری و لیورپولی که پس از گذراندن یکی دو سال متوسط، در این فصل به طرز چشمگیری احیا شده و دوباره همان «صلاح» سالهای 2017 و 2018 شده است.
روند دائمی اثبات حقانیت
کمتر کسی توقع دارد که طارمی و آزمون از غربال مقدماتی عبور کرده و به جمع 10 و در نهایت سه نفری بپیوندند که کارشناسان مورد رجوع فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال آنها را بهترینهای سال میانگارند و همین حد پیشرفت و رسیدن به همین نقطه برای دو مهاجم کارآمد تیم ملی ایران چیزی در حد پیروزی نهایی است. آنها برای رسیدن به این جایگاه کاری کارستان کرده و نه فقط در سال رو به اتمام 2021 با گلهای پایانناپذیر و مهارتهای فنیشان ناظران را محسور خویش ساختهاند، بلکه سه چهار سال است که با قدرتنمایی پیوستهشان اثبات حقانیت میکنند. آزمون که طول مدت حضور و درخششاش از این هم فراتر میرود و هشتمین فصل حضورش را در لیگ روسیه تجربه میکند، در سه تیم روبین کازان، روستوک و زنیت آنچنان پرتلاش و هوشمند و کارآمد عمل کرده که نشریات روسی و البته شماری از روزنامههای غرب اروپا در سلسله مقالاتی دائمی همواره در تحسین وی کوشا بودهاند. با چنین پیشزمینهای «سردار» اخیراً از مرز 100 گل زده در لیگ روسیه هم عبور کرده و به گلزنترین «خارجی» تاریخ این لیگ تبدیل شده و خیلیها بر این باورند که دیر یا زود به لقب بهترین بازیکن خارجی این لیگ در تمامی ادوار هم نائل خواهد شد.
در راه باشگاههای بزرگتر
طارمی که از سه سال پیش با استقرار در تیم ریوآوه به بازی در لیگهای اروپایی نائل آمد، از نقطه نظر سرعت در کسب دستاوردهای مهم از آزمون هم فراتر رفته است. او پس از آقای گل شدن در لیگ برتر پرتغال در تک فصل عضویتش در ریوآوه، به پورتو پیوست و در این تیم نیز شاهکارهایی را صورت داد که لابد به یاد دارید و بارزترین آنها گلی بود که با یک ضربه قیچی برگردان عالی مقابل چلسی در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند و شهرت او را جهانی کرد و همین گل کاندیدای گل برتر سال اروپا و جهان است و احتمال رسیدنش به این عناوین اندک نیست. طارمی بوشهری در فاصله اندکی تا 29 ساله شدن همان ریتم توفیق را به فصل جاری هم بسط داده و با گلهای حیرتانگیزش این احتمال بدیهی را قوت بخشیده که دیر یا زود و احتمالاً در پایان همین فصل به یکی از تیمهای بزرگتر قاره سبز مثلاً در اسپانیا، ایتالیا و حتی انگلیس انتقال یابد.
مگر فاصلهها «فرسخی» است؟
چه اتفاق فوق بیفتد و چه طارمی و آزمون از سوی فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار فوتبال به جمع 10 و سه نفر نهایی کاندیداهای مرد سال راه یابند و چه خیر (که البته احتمال آن بسیار کم است) اوج ثمر دادن تلاشهای آنان زمانی خواهد بود که به فهرست 30 نفره توپ طلا که آن را نشریه «فرانس فوتبال» فرانسه تعیین میکند و لیست مشابه فیفا که طبعاً کارشناسان همین نهاد درباره آن تصمیمگیری میکنند، وارد شوند و از دید این سازمانهای بزرگ هم در مسیر اولیه کسب عنوان بازیکن برتر سال قرار گیرند شاید در نگاه نخست این امر غیرعادی و غیرقابل انجام به نظر بیاید اما لااقل در مورد طارمی میتوان با اطمینان بیشتری گفت که این کار غیرممکن نیست. شاید اهداکنندگان جایزه توپ طلای امسال هم از کنار نام مهاجم اسبق پرسپولیس و الغرافه قطر بیتفاوت گذر کنند اما اگر ریتم توفیقهای او با همین سرعت و استمرار سالهای اخیر جریان داشته باشد و این ماجراها ادامه یابد، طارمی دیر یا زود به فهرست توپ طلا و مرد سال فیفا ورود خواهد کرد و چه روز رویایی و فوقالعادهای خواهد بود چنان روزی. روزی که لژیونرهای شایسته فعلی ما با عبور از مرزهای درخشان امثال علی دایی، علی کریمی، مهدی مهدویکیا و وحید هاشمیان و سایر لژیونرهای نسل اول ما زیر ذرهبین نهادها و کارشناسانی قرار گیرند که انتخاب برندگان توپ طلا و کسب عنوان مرد سال فیفا در حوزه کار و صلاحیت آنها است و حتی قبول شدن در آزمون آنان و قرار گرفتن اولیه در این مسیر لااقل برای فوتبال مستعد اما کم امکانات ما چیزی در حد پیروزی نهایی خواهد بود. برای طارمی، آزمون و البته جهانبخش، انصاریفرد و حاجصفی که شاید در فصول بعدی به سطوح و استانداردهای بالاتری در این زمینه برسند، بیشترین توفیقها را آرزومندیم و مشتاقانه میپرسیم که؛ «چرا این چنین نشود» و این پرسش را مطرح میکنیم که؛ «مگر طارمی اینک از بهترین مهاجمان قاره اروپا فرسخها فاصله فنی دارد و آیا او به آنها بسیار نزدیک نشده است؟»
افتخاری جدید برای آزمون و طارمی
زوج محبوب کنار مسی، نیمار و رونالدو
سردار آزمون و مهدی طارمی دو مهاجم ارزنده تیم ملی فوتبال ایران، در فهرست نامزدهای بهترین بازیکن جهان قرار گرفتند. طارمی که پس از درخشش در ریو آوه راهی پورتو شده بود، عملکرد بینظیری را در جمع شاگردان سرجیو کونسیسائو داشت. او فصل قبل 23 بار گلزنی کرد و 18 پاس گل داد و امسال نیز تا به اینجای کار 9 گل زده و 2 پاس گل داده است. طارمی یک قهرمانی سوپرکاپ را در سال 2021 با پورتو کسب کرد و طی ماههای گذشته دروازه تیمهای بزرگی چون لیورپول، چلسی و یوونتوس را باز کرده است که این درخشش مورد توجه بسیاری از رسانهها قرار گرفته است.
سردار آزمون نیز فصل قبل با 19 گل و 6 پاس گل نقش بزرگی در موفقیتهای زنیت داشت. این بازیکن در فصل جدید نیز 8 گل زده و 2 پاس گل داده است و همین آمار درخشان سبب شده بسیاری از تیمهای مطرح اروپایی در صدد جذب این بازیکن ایرانی باشند. 4 گل و 3 پاس گل در 7 بازی برای تیم ملی ایران در سال 2021، بخشی دیگری از عملکرد آزمون بوده است. درخشش این دو مهاجم ایرانی باعث شده است تا هم سردار آزمون و هم مهدی طارمی با اعلام فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال جهان، در میان نامزدهای بهترین بازیکن جهان در سال 2021 قرار بگیرند. لیستی که در آن 32 بازیکن از سراسر دنیا حضور دارند که دو مهاجم ارزنده ایرانی نیز در میان این افراد قرار گرفتهاند.
وب سایت رسمی زنیت با بازتاب خبر حضور سردار آزمون در میان نامزدهای بهترین بازیکن سال، نوشت که آزمون تنها نماینده لیگ روسیه در این فهرست 32 نفره است. همچنین صفحه رسمی SPORT TV بزرگترین شبکه پرتغال نیز نوشت: «تاریخی! دو بازیکن از لیگ ما توسط IFFHS نامزد بهترینهای جهان شدهاند!… و البته رونالدو.» اکرم عفیف قطری و عضو تیم السد قطر، علی مبخوت اماراتی و عضو تیم الجزیره و سون هیونگ مین کرهای و عضو تاتنهام دیگر آسیاییهای این فهرست هستند. قرار است مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال 2021، در پایان ماه نوامبر برگزار شود. سال گذشته روبرت لواندوفسکی از بایرن مونیخ عنوان بهترین بازیکن سال 2020 را به خود اختصاص داد.
این لیست 32 نفره شامل این بازیکنان است: جانلوئیجی دوناروما (ایتالیا، میلان، پاریسن ژرمن)، لئوناردو بونوچی (ایتالیا، یوونتوس)، جورجینیو (ایتالیا، چلسی)، کوین دی بروینه (بلژیک، منچسترسیتی)، انگولو کانته (فرانسه، چلسی)، کیلیان امباپه (فرانسه، پاری سن ژرمن)، روبرت لواندوفسکی (لهستان، بایرنمونیخ)، رحیم استرلینگ (انگلیس، منچسترسیتی)، کریستیانو رونالدو (پرتغال، یوونتوس، منچستریونایتد)، ارلینگ هالند (نروژ، بوروسیا دورتموند)، لیونل مسی (آرژانتین، بارسلونا، پاری سن ژرمن)، رودریگو دی پائول (آرژانتین، اتلتیکو مادرید)، نیمار (برزیل، پاریسنژرمن)، کاسمیرو (برزیل، رئال مادرید)، مارکینیوس (برزیل، پاری سن ژرمن)، گابریل باربوسا (برزیل، فلامینگو)، لوئیس دیاز (کلمبیا، پورتو)، اکرم عفیف (قطر، السد)، سردار آزمون (ایران، زنیت)، مهدی طارمی (ایران، پورتو)، سون هیونگ مین (کرهجنوبی، تاتنهام)، علی مبخوت (امارات، الجزیره)، اشرف حکیمی (مراکش، پاری سن ژرمن)، سادیو مانه (سنگال، لیورپول)، کالیدو کولیبالی (سنگال، ناپولی)، ریاض محرز (الجزایر، منچسترسیتی)، محمد صلاح (مصر، لیورپول افسی)، آلفونسو دیویس (کانادا، بایرن مونیخ)، وینستون مک کنی (آمریکا، یوونتوس)، جووانی رینا (آمریکا، بوروسیا دورتموند)، رائول خیمنز (مکزیک، ولورهمپتون)، هکتور هررا (مکزیک، اتلتیکومادرید)
اعلام رأی پرونده ویلموتس باز هم به تعویق افتاد
در حالی که همه منتظر اعلام رأی دادگاه حکمیت ورزش (CAS) در خصوص پرونده مارک ویلموتس با فدراسیون فوتبال ایران هستند اما اعلام رأی این پرونده برای چهارمین بار به تعویق افتاد.جلسه رسیدگی به پرونده مارک ویلموتس در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) سه مرتبه به تعویق افتاده بود و پس از آن هم سه مرتبه زمان اعلام رأی عقب افتاد. ابتدای ماه سپتامبر، زمان ابتدایی اعلام رأی بود که CAS صدور رأی را به پایان این ماه میلادی موکول کرد. پس از رسیدن این زمان، بار دیگر اعلام شد که زمان صدور رأی به تعویق افتاده و پایان ماه اکتبر رأی نهایی اعلام میشود اما باز هم خبری از اعلام رأی نیست.
دادگاه حکمیت ورزش اما برای چهارمین بار زمان اعلام رأی را تغییر داده و بیان کرده رأی پرونده ویلموتس را تا پایان ماه نوامبر (تا 9 آذر) اعلام خواهد کرد.
آخرین بار که در مهر ماه صدور رأی این پرونده به تعویق افتاده بود، غلامرضا رفیعی، مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال در این رابطه گفت: «به نظرم این یکی از پیچیدهترین و سنگینترین پروندههای تاریخ دادگاه CAS از زمان تشکیل این دادگاه و نشاندهنده اهمیت پرونده است.
برنامه تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار با لبنان و سوریه
تیم ملی فوتبال ایران ۲۰ و ۲۵ آبان با تیمهای ملی لبنان و سوریه در چارچوب هفته پنجم و ششم انتخابی جام جهانی در گروه A انتخابی جام جهانی در قاره آسیا دیدار خواهد کرد.
مدیر رسانهای تیم ملی فوتبال درباره برگزاری اردوی تدارکاتی تیم ملی گفت: «اردوی آمادهسازی تیم ملی فوتبال از روز ۱۵ آبان در تهران آغاز خواهد شد و بلافاصله بازیکنان ۱۶ آبان با پرواز اختصاصی تهران را به مقصد بیروت ترک میکنند. بر همین اساس کادر فنی تیم ملی اسامی بازیکنان را روز ۱۵ آبان ماه اعلام میکند.»
او همچنین توضیح داد: «لژیونرها و بازیکنان شاغل در اروپا از روز ۱۶ آبان در بیروت به تیم ملی ملحق میشوند و اولین بازی تیم ملی فوتبال در بیروت و روز ۲۰ آبان برگزار خواهد شد. پس از این دیدار، روز ۲۱ آبان بیروت را به مقصد اردن ترک خواهیم کرد. همانطور که میدانید سوریه بازیهای خود را در کشور اردن برگزار میکند و بر همین اساس در روز ۲۵ آبان در ورزشگاه ملک عبدالله اردن، دیدار ایران و سوریه برگزار خواهد
شد.»
امید
امید ایران 2 – امید لبنان صفر
یک قدم تا صعود به عنوان صدرنشین
تیم امید ایران بعد از برتری 4 -صفر در برابر نپال در دومین بازی خود به مصاف لبنان رفت و این تیم را هم با دو گل شکست داد.
تیم امید ایران در این بازی با این ترکیب به میدان آمد: علیرضا رضایی، یونس اکبرپور، میلاد کر، سامان فلاح، مهدی هاشمینژاد، محمد خدابندهلو، یاسین سلمانی (کاپیتان)، حسین نخودکار، مهدی لموچی، امیرعلی صادقی و آریا برزگر.
این بازی در ورزشگاه ملی شهر دوشنبه برگزار شد و ترکیب تیم امید ایران به نسبت بازی نخست چهار تغییر داشت از جمله بازی حسین نخودکار از ابتدای مسابقه. بازیکنی که در بازی با نپال زننده دو گل از 4 گل تیم امید ایران بود.
ایران که در بازی با نپال در نیمه نخست به گل نرسیده بود این بار خیلی زود به گل رسید و زننده این گل مهدی لموچی بود. این بازیکن در دیدار با نپال هم زننده گل نخست تیم امید بود. بعد از این گل انتظار میرفت تیم امید ایران زننده گلهای بعدی باشد اما لبنان که میدانست با شکست در این دیدار همه امیدهای خود را برای صعود از دست میدهد تلاش کرد پا به پای ایران بازی کند و شانس گل داشته باشد اما تیم مهدی مهدوی کیا در فاز دفاعی تیم خوبی نشان داد.
در دقیقه 67 این بازی فرزان دانا به جای آریا برزگر، در دقیقه 79 محمد امین حزباویپور به جای حسین نخودکار، در دقیقه 90 محمد مهدی محبی به جای مهدی لموچی و حسین زواری به جای یاسین سلمانی وارد زمین شدند. تعویضهای دقایق پایانی مهدی مهدویکیا این بار هم جواب داد. در دقیقه 89 تیم امید ایران صاحب ضربه پنالتی شد که این ضربه توسط سامان فلاح از دست رفت.
ایران در بازی با نپال هم ضربه پنالتی از دست داد که این ضربه توسط یاسین سلمانی کاپیتان تیم امید از دست رفت. در حالی که میرفت بازی با نتیجه یک بر صفر به سود ایران به پایان برسد میلاد کر تیم امید ایران را به گل دوم رساند تا امیدهای ایران با نتیجه بهتری نسبت به تاجیکستان، لبنان را شکست دهند.
ایران در بازی پایانی 9 آبان به مصاف تیم میزبان میرود و در صورتی که این تیم را شکست دهد به عنوان تیم نخست راهی دور بعدی بازیها میشود.
میخواستیم ببریم که با بازی خوب بردیم
مهدویکیا: ایران - تاجیکستان، بازی خوبی میشود
سرمربی تیم امید ایران از عملکرد شاگردانش مقابل لبنان ابراز رضایت کرد.
مهدی مهدویکیا پس از برتری 2 بر صفر تیم فوتبال امید ایران مقابل لبنان گفت: «خیلی خوب بازی کردیم و شروع خوبی داشتیم. در 15 دقیقه نخست میتوانستیم دو یا سه گل بزنیم و همانطور که پیشبینی کرده بودیم، ظرف 15 دقیقه اول به گل رسیدیم. بازی را بهخوبی اداره کردیم و میخواستیم در نیمه دوم به گل دوم برسیم. یک پنالتی از دست دادیم و در پایان گل دوم را به ثمر رساندیم.»
«هدف ما کسب سه امتیاز بود که با بازی خوب به آن رسیدیم.»، او با بیان این موضوع، تأکید کرد: «از تیم ایران خیلی راضی هستم و بازیکنان عملکرد بسیار خوبی داشتند. مالکیت بازی در بیشتر دقایق مسابقه در اختیار ما بود و مالکیت خیلی خوبی داشتیم.»
سرمربی تیم امید ایران در مورد دیدار روز یکشنبه مقابل تیم زیر 23 سال تاجیکستان گفت: «فکر میکنم بازی خیلی خوبی از آب درمیآید. تاجیکستان تیمی بسیار خوب است و به دنبال این هستیم که این تیم را شکست بدهیم. هر دو تیم خوب هستند و تاکتیکهای خوبی دارند. امیدوارم مقابل تاجیکستان هم پیروز شویم.»
فوتبال زنان
آشنایی با رقبای دختران فوتبالیست ایران در جام ملتهای آسیا
ایران، همگروه با چین، چین تایپه و هند
بیستمین دوره جام ملتهای فوتبال زنان آسیا از ۳۰ دی ۱۴۰۰ به میزبانی هند آغاز میشود و ۱۲ تیم حاضر در سه گروه به مصاف هم میروند. در پایان دور گروهی دو تیم برتر به همراه دو تیم از برترین تیمهای سوم راهی مرحله یک چهارم نهایی خواهند شد.
تیم ملی ایران برای اولین بار به این مسابقات راه پیدا کرده و در گروه اول با چین، چینتاییه و هند به رقابت میپردازد.
تا به حال ۱۹ دوره (هر دو سال یک بار) جام ملتها برگزار شده که ژاپن و تایلند در ۱۶ دوره حضور داشتهاند و چین و هنگکنگ هم در ۱۴ دوره شرکت کردهاند. در ادامه به بررسی سابقه حضور رقبای ایران در این مسابقات میپردازیم.
چین، پرافتخار و مدعی
چین، پرافتخارترین تیم در جام ملتهاست که هشت بار عنوان قهرمانی را به دست آورده است. زنان فوتبالیست چین اولین قهرمانی خود را در مسابقات ۱۹۸۶ کسب کردند و ۶ دوره پیاپی از آن دفاع کردند تا اینکه در سال ۲۰۰۱ کره شمالی قهرمان شد و چین در جایگاه سوم قرار گرفت.
چین در مسابقات سال ۲۰۰۳ در جایگاه دوم قرار گرفت و دور بعد برای هشتمین بار عنوان قهرمانی را به دست آورد. عنوان دومی، چهارمی و دو بار سومی دیگر نتایج این تیم از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ است.
چین تایپه، دور از جام
۱۴ بار جواز حضور در این مسابقات را به دست آورده است. این تیم در اولین حضور خود در سال ۱۹۷۷ قهرمان شد و این عنوان را در دو دور بعد هم حفظ کرد که همراه با کرهشمالی (با سه قهرمانی) پس از چین در جایگاه دوم کسب جام قرار دارد.
این تیم در ادامه دو دوره حضور نداشت و بار دیگر که پا به مسابقات گذاشت در جایگاه دوم قرار گرفت. از دیگر عناوین این تیم در جام ملتها یک مقام دومی، دو مقام سومی و دو مقام چهارمی طی سالهای ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۹ است.
از آن پس چین تایپه در چهار دوره بعد موفق به صعود از دور گروهی نشد و از سال ۲۰۱۰ هم در این مسابقات شرکت نکرد تا اینکه در سبد رقابتهای ۲۰۲۲ قرار گرفت.
هند، رویای مقامآوری در خانه
هند در نهمین دوره حضور خود میزبانی مسابقات را برعهده گرفته است. این تیم هیچگاه قهرمان جام ملتها نشده اما در اولین حضور خود در سال ۱۹۷۹ در جایگاه دوم قرار گرفت و در دو دوره بعدی هم به ترتیب سوم و دوم شد.
هند در چهار دوره بعدی حضور نداشت و پس از ورود دوباره در پنج دوره به کار خود در مرحله مقدماتی پایان داد. در ادامه هم در ۶ دوره دیگر شرکت نکرد تا اینکه به جام ملتهای ۲۰۲۲ راه یافت.
ایراندوست: در گروه آسانی قرار نداریم
سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان درباره قرعه کشی رقابتهای نهایی جام ملتهای فوتبال بانوان آسیا گفت: آن چیزی که از قرعه کشی انتظار داشتم، رخ داد.
به نقل از فدراسیون فوتبال، مریم ایراندوست، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان پس از همگروهی شاگردانش با تیمهای چین تایپه، چین و هند گفت: «در مورد قرعه کشی مرحله نهایی که توسط ای اف سی صورت گرفت باید بگویم حس فوقالعادهای بود که برای اولین بار جزو ۱۲ تیم آسیا قرار داشتیم. هم کادر فنی و بازیکنان و حتی هواداران بیصبرانه منتظر قرعهکشی بودند. انتظاری که از قرعه کشی داشتیم، رخ داد. در گروه آسانی قرار نداریم اما امیدوارم با حمایتهایی که تا الان از سوی فدراسیون فوتبال مخصوصاً رئیس فدراسیون صورت گرفته، با تدارکات قوی پیش رویم و معتقدم ایران میتواند حریف قوی برای تیمهای همگروه خود باشد.»
او همچنین تأکید کرد: «تیم چین چند دوره قهرمان آسیا بوده و چین تایپه نیز حریف دست و پا بستهای نسیت اما ما نیز از هیچ تلاشی دریغ نمیکنیم تا نماینده شایستهای برای کشور عزیزمان باشیم.»
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو