عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6784 /
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ خرداد
|
سالن کنفرانس
همقسم شدیم عراق را ببریم
حاجیصفی: لایق صعود هستیم
احسان حاجیصفی حدود 14 سال است که در تیم ملی بازی میکند. او در تورنمنتهای متعددی پیراهن تیم ملی را پوشیده و بازیکن باتجربهای محسوب میشود. حاجیصفی سه بار در جام ملتهای آسیا حضور داشته و در دو جام جهانی نیز به میدان رفته است. به همین خاطر به حضور او در ترکیب تیم ملی برای بازی حساس مقابل عراق نیاز داریم. کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبری پیش از دیدار مقابل عراق گفت: «شرایط تیمی ما خدا را شکر خوب است. از لحاظ فنی و روحی، بازی به بازی بهتر شدیم. اکنون هم آماده بازی با عراق هستیم و میدانیم دیدار سختی پیش رو داریم. همیشه بازیهای ایران و عراق، بازیهای خوبی بوده که پرگل و جذاب بوده است. میدانیم امشب هم بازی خوبی خواهیم داشت و امیدوارم مردم ایران و عراق از این بازی لذت ببرند. البته ما هم بتوانیم سه امتیاز این بازی را بگیریم و همه مردم را خوشحال کنیم.»
مدافع - هافبک تیم ملی فوتبال ایران درباره جو حاکم بر تیم گفت: «از روزی که به بحرین آمدیم، خودمان با بازیکنان صحبت کردیم و واقعاً شرایط را درک میکردیم. در دور رفت امتیازهای سادهای را از دست دادیم و با یکدیگر همقسم شدیم برای جبران. میدانستیم که دیگر جایی برای امتیاز از دست دادن نداریم و صحبتی که با هم داشتیم، این بود که حتماً باید از این گروه صعود کنیم.»
حاجیصفی که آماده بازی مقابل عراق در مقدماتی جام جهانی 2022 است، صحبتهایش را اینگونه به پایان برد: «تمرکز همه بالا است و لیاقت صعود را هم داریم. تا اینجا نیز همینطور شده است. ما سه بازی خیلی خوب انجام دادیم و جو خوبی بر تیممان حاکم است. ما فقط یک هدف داریم که باید از این گروه صعود کنیم. جو فوقالعادهای در تیم وجود دارد و همچنین انرژی مثبتی از ایران از سوی هواداران و پیشکسوتان به ما رسیده است. این مسأله انرژی ما را چند برابر کرد و باعث شد بازیها را خوب شروع کنیم. امیدوارم مقابل عراق هم بتوانیم بازی خوبی انجام بدهیم و برنده این دیدار حساس باشیم.»
به اما و اگرها فکر نمیکنم
کاتانچ: میدانیم ایران چگونه بازی میکند
سرکو کاتانچ سرمربی اسلوونیایی تیم ملی عراق تأکید کرد که تیم او برای بازی مقابل ایران در آخرین رقابت از مرحله مقدماتی جام جهانی 2022 که در استادیوم المحرق بحرین برگزار خواهد شد، از آمادگی کاملی برخوردار است. کاتانچ در کنفرانس خبری پیش از این بازی گفت: «من یک مربی فوتبال هستم و مطمئناً برای پیروزی بازی میکنم و در پایان بهترین تیم پیروز میدان خواهد شد. من نمیخواهم به محاسبات دیگر و اما و اگرها فکر کنم. ما میدانیم که در کجا ایستادهایم و تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بهترین چیزی که در توانمان هست را به نمایش بگذاریم. ما بازیکنان ایران را دیدهایم و آنها نیز ما را تماشا کردهاند. ما میدانیم آنها چگونه بازی میکنند و آنها هم میدانند که ما چگونه بازی میکنیم. هیچ راز نهفتهای وجود ندارد اگرچه از آخرین تقابل بین ما تغییرات جزئی وجود دارد.»
سرمربی عراق در مورد اینکه به نظر او چه تیمی برنده بازی میشود، گفت: «شما از من میپرسید چه کسی برنده خواهد شد؟ این به شرایط مسابقه بستگی دارد. برنده تیمی خواهد بود که بهتر بازی کند و بر بازی مسلط شود و شاید کمی هم باید شانس داشته باشد. چیزهای جزئی در بازیهای بزرگ تفاوتها را رقم میزند. با سوت داور، مسابقه با نتیجه صفر - صفر آغاز میشود و سپس مسابقه در دست بازیکنان است و ما اینجا هستیم تا از آنها حمایت کنیم.»
میخواهیم صدرنشین باشیم
رسن: فقط سه امتیاز را میخواهیم
بشار رسن بازیکن تیم ملی فوتبال عراق بر عزم بالای همه بازیکنان تیم ملی کشورش برای پیروزی مقابل ایران و صعود به عنوان تیم نخست از مرحله مقدماتی جام جهانی تأکید کرد. هافبک سابق پرسپولیس و تیم ملی عراق در نشست خبری گفت: «این یک مسابقه مهم است. ما برای این مسابقه آماده خواهیم بود و نتیجه مثبتی کسب خواهیم کرد. دنبال کسب مجوز صعود به مرحله اصلی مقدماتی جام جهانی به عنوان تیم نخست هستیم. امیدوارم که همه بازیکنان در روز خوب خودشان باشند. این مسابقه مهم است و یک مسابقه سه امتیازی است. ما به هر مسابقهای که وارد میشویم، تلاش میکنیم تا امتیاز کامل را به دست بیاوریم، بخصوص در 20 مسابقه اخیر که نتایج مثبتی کسب کردیم و رکورد خوبی داریم. مهم نیست که حریف چقدر قدرتمند باشد، ما آرزوی دستیابی به نتیجه مثبت را داریم.»
عراق هرگز به سطح ما نمیرسد
ایران باش و برنده شو
پیش بازی
وصال روحانی
سهشنبه 25/ 3/ 1400 مرحله مقدماتی جام جهانی 2022، ورزشگاه المحرق بحرین، بدون تماشاگر، ساعت:21
داور: ایلگینه تانتاشو (ازبکستان)، کمکها: آندره تسپنکو (ازبکستان) و دونگ هونگ کانگ (کرهجنوبی)
صرفنظر از آنچه در دیدارهای سایر گروههای دور دوم مقدماتی جام جهانی 2022 در قاره آسیا روی میدهد، اعتبار و شکوفایی تیم ملی فوتبال ایران وابسته به آن است که امشب عراق را ببرد و بینیاز به هر عامل دیگری بهعنوان صدرنشین شایسته گروه سوم قاره راهی مرحله نهایی انتخابی آسیا شود که با شرکت 12 تیم برتر قاره در دو گروه شش تیمی برگزار خواهد شد.
عراق البته تیم خوبی است و با بشار رسن و طارق همام مردانی را دارد که هم با تکنیکاند و هم به سبب سالها بازی در لیگ ایران با خلق و خوی ما کامل آشنایی دارند و میدانند چه باید بکنند تا به ما در لحظات مقتضی ضرباتی کاری وارد کنند اما عراق، ایران نیست که تواناییهای بالقوهاش بسیار فراتر از عراقیها بوده، هست و خواهد بود. این نه یک تعریف و تمجید صرف برخاسته از علایق وطنی بلکه حقیقتی فنی و نشأت گرفته از قیاس این دو حریف و البته متکی بر آمار و اتفاقاتی است که در تاریخ و در مصافهای پیشین ما شکل گرفته است.
اگر همین تیم فعلیمان را نیز مبنا بگذاریم بهوضوح یکی دو سر و گردن بالاتر از عراقیها است. شاید میزان خلاقیت و توپسازیهای مؤثر و بهسمت جلو در خط میانی ما کم باشد اما خط حمله ما چنان پرثمر و بهلحاظ توان ذاتی آنقدر بالا است که بسیاری از کشورهای دیگر آرزوی تصاحب آن را دارند و خط دفاع ما اگرچه فرم کار و استحکام زمان کارلوس کیروش را ندارد اما همچنان قوی و قابل تکیه است و در بالها اگر چه کارایی صادق محرمی کمتر از سایر پیستونهای راستی است که اصلاً دعوت نشدهاند اما باز هم برش و تحرک لازم را از خود بروز میدهیم. درون دروازه هم اگرچه علیرضا بیرانوند به سبب نیمکتنشینیهای پایانناپذیرش در لیگ بلژیک آمادگی و دقت و چالاکی دو سه سال پیش را از خود بروز نمیدهد اما هنوز یکی از مردان برتر دروازههای آسیا است.
در مجموع یوزها در حال حاضر هم پتانسیلی دارند که هرگز در تیم عراق وجود نداشته است و سرکو کاتانچ سرمربی عراق که هموطن دراگان اسکوچیچ سرمربی ایران است، مجبور است از تیمی مایههای صعود و توان لازم برای کسب پیروزیهای لازم را بیرون بکشد که بهلحاظ ذاتی و توان بالقوه، در چنان سطحی نیست.
ساقها و مغزهای ویژه
این یک واقعیت دستکم در معادلات موجود روی کاغذ است که اگر مثلاً استرالیا بر اردن غلبه کند، حتی یک نتیجه مساوی هم در دیدار امشب برابر عراق برای کامیابی ما کفایت میکند اما واقعیت بزرگتر و موضوع مهمتر این است که توان ذاتی و قدرت پایهای موجود در فوتبال ایران بهحدی بالا است که ما اصلاً برای صعودهایی از این دست به نتایج سایر مسابقات روز سهشنبه و آنچه در دیگر گروهها روی میدهد، نیازی نداریم. تیم ملی ایران حتی اگر امشب یک نمایش فوقالعاده را ارائه ندهد، میتواند با یک بازی خوب و هماهنگ نیز عراق را زمینگیر و سه امتیاز مورد نظرش را کسب کند. غیبت احتمالی این و آن و ترکیبی هم که اسکوچیچ برای این مسابقه برمیگزیند، اگرچه در راه توفیق ما مسألهای مهم و عنصری تأثیرگذار است اما جوشش استعداد و توان بالقوه موجود در تیم ایران به حدی است که حتی اگر اسکوچیچ در انتخابهایش دچار لغزشهایی هم بشود باز توان موجود در ساقها و مغزها و ریههای مردان ما و استعدادهای بالقوه آنان برای عبور از سد عراق کفایت خواهد کرد.
یک تیم نمونه
با توجه به اینکه بهرغم آسیبدیدگی شدید وحید امیری، اسکوچیچ وی را در منامه نگه داشته، این باور و احتمال وجود دارد که سرمربی 54 ساله ما میداند امکان استفاده از وی هنوز وجود دارد و شاید با استفاده از عنصر بهرهگیری احتمالی از او قصد فریفتن عراقیها را داشته است اما چه امیری برسد و چه نرسد، تیم ملی ایران در هیچ نقطهای از میدان چنان وابسته به حضور افراد خاص نیست که اگر آنها نباشند فلج شود و ببازد. میلاد محمدی میتواند بهجای امیری در پیستون چپ انجام وظیفه کند و دستهای اسکوچیچ در همه جای میدان چنان باز است که معضل اصلی او نه پیدا کردن افراد مناسب بلکه گزینش یک فرد از میان چند فرد سزاوار حاضر در هر پست است که سبب میشود سایر شایستهها روی نیمکت بنشینند. حتی یک تیم دیگر در آسیا نداریم که روی نیمکتاش امثال کاوه رضایی، مهدی قایدی و حتی کریم انصاری فرد بنشینند و فقط در فوتبال ایران است که میتوان مهدی ترابی کلیدیترین مرد دو، سه سال اخیر پرسپولیس را بیرون زمین نگه داشت و کوچکترین احساس ضعفی هم نکرد. در همین تیم فعلی نیمکتنشینی مرتضی پورعلیگنجی بحثهایی را موجب شده اما شاید اسکوچیچ حق داشته که با تکیه بر تجربه همکاری مؤثر پیشین کنعانیزادگان و خلیلزاده در پرسپولیس (منهای یک سال اخیر که «شجاع» در لیگ قطر شاغل بوده است) اولویت را به آنها بدهد. امروز بهترین باشگاههای اروپایی هم آرزوی بهرهگیری از طارمی و آزمون را دارند و گلزنیهای لاینقطع آنها در لیگهای پرتغال و روسیه اعتباری فراوان را به فوتبال ایران بخشیده و در شایعات روزهای اخیر هم تیم رم آزمون را میخواهد و هم لاتزیو و پورتو بسیار خوش اقبال خواهد بود که وی را حفظ کند.
چه کسی ما را میگیرد؟!
بنابراین مسأله و پرسش موجود درباره دیدار سهشنبه شب این نیست که چه کسی مردان خطرناک عراق را میگیرد بلکه این سؤال است که عراقیها چطور میخواهند طارمی و آزمون را مهار کنند. باخت 1-2 ما برابر عراق در دیدار رفت مربوط به زمانی میشد که مارک ویلموتس بیعلاقه و فاقد اشراف بر شرایط فوتبال ایران یوزها را اداره میکرد و آن هم با گلزنی غافلگیرکننده عراقیها در واپسین دقایق آن مسابقه حاصل آمد. اینک زمانه دیگری است و یک مربی علاقهمند و صاحب اشراف بر فوتبال کشورمان یوزها را رهبری میکند و اگرچه اسکوچیچ بهترین نیست و گزینههای بهتر از او کم نیستند اما نسبت به سرنوشت ما حساس و به تبع آن سختکوش است. بنابراین کافی است ایران امشب «ایران» باشد و توان ذاتیاش را رو کند و در سطحی ظاهر شود که در جوهر وجودیاش قرار دارد و در آن صورت حتی یک عراق آماده و فرصتشناس را مغلوب کرده و به هدفش خواهد رسید. این واقعیتی است که حتی در پس پرده انواع احتمالات و گروهبندیهای دائماً در حال تغییر آسیا و معادلات ناپایدار و گیجکننده «AFC» قابل گم کردن و فراموشی نیست و مهمترین مسأله و اصلی ماجرا است.
آمار ایران و عراق در تاریخ 59 ساله
طلسم هفت ساله تیم ملی میشکند؟
بازیکنان تیم ملی بعد از کسب سه پیروزی متوالی و با ارزش مقابل هنگکنگ، بحرین و کامبوج، حالا به سختترین و آخرین دیدار خود رسیدهاند و باید مقابل تیمی به میدان بروند که قریب به هفت سال است موفق به شکست دادن آن نشدهاند. تقابل ایران و عراق را میتوان دربی بزرگ غرب آسیا دانست. دو تیمی که هر دو خود را مدعی صعود از گروه و حتی صعود به جام جهانی میدانند، حالا در ردههای اول و دوم جدول قرار دارند و برای صعود به عنوان صدرنشین گروه، با همه توان به میدان میآیند. دو تیم تاکنون ۲۹ بار با یکدیگر دیدار کردهاند که این ۲۹ بازی در ۵۹ سال گذشته صورت گرفته و این بازی سیامین دیدار دو تیم در تاریخ است. با اینکه آمارها در بازیهای گذشته کاملاً به سود تیم ملی ایران است اما در سالهای اخیر ملیپوشان کشورمان همواره مغلوب این حریف قدرتمند همسایه بودهاند و آخرین پیروزی ملیپوشان کشورمان به حدود هفت سال پیش باز میگردد.
در مجموع ۲۹ دیدار گذشته، تیم ملی ایران ۱۶ و تیم ملی عراق شش بار به پیروزی رسیدهاند و هفت دیدار دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است. تیم ملی ایران ۳۹ و عراق ۲۲ بار در این بازیها موفق به گلزنی شدهاند. بازی دو تیم ۱۲ بار در تهران، ۲ بار در عراق و ۱۵ بار در کشورهای ثالث برگزار شده و ۹ بازی از ۲۹ بازی دو تیم دوستانه بوده است. در ۲۰ بازی رسمی ایران ۱۲ بار پیروز شده و عراقیها تنها سه بار موفق به شکست دادن تیم ملی ایران شدهاند و پنج بازی رسمی دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است.
اولین دیدار دو تیم ۱۱ خرداد سال ۴۱ در قالب یک دیدار دوستانه در ورزشگاه امجدیه تهران (شهید شیرودی) برگزار شد که این بازی با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان رسید. اولین پیروزی تیم ملی ایران هم در روز دوم فروردین سال ۱۳۴۳ در چارچوب مسابقات مقدماتی المپیک ۱۹۶۴ توکیو به دست آمد. این بازی سومین تقابل دو تیم بود و تیم ملی ایران با نتیجه چهار بر صفر عراق را در ورزشگاه امجدیه شکست داد.
آخرین باری که تیم ملی ایران موفق شد عراق را شکست بدهد، ۱۴ دی سال ۱۳۹۳ و در چارچوب یک دیدار تدارکاتی بود که تیم ملی ایران با تک گل سردار آزمون که در دقیقه ۵۶ به ثمر رسید به پیروزی رسید. این دیدار قبل از جام ملتهای ۲۰۱۵ بود که دو تیم از فرصت حضور در استرالیا استفاده کرده و این بازی را در شهر «لونگوگ» استرالیا انجام دادند. این آخرین پیروزی تیم ملی ایران برابر عراق بود که از آن ۶ سال و ۹ ماه و ۵ روز میگذرد و باید دید آیا تیم ملی ایران میتواند این طلسم حدوداً هفت ساله را در این دیدار حساس بشکند یا خیر. آخرین بازی دو تیم نیز در مرحله رفت همین دوره از مسابقات انتخابی جام جهانی بود که عراقیها با نتیجه دو بر یک پیروز شدند. این بازی هم در حالی که میتوانست با نتیجه یک بر یک به پایان برسد، علاء عباس مهاجم سرشناس عراقی در دقیقه ۹۲ گل برتری تیمش را به ثمر رساند. این آخرین بازی بود که مارک ویلموتس در نقش سرمربی روی نیمکت تیم ملی ایران نشست.
بهترین گلزن تاریخ فوتبال ایران مقابل عراق، علی دایی با چهار گل است. حمید شیرزادگان و حسین کلانی هم بازیکنان سه گله ایران مقابل عراق هستند. سردار آزمون به همراه علی کریمی، حسن روشن و پرویز کوزهکنانی در این رقابت دو گل به ثمر رساندهاند. حمید شیرزادگان تنها بازیکنی است که در تاریخ دیدارهای دو تیم موفق به هتتریک شده تا وی چهرهای خاص در بین بازیکنان دو تیم باشد. احمد نوراللهی آخرین گلزن ایرانی به عراق است و همین بازیکن به همراه سردار آزمون و مرتضی پورعلیگنجی بازیکنانی هستند که هم اکنون برای تیم ملی ایران بازی کرده و سابقه گلزنی به عراق را هم دارند. باید دید آیا طلسم هفت ساله پیروزی ایران مقابل عراق شکسته میشود یا نتیجهای دیگر رقم خواهد خورد؟
اسکوچیچ: عراق تیم قابل احترامی است
هنوز یک قدم با موفقیت فاصله داریم
دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان تأکید کرد تیمش در مصاف با عراق کاری به مراتب دشوارتر از سه بازی اخیر خود خواهد داشت: «پیش از اینکه به بحرین بیاییم، میدانستیم که باید در چهار بازی سخت پیروز از زمین خارج شویم. این مسأله روی ما فشار وارد میکرد و حالا از این چهار بازی، یکی باقی مانده است و فکر میکنم سختتر از سه بازی گذشته باشد. جو تیمی ما خیلی خوب است و تیم باکیفیتی داریم. هر چه داریم خواهیم گذاشت و از همه توانمان استفاده خواهیم کرد تا پیروز از زمین خارج بشویم. برای عراق، بازیکنانش و کادر فنی این تیم احترام زیادی قائل هستم. عراقیها مربی خوبی دارند و در مجموع تیم قابل احترامی هستند.»
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که در سه دیدار اخیر توانسته به موفقیت برسد، درباره شناختش از ترکیب عراق و اینکه برخی بازیکنان این تیم بازی با ایران را از دست دادهاند، میگوید: «در مورد ترکیب عراق اطلاعات کاملی نداریم. همیشه وقتی یک بازیکن بازی میکند، یک بازیکن هم باید بیرون بنشیند. مطمئن هستم ترکیبی که برای بازی مقابل ما در زمین حاضر میشوند، بهترین ترکیب این تیم است. عراق همیشه یکی از رقبای تیم ملی ایران بوده و توانسته بازیهای قابل قبولی به نمایش بگذارد.»
همدلی در تیم ملی موج میزند و همین مسأله باعث شده تا اسکوچیچ امیدوار به پیروزی مقابل عراق باشد. اسکوچیچ درباره شرایط تیمش هم صحبت میکند: «در مورد جو تیم، باید بگویم که جو خوبی بر تیم ما حاکم است و خیلی امیدواریم این جو را به بازیکنان داخل زمین منتقل کنیم. هنوز یک قدم از بازیهای ما مانده است و باید بازیهای گذشته را فراموش کنیم و کنار بگذاریم. همچنان یک قدم تا موفقیت در این تورنمنت باقی مانده است. امیدوارم به هدفمان برسیم.»
مقابل عراق مغرور نشویم
همایون شاهرخی
وقتی میبینم بحرین و عراق را بزرگ جلوه میدهیم، دلم به درد میآید. اگر همه چیز جای خود باشد، ما یک سر و گردن بالاتر از این تیمها هستیم. این اتفاقات به علت تصمیمات اشتباه رؤسای قبلی فدراسیون است که به بازیکنان و این تیم ارث رسیده. حق مسلم تیم ملی است که به خاطر بازیکنان تکنیکی و تاکتیکپذیر، بحرین و عراق را شکست بدهد. البته هنوز بازیهای دشوار ایران در مرحله بعد و در همین مرحله برابر عراق باقی مانده. زدن ۱۴ گل در بازی رفت و ۱۰ گل در بازی برگشت به کامبوج هنر نیست. متأسفانه ایرانیها زود مغرور میشوند. در مسابقات لیگ ملتهای والیبال، تیم ملی ایران برابر آمریکا به پیروزی میرسد اما مقابل صربستان و آلمان شکست میخورد. همه این مسائل به خاطر مغرور شدن است. خدا کند تیم ملی برابر عراق مغرور نشود، چرا که این تیم و سوریه از نظر قد، وزن و شعور شبیه ایران هستند. منظورم این نیست که توان تیمها یکی است اما شباهتهایی دارند و به همین دلیل همیشه بازی سختی مقابل این تیمها داریم. نباید در باد پیروزیهای اخیر بخوابیم. بازیهای سخت ما در مرحله بعد مقابل کرهجنوبی، ژاپن و استرالیا باقی مانده است. البته مشکلات تیم ملی در ساختار دفاعی که در سه بازی گذشته به چشم آمده میتواند در مقابل یک تیم قدرتمند تبدیل به پاشنه آشیل ایران شود. واقعیت این است که همانطور که بحرین در خط دفاعی دچار مشکل بود، ما هم مشکلاتی داشتیم اما این مشکل پشت قدرت خط هافبک و حمله تیم ملی پنهان مانده است. تیم ما هم در دفاع مشکل دارد و اگر به فکر چاره نباشیم مسلماً یک جایی به مشکل میخوریم. من کاری ندارم که به کامبوج ۱۰ گل زدیم، بلکه مهم این است که این تیم روی دروازه ایران موقعیت خلق کرد. برابر بحرین هم چندین موقعیت خوب جلوی دروازه ایران خلق شد که حریف به گل نرسید. اگر به کرهجنوبی و ژاپن موقعیت بدهیم، حتماً گل میخوریم. باید یادمان باشد که دلمان را به این گلها خوش نکنیم. اگر میخواهیم در آسیا موفق شویم، باید ساختار دفاعی خوبی داشته باشیم. در جام جهانی هم تیمهایی موفق میشوند که ساختار دفاعی خوبی دارند. در واقع در ورزش میگویند همه چیز از دفاع شروع میشود. تجربه 4۰ تا 50 سال کار در فوتبال میگوید باید فکری به حال وضعیت دفاعی تیم ملی کنیم. بازیکنان ما در تمام خطوط عالی هستند اما در خط هافبک و حمله هماهنگی بیشتر است. بازیکنان ما صاحب هنر و خلاقیت هستند و امیدوارم با یک مدیریت خوب به مسیر درستی هدایت شویم و بتوانیم عراق را شکست بدهیم.
خبر و مصاحبه
رسن به بازی ایران میرسد
علی فائز، غایب قطعی عراق
تیم ملی فوتبال عراق دومین جلسه تمرینی خود پس از بازی با هنگکنگ، جهت آمادگی برای دیدار با ایران را در استادیوم حمد در حومه شهر منامه برگزار کرد تا عراقیها برای نبرد حساس و نفسگیر با شاگردان اسکوچیچ آماده شوند. همه بازیکنان برای بازی با تیم ملی ایران که یک مسابقه مهم برای تعیین صدرنشین گروه سوم است، کاملاً آماده و مهیا هستند. همچنین حال بشار رسن خوب است و او هیچگونه مصدومیتی ندارد و از این بابت نیز نگرانی خاصی در اردوی عراق وجود ندارد. این بازیکن در مسابقه با هنگکنگ دچار کبودی جزئی شد و در نیمه دوم زمین بازی را ترک کرد. همه بازیکنان در لیست رسمی بازی ایران خواهند بود، به جز علی فائز که به دلیل عدم آمادگی نمیتواند عراق را در این مسابقه همراهی کند.
15 روز است در اتاقهایمان حبس شدهایم
علی عدنان: دنبال حفظ صدرنشینی هستیم
تیم ملی فوتبال عراق در آخرین بازی خود در مرحله سوم انتخابی جام جهانی به مصاف ایران خواهد رفت. این بازی در حالی برگزار میشود که عراق با 17 امتیاز صعودش به دور بعد را قطعی کرده است. علی عدنان بازیکن تأثیرگذار عراقیها گفت: «ما به دنبال حفظ صدرنشینی و پیروزی برابر ایران هستیم تا دل هواداران خود را شاد کنیم. با وجود همه شرایط سخت، در صدر جدول ردهبندی قرار داریم و میخواهیم این صدرنشینی را حفظ کنیم. البته در این مسیر شرایط سختی را تجربه کردیم. 15 روز است که در اتاقهای خود حبس هستیم و تنها برای حضور در تمرین بیرون میرویم.»
لژیونرها
سرگئی سماک آب پاکی را روی دست مشتریان سردار ریخت
آزمون در زنیت میماند
در حالی که رسانههای مختلف خبر از حضور سردار در تیمهای مطرح اروپایی میدهند سرمربی تیم زنیت اعلام کرد آزمون در فصل جدید هم برای این تیم بازی خواهد کرد. به واقع سماک سرمربی تیم زنیت که این فصل به سران باشگاه قول داده نتیجه بهتری در لیگ قهرمانان اروپا بگیرد آب پاکی را روی دست همه کسانی ریخت که صحبت از حضور سردار در یک تیم اروپایی میکنند. سرگئی که به نظر میرسد حضورش در رأس کادر فنی تیم زنیت در فصل آتی هم قطعی است در خصوص آخرین وضعیت سردار آزمون با اسپورت اکسپرس روسیه صحبت کرد و گفت: «سردار آزمون مهاجم توانمندی است که در هر تیمی مفید خواهد بود. زنیت هنوز هیچ پیشنهاد روشنی از سایر تیمها برای خرید سردار آزمون دریافت نکرده است. دریوسی نیز چنین شرایطی دارد. هر دو بازیکن در دور جدید آمادهسازی زنیت برای فصل جدید لیگ برتر روسیه شرکت خواهند کرد.»
سردار آزمون یک فصل دیگر با تیم زنیت قرارداد دارد و طبق قانون فصل آینده هم بازیکن این تیم روسی محسوب میشود اما رسانهها میگویند با توجه به اینکه تعطیلات تابستانی تنها فرصت باشگاه زنیت برای فروش سردار آزمون است، این مهاجم اردوی تیم روسی را ترک خواهد کرد. هر چند پیشبینی میشود باشگاه زنیت با بالا بردن دستمزد سردار آزمون او را متقاعد به تمدید قراردادش کند. سردار آزمون از زمان ترک ایران در همه فصول گذشته در تیمهای روسی بازی کرده است. روبین، روستوف و زنیت سه تیمی هستند که سردار آزمون در هشت سال گذشته در آنها توپ زده است.
فصل گذشته هم سماک در بحبوحه خبرهایی که در مورد سردار آزمون وجود داشت گفت مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در زنیت میماند و به بازی خود ادامه خواهد داد و در نهایت هم اینچنین شد. او این بار هم مصاحبه کرده و گفته سردار آزمون در پایان بازیهای تیم ملی فوتبال ایران در منامه آماده بازگشت به اردوی آمادهسازی تیم زنیت خواهد شد.
محرومیت بدموقع ستاره ایرانی
نایبقهرمانی بنفیکا در غیاب طیبی
در چهارمین مسابقه از پنج دیدار فینال فصل ۲۱-۲۰۲۰ لیگ برتر فوتسال پرتغال، تیم بنفیکا در حالی که برخلاف سه بازی قبل حسین طیبی ستاره ایرانی خود را به خاطر محرومیت در اختیار نداشت، به مصاف اسپورتینگ لیسبون رفت. یاران طیبی که در سه مسابقه گذشته فینال لیگ برتر فوتسال پرتغال یک پیروزی خانگی و دو شکست در زمین اسپورتینگ لیسبون داشتند، به دنبال جبران و تساوی در تعداد بردهای فینال بودند که با وجود میزبانی از حریف خود، نتوانستند به پیروزی دست پیدا کنند و فینال را به بازی پنجم و پایانی بکشند. گل اول بازی در دقیقه ۹ توسط چیشکالا برای بنفیکا به ثمر رسید اما در فاصله کمتر از دو دقیقه، اسپورتینگ لیسبون موفق شد سه گل پیاپی بزند و نیمه اول را با برتری سه بر یک پشت سر بگذارد. نتیجه نیمه اول در نیمه دوم هم تکرار شد و یاران طیبی در دیداری خانگی با نتیجه شش بر دو مقابل اسپورتینگ لیسبون شکست خوردند تا فینال لیگ برتر فوتسال پرتغال به بازی پنجم نکشد و بنفیکا به نایبقهرمانی در این رقابتها بسنده کند. اسپورتینگ لیسبون که پیش از این به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و فینال جام حذفی پرتغال دست پیدا کرده بود، در لیگ برتر فوتسال پرتغال نیز موفق شد به این مهم دست پیدا کند و به سهگانه در فصل ۲۱-۲۰۲۰ برسد.
حسین طیبی در دو مسابقه ابتدایی فینال مقابل اسپورتینگ لیسبون به ترتیب یک و دو گل زده بود اما این بار نتوانست تیمش را همراهی کند و محروم بود.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو