|
خبر
اورسجی سرپرست فدراسیون جهانی کبدی شد
با رأی کنفدراسیونهای زیر مجموعه فدراسیون جهانی، عباس اورسجی به عنوان سرپرست فدراسیون جهانی کبدی انتخاب شد. با اعلام فدراسیون جهانی کبدی عباس اورسجی رئیس فدراسیون کبدی ایران با رأی ۵ قاره به عنوان سرپرست فدراسیون جهانی انتخاب شد. رأیگیری با حضور نواب رئیس جهانی و رؤسای قارهها به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد و در انتها اورسجی به اتفاق آرا به عنوان سرپرست فدراسیون جهانی کبدی انتخاب شد.
پیش از این ریاست فدراسیون جهانی بیش از دو دهه در اختیار هندیها و «جی اس گهلوت» بود که او یک ماه قبل از دنیا رفت. اساسنامه فدراسیون جهانی کبدی به این صورت است که هر کدام از قارهها یک نایب رئیس جهانی دارند و این افراد به همراه دبیرکل فدراسیون جهانی برای انتخاب سرپرست جهانی اقدام به رأیگیری کردند که تمامی اعضا رأی به سرپرستی عباس اورسجی به عنوان سرپرست فدراسیون جهانی کبدی دادند.
حکم سرپرستی فدراسیون جهانی کبدی توسط دکتر یونگ دبیرکل فدراسیون جهانی به وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک کشورمان ارسال شد. این نخستین بار است که مسئولیت یک فدراسیون جهانی را یک ایرانی بر عهده میگیرد.
هندبال باشگاههای آسیا
پیروزی مقتدرانه مس ایران مقابل القطن یمن
نخستین مسابقه رقابتهای هندبال باشگاههای مردان آسیا با پیروزی مس ایران به پایان رسید. در نخستین دیدار مسابقات هندبال باشگاههای مردان آسیا از ساعت 12:30 دقیقه به وقت تهران دو تیم صنعت مس کرمان و القطن یمن به مصاف هم رفتند. تیم صنعت مس از ابتدای مسابقه نبض بازی را در دست گرفت و با ارائه یک بازی حساب شده و منطقی موفق شد نیمه اول این دیدار را 18 بر 6 به سود خود به پایان رساند. در نیمه دوم این دیدار شاگردان حمید صادقی شاهنشین مقتدرانه موفق شدند 37 بر 19 پیروز شوند و دو امتیاز این دیدار را از آن خود کنند و در صدر گروه B قرار گیرند.
حضور کوبل داوری و میترا نوری در قهرمانی هندبال آسیا
کنفدراسیون هندبال آسیا از سه زن ایرانی برای قضاوت و عضویت در کمیته فنی مسابقات قهرمانی زنان آسیا دعوت کرد. بر اساس دعوت کنفدراسیون هندبال آسیا، فرناز مظاهری و عاطفه مظفریانی کوبل داوری ایران برای قضاوت در مسابقات هندبال قهرمانی زنان آسیا و میترا نوری، عضو هیأت رئیسه فدراسیون هندبال ایران برای عضویت در کمیته فنی در رقابتهای قهرمانی آسیا حاضر میشوند. هجدهمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی زنان آسیا از ۲۴ شهریور تا سوم مهر سال ۱۴۰۰ در کره جنوبی برگزار میشود.
اعزام ۶ کماندار ریکرو به آخرین انتخابی المپیک
مرحله سوم مسابقات جامجهانی تیروکمان که آخرین مرحله انتخابی المپیک است، در پاریس برگزار میشود و ۶ کماندار در رشته ریکرو عازم این مسابقات میشوند. مرحله سوم جامجهانی تیروکمان و آخرین مرحله مسابقات انتخابی در رشته ریکرو زنان و مردان روز شنبه (۲۹ خرداد) در پاریس برگزار میشود و ۶ کماندار جهت شرکت در این مسابقات بامداد روز پنجشنبه (۲۷ خرداد) راهی فرانسه میشوند. مهتا عبداللهی، شیوا شجاعمهر، زهرا نعمتی، میلاد وزیری، رضا شبانی و صادق اشرفی ۶ کماندار ریکرو زنان و مردان اعزامی به این تورنمنت هستند. هدایت این تیم را بهزاد پاکزاد (سرمربی) و لیلا سخایی به عنوان مربی بر عهده دارند. این مسابقات از روز شنبه ۲۹ خرداد در پاریس برگزار میشود و کمانداران برای کسب سهمیه در بخش تیمی زنان و مردان و انفرادی زنان به رقابت میپردازند. همچنین تیم ملی کامپوند زنان و مردان نیز برای شرکت در مرحله سوم جامجهانی تیروکمان روز شنبه ۲۹ خرداد عازم این مسابقات میشوند.
وقتی فراموش میکنیم برای چه به لیگ ملتها رفتهایم
تحلیلهای غلط!
گزارش
محسن آجرلو
1. خیلی وقتها برای درک شرایط و داشتن تحلیل درست، تنها نیاز است آن عینک همیشگی و جهتدارمان را در بیاوریم و فقط آنچه که هست را به طور دقیق و واضح ببینیم. به دور از تمام پیشداوریها، افکار جهتدهی شده و اطلاعات قدیمی که امروز و یا حداقل در این برهه ارزش خود را از دست دادهاند. در ظاهر شاید دیدن واقعیت موجود کار سادهای باشد اما برداشتن همان عینک قدیمی که گاهی یادمان میرود روی چشممان قرار دارد، به سختترین کار دنیا تبدیل میشود.
2. تکرار جملات و به زبان آوردن نکاتی که دهها بار گفته شده، یکی از ناخوشایندترین کارهاست. هم برای گوینده و هم شنونده. با این حال خیلی وقتها ناگزیریم و راهی جز شروع صحبت با یک حقیقت گفته شده نداریم. حقیقت تکراری مورد بحث در این نوشته هم هدف تیم ملی والیبال در لیگ ملتهاست. هدفی که هم پس از جلسه سرمربی تازهوارد با رئیس فدراسیون مطرح شد، هم در کنفرانس خبری چند باری مطرح شد و هم در هفتههای گذشته بارها و بارها از روی کارشناسان، مجریان و گزارشگران تکرار شده است. حالا دیگر اکثریت والیبالدوستان میدانند هدف تیم ملی در لیگ ملتها نتیجهگیری نیست! حالا هر چه که هست (که در این مطلب در درجه دوم اهمیت است) در ادامه بدان اشاره خواهیم کرد.
3. وقتی قرار بر این نیست که ما در لیگ ملتها دنبال نتیجهگیری باشیم، اشتباهترین کار ممکن این است که مبنای تحلیلها و برداشتهای ما از عملکرد تیم ملی نتایج باشد! درک و فهم این گزاره شاید خیلی ساده باشد اما در سه هفته گذشته در لیگ ملتها بارها دیدیم که دقیقاً معیار خوشحالی یا ناراحتی بسیاری از کارشناسان هم از عملکرد تیم ملی همین نتایج بوده است! وقتی قرار بر این نیست که به دنبال نتیجه باشیم، چرا باید برایمان اهمیت داشته باشد که تیم دوم آمریکا را سه بر صفر بردیم یا بازی در ست پنجم را به آلمان و صربستان واگذار کردیم؟ چون مبنای همیشگیمان این است که از برد خوشحال باشیم و از باخت ناراحت؟ درست اما دیگر نباید دنبال مبنای تحلیلهایمان بگردیم و ببینیم چرا باختیم؟
4. قرار شد تا به هدف تیم ملی هم بپردازیم. هدف آن چیزی است که سیاستگذارهای تیم ملی یعنی رئیس فدراسیون و سرمربی تعیین کردهاند. آنها هم چند باری گفتهاند که در لیگ ملتها قرار است در کنار برگزاری چند دیدار تدارکاتی (به لفظ و بار معنای این کلمه دقت شود)، بازیکنان جوانتر ایران هم میدانی برای بازی پیدا کنند تا بیشتر محک خورده و برای رویدادها و یا سالهای بعد آماده شوند. پس به این ترتیب واضح است که اگر قرار است عملکرد تیم ملی در ایتالیا را نقد کنیم، باید ببینیم که آیا در راه رسیدن به این هدف قرار دارد و یا حداقل به سوی آن حرکت میکند یا خیر؟ نه اینکه از پنج برد پشت سر هم سرخوش شویم و مدام از آلکنو و بزرگیاش بگوییم و حالا بعد از دو باخت به صربستان و آلمان – انگار که دنیا به آخر رسیده باشد – از یک طرف میلاد عبادیپور را به عنوان یکی از بهترینهای ایران تخریب کنیم و سعی کنیم از کار مربی روس ایراد بگیریم!
5. خب آیا در راه هدف هستیم و به آن رسیدهایم؟ هدف ایران دو بخش بود، یکی بازی دادن و آزمون خوب جوانها و دیگری رقابتهای تدارکاتی. در مورد هدف اول شاید کسی پیدا نشود که نمره نزدیک به بیست را به آلکنو ندهد. تقریباً تمام نفراتی که به همراه تیم ملی به ریمینی رفتهاند، زمان قابل توجه و مبسوطی برای بازی دریافت کردند و حتی با وجود اشتباه هم –حتی اگر تعویض شدند- به بازی برگشتند. پس در باب نیمی از هدف شاید یکی از بهترین تجربههای تیم ایران در لیگ ملتها اتفاق افتاده و چهرههای جدیدی مانند سعادت، آرمان و میثم صالحی و حتی اسفندیار و کاظمی به شخصیت قابل توجهی در تیم ملی رسیدند.
در مورد هدف دوم اما اگر استنباط ما از ترکیب اصلی تیم ملی در المپیک همان ترکیب گذشته یعنی (معروف، غفور، موسوی، عبادیپور، حضرتپور) به همراه یک دریافت کننده و سرعتی دیگر باشد، چنین ترکیبی هنوز در لیگ ملتها به طور کامل و در چند مسابقه به میدان نرفته. اتفاقی که البته مصدومیت معروف در ابتدا و غفور و عبادیپور در ادامه کار هم در آن بیتأثیر نبوده. کما اینکه غفور هنوز هم درگیر کتف مصدوم خودش است و مشخص نیست بتواند در هفتههای آتی هم به میدان بیاید. اینها تازه برداشت ما از ترکیب تیم ملی در المپیک است و شاید آلکنو با دیدن نمایش خیرهکننده برخی از جوانهای ایران، تصمیم داشته باشد از ترکیب متفاوتی در توکیو استفاده کند.
6. تمام این هشتصد و اندی کلمه برای برداشتن همان عینک همیشگی «برد خوب است و باخت بد است» نوشته شد. البته که هنوز هم این گزارهها پابرجاست اما گاهی واقعاً اهمیتی ندارد که میبازی یا میبری! همه اینها را گفتیم برای اینکه حواسمان باشد تیمی که به ایتالیا رفته -اگر هم در مواقعی سعی کند برنده باشد- هدف دیگری را دنبال میکند و قضاوت و تحلیلهایمان را بگذاریم بر مبنای همان هدف. حالا اینکه رقبایمان با چه ترکیبی آمدهاند، چقدر بازی را جدی گرفتهاند و یا چه نتایجی به دست آمده، در درجات بعدی اهمیت قرار دارد و شاید تنها ارزش خبری داشته باشد.
بالاخره وزنهبرداران اعزامی به المپیک معرفی شدند
هاشمی و داودی به جای طلاییهای ریو
رضاعباسپور - پروسه طولانی و پر فراز و نشیب امتیازی وزنهبرداری برای کسب سهمیه المپیک 2021 توکیو با حذف قطعی کیانوش رستمی و سهراب مرادی دو وزنهبردار طلایی ایران در بازیهای المپیک 2016 ریو از گردونه امتیازی المپیک توکیو و رسیدن علی هاشمی و علی داودی به دو سهمیه ایران در اوزان 109 و 109+ کیلوگرم در این آوردگاه بزرگ تمام شد. حذف دو اسطوره و چهره شاخص وزنهبرداری ایران که هر دو بواسطه گرههای کوری که در مسیرشان ایجاد شد از رسیدن به توکیو محروم شدند. در عوض دو بلیط توکیو برای دو وزنهبردار جوان و باانگیزهای ثبت شد که مطمئناً میتوانند در بازیهای المپیک پیشرو جزو مدعیان کسب مدال و عناوین ارزشمند المپیکی باشند. تا همین یکی دو روز پیش هم مدیریت فدراسیون وزنهبرداری معتقد بود که در حال رایزنی با مسئولان فدراسیون جهانی وزنهبرداری برای حل شدن شرایط سهراب مرادی و قرار گرفتن او در لیست نفرات راه یافته به بازیهای المپیک است اما روز گذشته فدراسیون جهانی با انتشار لیست نهایی نفرات راه یافته به بازیهای المپیک 2021 توکیو در اوزان هفتگانه، آب پاکی را روی دست مسئولان فدراسیون ریخت. چشم انتظاری سهراب مرادی و کیانوش رستمی هم برای حل شدن مشکل و موانعی که سر راه المپیکی شدنشان ایجاد شده، در حد حرف بوده است.
داودی امیدوار برای نایب قهرمانی، هاشمی در گروه مرگ
بیرون آمدن نام علی هاشمی و علی داودی در اوزان 109 و 109+ کیلوگرم تقریباً بعد از رقابتهای جهانی 2019 تایلند و ناکامی کیانوش رستمی و سهراب مرادی در جبران امتیازات المپیکی از دست رفته برای رسیدن به جمع 8 وزنهبردار برتر در دسته وزنی 96 کیلوگرم، قابل پیشبینی بود زیرا هم هاشمی و هم داودی در دو، سه سال گذشته روند رو به رشد و صعودی را در رقابتهای مختلف و تورنمنتهای امتیازی گلد و سیلور بازیهای المپیک 2021 توکیو طی کرده بودند. به همین دلیل هر دو وزنهبردار حتی قبل از رقابتهای آسیایی 2021 ازبکستان که همین چندی پیش در تاشکند برگزار شد و حکم رقابت طلایی گزینشی المپیک را ایفا میکرد هم تکلیفشان در دو وزن المپیکی ذکر شده کاملاً شفاف و روشن بود و معلوم بود که آنها با توجه به قرار گرفتن در جمع چهرههای برتر اوزان خود مجوز حضور در بازیهای توکیو را دریافت کردند و مانعی برای اعزام به این دوره از بازیهای ندارند. فقط تعللی که در معرفی قطعی علی هاشمی به عنوان نماینده المپیکی وزنهبرداری ایران در توکیو صورت گرفت به خاطر خارج شدن ملیپوش 109 کیلویی کشورمان بعد از اردوی اهواز از شرایط آرمانی و فاصله گرفتن او از تمرینات و تورنمنتهای (آسیایی ازبکستان و گزینشی کلمبیا) بود که کادرفنی برای ملیپوشان المپیکی در نظر گرفته بود. ضمن اینکه شرایط سهراب مرادی و کیانوش رستمی هم برای خداحافظی یا حضور در المپیک قطعی و مشخص نشده بود. به همین دلیل آن موقع نام هاشمی کنار داودی به عنوان المپیکیهای حتمی اعزامی وزنهبرداری به توکیو اعلام نشد. به هر روی حالا این دو وزنهبردار نماینده قطعی ایران در ژاپن هستند. آنها در اوزان 109 و 109+ کیلوگرم برای کسب سکوی افتخار و مدال المپیک باید به مصاف بهترینهای دنیا بروند. البته قطعاً گروهی که علی هاشمی در آن قرار گرفته بواسطه حضور رکوردداران حال حاضر دنیا و مدعیان نامدار این رشته مثل مارتیروسیان ارمنستانی، اکبر ژورائف ازبک رکورددار فعلی دنیا در این وزن یا ستارههایی همچون آرتور پلینسکی از لهستان، تیمور نانیف از روسیه و... تبدیل به گروهی سخت و دشوار برای کسب سکوی المپیک شده که میتوان نام این گروه را «گروه مرگ» در بازیهای المپیک 2021 توکیو نامید.
هر چند هاشمی هم دو بار قهرمان وزنهبرداری جهان در این دسته وزنی و دسته 102 کیلوگرم که وزن غیرالمپیکی است شده است. او سابقه حضور در المپیک 2016 ریو را هم در کارنامه خود دارد و اگر در شرایط آرمانی باشد بدون شک وزنهبردار مفت بازی نیست که از مدال المپیک به راحتی عبور کند.
در دسته فوقسنگین (109+ کیلوگرم) هم علی داودی بواسطه خط خوردن (گورمیناسیان ارمنستانی) از لیست نهایی ارمنیها بعد از غول گرجستانیها یعنی لاشاتالاخادزه هم اکنون شانس مسلم کسب مدال نقره بازیهای المپیک است و از نظر امتیازی در رده دوم بهترینهای فوقسنگین دنیا قرار دارد. مدال نقره المپیک در دستان داودی است. بنابر این حالا دیگر همه چیز بستگی دارد به کادرفنی و مدیریت وزنهبرداری که این جوان آیندهدار را چگونه برای المپیک مهیا کرده و از نظر انگیزشی او را برای تصاحب مدال ارزشمند نقره المپیک آماده کنند.
ترکیب تیم ملی کشتی آزاد همانی که همه حدس میزدند
مسئولیت نتایج با سرمربی تیم ملی است!
تیم ملی کشتی آزاد در حالی ترکیب شش نفره خود را برای حضور در بازیهای المپیک شناخت که فشار روانی زیادی را تجربه میکند. تا قبل از مسابقات بینالمللی در لهستان کشتیگیران سه وزن اول یعنی رضا اطری در وزن 57 کیلوگرم، مرتضی قیاسی در وزن 65 کیلوگرم و حسن یزدانی در وزن 86 کیلوگرم برای حضور در ترکیب تیم ملی کشتی آزاد در بازیهای المپیک توکیو مشخص شده بود و قرار بود در لهستان هم تکلیف سه کشتیگیر دیگر مشخص شود. با حضور در لهستان هم مصطفی حسینخانی در وزن 74 کیلوگرم، محمدحسین محمدیان در وزن 97 کیلوگرم و امیرحسین زارع در وزن 125 کیلوگرم برای حضور در المپیک انتخاب شدند تا بعد از مدتها تیم ملی کشتی آزاد از فشار روانی انتخاب تیم خارج شود. فشاری که البته به عناوین مختلف همچنان ادامه دارد. این تیم تقریباً تمامی داشتههای کشتی ایران است و در هیچ وزنی کشتیگیری نمیتواند ادعا داشته باشد که از انتخاب شدهها شایستهتر بوده اما با این حال هنوز موج حمایتی از این تیم از سوی فدراسیون کشتی و رسانهها به راه نیفتاده است. هنوز هم برخی دنبال به راه انداختن شک و شبهه در شایستگی این تیم دارند و البته در این راه خود فدراسیون کشتی هم به این افراد کمک میکند. در همین رابطه هم صحبتهای محمدابراهیم امامی سخنگوی فدراسیون کشتی در نوع خود جالب بود. او در گفتههای خودش مدعی شد که مسئولیت نتایج تیم ملی بر عهده سرمربی است که البته هیچوقت هم غیر از این نبوده و همیشه سرمربیان قربانی نتایج ضعیف شدند اما آیا باید این حرف را به زبان میآوردند؟ همه متوجه این موضوع بودن و هستند که سرمربی خودش باید جوابگوی نتایج تیمش باشد اما حالا با این مصاحبه اینطور به نظر آمد که فدراسیون پشت سرمربی را خالی کرده و وقتی از 40 روز قبل از المپیک این موضوع مطرح میشود؛ طبیعی است هر شنوندهای احساس میکند سرمربی تیم ملی به تنهایی باید بار المپیک را به دوش بکشد اما آیا واقعاً سرمربی تیم ملی مطابق میلش توانست این تیم را انتخاب کند؟ که حالا باید جوابگوی نتایج این تیم هم باشد؟ وقتی آقای سرمربی خودش را تحمیل میکند
با استکی تا 2022
ایران ورزشی - با تصمیم حسین ثوری رئیس فدراسیون بوکس ایران، با توجه به عملکرد خوب ملیپوشان در رقابتهای قهرمانی آسیا ۲۰۲۱ امارات، قرارداد علیرضا استکی به عنوان سرمربی تیم ملی تا سال ۲۰۲۲ تمدید شد. با این اوصاف، قرارداد استکی که تا پایان المپیک توکیو سرمربی تیم ملی اعتبار داشت، حالا برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان در صربستان و بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگژوی چین نیز معتبر خواهد بود. ملیپوشان بوکس با هدایت علیرضا استکی، پس از حدوداً دو دهه موفق شدند طلسم تک مدالی بوکس ایران در رقابتهای قهرمانی آسیا را شکسته و به ۲ مدال نقره و ۲ برنز دست پیدا کند.
موفقیتی که علیرضا استکی در به وجود آمدن آن نقش مهمی دارد. فدراسیون بوکس به او اعتماد کرد و در مسابقات قهرمانی آسیا مزد این عتماد را گرفت و حالا بوکس میخواهد با علیرضا استکی به رویاهای دست نیافتنی خود با این مربی دست پیدا کند. مربیای که نشان داد از سالها حضور در کنار بزرگانی چون مقصودی، نهرودی و کریمی خیلی خوب آموخته و حالا میتواند رویاهای بوکس را برآورده کند. رویاهای دستنیافتنی بوکس در سالهای گذشته حالا کاملاً در دسترس است. تا همین چند ماه پیش وقتی صحبت از شکست دادن بوکسورهای قزاق توسط بوکسورهای ایرانی به میان میآمد، کمتر کسی باور میکرد اما در همین مسابقات این رویا به واقعیت تبدیل شد. در دو وزن قزاقها به زانو در آمدند و در دو وزن هم داوری مانع شد. حالا تمدید قرارداد با استکی این نوید را میدهد که بوکس رویاهای دیگرش از جمله رسیدن به مدال در المپیک و مسابقات جهانی و کسب مدال طلا در بازیهای آسیایی را هم تحقق ببخشد. البته تمدید قرارداد علیرضا استکی هم در نوع خودش بسیار مهم و جالب توجه است. سالها در بوکس این عادت بد وجود داشت که بعد از هر تورنمنتی سرمربی صندلی خودش را از دست میداد. به محله برو بیا تبدیل شده بود و هر روز یکسری به عنوان مربی تیم را تحویل میگرفتند و در نهایت شش ماه بعد هم تحویل میدادند.
به حدی این رفت و آمدها آزار دهنده شد که به سراغ مربیان خارجی هم رفتند اما حالا بوکس به این نتیجه رسیده که علیرضا استکی از همه مربیان داخلی و خارجی بهتر است.
استکی خودش را به بوکس تحمیل کرد و بعد از قهرمانی آسیا نه تنها المپیک را تجربه میکند، بلکه برای جهانی و بازیهای آسیایی هم باید تیمش را آماده کند.
بازگشت مصطفی هاشمی به مهرام
مصطفی هاشمی که پرافتخارترین مربی ایرانی در رده باشگاهی محسوب میشود، یک بار دیگر هدایت مهرام در لیگ برتر را برعهده میگیرد. هاشمی سالها در مهرام مربیگری کرده و عنوانهای قهرمانی زیادی را با این تیم در داخل و آسیا کسب کرده است.
این مربی فصل قبل با وجود عملکرد ضعیف مدیران شیمیدر در یارگیری و از دست دادن فرصتها، توانست نتیجه قابل قبولی را با این تیم کسب کند و به مقام سوم لیگ دست پیدا کند.
مهرام فصل گذشته با شکست مقابل شهرداری گرگان عنوان نایب قهرمانی لیگ برتر را از آن خود کرده بود.
گزارش
شروع رقابت تکواندوکاران در قهرمانی آسیا از فردا
محک المپیکیها در لبنان
تیمهای ملی پومسه، پاراتکواندو و کیوروگی کشورمان برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا دیروز وارد کشور لبنان شدند و این در حالی است که نفرات المپیکی نیز در این ترکیب حضور دارند.
مسابقات قهرمانی آسیا در سه بخش پومسه، پاراتکواندو و کیوروگی از ۲۴ تا ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ به میزبانی لبنان در شهر بیروت برگزار میشود.
تیم ملی پومسه مردان با ترکیب محمدامین گماریان، امیررضا مهربان، علی سهرابی، رضا نظری، علی سلمانی، حسین بهشتی و رضا نظری و تیم ملی پومسه زنان با ترکیب مرجان سلحشوری، راضیه آقایی، فاطمه حسام و آتوسا فرهمند در این رویداد شرکت کردهاند. هدایت تیم ملی پومسه مردان بر عهده حسینعلی نظری به عنوان سرمربی است و سرمربیگری زنان را فاطمه اسدپور بر عهده دارد.
مهدی پوررهنما، اصغر عزیزی، سعید صادقیانپور، حامد حقشناس و مهدی بهرامیآذر در ترکیب تیم ملی پاراتکواندو مردان قرار دارند و فاطمه دودانگه، رایحه شهاب و مهتاب نبوی نیز به عنوان نمایندگان پاراتکواندو زنان ایران در این رقابتها شرکت میکنند. پیام خانلرخانی سرمربیگری و مهدی احمدی مربیگری تیم ملی پاراتکواندو را بر عهده دارد؛ عاطفه کشاورز نیز سرمربی و الهه مهربانی مربی تیم ملی پاراتکواندو زنان هستند.
آرمین هادیپور (۵۸- کیلوگرم)، سروش احمدی (۶۳- کیلوگرم)، میرهاشم حسینی (۶۸- کیلوگرم)، امیرمحمد بخشی (۷۴- کیلوگرم)، مهران برخورداری (۸۰- کیلوگرم) و سجاد مردانی (۸۷+ کیلوگرم) نفراتی هستند که در ترکیب تیمملی تکواندو مردان قرار دارند. هدایت این نفرات بر عهده فریبرز عسکری به عنوان سرمربی و وحید عبداللهی به عنوان مربی است.
تیم ملی تکواندو زنان با ترکیب نگار اسماعیلی (۴۶- کیلوگرم)، غزل سلطانی (۵۳- کیلوگرم)، ناهید کیانی (۵۷- کیلوگرم)، پریسا جوادی (وزن ۶۲- کیلوگرم)، ملیکا میرحسینی (۶۷- کیلوگرم) و زهرا پوراسماعیل (۷۳+ کیلوگرم) در رقابتهای قهرمانی آسیا شرکت میکند. مهرو کمرانی سرمربی تیم ملی زنان است و فاطمه صفرپور و ریحانه فولادی مربیان تیم هستند.
همچنین حسین لطفی (وزن ۵۴- کیلوگرم)، سینا بهرامی (وزن ۶۳- کیلوگرم)، مهدی جلالی (وزن ۷۴- کیلوگرم) و محمدرضا خانی (وزن ۸۷+ کیلوگرم) در گروه مردان و فرشته خزایی (وزن ۴۶- کیلوگرم)، یلدا ولینژاد (وزن ۶۷- کیلوگرم)، زینب اسماعیلی (وزن ۷۳- کیلوگرم) و نفیسه رنگرززاده (وزن ۷۳+ کیلوگرم) نفراتی هستند که در مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی در آسیا – کیش موفق به کسب سهمیه حضور در این مسابقات شدند و در این رویداد شرکت خواهند کرد.
ششمین دوره مسابقات پومسه روز ۲۴ خردادماه، ششمین دوره رقابتهای پاراتکواندو روز ۲۵ خردادماه و بیست و چهارمین دوره مسابقات کیوروگی نیز روز ۲۶ تا ۲۸ خردادماه برگزار خواهد شد.
فاطمه صادقی به سهمیه المپیک نرسید
کاتاروی ایران در مرحله نهایی رقابتهای کسب سهمیه المپیک زنان با سه شکست برابر رقبای خود از کسب سهمیه حضور در بازیهای المپیک بازماند.
در ادامه رقابتهای کسب سهمیه المپیک که در سالن «پیردوکوبرتن» شهر پاریس جریان دارد، فاطمه صادقی عضو تیم ملی کاتای ایران در مرحله گروهی این مسابقات در سه دیدار متوالی برابر «دلی را بوزان» از ترکیه با نتیجه 5/24 بر 62/25، دور دوم برابر «یاسمین ژوتنر» از آلمان با نتیجه 98/24 بر 14/25 و در دور سوم مقابل «الکساندرا فراچی» از فرانسه با نتیجه 12/24 بر 74/25 نتیجه را واگذار و از کسب سهمیه المپیک بازماند.
فاطمه صادقی در کاتای انفرادی کار خود را با ثبت امتیاز ۲۴:۲۸ در گروه سوم مقدماتی آغاز کرد و به عنوان نفر نخست راهی دور دوم شد و در کسب امتیاز ۲۵:۴۶ راهی دور سوم شد. صادقی در این مرحله هم امتیاز ۲۴:۶ را کسب کرد. وی در نهایت برابر «کریستاپوتری» از اندونزی با امتیاز ۲۵:۶ پیروز شد و راهی مرحله گروهی شد.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|