جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6781 /
۱۴۰۰ شنبه ۲۲ خرداد
|
خبر
ابتلای شهسواری به کرونا
کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران در آستانه برگزاری اردوی تیم ملی به کرونا مبتلا شد.
جواب تست PCR ندا شهسواری که خود را مهیای حضور در اردوی تیم ملی تنیس روی میز زنان میکرد، مثبت و او در کرمانشاه قرنطینه شد. ملیپوش تنیس روی میز که سابقه حضور در دو المپیک را در کارنامه خود دارد هم اینک در قرنطینه به سر میبرد و فدراسیون هم پیگیر درمان او است.
رعد پدافند به فینال لیگ پینگپنگ رسید
تیم تنیس روی میز رعد پدافند با برتری برابر شهرداری کرج به دیدار فینال لیگ برتر راه پیدا کرد. در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ برتر تنیس روی میز دیروز (جمعه) دو تیم رعد پدافند هوایی کاشان و شهرداری کرج در سالن امیر احتشامزاده به مصاف هم رفتند.
در سه بازی نخست شاگردان امیر بخشی در شهرداری کرج خوش درخشیدند و ۳ پیروزی کسب کردند اما تجربه بالای بازیکنان رعد در ادامه، اجازه نداد که شهرداری کرج نتیجه بازی رفت را جبران کند و شاگردان حسن رحیمی با سه برد پیاپی نتیجه را به تساوی کشاندند تا این بازی با تساوی ۳-۳ خاتمه یابد.
به این ترتیب و با توجه به پیروزی ۵ بر ۱ رعد در بازی رفت، تیم رعد پدافند هوایی کاشان راهی فینال بیست و نهمین دوره لیگ برتر تنیس روی میز باشگاههای کشور شد. این برای اولین بار است که تیم تنیس روی میز رعد پدافند به فینال لیگ برتر راه پیدا میکند.
فینالیست دیگر این رقابتها از بین دو تیم فراسنج تهران و دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب میشود. فینال بیست و نهمین دوره لیگ برتر تنیس روی میز، روزهای شنبه (۲۲ خرداد) و یکشنبه (۲۳ خرداد) ساعت ۱۶ به صورت رفت و برگشت در آکادمی امیر احتشامزاده برگزار میشود.
اعزام ۸ دوومیدانیکار به مسابقات ارزروم
دوومیدانیکاران منتخب ایران به منظور شرکت در رقابتهای بینالمللی، تهران را به مقصد شهر ارزروم در کشور ترکیه ترک کردند.
تیم منتخب دوومیدانی ایران با ترکیبی از ورزشکاران رده سنی جوانان و بزرگسالان به منظور شرکت در رقابتهای بینالمللی دیروز تهران را به مقصد شهر ارزروم در کشور ترکیه ترک کرد. ترکیب تیم ایران در این رقابتها را نفراتی همچون بنیامین یوسفی، دانیال بیباک، سجاد هاشمی، امیر مقدمی، میثم رشیدی، میلاد ناصح جهانی، حمیده اسماعیلنژاد و مریم محبی تشکیل میدهند. سعید حاجیزاده، جواد خسروشیری و علیرضا کریمی به عنوان کادر فنی به همراه تیم ملی اعزام شدهاند.
هیأت اجرایی کمیته بینالمللی المپیک زمان معرفی میزبان المپیک ۲۰۳۲ را مشخص کرد.
معرفی میزبان المپیک 2032 در توکیو
سومین میزبانی استرالیا نهایی میشود
هیأت اجرایی کمیته بینالمللی المپیک به اتفاق آرا تصمیم گرفت که شهر بریزبن استرالیا را به عنوان میزبان المپیک و پارالمپیک ۲۰۳۲ پیشنهاد کند. این تصمیم باید در روز دوم جلسه کمیته بینالمللی المپیک (IOC) در توکیو که قبل از مراسم افتتاحیه المپیک برگزار میشود، به رأی اعضا گذاشته شود اما توماس باخ رئیس IOC تأیید کرد که نامزد دیگری وجود ندارد.
پیش از این نیز کمیسیون بررسی میزبانان آینده المپیک، جلساتی را با مقامات بریزبن برگزار کردند. بریزبن قرار است پس از ملبورن در سال ۱۹۵۶ و سیدنی در ۲۰۰۰، سومین شهر استرالیا باشد که از المپیک استقبال میکند.
پنجره آخر انتخابی کاپ آسیا
رویارویی بسکتبال با قطر و عربستان
تیم ملی بسکتبال کشورمان در پنجره آخر انتخابی کاپ آسیا شنبه و دوشنبه به مصاف قطر و عربستان میرود. پنجره آخر مسابقات بسکتبال انتخابی کاپ آسیا در گروه ایران از امروز در شهر امان اردن آغاز میشود و تیم ملی کشورمان به ترتیب مقابل قطر و عربستان قرار میگیرد. شاگردان مهران شاهینطبع که در صدر جدول گروه قرار دارند، امروز (شنبه) ساعت ۱۷:۳۰ به مصاف قطر میرود و دوشنبه ساعت ۱۴:۳۰ با عربستان روبهرو میشود. ملیپوشان کشورمان در دور رفت هر دو تیم را شکست دادهاند. مسابقات کاپ آسیا اواخر مردادماه در اندونزی برگزار میشود.
تیم ملی تنیس دختران راهی سریلانکا میشود
تیم ملی تنیس زنان ایران از ۱۸ مردادماه در مسابقات فدکاپ به میزبانی سریلانکا حضور پیدا میکند. بنا بر اعلام فدراسیون جهانی تنیس (ITF ) مسابقات گروه ۲ بیلی جین کاپ ( فدکاپ) در قاره آسیا - اقیانوسیه که تیم ملی زنان ایران هم در آن حضور دارد و پیش از این قرار بود در مالزی برگزارشود؛ در تاریخ ۹ آگوست ۲۰۲۱ ( ۱۸ مردادماه جاری) در شهر کلمبو سریلانکا برگزار می شود.در همین راستا جلسهای روز شنبه مورخ ۲۲ خردادماه ۱۴۰۰ با حضور فرناز فصیحی، سرمربی تیم ملی تنیس کشورمان درخصوص بررسی ادامه فرآیند آمادهسازی تیم ملی تنیس زنان در محل فدراسیون تشکیل میشود.
زیلکوفسکی لهستان و گرههایی که باز کرد
محمدیان و زارع؛ پسران شایسته ایران
گزارش
محسن وظیفه
رقابتهای بینالمللی ژیلکوفسکی لهستان به عنوان رویداد مهم بینالمللی برای تعیین ترکیب تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در المپیک مد نظر قرار گرفته بود. به همین دلیل 8 کشتیگیر آزادکار راهی لهستان شدند تا در جام زیلکوفسکی حضور داشته باشند و تکلیف سه وزن تیم ملی کشتی آزاد در المپیک توکیو را مشخص کنند. رضا اطری در وزن 61 کیلوگرم، یونس امامی و مصطفی حسینخانی در وزن 74 کیلوگرم، علی شعبانی، علیرضا کریمی و محمدحسین محمدیان در وزن 97 کیلوگرم و امین طاهری به همراه امیرحسین زارع در وزن 125 کیلوگرم نفرات اعزامی به لهستان بودند که در این بین محمدحسین محمدیان و امیرحسین زارع با شایستگی تمام توانستند به ترکیب تیم ملی برای حضور در بازیهای المپیک راه پیدا کنند. اتفاقی که یک بار دیگر نشان داد کادر فنی بهتر از هر کسی میداند در اردوی تیم ملی چه میگذرد و کدام کشتیگیران شایستهتر و بهتر هستند و کدام یک میتوانند بهتر از بقیه باشند. با این حال هنوز هم برخی هستند که اصرار به انجام یک روش قدیمی دارند و با حرفها و گفتار خود فقط برای کادرفنی دردسر و حاشیه ایجاد میکنند.
اطری؛ ناآماده و ضعیف در وزن 61 کیلوگرم
رضا اطری در حالی در این رقابتها در وزن 61 کیلوگرم کشتی گرفت که دو رقیب مهم و جدی او هم از وزن 57 کیلوگرم به 61 کیلوگرم کوچ کرده بودند و در این مسابقات هم مقابل او صفآرایی کردند. ابتدا نورسلیم سانایف از قزاقستان بود که در مسابقات قهرمانی جهان در نورسلطان بالاتر از رضا اطری روی سکوی سومی ایستاد. او مقابل رضا اطری صفآرایی کرد و خیلی راحت از سد اطری گذشت. با توجه به اینکه مسابقات این وزن دورهای برگزار میشد، در مرحله بعد با غلبه بر میرزا توربف از ازبکستان راهی نیمهنهایی شد. در نیمهنهایی حریف او راو کومار هندی بود که در جهانی 2019 قزاقستان اطری را در دیدار ردهبندی شکست داده بود و حالا بهترین فرصت برای جبران بود اما با این حال باز هم این کومار هندی بود که اطری را شکست داد و او را به دیدار ردهبندی فرستاد. اطری در ردهبندی به مصاف نورسلیم سانایف قزاقستانی و برای دومینبار در همین مسابقات مقابل او شکست خورد و پنجم شد. اطری در این مسابقات در یک وزن بالاتر کشتی گرفت اما به نظر به لحاظ جسمانی باز هم شرایط خوبی نداشت و در حالی که رقبای اصلی او هم یک وزن بالاتر آمده بودند خیلی راحت مسابقه را به آنها واگذار کرد.
امامی کمتجربه، حسینخانی خوششانس
در وزن 74 کیلوگرم هم اوضاع آنطور که باید پیش نرفت. توقع این بود یونس امامی از توانایی بالای خود و همچنین نیروی جوانیاش خوب استفاده کند و بتواند از همان ورشو فرآیند حضورش در المپیک را تکمیل کند اما او با شکست مقابل خادجی مراد گادجیف از آذربایجان که او هم بسیار کم سن و سال بود، راهی گروه بازندهها شد. این کشتیگیر آذربایجانی در مرحله بعد به دیگر کشتیگیر ایرانی این وزن یعنی حسینخانی رسید و این بار عجیب بود که تجربه حسینخانی به حریف آذری زبانش چربید و توانست با غلبه بر این جوان آذربایجانی به فینال وزن 74 کیلوگرم برسد و یونس امامی را هم از جدول حذف کند. توقع کادرفنی این بود که در فینال با توجه به حضور فرانک چامیزو یک بار دیگر حسینخانی را محک بزند اما چامیزو در فینال حاضر نشد. بر اساس شنیدهها بعد از انصراف چامیزو کادرفنی از حسینخانی میخواهد که یک مسابقه با امامی بدهد اما حسینخانی این موضوع را قبول نمیکند تا این وزن با ابهام باقی بماند.
محمدیان و شایستگی رسیدن به المپیک
در وزن 97 کیلوگرم اما همه چیز دقیق و بدون کوچکترین ابهامی پیش رفت. محمدحسین محمدیان ابتدا علیرضا کریمی را شکست داد و راهی فینال شد و در فینال هم شعبانی را مغلوب کرد و انتخابش به عنوان نفر اول این وزن را قطعی کرد. البته در فضای مجازی این مسابقه واکنش خوبی نداشت و بسیاری در نوشتهای عجیب عقیده داشتند که انتخاب نفرات بر اساس حضور در تورنمنتها ملاک نیست اما محمدیان با شایستگی هم کریمی و هم شعبانی را شکست داد. هر چند که برخی اعتقاد دارند برتری 2 بر 2 و یک بر یک برای محمدیان کافی نیست و یک بار دیگر باید انتخابی برگزار شود. شاید فراموش کردند که در المپیک ریو حسن یزدانی با نتیجه 6 بر 6 مدال طلا را به دست آورد. فضای مجازی با وجود برتری محمدیان در مقابل شعبانی و کریمی ملتهب شد و بارها علیه پسر شایسته کشتی ایران فضاسازی کردند در حالی که اصلاً توجه نکردند که محمدیان هر زمان میخواست از هر دو رقیب خود امتیاز میگرفت و بعد هم خیلی خوب کشتی را مدیریت میکرد. محمدیان در لهستان کاملاً حرفهای و کشتی بلد نشان داد و این میتواند به تیم ملی کشتی آزاد در المپیک کمک شایانی کند.
دلاوری زارع در مقابل نمایش عادی طاهری
در وزن 125 کیلوگرم اتفاقات عجیب و غریب زیادی رخ داد. این وزن مهمترین وزن برای انتخاب نفر اول تیم ملی برای المپیک محسوب میشد. از مدتها قبل جار و جنجال درباره این وزن به راه افتاد و عجیب بود که در لهستان اتفاقات جور دیگری رقم خورد. امین طاهری که حمایت همه جانبه علیرضا رضایی را هم داشت، به نظر میآمد در لهستان تا پای جان برای رسیدن به المپیک تلاش کند اما یک باخت باور نکردنی را پذیرفت و به راحتی شانس رفتن به المپیک را از دست داد. طاهری که ابتدا اولگ بولتین از قزاقستان را شکست داده بود، در مرحله بعد مقابل یوسف حمیدا کشتیگیر آمریکاییالاصل مصر شکست خورد و با توجه به شکست این کشتیگیر مصری در دور بعد طاهری از گردونه رقابتها کنار رفت. این باخت در فضای مجازی به سوژه اصلی رسانهها تبدیل شد و بسیاری عقیده داشتند که طاهری به عمد باخت اما مگر میشود کسی که تا این اندازه برای رسیدن به المپیک تلاش میکرد به عمد ببازد؟ اصلاً عمدی ببازد که چه اتفاقی رخ بدهد؟ در سوی دیگر جدول اما امیرحسین زارع هیچ شک و شبههای را نگذاشت و با قدرت عبور کرد تا مقتدرانه به عنوان نفر اول تیم ملی در المپیک انتخاب شود. زارع بعد از غلبه بر کشتیگیران مصر و اوکراین در فینال نیکولاس گویازدوفسکی دارنده مدال برنز جهان از آمریکا را شکست داد و مقتدرانه قهرمان شد.
حذف قطعی رستمی از رنکینگ المپیکی وزنهبرداری
کورسوی امید برای سهراب
گزارش
رضا عباسپور
با اعلام جدول امتیازی ماقابل نهایی اوزان هفتگانه المپیکی مردان و زنان نام کیانوش رستمی از جدول امتیازی دسته 96 کیلوگرم حذف شد و این وزنهبردار حضور در بازیهای المپیک توکیو را کلاً از دست داد، اما شرایط برای سهراب مرادی دیگر ستاره رکوردشکن وزنهبرداری ایران در این دسته طوری رقم خورده است که او و کاروان وزنهبرداری ایران همچنان میتوانند به حضور این وزنهبردار در بازیهای توکیو و رسیدنش به المپیک امیدوار باشند. از سوی دیگر نیز سهمیه علی هاشمی و علی داودی در اوزان المپیکی 109 و 109+ کیلوگرم با قرار گرفتن آنها در رتبه ششم و سوم این دو وزن برای کشورمان قطعی شده است.
المپیکی شدن سهراب در گرو تغییر جدول
کلاف پیچیده امتیازی وزنهبرداری برای مشخص شدن تکلیف وزنهبرداران راه یافته به بازیهای المپیک 2021 توکیو با اعلام لیست ماقبل نهایی در 7 وزن مردان و زنان حاضر در توکیو تقریباً مشخص و شفافتر از گذشته شد. مخصوصاً برای تیم ملی وزنهبرداری ایران که بین (کیانوش رستمی، سهراب مرادی، علی هاشمی و علی داودی) در اوزان 96، 109 و 109+ کیلوگرم برای تعیین قطعی 2 نماینده المپیکی خود مدتها است معطل نهایی شدن امتیازات و سهمیه اعطایی فدراسیون جهانی به ما در بازیهای المپیک توکیو است. برهمین اساس و بنابراعلام کمیته برگزاری مسابقات فدراسیون جهانی از بین گزینههای اعلامی فدراسیون وزنهبرداری ایران فعلاً نام کیانوش رستمی از لیست امتیازی و گزینشی المپیک حذف شده و این یعنی کیانوش رستمی دیگر هیچ شانسی برای المپیکی شدن ندارد. در عوض سهراب مرادی با امتیاز 6731/3089 و قرار گرفتن در رتبه شانزدهم جدول امتیازی دسته 96 کیلوگرم همچنان به کسب مجوز المپیک بواسطه رسیدن به عنوان امتیازآورترین وزنهبردار قاره آسیا در این دسته وزنی امیدوار است. هرچند قطعی شدن مجوز این وزنهبردار هم در گروه اعطای امتیاز مستقیم ورودی به وزنهبردار ژاپن به عنوان ورزشکار کشور میزبان بازیها و جایگزین شدن وزنهبردار کشور قرقیزستان در جمع 10 وزنهبردار برتر راه یافته به بازیهای المپیک به صورت مستقیم است.
بیگ دولت رسول بیکف وزنهبردار قرقیزستان هم اکنون با داشتن امتیاز 4198/3226 در رتبه یازدهم این دسته وزنی جاخوش کرده وعنوان امتیازآورترین وزنهبردار قاره آسیا را در اختیار دارد. بنابراین تنها شانس و کورسوی امید سهراب مرادی برای المپیکی شدن همان مسیری است که گفتیم. در غیر این صورت سهراب هم همانند کیانوش رستمی، شانسی برای رسیدن به مجوز المپیک و رقابت در این آوردگاه بزرگ برای کسب افتخار و تاریخسازی نخواهد داشت. فعلاً خوششانسی سهراب او را همچنان در رنکینگ موقت، دسته ۹۶ کیلوگرم حفظ کرده است تا نهایتاً تعیین تکلیف ستاره 96 کیلویی کشورمان به تصمیم دیگر کشورها در مورد انتخاب وزنهبردارانشان گره بخورد. البته اینکه وزنهبرداران بتوانند به سهمیه برسند فقط به این رنکینگ بستگی ندارد و تعیین تکلیف کشورهایی که دوپینگی بودهاند هم در اختصاص سهمیههای المپیکی وزنهبرداران نقش اساسی خواهد داشت. کشورهایی نظیر کلمبیا، ویتنام و رومانی سه نمونه تست مثبت در سال داشتهاند و طبق قوانین باید یک سال تعلیق شوند. این اتفاق میتواند وزنهبرداران آنها را از حضور در المپیک محروم کند و حذف این وزنهبرداران از رنکینگ میتواند در کسب سهمیه دیگر کشورها مؤثر باشد. کلمبیا یک وزنهبردار در دسته ۹۶ کیلوگرم دارد که حذف او میتواند در رسیدن سهراب مرادی مؤثر باشد.
سهراب مرادی که در رنکینگ موقت فدراسیون جهانی قرار دارد، برای کسب سهمیه بهترین وزنهبردار قاره آسیا باید دو رقیب ژاپنی و قرقیزستانی او وارد رنکینگ هشت نفره شوند تا آنها از طریق هشت سهمیهای که از طریق رنکینگ توزیع میشوند، به المپیک بروند. البته رقیب ژاپنی سهراب شانس این را دارد که به واسطه میزبانی امتیاز مستقیم ورود به توکیو را دریافت کند و این موضوع بازهم اتفاق خوبی برای سهل شدن مسیر المپیکی سهراب است. در شرایط فعلی پیشبینیهایی که میشود در این دسته وزنی برای رسیدن سهراب مرادی به سهمیه المپیک این است که در حال حاضر ارمنستان یک سهمیه در المپیک توکیو دارد. به همین دلیل چون در دسته وزنی 109 کیلوگرم یا فوق سنگین شانس بیشتری برای کسب مدال طلای المپیک دارد، سهمیه خود را در المپیک توکیو به یکی از نمایندههای پرامید خود در دسته 109 یا فوقسنگین 109+ کیلوگرم اختصاص خواهند داد. بنابراین بدین واسطه جا برای المپیکی شدن سهراب مرادی و بالاتر آمدن او در جدول امتیازی 96 کیلو بازتر میشود. کلمبیاییها هم سه نمونه دوپینگ مثبت در سال گذشته داشتند. بنابراین احتمال محرومیت این کشور از حضور در المپیک نیز بسیار بالا است. چینیها هم چهار سهمیه دارند و تعداد نفرات واجد شرایط آنها بیشتر از تعداد سهمیههاست. بنابراین چون وزنهبرداران اوزان سبکوزن چشم بادامیهای چینی شانس بیشتری برای گرفتن مدال طلا دارند بنابراین احتمال حذف تیان تائو نیز در این دسته وزنی بالا به نظر میرسد. پس این موضوع نیز برای المپیکی شدن سهراب مرادی و نزدیک شدن او به مدال طلای المپیک در این وزن قابل پیشبینی و محسوس است. بلاروس هم یک سهمیه المپیک دارد و ممکن است آنها به خاطر امید نداشتن به مدال المپیک در این دسته وزنی بخواهند در یک وزن دیگر نماینده اعزام کنند. همه اینها پیشبینیها و آنالیزی است که از جدول امتیازی ماقبل نهایی دسته 96 کیلوگرم داریم. نهایتاً باید منتظر ماند و امیدوار بود که فدراسیون جهانی وزنهبرداری طبق همین تحلیلها جدول نهایی وزنهبرداران راه یافته به توکیو را ببندد. در این صورت مطمئناً سهراب مرادی را میتوانیم یکی از نمایندههای وزنهبرداری در المپیک توکیو بدانیم. بنابراین با حذف وزنهبرداران ارمنستان، کلمبیا، چین و بلاروس نمایندههای ونزوئلا، ژاپن، کوبا و قرقیزستان نیز وارد رنکینگ میشوند. بعد از قرقیزستان تنها وزنهبردار قاره آسیا که در رنکینگ حضور دارد سهراب مرادی است. پس دراین صورت تک سهمیه امتیازآورترین وزنهبردار قاره آسیا به سهراب مرادی میرسد.
سهمیه هاشمی و داودی قطعی شد
سهمیه علی هاشمی و علی داودی 2 وزنهبردار ملیپوش حاضر در اوزان 109 و 109+ کیلوگرم کشورمان به واسطه حضور آنها در تمامی گزینشیها و کسب امتیازات (6033/3672 برای علی هاشمی و 9302/3716 برای علی داودی) قطعی شده و آنها بدون هیچ مانعی اگر موافقت فدراسیون ملی خود را داشته باشند میتوانند در بازیهای المپیک برای کشورمان روی تخته بروند. شرایط علی داودی که مشخص است و او با تصاحب یکی از دو سهمیه ایران، قطعاً نماینده وزنهبرداری ما در دسته فوق سنگین و بازیهای المپیک توکیو خواهد بود اما شرایط علی هاشمی بستگی به وضعیت سهراب مرادی و ماندن یا حذف این وزنهبردار در جدول نهایی سهمیه دسته 96 کیلوگرم دارد. مطمئناً اگر سهراب به هر دلیلی از جدول این وزن حذف شود، علی هاشمی در دسته 109 صاحب سهمیه المپیکی وزنهبرداری در توکیو خواهد بود.
خبر
شکست شاگردان آلکنو مقابل آلمان
تیم ملی والیبال گرفتار اشتباهات فردی
تیم ملی والیبال ایران در دور نهم رقابتهای لیگ ملتهای والیبال به مصاف آلمان رفت و ۳ بر ۲ تن به شکست داد.
تیم ملی والیبال مردان ایران در نهمین دور از رقابتهای لیگ ملتها، جمعه ۲۱ خرداد از ساعت ۱۲:۳۰ به مصاف آلمان رفت و با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد. این دیدار در پنج ست و با نتایج (۲۵ بر ۲۳)، (۲۰ بر ۲۵)، (۱۹ بر ۲۵)، (۲۵ بر ۱۹) و (۱۵ بر ۱۳) به سود آلمان پایان یافت.
تیم ملی والیبال ایران در این بازی ۶۰ امتیاز از حمله به دست آورد، در حالی که تیم ملی آلمان در این بخش تنها به کسب ۴۷ امتیاز بسنده کرد.
در دفاع روی تور، تیم ملی آلمان عملکرد درخشانی داشت و ۱۳ امتیاز به دست آورد، در حالی که ایران ۷ امتیاز از دفاع کسب کرد.
در سرویس، تیم ملی آلمان ۶ امتیاز به دست آورد، در حالی که تیم ملی ایران ۵ پوئن از سرویس مستقیم کسب کرد.
اشتباهات فردی بازیکنان ایران در این بازی بسیار زیاد بود و ۴۱ امتیاز را به تیم ملی آلمان تقدیم کرد در حالی که آلمانیها تنها ۳۰ امتیاز را از اشتباهات فردی به ایران واگذار کردند. تیم ملی ایران بعد از برد درخشان مقابل آمریکا، روز پنجشنبه با نتیجه سه بر دو به صربستان با مربیگری کواچ باخت و دیروز هم مقابل آلمان شکست خورد.
تیم ملی والیبال ایران در دهمین مسابقه خود روز سهشنبه ( 25 خرداد) از ساعت 14:30 باید مقابل استرالیا قرار بگیرد.
مهدیزاده به توکیو نرسید
نماینده وزن ۶۷- کیلوگرم کاراته ایران در دومین مبارزه خود در رقابتهای گزینشی پاریس مقابل حریف خود از اردن تن به شکست داد و از دور رقابتها کنار رفت. با این حساب امیر مهدیزاده ناکام این رقابت لقب گرفت و دستش از رسیدن به سهمیه المپیک توکیو کوتاه ماند.
آخرین مرحله رقابتهای کسب سهمیه المپیک با حضور ۴۹۶ کاراتهکا از ۹۸ کشور به میزبانی پاریس در حال برگزاری است. امیر مهدیزاده نماینده وزن ۶۷- کیلوگرم که در آخرین فرصت برای کسب سهمیه المپیک عازم این رقابتها شده است، پس از استراحت در دور نخست، مقابل حریفی از تونس در وقت قانونی به تساوی صفر بر صفر رسید و در نهایت با امتیاز هانتی به برتری رسید.
مهدیزاده در دومین مبارزه مقابل رحمان المصطفی از اردن با نتیجه ۸ بر یک شکست خورد و با توجه به شکست این کاراتهکای اردنی در مراحل بعدی مقابل نماینده ترکیه، امیر مهدیزاده از دور رقابتها کنار رفت و از رسیدن به سهمیه المپیک بازماند.
۳ نفر نخست این رقابتها موفق به کسب سهمیه المپیک میشوند. رزیتا علیپور نیز در بخش کومیته زنان برای کسب سهمیه المپیک عازم این رقابتها شده است. فاطمه صادقی و ابوالفضل شهرجردی نیز دو نماینده ایران در بخش کاتا هستند.
اعزام ۵ فرنگیکار ایران به لهستان
بنا در تهران ناظر تمرینات فرنگیکاران
۵ فرنگیکار ایران در رقابتهای بینالمللی جام پیتلاسینسکی راهی کشور لهستان شدند و از امروز مسابقات خود را شروع میکنند. رقابتهای بینالمللی کشتی فرنگی جام پیتلاسینسکی لهستان طی روزهای ۲۲ و ۲۳ خرداد در شهر ورشو لهستان برگزار میشود. ۵ فرنگیکار ایرانی در این رقابتها حضور دارند که در غیاب محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی آمادگی خودشان را در یک ماه مانده به بازیهای المپیک نشان خواهند داد. این 5 کشتیگیر در دو وزن اعزام شدند؛ در وزن ۹۷ کیلوگرم محمدهادی ساروی و مهدی بالی و در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امیر قاسمی منجزی، امین میرزازاده و علیاکبر یوسفی نفرات اعزامی به لهستان هستند که رسول جزینی و عادل بالیتبار به عنوان مربی این کشتیگیران را همراهی میکنند. بر اساس برنامه اعلامی، مسابقات اوزان ۵۵، ۶۷، ۷۷، ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم امروز شنبه و رقابتهای اوزان ۶۰، ۶۳، ۷۲، ۸۷ و ۹۷ کیلوگرم روز یکشنبه برگزار میشود. رقابتهای وزن 97 کیلوگرم خیلی اهمیت ندارد و فقط برای محک زدن بالی و ساروی انجام میشود اما در وزن 130 کیلوگرم سه کشتیگیر حضور دارند که باید برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در المپیک تلاش کنند. برخلاف آنچه که قبل از این اعلام شده بود، محمد بنا در تهران ماند تا به تمرینات نفراتی که در تهران خود را برای حضور در المپیک توکیو آماده میکنند نظارت کند.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو