عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6768 /
۱۴۰۰ سه شنبه ۴ خرداد
|
خبر
پتروپارس شیراز قهرمان لیگ مجازی ووشو
طبق اعلام سازمان لیگ فدراسیون ووشو، تیم پتروپارس قدرت شیراز به عنوان قهرمان مسابقات لیگ مجازی ووشو در ردههای سنی مختلف معرفی شد.
با اعلام سازمان لیگ فدراسیون ووشو، لیگ مجازی ووشو در دو بخش زنان و مردان در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار شد که با معرفی تیم ووشوکاران برتر به پایان رسید. طبق نتایج اعلام شده، تیم شرکت پترو پارس قدرت شیراز موفق شد در رده سنی بزرگسالان مردان و زنان در مجموع دو بخش ساندا و تالو عنوان قهرمانی را به دست آورد.
رئیس فدراسیون کاراته:
به دنبال گرفتن چهارمین سهمیه المپیکی کاراته هستیم
رئیس فدراسیون کاراته در آستانه اعزام تیم ملی مردان و زنان این رشته به رقابتهای لیگ جهانی کاراته وان پاریس، برای ارتقای سهمیههای المپیکی این رشته در بازیهای المپیک 2021 توکیو تأکید دارد که او و کادرهای فنی کاراته در هر دو بخش مردان و زنان امیدوارند سهمیههای کاراته برای المپیک 2021 بیشتر از 4 سهمیه شود.
حسن طباطبایی، رئیس فدراسیون کاراته که در نشست محمدباقر نوبخت، معاون رئیسجمهور با رؤسای فدراسیونهای المپیکی در خانه کشتی مجموعه ورزشی آزادی تهران حضور داشت، در خصوص شرایط کاراته درمسیر المپیک گفت: «کاراته ایران ظرفیت خوبی دارد، همین ظرفیت کمک کرد که در دو بخش مردان و زنان صاحب دو سهمیه شده و در مجموع ٤ سهمیه المپیک داشته باشیم. ضمن اینکه ما خیلی امیدواریم که بچههای کاراته در توکیو شگفتیساز المپیک برای کاروان ورزش ایران باشند.»
طباطبایی معتقد است: «برای حضور در المپیک، نمایندگان کاراته ایران در مجموع در 20 رویداد شرکت کردند، و آخرین رویداد هم نیمه دوم خرداد ماه برگزار میشود که امیدواریم در این مسابقات هم سهمیه بگیریم.»
رئیس فدراسیون کاراته در پایان با بیان این مطلب که ایران در کنار بزرگان کاراته جهان بیشترین سهمیه ورودی به بازیهای المپیک را کسب کرده است، گفت: «کاراته ایران تا امروز بعد از ترکیه و در کنار ایتالیا بیشترین سهمیه را در اختیار دارد. به همین دلیل خیلی به این تیم و بچههای کاراته خوشبینم تا به امید خدا بتوانند در توکیو پرچم پرافتخار کشورمان را بارها به اهتزار درآورند. فقط ما در این مسیر حساس و سرنوشتساز برای کاروان ورزش کشور نیاز به حمایت بیشتر داریم.»
کمیته بینالمللی پارالمپیک اعلام کرد
زهرا نعمتی در میان برترین چهرههای پارالمپیک توکیو
در فاصله سه ماه تا شروع بازیهای توکیو ۲۰۲۰، کمیته بینالمللی پارالمپیک، آلبوم منتخب ورزشکاران توکیو ۲۰۲۰ را با هدف ایجاد شور و نشاط در میان مخاطبان خود در شبکههای اجتماعی، رونمایی کرد.
در این آلبوم که تکمیل آن تا تاریخ ۳۱ جولای (۹ مرداد) به طول خواهد انجامید، طرفداران و مخاطبان IPC میتوانند با مراجعه به اکانتهای پارالمپیک در پلتفرمهای فیسبوک، اینستاگرام و توئیتر، به دو ورزشکار (یک زن و یک مرد ) از هر رشته ورزشی رأی دهند و ورزشکارانی که بیشرین رأی را کسب کنند در این آلبوم قرار میگیرند.
این آلبوم با هشتگ #ParalymmpicAlbum در تاریخ ۱۷ مه (۲۷ اردیبهشت) به عنوان بخشی از فعالیتهای -هفته ورزش- راهاندازی شده است. در همین راستا، کمیته بینالمللی پارالمپیک محتوایی روی شبکههای دیجیتالی خود تولید و بارگذاری میکند تا آموزشها و اطلاعات مربوط به ۲۲ رشته ورزشی بازیهای پارالمپیک توکیو را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.
رشتههای پارا تیروکمان و پارا دوومیدانی هفته ورزش را آغاز کردند و مارکوس رم از آلمان، امارا دورند از کوبا در رشته دوومیدانی و مت استاتمن آمریکایی به همراه زهرا نعمتی، ورزشکار پرافتخار کشورمان، در رشته تیروکمان توانستند با کسب بیشترین آرا به عنوان ورزشکاران منتخب در این آلبوم قرار گیرند. این هفته نیز رشتههای بوچیا و پارا بدمینتون ورزشکاران منتخب خود را میشناسند.
۲ میلیارد کمیته ملی المپیک یا ۳۰ میلیارد
کشتی کدام را جدی بگیرد؟
در آخرین روزهای فعالیت دولت محمد باقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به همراه مسعود سلطانیفر و سید رضا صالحیامیری، رئیس کمیته ملی المپیک در فدراسیون کشتی حضور پیدا کردند و ضمن بازدید از اردوی تیم ملی کشتی فرنگی، در جریان آخرین وضعیت فدراسیون کشتی به عنوان مهمترین رشته ورزشی ایران در بازیهای المپیک قرار گرفتند.
این اولین حضور مسئولان سیاسی در ۸ سال گذشته در اردوی کشتیگیران است که اتفاقاً اخبار قابل توجهی را هم در پی داشت.
محمد باقر نوبخت به همراه مسعود سلطانیفر و رضا صالحیامیری با فدراسیونهای المپیکی در هتل المپیک جلسه داشتند و همین امر باعث شد تا با حضور در خانه کشتی دیداری را با اعضای تیم ملی کشتی فرنگی داشته باشند.
در این دیدار نوبخت به عنوان عضو ارشد تیم اقتصادی دولت از موافقت با درخواست فدراسیون کشتی خبر داد. نوبخت اعلام کرد که ۳۰ میلیارد تومان به فدراسیون کشتی پرداخت شود اما این موضوع در حالی مطرح میشود که دوره فعالیت این دولت به زودی پایان مییابد و مشخص نیست که اعلام خبر موافقت با پرداخت ۳۰ میلیارد تومان به کشتی بر چه اساسی اعلام شده است؟
فدراسیون کشتی از مدتها پیش به دنبال دریافت ۶۰ میلیارد تومان از مجلس شورای اسلامی بود و تلاش کرد که از بودجه دولت، این مبلغ به عنوان کمک به این رشته المپیکی اختصاص پیدا کند اما این موضوع به محل اختلاف نظر بین برخی از فدراسیونها و همچنین کمیته ملی المپیک تبدیل شد. بعد از کش و قوسهای فراوان و با تقسیم این ۶۰ میلیارد بین چند فدراسیون دیگر در نهایت به ۲۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرد. علیرضا دبیر به عنوان رئیس فدراسیون کشتی اعتقاد دارد که کشتی به دلیل فعالیت همزمان دو رشته و اعزامهای متعددی که وجود دارد، در طول سال ۱۱۴ میلیارد تومان هزینه دارد؛ به همین خاطر هم به دنبال دریافت ۶۰ میلیارد از مجلس بود تا با بودجه کمیته ملی المپیک که به ۶ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و همچنین بودجه وزارت ورزش و جوانان و البته کمک اسپانسرها به رقم درخواستیاش نزدیک شود اما حالا نوبخت از جانب دولت وعده داده که ۳۰ میلیارد تومان به کشتی پرداخت شود اما کی و به چه شکل مشخص نیست.
این وعده نوبخت میتواند یک کمک استثنایی محسوب شود اما موضوعاتی وجود دارد که ابهامهای زیادی را به وجود میآورد.
اگر تا پایان عمر این دولت پرداخت نشود، مشخص نیست دولت بعدی زیر بار این تعهد برود. هنوز معلوم نیست که فدراسیون کشتی میتواند روی این پول حساب کند یا نه؟ در همین حال بعد از بحث فدراسیون کشتی با کمیته ملی المپیک در نهایت مسئولان کمیته تصمیم گرفتند، بودجه ۴ میلیاردی را به ۶ میلیارد افزایش بدهند. ظاهراً هم فدراسیون کشتی باید فعلاً همین افزایش
2 میلیاردی را جدی بگیرد. وعده نوبخت شاید سرابی بیش نباشد. اینگونه وعده دادنها یک ایراد بزرگ هم دارد و ممکن است به رو در رو شدن فدراسیونها منجر شود.
حال باید منتظر ماند و دید که وعده معاون رئیس جمهور برای حمایت از کشتی تا چه اندازه واقعیت دارد.
صالحی امیری: دبیر مدیر توانایی است
باید دولت به کمک کشتی بیاید
رئیس کمیته ملی المپیک که مدتی قبل اظهارات تندی در مواجهه با رئیس فدراسیون کشتی داشت، همراه نوبخت در فدراسیون کشتی حاضر شد و به تمجید از این رشته پرداخت.
سیدرضا صالحی امیری در جریان بازدید نوبخت از اردوی تیمهای ملی کشتی با اشاره به سالروز آزادسازی خرمشهر، گفت: «سالروز آزادسازی خرمشهر که نماد مقاومت و غرور ملی برای ایرانیان است را تبریک میگویم.»
او ادامه داد: «حضور نوبخت به دعوت فدراسیون کشتی بود تا او در فرآیند تحولات کشتی قرار بگیرد. دبیر از جنس کشتی است و با تمام زوایای آن آشناست، او مدیر توانایی است و تلاش میکند تا کشتی همچنان پرچمدار باشد.»
صالحی امیری با بیان اینکه کشتی امید ما در المپیک است، گفت: «حمایت از کشتی همراه با درخشش در توکیو است و باید دولت و اسپانسرها نیز به کمک کشتی بیایند.»
رئیس کمیته ملی المپیک با بیان اینکه کمک به کشتی از طریق چهار منبع انجام شده، ادامه داد: «کمیته ملی المپیک یکی از این منابع است و یکی هم وزارت ورزش است، نوبخت هم تعهد ٣٠ میلیارد تومانی داده است و اسپانسرها هم منبع چهارم هستند. جمعبندی این بود که نظام، دولت، کمیته و وزارت پشتوانه کشتی برای درخشش در جهان و المپیک هستند. باور دارم کشتی مانند سایر ادوار خواهد درخشید.»
او گفت: «دبیر روزی را پیشبینی میکند که کشتی ۸ مدال را خواهد آورد و باید آن روز را جشن بگیریم.» صالحی امیری با بیان اینکه نوع نگاه ما معاملهگرانه نیست، ادامه داد: «وظیفه ما حمایت و وظیفه فدراسیون تلاش است. کمیته، وزارت و دولت هیچ پیش شرطی برای حمایت ندارند. هر نتیجهای حاصل شود برای ما ارزشمند است.»
صالحی امیری حرفهایش را در حاشیه دیدار با نوبخت از فدراسیون کشتی اینطور به پایان برد: «همه فدراسیونها در اردوی داخلی و خارجی هستند. کشتی را امروز جداگانه بازدید کردیم و ۱۴ رئیس فدراسیون هم جلسه مشترک با نوبخت برای حل مشکلات داشتند. باور دارم ورزش مرداد ماه کام ملت را شیرین خواهد کرد.»
سلطانیفر: از لحاظ تعداد سهمیه میتوانیم رکورد شکنی کنیم
ورزشکاران با ما تعارف ندارند
وزیر ورزش و جوانان می گوید در بازیهای المپیک توکیو از لحاظ کسب سهمیه میتوانیم رکوردشکنی کنیم و هنوز مسابقاتی پیش رو هست تا بتوان سهمیه گرفت. مسعود سلطانیفر در نشست نوبخت با رؤسای فدراسیونهای المپیکی به شرایط خاص المپیک پیش رو اشاره کرد و گفت: «در آستانه برگزاری بزرگترین آوردگاه ورزشی جهان قرار داریم و امیدواریم ورزشکاران ما بتوانند بهترین نتیجه را کسب کنند. به خاطر شیوع ویروس کرونا در جهان، المپیک با یک سال تأخیر برگزار میشود. امیدوار هستیم با وجود محدودیتها و پروتکلهای بهداشتی که همچنان وجود دارد این مسابقات دو ماه دیگر برگزار شود.»
او ادامه داد: «یک فرق عمدهای که این بازیها با دیگر رویدادهای جهان دارد، این است که نخبهترین و زبدهترین ورزشکاران جهان در رویداد المپیک حاضر میشوند. آنهایی که بهترین نتیجه و رکورد را کسب میکنند میتوانند در المپیک حاضر شوند. المپیک محل و آوردگاه بهترینهای دنیا است. اتفاقی که در این دوره از المپیک در حال رخ دادن است، اینکه کاروان ایران از لحاظ کسب سهمیه میتواند رکوردشکنی کند و با توجه به مسابقاتی که در پیشرو داریم تعداد سهمیههای ما افزایش خواهد داشت. رؤسای فدراسیونها و ورزشکاران ما تلاش زیادی کردهاند تا بتوانند این سهمیهها را به دست آورند.»
سلطانیفر در مورد مشکلات ورزشکاران نیز گفت: «ورزشکار ما با کسی تعارف ندارد و اگر مشکلی داشته باشد به گوش مقام مسئول میرساند و همانطور که مشکلات کشتیگیران و این فدراسیون با پیگیریها حل شد، مشکلات دیگر فدراسیونها و ورزشکاران را نیز حل خواهیم کرد. مجموعه آزادی نیازمند پشتیبانی و تأمین اعتبار است تا بتوانیم کمبودها و مشکلاتی که این مجموعه دارد را حل کنیم.»
سلطانیفر در ادامه به بازسازی مجموعه ورزشی آزادی نیز اشاره کرد: «ما در این چند سال با همگرایی و وفاق، ورزش ایران را مدیریت کردیم. در این جلسه نکات خوبی توسط فدراسیونهای المپیکی مطرح شد. سازمان برنامهریزی و بودجه در حدی که توان داشت نیازهای ما را برطرف کرد. امیدوارم با همفکری که با کمیته ملی المپیک داریم و با پشتیبانی مجموعه دولت دستاورد خوبی در المپیک داشته باشیم.»
بهمن نصیری از خیر المپیک گذشت!
جوانمـردی مصلحتــی؟
پس از کسب دو عنوان نایب قهرمانی در مسابقات روئینگ سهمیه المپیک ژاپن توسط بهمن نصیری و نازنین ملایی و سهمیهبندی فدراسیون جهانی روئینگ مبنی بر انتخاب و معرفی یکی از این دو توسط فدراسیون، قرار بر این شد تا فدراسیون سهمیه را به یکی از این دو نفر بدهد. به این ترتیب وظیفه سنگینی بر عهده فدراسیون گذاشته شد تا از بین این دو نفر، یکی را راهی توکیو کند و دیگری را چهار سال دیگر منتظر بگذارد.
با وجود دشوار بودن انتخاب بین این دو نفر، خیلیها از همان ابتدا معتقد بودند که نازنین ملایی با توجه به نزدیکی با سرمربی تیم ملی و تأثیرگذار بودن او در انتخاب نهایی، شانس بیشتری برای حضور در توکیو دارد و اگر اتفاق خاصی نیفتد، او انتخاب نهایی فدراسیون خواهد بود. با این حال جلسات متعددی در فدراسیون برای تصمیمگیری درباره این ماجرا انجام شد اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده بود تا اینکه روز گذشته اعلام شد بهمن نصیری خودش از حضور در المپیک کنارهگیری کرده و در عمل سهمیه را به ملایی تقدیم کرده است. اتفاق عجیب و غیر منتظرهای که شائبههای زیادی را ایجاد کرده است.
سایت فدراسیون قایقرانی با اعلام این خبر و استفاده از لفظ جوانمردی برای اقدام نصیری، پیامی را به نقل از او آورده است: «با توجه به قوانین پیچیده فدراسیون جهانی مبنی بر انتخاب یک نفر از بین من و خانم ملایی، علیرغم شانس بالاتری که جهت انتخاب شدن دارم. به منظور کاهش فشار بر فدراسیون و شخص دکتر سهرابیان از این چالش فرساینده کنارهگیری مینمایم.»
گذشتن از رویدادی مانند المپیک، آن هم در شرایطی که نصیری خودش طی روزهای گذشته خواستار تصمیمگیری عادلانه درباره این ماجرا شده بود، شائبههایی را ایجاد میکند که به تقویت شایعات اولیه دامن میزند. اینکه خود نصیری هم در آستانه تصمیم نهایی فدراسیون متوجه شده که شانس چندانی برای گرفتن سهمیه ندارد. با این حال با توجه به نوع پوشش این ماجرا، بعید هم نیست که توافقی بین او و فدراسیون انجام شده باشد تا با کنارهگیری، هزینه انتخاب ملایی و توضیح درباره آن را به حداقل برسانند.
به هر ترتیب این تصمیمی بوده که نصیری در نهایت گرفته و با استناد به توضیح خود فدراسیون که شانس بیشتری هم داشته، شانس حضور در بزرگترین رویداد دوران ورزشیاش را از دست داده و با روحیه جوانمردی راه را برای دیگر قایقران تیم ایران باز کرده است.
مصاحبه و خبر
علیرضا دبیر: نیاز واقعی کشتی
۱۱۴ میلیارد تومان است
علیرضا دبیر در حاشیه دیدار محمد باقر نوبخت، معاون رئیسجمهور به همراه مسعود سلطانیفر و رضا صالحی امیری به خبر اختصاص ۳۰ میلیارد تومان به کشتی واکنش نشان داد. رئیس فدراسیون کشتی در اینباره گفت: «نیاز واقعی کشتی در سال ۱۱۴ میلیارد تومان است. با این حال نوبخت دستوری داد که باید پیگیری کرد. از صالحی امیری، نوبخت و سلطانیفر تشکر میکنم.»
رئیس فدراسیون کشتی همچنین در ادامه با اشاره به حضور مسئولان سیاسی و ورزشی در اردوی تیم ملی گفت: «روحیه ورزشکاران خوب شده و اگر مردم خوشحال باشند و برای نظام اتفاق خوب بیفتد خوشحال میشوم. روزی روی تشک بودم و الان طور دیگر باید مردم را خوشحال کنم.»
حمایت هیأت رئیسه جودو
از شکایت دوباره به CAS
پس از شکایت مجدد فدراسیون جودو از فدراسیون جهانی به دلیل صدور حکم محرومیت ۴ ساله، اعضای هیأت رئیسه فدراسیون جودو، حمایت خود را از این موضوع اعلام کردند.
اولین نشست هیأت رئیسه فدراسیون جودو در سال ۱۴۰۰روز گذشته (دوشنبه سوم خردادماه) با حضور آرش میراسماعیلی و صدیقه کعبیزاده رئیس و دبیر فدراسیون جودو به میزبانی علی مویدی، رئیس ستاد قاچاق کالا و ارز و عضو هیأت رئیسه فدراسیون و همچنین رمضانعلی جلیلوند، میثم تمیمی، محمد بیرانوندی و سامان مدیری، اعضا هیأت رئیسه فدراسیون برگزار شد. امیر ساعد وکیل، وکیل پرونده جودو ایران در دادگاه حکمیت ورزش نیز در این جلسه حضور داشت.
میراسماعیلی در ابتدای این جلسه ضمن آرزوی موفقیت برای خانواده جودو در خصوص اعزام تیم ملی به مسابقات قهرمانی آسیا، رأی کمیته انضباطی فدراسیون جهانی، فرآیند پیگیری اعتراض به رأی محرومیت و روند ساخت آکادمی ملی جودو صحبت کرد.
در ادامه این جلسه امیر ساعد وکیل، وکیل حقوقی فدراسیون جودو به جزئیات فرآیند اعتراض فدراسیون به رأی صادره کمیته انضباطی فدراسیون جهانی جودو و طرح شکایت در دادگاه حکمیت ورزش پرداخت و به سؤالات اعضا هیأت رئیسه در این خصوص پاسخ داد. در ادامه جلسه مدیری، خزانهدار فدراسیون گزارشی، عملکرد مالی سال ۹۹ را ارائه کرد.
دبیر فدراسیون نیز گزارشی از عملکرد کمیتهها، طرح آییننامههای کمیته فرهنگی و نحوه فعالیت سبکهای دفاع شخصی، گزارشی از دومین مرحله کمک مومنانه فدراسیون جودو در اختیار اعضا هیأت رئیسه قرار داد.
در پایان جلسه نیز، اعضا هیأت رئیسه با استماع گزارش از فرآیند پیگیری اعتراض در دادگاه حکمیت ورزش، ضمن اعلام حمایت قاطع از تصمیمات رئیس فدراسیون در این خصوص، خواستار پیگیری فدراسیون جودو تا احقاق حق جامعه بزرگ جودوی کشور شدند.
تکرار سرنوشت کیهانی برای اینچه درگاهی
رد صلاحیت رئیس نافرمان!
اتفاقی که خیلیها انتظارش را میکشیدند بالاخره افتاد. از همان زمانی که ماههای پایانی مدیریت اینچه درگاهی در ژیمناستیک فرا رسید، واضح بود که بدنه وزارت ورزش موافق ادامه یافتن حضور او در این فدراسیون نیست و حالا با رد صلاحیتاش، تسویه حساب اتفاقهای گذشته به طور کامل انجام شد.
ریشه این مشکلات هم به ماجرای دبیر وقت ژیمناستیک در دو سال پیش بر میگردد که اصرار اینچه درگاهی به نگه داشتن او، فشارهای زیادی را به او وارد کرد. یکی از معدود رئیسهای فدراسیون ورزش ایران اما در مقابل همه این فشارها ایستاد، حتی به طور غیر رسمی پای نهادهای بینالمللی را هم به میدان کشیدند تا بر سر کار بماند. او جای پای خود را آنقدر سفت کرد که وزارت ورزش هم ترجیح داد تا تسویه حساب و کنار گذاشتن او را به آینده موکول کند. این آینده گویا امروز سر رسیده. روند تأیید صلاحیت نامزدهای انتخاب فدراسیون ژیمناستیک و اینچه درگاهی که به عنوان نامزد انتخابات، باید از فیلترها گذر میکرد. روز گذشته بود که اعلام شد این اتفاق نیفتاده و فیلترهای وزارت ورزش یا نهادهای نظارتی اجازه حضور این رئیس سابق فدراسیون در انتخابات را ندادهاند.
تأیید تنها دو کاندیدا
ثبتنام از کاندیداهای پست ریاست فدراسیون ژیمناستیک از ۷ اردیبهشتماه آغاز شد و به مدت ۱۰ روز کاری تا ۲۱ اردیبهشت ماه ادامه داشت.
پس از بررسی کارنامه مدیریتی کاندیداها مشخص شد که تنها دو نفر تأیید صلاحیت مدیریتی شدند. «حبیب نوظهوری» و«حامد جولایی»، دو کاندیدایی هستند که صلاحیت مدیریتی آنها از سوی وزارت ورزش تأیید شده است.
در زمان 10 روزه روند ثبتنام، 13 نفر ثبتنام کردند که از میان آنها احمد سعادتمند صرف همین یکی دو روز گذشته و پیش از اعلام اسامی نهایی، انصراف خود را اعلام کرد. شاید او هم میدانست که نامش در میان تأیید صلاحیت شدهها نیست اما به هر ترتیب پیش از اعلام نفرات تأیید شده انصراف داد.
نسخه مشابه با دو و میدانی
اتفاقی که برای اینچه درگاهی افتاد، درست مثل ماجرایی بود که در روند انتخابات دو و میدانی افتاد. جایی که مجید کیهانی که رئیس فدراسیون بود، برای انتخاب مجدد ثبتنام کرد اما تأیید صلاحیت نشد و اجازه این را پیدا نکرد که در انتخابات شرکت کند. در آن زمان هم وزارت ورزش به شکل آشکار مخالف آمدن کیهانی بود و اصرار او به آمدن در نهایت منجر به این شد که رئیس فدراسیون که چهار سال پیش تأیید صلاحیت شده بود، پس از چهار سال ریاست رد صلاحیت شد.
حالا درباره اینچه درگاهی هم درست همین اتفاق افتاده و رئیس سابق فدراسیون ژیمناستیک برای حضور دوباره در انتخابات رد صلاحیت شده است.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو