عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6768 /
۱۴۰۰ سه شنبه ۴ خرداد
|
لژیونرها
با انتخاب بازیکنان
سردار بهترین بازیکن لیگ روسیه شد
سردار آزمون با توجه به نتیجه نظرسنجی روزنامه اسپورت اکسپرس روسیه عنوان بهترین بازیکن لیگ برتر فوتبال این کشور در فصل 21 - 2020 را از سوی بازیکنان به خود اختصاص داد. آرتم جیوبا، همپستی آزمون در زنیت سنپترزبورگ و نیکولا ولاسیچ از زسکا مسکو رتبههای دوم و سوم را به دست آوردند.
سردار آزمون در فصل اخیر لیگ برتر روسیه 19 گل برای زنیت زد و تیمش برای سومین فصل متوالی قهرمان شد.
نمایش امیدوارکننده علیرضا مقابل آرسنال
آینده جهانبخش و برایتون به کجا میرسد؟
دیدارهای هفته پایانی رقابتهای لیگ برتر انگلیس برگزار شد که در یکی از این مسابقات آرسنال در استادیوم امارات میزبان برایتون بود و دو تیم برای بهبود رتبه خود در جدول ردهبندی به مصاف هم رفتند.
علیرضا جهانبخش بازیکن ایرانی برایتون از ابتدا در ترکیب تیمش حضور داشت. او در 45 دقیقه نخست عملکرد خوبی را از خود نشان داد و با کسب نمره 8/6 بهترین بازیکن تیمش بود و یک بار نیز با یک پاس کلیدی، همتیمیهایش را در موقعیت گلزنی قرار داد ولی آن فرصت از دست رفت.
با آغاز نیمه دوم جهانبخش از زمین بازی بیرون رفت و آدام لالانا جای او را در زمین مسابقه گرفت که بلافاصله پس از خروج جهانبخش از بازی، دروازه برایتون باز شد. حرکت تیمی آرسنالیها از سمت راست و ارسال کالوم چمبرز به روی دروازه به نیکولاس پپه رسید و این بازیکن موفق شد دروازه حریف را باز کند.
در دقیقه 60 توپچیها به گل دوم نیز دست یافتند. پاس در عمق مارتین اودگارد به نیکولاس پپه رسید و این بازیکن به عرض زد و با ضربهای نرم و بغل پا به گوشه دروازه، گل دوم خودش و آرسنال را به ثمر رساند.
در نهایت این بازی با همان نتیجه دو بر صفر به سود آرسنال به پایان رسید. آرتتا به همراه توپچیها در رده هشتم ایستاد و حتی موفق به کسب سهمیه لیگ اروپا هم نشد. تاتنهام با پیروزی بزرگ مقابل لسترسیتی در دقایق پایانی، بالاتر از آرسنال قرار گرفت و راهی کنفرانس لیگ اروپا شد.
برایتون نیز با شکست برابر آرسنال، فصل را در رده شانزدهم به پایان رساند. شاگردان گراهام پاتر برای دومین فصل متوالی، لیگ را در رتبههای نزدیک به سقوط به پایان رساندند. آنها فصل گذشته پانزدهم شدند و امسال یک رتبه نزول داشتند. باید دید آینده علیرضا جهانبخش و برایتون به کجا خواهد رسید؟
جدایی قطعی روزبه از امصلال
یک ایرانی جانشین چشمی میشود؟
نشریه استاد دوحه در خبری مدعی شد که امصلال به دنبال جذب یک بازیکن برای جایگزینی روزبه چشمی است.
در خبر این نشریه آمده است که روزبه چشمی در تابستان سال گذشته از استقلال راهی امصلال شد و در ترکیب این تیم به مهره ثابت بدل گشت و یکی از ارکان اصلی بود.
با این حال با توجه به پایان قرارداد یکساله این تیم، امصلال به دنبال جذب یک بازیکن دیگر برای جایگزینی چشمی است. در این باره ممکن است یک بازیکن دیگر از لیگ برتر ایران راهی قطر شود و یا اینکه ایوب عزی بازیکن الجزایری به این تیم بازگردد.
زاهدی: لیست تیم ملی را دنبال نمیکنم
شهاب زاهدی مهاجم ایرانی تیم فوتبال زوریا لوهانسک در این فصل از مسابقات لیگ اوکراین ۱۰ گل به ثمر رساند.
زاهدی در نیم فصل نخست در تیم المپیک دونتسک بازی میکرد و در نقل و انتقالات زمستانی راهی تیم زوریا شد تا با اللهیار صیادمنش دیگر بازیکن ایرانی همتیمی شود. او که در ماههای اخیر با شایعه دعوت به تیم ملی ایران مواجه شده، در این باره واکنش جالبی انجام میدهد: «لیست تیم ملی را دنبال نمیکنم و چیزی هم نبوده است، چون که در جریانش نیستم. باعث افتخارم است که در تیم ملی باشم. تلاشم را بیشتر میکنم تا یک روز در تیم ملی هم باشم.»
در ایران کارشناسها خیلی حرف میزنند
یزدانی: نقطه قوت تیم ملی اسکوچیچ است
اردوی هفت، هشت روزه مشکلی ایجاد نمیکند. نه عجیب و غریب است و نه نگرانکننده. چون بازیکنان از نظر آمادگی فنی و ذهنی عقب نیستند که مربی بخواهد عقبماندگی آنها را جبران کند. فقط کمی نیاز به هماهنگی بیشتر دارند که مربی میتواند ظرف سه، چهار روز آن را به وجود بیاورد
امیر اسدی @amir_asadi62
با اینکه از ایران فاصله گرفته و در آمریکا فعالیتهای ورزشی خود را دنبال میکند اما از شرایط تیم ملی آگاهی کامل دارد و تحلیلهای دقیقی نیز در این زمینه انجام میدهد. داریوش یزدانی با سابقه سالها بازی برای تیم ملی و باشگاههایی نظیر برق شیراز، استقلال، بایر لورکوزن آلمان، پیکان، سایپا و البته فعالیت به عنوان مربی در فوتبال آمریکا، معتقد است بازیهای ایران در این مرحله حساسیتی ندارد و تیم ملی مطمئناً به عنوان تیم نخست از این گروه صعود خواهد کرد. از نظر یزدانی، تیم ملی بازیکنان باکیفیتی در اختیار دارد و البته او نقطه قوت ایران را دراگان اسکوچیچ معرفی میکند. مربی کرواتی که در آستانه آغاز تورنمنتی مهم قرار گرفته اما یزدانی میگوید او برگ برنده ایران در این بازیها است و باید به او اطمینان کامل داشت.
پیشتر میدیدیم که لیگ چند هفته مانده به بازیهای تیم ملی تعطیل میشد و بازیکنان در اختیار کادر فنی قرار میگرفتند. الان اما چنین اتفاقی را مشاهده نمیکنیم. بازیهای حساس تیم ملی 10 روز دیگر آغاز میشود اما بازیکنان دوشنبه هم در لیگ به میدان رفتند. این فرصت کم مشکلی برای تیم ملی ایجاد نخواهد کرد؟
من اگر خودم هم مربی تیم ملی بودم، این برنامه را میپذیرفتم. چون باشگاهها همیشه باید در اولویت باشند و برنامهها را بر اساس بازیهای آنها طراحی کرد. دلیلش هم این است که باید لیگمان را در اولویت قرار بدهیم. اتفاقاتی عجیب در سالهای اخیر برای لیگ ما افتاده و همین باعث شده پیشرفت نکنیم. نوع بازیها، نوع رفتارها -چه از جانب بازیکنان و چه مربیان- و کیفیت بازیها، هیچکدام نشان نمیدهد که لیگ ایران پیشرفت کرده است. هنوز سر جای قبلیمان هستیم و فرقی نکردهایم. حتی قبلاً بازیکنان و مربیان محبوبتر از حالا بودند و دلیلش هم این است که به لیگ بها ندادهایم و همیشه تیم ملی در اولویت بوده. این دو در قریب به اتفاق مواقع در تضاد با یکدیگر بودهاند و مشکلاتی را به وجود آوردهاند. بنابراین خیلی مهم است که لیگ به موقع برگزار شود.
اما برخی اوقات باید شرایط را هم در نظر بگیریم. به عنوان نمونه در حال حاضر برای پیروزی و موفقیت در بحرین به زمان بیشتری نیاز داریم. اینطور نیست؟
هیچ جای دنیا تیم ملی را دو هفته زودتر از مسابقات در اختیار سرمربی قرار نمیدهند. مگر اینکه تیم بخواهد به جام جهانی برود یا در جام ملتها شرکت کند. آنوقت لازم است که حدود دو هفته زودتر بازیکنان در اردو حاضر شوند. بازیکنان تیم ملی چه کسانی هستند؟
دقیقاً بهترین بازیکنان تیم ملی در اروپا حضور دارند و بعضی بازیکنان خوب داخلی هم باید در کمپ شرکت کنند. طارمی، سردار آزمون، علیرضا جهانبخش، علی قلیزاده، میلاد محمدی، علیرضا بیرانوند، کاوه رضایی و... قطعاً این بازیکنان میتوانند به تیم ملی خیلی کمک کنند. آنها در تیمهای باشگاهی خود عالی تمرین کرده و منضبط هم بودهاند. اردوی هفت، هشت روزه مشکلی ایجاد نمیکند. نه عجیب و غریب است و نه نگرانکننده. چون بازیکنان از نظر آمادگی فنی و ذهنی عقب نیستند که مربی بخواهد عقبماندگی آنها را جبران کند. فقط کمی نیاز به هماهنگی بیشتر دارند که مربی میتواند ظرف سه، چهار روز آن را به وجود بیاورد. از طرفی دیگر اکثر بازیکنان تیم ملی سالهاست که کنار هم بازی میکنند و تیم جدیدی تشکیل ندادهایم که نیاز به اردوی بلندمدت داشته باشد. این اتفاق نباید نگرانمان کند، چون با سه چهار تمرین، چند کلاس تئوری و چند فیلم و آنالیز مربی میتواند هماهنگی خوبی به وجود بیاورد.
اما بپذیرید که حساسیت بازیها بالا است و نتایج ضعیف میتواند منجر به حذف تیم ملی از جام جهانی 2022 شود.
بازی با بحرین و عراق حساسیتی ندارد. یا ما به مرحله بعد و سپس جام جهانی میرویم یا نه. از این دو حالت که خارج نیست. بنابراین جای نگرانی نیست. فقط اگر اجازه بدهیم بازیکنان فوتبال بازی کنند و لذت ببرند، ما صعود خواهیم کرد. باز هم تأکید میکنم فقط باید انگیزه میان بازیکنان به وجود بیاید و آنها فوتبال بازی کنند. ضمن اینکه حساسیت برای بحرین و عراق است که باید مقابل تیم قدرتمند ایران بازی کنند. تیم ملی ایران از تمام حریفان خود یک سر و گردن بالاتر است. مطمئنم همه را میبرد و از این گروه صعود میکند. حساسیت برای بحرین است که باید برابر تیم ما به میدان برود. تیممان در تمام پستها آنقدر خوب است که حساسیتی برای ایران وجود نخواهد داشت. مربی ما هم یک مربی فوقالعاده است و در تیمهایی که کار کرده کیفیت خود را نشان داده. تیمهای او همیشه فوتبال باکیفیتی به نمایش گذاشتهاند و اگر تیم ملی بتواند به همان اندازه کیفیت داشته باشد میتواند خیلی راحت صعود کند.
یعنی شما معتقدید خیلی راحت میتوانیم صعود کنیم؟
صعود راحت با تلاش به دست میآید. اولاً همه باید تمرکز داشته باشند، حرف مربی را گوش بدهند و از فضای مجازی پرهیز کنند. از نظر فیزیکی همه بازیکنان خوب هستند و فضل را به بهترین شکل تمام کردهاند. همین مسأله میتواند به تیم ملی کمک کند. البته منظور من از صعود راحت این نیست که همه بازیها را با اختلاف گل ببریم. میدانم در چنین تورنمنتهایی موقعیت به آسانی گیر بازیکنان نمیآید. آنها بخصوص مهاجمان باید باهوش باشند و از موقعیتها نهایت استفاده را ببرند. اگر چنین شرایطی برای ما رقم بخورد، میتوانیم صعود کنیم که من معتقدم این اتفاق رخ خواهد داد.
خود شما تجربه بازی در بحرین را در کارنامه دارید. همیشه شرایط سختی برای تیم ملی در منامه به وجود آمده که در نتیحه بازی نقش غیر قابل انکار داشته. زمان مربیگری میروسلاو بلاژویچ اوج این مسأله را شاهد بودیم. این موضوع و اتفاقاتی که همیشه از سوی میزبان رقم خورده، چقدر میتواند روی کار تیم ملی اثر بگذارد؟
دوره مربیگری بلاژویچ اختلافات بسیاری در تیم ملی وجود داشت. در فدراسیون فوتبال نیز همینطور. بین بازیکنان تضاد بود و همین باعث شد شکست بخوریم وگرنه من بازی در بحرین را مشکل نمیبینم.
اما در بازی رفت هم همین تیم ملی مقابل حریف شکست خورد.
خب زمانی که مارک ویلموتس سرمربی تیم ملی شد، حواشی بسیاری در تیم ملی به وجود آمد. از طرف فدراسیون خودمان و برخی رسانههای داخلی. خودمان تیم ملی را به هم ریختیم و نتایج به دست آمده ارتباطی به قدرت عراق و بحرین نداشت. متأسفانه افرادی میخواستند تیم ملی شکست بخورد که همینطور هم شد. من اما در مقطع فعلی حاشیهای اطراف تیم ملی نمیبینم. آقای اسکوچیچ هم در صحبتها، برنامهریزیها و انتخابهای خود با دقت عمل کرده و اجازه نداده مشکل حادی به وجود بیاید.
شما هم مثل اکثر کارشناسها، با وجود سردار آزمون و مهدی طارمی، نقطه قوت تیم ملی را خط حمله میدانید؟
به نظر من نقطه قوت تیم ملی آقای دراگان اسکوچیچ است. چون از نظر فنی مربی باکیفیتی است و آنقدر توانایی دارد که تیم را به بهترین شکل آماده کند و نتیجه بگیرد. اما اگر بخواهیم میان بازیکنان از کسی نام ببریم، قطعاً نظر من علیرضا بیرانوند است. با اینکه چند ماه بازی نکرده اما هنوز هم میگویم ستون اصلی تیم ملی است.
اگر بخواهیم در مورد نقطه ضعف تیم ملی صحبت کنیم چطور؟ چون در زمان کارلوس کیروش تیم ملی چند لایه دفاع میکرد و سعید عزتاللهی همیشه جلوی مدافعان حضور داشت. الان اما تیم ملی با یک هافبک دفاعی به نام احمد نوراللهی بازی میکند که ذاتاً بازیکن این پست نیست. همین مسأله انتقادهای بسیاری به دنبال داشته و البته باعث شده تا فشار روی خط دفاع بیشتر از قبل شود. نظر شما در این رابطه چیست؟
همین کارشناسها که شما میگویید، از کیروش هم ایراد میگرفتند و گروهی تشکیل دادند تا او را بیرون کنند. نحوه بازی تیم ملی ایران مسألهای نیست که کارشناسها دربارهاش اظهارنظر کنند. اینکه یک تیم چطور و با چه روشی بازی کند، فقط در حیطه اختیارات سرمربی است. کیروش سبک خودش را داشت و اسکوچیچ هم سبک خودش را دارد. وقتی در طول دو سال سه مربی تغییر دادهایم، باید بپذیریم که امکان دارد در بعضی از پستها شکننده باشیم. زمان کیروش هم مقابل ژاپن سه گل خوردیم و در نیمهنهایی جام ملتهای آسیا باختیم.
اما کارشناس حق دارد تا نظرش را درباره تیم ملی کشورش بدهد.
حق دارد اما این را با صراحت از قول من بنویسید که کارشناسها در فوتبال ایران بیش از اندازه حرف میزنند. آنها به راحتی اظهارنظر میکنند، حتی درباره یک مربی که سالها در رئال مادرید و منچستریونایتد کار کرده است. آنها بدون اینکه زمان بدهند، راجع به استراماچونی صحبت میکنند، درباره ویلموتس اظهارنظر میکنند و حالا هم نوبت اسکوچیچ فرا رسیده است. آنها باید صبر کنند و به مربی وقت بدهند تا یک تورنمنت را با اسکوچیچ تمام کنیم. آنوقت میتوان حرف زد و انتقاد کرد. همه کارشناسها هم در حد لالیگا و سری آ هستند و هنوز بازیها شروع نشده در مورد تیم ملی نظر میدهند اما با تمام این تفاسیر مطمئن هستم که در بحرین نتیجه میگیریم و به مرحله بعد صعود میکنیم.
یک دقیقه و 45 ثانیه با عزیزی خادم حرف زدم
چراغپور: دلیلی ندارد به فدراسیون بروم
جلال چراغپور درباره اینکه آیا پس از انتخابش بهعنوان سرپرست کمیته آموزش، فعالیتی در فدراسیون فوتبال داشته یا خیر، صحبتهایش را اینگونه آغاز میکند: «با آقای عزیزی خادم یک دقیقه و 45 ثانیه صحبت کردم و چند کلمه بیشتر هم نشد. اول که کنجکاو بود بداند من بچه گیلان هستم یا تهران! گفتم بچه تهرانم ولی بعد از بازنشستگی به خاطر آب و هوا به گیلان آمدم. بعد هم گفتند شما را نمیشناسم ولی اسمتان را همه جا به نیکی یاد میکنند. به او گفتم من هم شما را نمیشناسم! ما فوتبالی هستیم و اگر یک ضربه بخوریم، باید یکی بزنیم. (با خنده)»
چراغپور در ادامه میگوید: «عزیزی خادم گفت به ما در کمیته آموزش کمک میکنید که من هم قبول کردم. تلفن قطع شد و بعد از 15 روز دیدم همه زنگ میزنند و تبریک میگویند. سپس متوجه شدم روابط عمومی فدراسیون فوتبال اعلام کرده که چراغپور سرپرست کمیته آموزش شده است. بعد از آن صحبت کردم و گفتم در مورد سرپرستی با من صحبتی نشده است، چون سرپرستی اصلاً امنیت شغلی ندارد و نمیشود برنامهریزی کرد. یک روز میآیند و میگویند برای این پست مسئولی انتخاب شده و شما بروید. با این حال تا امروز نه تماسی داشته و نه صحبتی کردهاند، ولی در تلویزیون دیدم عزیزی خادم اسم مرا آورد و دوباره حرفهایی زد. البته ابلاغی هم به نیما نکیسا به عنوان سرپرست دپارتمان آموزش دادهاند. او هم صحبتهایی در فدراسیون فوتبال کرده بود که میخواهم محتوای آموزش بزرگسالان، پایه و ... را تغییر بدهم. اینها اصلاً شرح وظایف دپارتمان نیست و برای کمیته آموزش است. خیلی از این حرفها تعجب کردم. شرح وظایفی که برای دپارتمان از طریق روابط عمومی فدراسیون فوتبال منتشر شده اصلاً شرح وظایف این دپارتمان نیست. شاید اساسنامه را تغییر داده یا دپارتمان را با کمیته آموزش ادغام کردهاند!»کارشناس فوتبال ایران در پایان میگوید: «تا امروز به فدراسیون نرفتهام، چون دلیلی ندارد بروم. ابلاغی هم برایم نیامده است، حداقل باید ابلاغ سرپرستی ما را روی سایت میگذاشتند یا برایمان ارسال میکردند تا کارمان را شروع میکردیم.»
حماسه ملبورن را از یاد نبریم
رضایی: برای تیم ملی آیه یأس نخوانیم
تیم ملی فوتبال ایران که در گروه سوم رقابتهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قرار دارد و در پایان مرحله رفت این مسابقات بعد از عراق و بحرین در رده سوم جدول قرار گرفت، از روز ۱۳ خرداد دور جدید بازیهای خود را با دیدار مقابل کامبوج آغاز میکند، به این امید که بعد از چهار بازی موفق به صعود از این گره شود.
رحمان رضایی مدافع سابق تیم ملی ایران در این خصوص میگوید: «با اینکه ما باید هر چهار بازی باقی مانده را پیروز شویم تا موفق به صعود از گروه شویم، اما میتوان به رخ دادن این اتفاق امیدوار بود.
اگر تاریخ را ورق بزنید در تاریخ فوتبال ما کم دیده نشده کارهای بزرگی که ابتدا نشدنی به نظر میرسیده اما با همت و غیرت ایرانی این کارهای نشدنی صورت گرفته که شاید یکی از شاخصترین این اتفاقات، حماسه ملبورن بود. واقعبینانه باید گفت کار صعود سخت است اما باید برویم برای عملی کردن این کار سخت. شکست دادن چهار تیمی که با ما همگروه هستند خارج از عهده ما نیست و با کمی همت میتوان این کار بزرگ را انجام داد.»
مدافع سابق تیم ملی ایران و سرمربی پیشین ذوبآهن میگوید: «متأسفانه در زمان ویلموتس نتایج به گونهای رقم خورد که راه امروز تیم ملی بسیار سخت و صعبالعبور باشد اما به اعتقاد من نباید از الان برای تیم ملی آیه یأس خواند و باید به صعود آنها به جام جهانی امیدوار بود. هشت سال پیش هم تیم ملی چنین شرایطی پیدا کرده بود و باید برای صعود حتماً در سه بازی پیاپی پیروز میشد که تیم ملی ایران این کار دشوار را انجام داد و از سد لبنان، قطر و کره جنوبی با پیروزی عبور کردیم و راهی جام جهانی شدیم. باید این اتفاق را چراغ راهی کنیم برای بازیهایی که در پیش داریم و با الگو قرار دادن تاریخ خودمان، یک بار دیگر دست به کاری بزرگ و دشوار بزنیم. اتفاقی که دور از دسترس نیست و فقط کمی تلاش و پشتکار و انگیزه میخواهد تا عملی شود.»
رسیدگی به تخلفات هیأتها بر عهده فدراسیون است
صادق رئیسیکیا
آیا ثبت هیأتهای فوتبال در اداره ثبت شرکتها و دریافت شناسه ملی برای آنها الزامی است؟ و آیا این کار به معنی خصوصی تلقی شدن هیأتهای فوتبال است؟ آیا این کار بدان معنی است که پس از ثبت هیأتهای فوتبال در اداره ثبت شرکتها دادگاه و مراجع قضایی میتوانند به تخلفات ورزشی اعضای مجمع و مدیران و دستاندرکاران هیأتهای فوتبال رسیدگی کنند؟
پاسخ:
1- هیأتهای فوتبال شخصیت حقوقی غیر دولتی قلمداد میشوند و برابر قانون باید در اداره ثبت شرکتها به ثبت برسند و شناسه ملی دریافت کنند. دریافت شناسه ملی برای اشخاص حقوقی جزو الزامات قانونی در ایران است و داشتن شناسه ملی برای شخص حقوقی در جهت دریافت خدمات بانکی و بیمهای و انجام تکالیف قانونی و مالیاتی و هر گونه فعالیت دیگر، یک ضرورت است.
2- ثبت هیأتهای فوتبال در اداره ثبت شرکتها باعث تغییر شکل و ماهیت حقوقی آنها نمیشود. برابر اساسنامه فدراسیون فوتبال، هیأتهای فوتبال اولاً شخصیت حقوقی دارند، ثانیاً ماهیت غیردولتی دارند و ثالثاً همه اشخاصی که ماهیت غیردولتی دارند لزوماً شخصیتهای بخش خصوصی شناخته نمیشوند. شخصیتهای بخش خصوصی، شرکتها و مؤسساتی هستند که متعلق به سهامداران و شرکا است، در حالی که هیأتهای فوتبال متعلق به اعضای مجمع هیأت و یا متعلق به مدیران هیأت نیست بلکه یک شخصیت حقوقی غیر دولتی با ماهیت عمومی است. اعضای مجمع و هیأت رئیسه هیأتهای فوتبال بخشی از ارکان اداره کننده هیأت فوتبال به شمار میروند نه مالک و شریک و سهامدار هیأت.
3- همانگونه که در اساسنامه فدراسیون فوتبال آمده است و در اساسنامه هیأتهای فوتبال نیز باید قید گردد، طرح شکایات مربوط به تخلف اعضای مجمع و یا رئیس و هیأت رئیسه و ارکان هیأتهای فوتبال باید نزد ارکان قضایی فدراسیون فوتبال انجام شود نه نزد مراجع قضایی و دادگاهها. به طور مثال اگر در جریان برگزاری انتخابات هیأتهای فوتبال تخلفی صورت گرفته باشد یا اشکال و اعتراضی نسبت به تصمیمات ورزشی آنها مطرح باشد شاکی باید شکایت خود در این موارد را نزد ارکان قضایی فدراسیون فوتبال و نهادهای رسیدگی کننده ورزشی مطرح نماید نه نزد دادگاهها و مراجع قضایی. بنابراین ثبت هیأتهای فوتبال در اداره ثبت شرکتها به معنی سلب صلاحیت از ارکان قضایی فدراسیون فوتبال و ارکان و نهادهای خاص ورزشی برای رسیدگی به شکایات مرتبط با فعالیتها و تخلفات ورزشی آنها نیست.
تساوی تیم شوچنکو در لحظات پایانی
اوکراین حریف بحرین نشد
تیمهای بحرین و اوکراین در ورزشگاه اوبلانسی متالیست شهر خارکیف به مصاف یکدیگر رفتند. اوکراین خود را برای بازیهای یورو ۲۰۲۱ آماده میکند و بحرین نیز تلاش دارد تا برای مرحله اول مقدماتی جام جهانی آماده شود. آندره شوچنکو برای این بازی زینچنکو مدافع منچسترسیتی را در اختیار نداشت و با ترکیبی از بازیکنان اصلی و ذخیره خود به مصاف بحرین رفت. شش بازیکن فیکس و شناخته شده در ترکیب اولیه اوکراین حضور داشتند که اغلب آنها از دو تیم شاختار دونتسک و دینامو کیف بودند. بازی با حملات تیم اوکراین آغاز شد و لطف الله دروازهبان بحرین چند موقعیت را مهار کرد اما برای ثبت اولین گل، هر دو تیم ۷۵ دقیقه صبر کردند و سرانجام سید ضیا سعید بازیکن چپ پای بحرین از روی نقطه پنالتی توپ را به وسط دروازه زد و تیمش را پیش انداخت. پس از آن بحرین سه تعویض انجام داد اما شاگردان شوچنکو به هیچ عنوان نمیخواستند که این بازی را واگذار کنند و سرانجام روی یک موقعیت در دقیقه 1+90 موفق به گلزنی شدند. آرتم دوبیک توپ را به ویکتور تسیگانکوف سپرد و او از داخل محوطه جریمه گل نخست تیمش را زد.
در نهایت این بازی که برای بحرین مسابقهای مهم در راه تدارک برای صعود بزرگ محسوب میشود، با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید. بحرین در خانه باید مقابل کامبوج، ایران و هنگکنگ قرار بگیرد و برای صعود به حداقل دو پیروزی احتیاج خواهد داشت.
خبر
سیزدهمین غیبت متوالی دروازهبان ایرانی
بیرانوند و آنتورپ در لیگ اروپا
تیم آنتورپ بدون حضور دروازهبان ایرانی خود مقابل اندرلخت به برتری رسید و سهمیه حضور در پلیآف لیگ اروپا را گرفت. بر همین اساس و در چارچوب مسابقات هفته ششم و پایانی فصل ۲۱-۲۰۲۰ گروه چمپیونشیپ ژوپیرلیگ بلژیک تیم فوتبال رویال آنتورپ در حالی که مثل دیدارهای اخیرش علیرضا بیرانوند را در ترکیب نداشت و روی نیمکت میدید، در بوسویل استادیوم مقابل تیم رده سومی اندرلخت قرار گرفت.
یاران بیرانوند برای کسب سهمیه حضور در پلیآف لیگ اروپا باید در دیدار مقابل اندرلخت که یک رتبه و یک امتیاز بیشتر از آنها داشت، به برتری میرسیدند تا یک رتبه بالاتر از حریف خود قرار بگیرند که توانستند با یک برد ارزشمند به این مهم دست یابند. پس از اینکه اندرلخت در دقیقه ۱۳ یک اخراجی داد، نیمه اول با تساوی بدون گل خاتمه یافت اما سه دقیقه پس از شروع نیمه دوم رویال آنتورپ موفق شد گلزنی کند و با حفظ همین گل صاحب پیروزی خانگی شود.
تیم فوتبال رویال آنتورپ با کسب برتری یک بر صفر برابر اندرلخت ۳۵ امتیازی شد و فصل جاری ژوپیرلیگ بلژیک را با قرار گرفتن در رتبه سوم به پایان رساند تا به پلیآف فصل آینده لیگ اروپا هم برسد. علیرضا بیرانوند نیز در فصل ۲۱-۲۰۲۰ ژوپیر لیگ بلژیک فقط در ۱۰ مسابقه برای رویال آنتورپ به میدان رفت و در دیدار برابر اندرلخت برای سیزدهمین بازی پیاپی در ترکیب حضور نداشت.
آغاز اردوی تیم ملی از پنج خرداد
ناظمالشریعه 20 فوتسالیست را گلچین کرد
دومین اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتسال کشورمان از روز چهارشنبه پنجم خرداد ماه آغاز میشود و تا روز یکشنبه نهم خرداد ماه ادامه خواهد داشت. بر همین اساس محمد ناظمالشریعه سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان، 20 بازیکن را به اردو فراخواند. اسامی بازیکنان دعوت شده به شرح زیر است: سالار آقاپور از آذربایجان غربی، سپهر محمدی از اصفهان، علیرضا صمیمی از بوشهر، مهدی جاوید و محمدرضا سنگ سفیدی از تهران، علی ابراهیمی از خراسان رضوی، فرهاد توکلی و بهزاد عظیمی از خوزستان، محمد نجف زنگی از قزوین، اصغر حسنزاده و طاها نعمتیان از قم، میثم خیام و حمزه کدخدایی از کرمان، مسلم اولاد قباد از لرستان، سهیل حامدی، سعید احمد عباسی، حمیدرضا رهانجام و سینا پرکاس از مازندران، محمد شجری و رضا سپندار از مرکزی.
نوبخت: ضرورت داشت به فوتبال کمک کنیم
محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه دوشنبه در نشست مشترک با مدیران ورزش شرکت کرد. وی در پایان این نشست در جمع خبرنگاران حاضر شد و در خصوص کمک ۱۰ میلیارد تومانی دولت به فوتبال گفت: «با توجه به ضرورتهایی که وجود داشت و تیم ملی فوتبال مسابقات را در پیش داشت نمیتوانستیم زمان را برای کمک مالی به این رشته تا این جلسه از دست بدهیم و کمک را انجام دادیم. این جلسه با رؤسای فدراسیونها انجام شد و انشاءالله بار دیگر که شما خبرنگاران را دیدم گزارشی از پشتیبانی مالی به فدراسیون ها و ورزشکاران ارائه میکنیم.»
بعد از ناظمی نوبت به فتحی رسید
قضاوت داور زن ایرانی برای دوئل انتخابی جام جهانی!
در شرایطی که گلاره ناظمی، زری فتحی و ابراهیم محرابی افشار از ایران به عنوان سه داور بینالمللی برای قضاوت رقابتهای انتخابی جام جهانی فوتسال مردان قاره آسیا انتخاب شدهاند، زری فتحی اولین قضاوت خود را در این تورنمنت انجام داد و در جدال تیمهای ملی ویتنام و لبنان در نقش داور اول مسابقه قضاوت کرد و قضاوت خوبی را هم پشت سر گذاشت. پیش از این گلاره ناظمی تجربه قضاوت در جام جهانی فوتسال مردان را هم به دست آورده بود و حالا زری فتحی در تجربهای جدید برای خود توانست مسابقات انتخابی جام جهانی را قضاوت کند؛ این مسابقات با حضور تیمهای عراق، تایلند، ویتنام و لبنان از 30 اردیبهشت آغاز شده است.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو