عناوین این صفحه
-
مصاحبه
-
یک مویز و پنج قلندر
-
عزیزی خادم خواهان استقلال فدراسیون
-
حیدر بهاروند به دنبال راهی برای بقا
-
آجرلو و انتخاب فتاحی به عنوان نایب رئیس اول
-
هاشمی با بهروان و رحیمی آمد
-
علی کریمی و رد شایعه رنگی شدن فدراسیون
-
هاشمیطبا: علی کریمی باهوش است اما رئیس جدید فدراسیون فوتبال باید سوابق مدیریتی داشته باشد
-
تهدید کمیته انضباطی؛ بیانیه علیه داور تخلف است
-
آجرلو: امیدوارم رفتارهای انتخاباتی گذشته تکرار نشود
-
علیرضا جهانبخش هم به جمع حامیان علی کریمی و مهدی مهدویکیا پیوست
-
انتقال شهاب زاهدی به تیم صیادمنش
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6672 /
۱۳۹۹ يکشنبه ۲۱ دي
|
مصاحبه
عبدی: سه کتاب در زمینه فوتبال دارم
غیرمنتظرهترین کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال!
ستار عبدی و توضیحاتش برای اصلاح شرایط فدراسیون فوتبال را میتوان یکی از جالبترین اتفاقات امروز پیرامون ساختمان فدراسیون دانست.نامزد تصدی ریاست فدراسیون فوتبال که امروز خودش را به ساختمان فدراسیون فوتبال در سئول رساند، ستار عبدیپور بود که با لباس روحانی ثبتنام کرد و در راه بازگشت با درخواست خبرنگاران برای مصاحبه روبهرو شد.او در ابتدا اینطور خود را معرفی کرد: «از استان البرز. بنده ستار عبدیپور هستم و برای ریاست فدراسیون ثبتنام کردم.»این نامزد عجیب حضور در صندلی ریاست فدراسیون فوتبال سپس در پاسخ به این سؤال که آیا سابقه ورزشی هم دارد، گفت: «بله. سابقه هم دارم. دوره مربیگری هم رفتهام. اگر خداوند توفیق بدهد، بتوانیم در این زمینه خدمت کنیم.»از عبدی در رابطه با مهرههای او برای حضور در پست نایب رئیس اول و نایب رئیس دوم سؤال پرسیده شد و او البته اینطور پاسخ داد: «حالا ببینیم چه میشود.»او در پاسخ به این سؤال که چه سابقه ورزشی و مدیریتی در کارنامهاش وجود دارد، بیان کرد: «بله داریم. سابقه فرهنگی داریم. سابقه مدیریتی داریم. در استان البرز.»ستار عبدی که بیشک میتوان او را عجیبترین متقاضی صندلی مدیریت فوتبال ایران دانست، سپس در واکنش به این سؤال که آیا امضاهای لازم را برای حضور در انتخابات از اعضای مجمع گرفته، پاسخ مثبت داد.
ممبینی: طبق قوانین باید جریمه ویلموتس پرداخت شود!
اینکه پرونده شستا سروصدا کرده، درست نیست
هدایت ممبینی، عضو هیأت رئیسه فدراسیون که برای دومین دوره متوالی در انتخابات شرکت کرده، درباره اینکه چرا برخلاف سال گذشته در سمت ریاست نامزد نشده است؟ گفت: «با توجه به شرایطی که پیش آمد، احساس میکنم که در دوره فعلی در سمت کارشناس شرکت کنم، مؤثر است.»
او در واکنش به اینکه در این انتخابات از کدام تیم برای تصاحب صندلی ریاست حمایت میکند؟ گفت: «از تیم فوتبال حمایت میکنم.»این عضو هیأت رئیسه در واکنش به اینکه گفته میشد اعضای هیأت رئیسه به علت تشکیل پرونده به علت اهمال در عقد قرارداد ویلموتس از شرکت در انتخابات محروم هستند، اظهار کرد: «فکر نمیکنم مشکلی باشد. او یک مربی بود که طبق قوانین فیفا باید جریمهاش پرداخت شود. به عنوان یک فوتبالی همیشه باید از فوتبال حمایت کنید. در کشورهای دیگر چقدر برای فوتبال هزینه میشود.»
ممبینی در پاسخ به این سؤال که هزینه کردن در فوتبال با اهمال کاری و جریمه هشت میلیون یورویی فدراسیون فوتبال به علت یک قرارداد غیراستاندارد متفاوت است، تأکید کرد: «اگر کسی اهمال کرده بگویند. همه میدانند قرارداد در بلژیک بسته شد و ما هم (اعضای هیأت رئیسه) هشت روز بعد قرارداد را امضا کردیم. قانون هرچه تشخیص دهد و کارشناسی کند، قبول داریم. اگر کسی اهمال کرد به جای یک دلار، باید ۱۰ دلار از او بگیریم. طبق قوانین، امضای رئیس فدراسیون در قرارداد معتبر است و امضای اعضای هیأت رئیسه اهمیتی ندارد. در هیچ جای دنیا هیأت رئیسه دنبال مربی نمیگردد.»او درباره بدهی فدراسیون فوتبال به شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی نیز اظهار کرد: «در همه جای دنیا، دولت به فوتبال کمک میکند. اینکه فدراسیون فوتبال از یک شرکت دولتی برای جابهجایی پول کمک بگیرد و این همه سروصدا درست کند، درست نیست.»
اکبر محمدی: باید از بهترین برنامهها حمایت کرد نه بهترین فرد
اکبر محمدی پس از ثبت نام برای حضور در انتخابات هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: «چالشهای زیادی پیش روی مدیران بعدی فدراسیون است. فوتبال در ایران حالش خوب نیست. من به عنوان نمایندهای از باشگاهها در هیأت رئیسه ثبت نام کردم. امیدوارم اهالی مجمع بتوانند بهترین انتخاب را داشته باشند.»مدیرعامل باشگاه پیکان گفت: «کسانی که انتخاب میشوند باید برنامه بدهند. البته به نظرم مجمع فدراسیون باید به بهترین برنامه رأی بدهد، نه بهترین فرد.»محمدی تأکید کرد: «فوتبال بدهیهای زیادی دارد، به همین خاطر مدیران بعدی فدراسیون نیازمند منابع مالی قابل توجهی هستند. به نظرم تیم اقتصادی، سیاسی و فنی نیازمند مدیر بعدی است.»او درباره فسخ قرارداد حجت حقوردی با پیکان و احتمال حضور او در پرسپولیس یادآور شد: «او کاپیتان تیم ما بود و بابت زحماتی که کشید از او تشکر میکنم. در ابتدای فصل با رفتن او مخالفت شد اما هرچه جلوتر رفتیم با توجه به عملکرد تیم، از او کمتر استفاده شد. تا جایی که من میدانم مقصد بعدی او آذربایجان است و درباره حضورش در پرسپولیس چیزی نمیدانم.»
محمدی درباره جدایی مهدی شریفی و وحید شیخ ویسی گفت: «با هر دو نفر به توافق دوطرفه برای فسخ قرارداد رسیدیم.»
او در پایان راجع به شایعه حضور مهدی تارتار به عنوان جانشین یحیی گلمحمدی در رأس کادر فنی پرسپولیس گفت: «او سرمربی پیکان است و با ما قرارداد دارد.»
صف 68 نفری پشت در فدراسیون بدهکار فوتبال ایران
یک مویز و پنج قلندر
ثبتنام کاندیداهای هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال در پستهای مختلف از جمله ریاست، نواب رئیسی، نمایندگان هیأتهای فوتبال استانی، نمایندگان باشگاهها و کارشناسان از روز یکشنبه 14 دیماه آغاز شد و شنبه 20 دیماه به پایان رسید. در این شش روز کاری و یک روز تعطیل، ثبتنام نامزدها ابتدا به صورت اینترنتی انجام شد و سپس برای تکمیل مدارک، ثبتنام کنندگان در فدراسیون فوتبال حضور پیدا کردند.
در این یک هفته اما فدراسیون فوتبال شاهد اتفاقات جالبی بوده است. ثبتنامهایی که معادلات انتخاباتی را تا حدود زیادی تغییر داد و جذابیتی را به وجود آورد که کمتر کسی لااقل برای این دوره از انتخابات فدراسیون فوتبال پیشبینیاش را میکرد.
ورود علی کریمی و معرفی مهدی مهدویکیا به عنوان نایب رئیس اولش، یکی از مهمترین خبرهای دوره نامنویسی کاندیداها بوده است. بخصوص که دیروز(شنبه) فدراسیون فوتبال با اعلام این موضوع که حضور نامزدها برای ثبتنام الزامی است، حضور او با تردیدهایی همراه شد که با حضور مستمر علی کریمی به همراه هادی مهدویکیا، برادر و وکیل مهدی، در محل فدراسیون فوتبال، این مشکل حل شد.
حضور کیومرث هاشمی و مصطفی آجرلو و یک روحانی که در سمت ریاست ثبتنام کرد و هیچ لیستی برای نواب رئیساش ارائه نداد، از دیگر اتفاقات قابل توجه آخرین روز نامنویسی کاندیداها بود.
هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال متشکل از یک رئیس و سه نایب رئیس، دو عضو به نمایندگی از هیأتهای فوتبال استانی، دو عضو به نمایندگی از مدیرانعامل باشگاهها و سه عضو به عنوان کارشناس خواهد بود. در این بخش فشردهترین رقابت میان کارشناسان است که ظرفیت آنها در هیأت رئیسه محدود و ظرفیت حضور نامزدها، گسترده است. به همین دلیل بالغ بر 30 نفر در این بخش با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
در بخش هیأتهای فوتبال استانی 9 نفر به شرح زیر ثبتنام کردهاند:
1- طهمورث حیدری، 2- حسین باجیوند، 3- امیرحسین محتشم، 4- فریدون اصفهانیان، 5- احسان اصولی، 6- جواد ششکلانی، 7- علی طاهری، 8- عباس صوفی
در بخش نماینده مدیرانعامل باشگاهها 10 نفر با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت:
1- محمدرضا ساکت، 2- اکبر محمدی، 3- فرهاد حمیداوی، 4- محمد جواهری، 5- سعید نجاریان، 6- بهرام رضاییان، 7- احمد مددی، 8- مهرداد سراجی، 9- سعید عباسی، 10- جواد محمدی
اسامی نفراتی که به عنوان کارشناس برای 3 کرسی هیأت رئیسه ثبتنام کردهاند، به شرح زیر است:
1- میرشاد ماجدی، 2- سعید دقیقی، 3- منصور قنبرزاده، 4- دکتر امین نوروزی، 5- دکتر توحید سیفبرقی، 6- علیرضا شهاب، 7- داود رفعتی، 8- احمدرضا براتی، 9- خداداد افشاریان، 10- محسن ترکی، 11- هوشنگ نصیرزاده، 12- سعید نحوی، 13- علیرضا کهوری، 14- حسن کامرانیفر، 15- صادق درودگر، 16- علیرضا رحیمی، 17- حسین شمس، 18- علی علیزاده، 19- نیما نکیسا، 20- هدایت ممبینی، 21- غلامحسین زمانآبادی، 22- حسین زرگر، 23- رسول فروغی، 24- بیتالله رضایی، 25- شهامت عباسی، 26- بهنام ابوالقاسمپور، 27- سعید فتاحی، 28- مسعود مرادی، 29- حمیدرضا مهرعلی، 30- غلامرضا جباری، 31- امین کریمیان، 32- علیرضا جنتی، 33- علیرضا ابراهیمی.
مدارک این نفرات باید به بررسی کمیته بدوی انتخابات مجمع برسد. طبق بند «ج» ماده 12 آییننامه انتخابات فدراسیون فوتبال، کمیته بدوی انتخابات ظرف مدت 7 روز کاری باید به نامزدهایی که موفق به ارائه مدارک مورد نظر نشدهاند، به صورت مکتوب اطلاع رسانی کند و سه روز اداری نیز برای تکمیل مدارک به آنها فرصت بدهند. سپس کمیته بدوی باید تا 21 روز پس از آخرین مهلت ثبتنام صلاحیت نامزدها را بررسی کرده و نتیجه را به این نفرات اعلام کند.
فرآیند بررسی صلاحیت نامزدها اینجا به اتمام نمیرسد و اگر صلاحیت کسی مورد تأیید نباشد، نامزدها میتوانند اعتراض خود را به کمیته استیناف انتخابات اعلام کنند که در صورت قابل اعتراض بودن تصمیم کمیته بدوی، این کمیته به اعتراضها رسیدگی خواهد کرد. درخواست استیناف باید در قبال دریافت رسید در مدت دو روز اداری بعد از دریافت رأی کمیته بدوی انتخابات به دبیرخانه مجمع تحویل داده شود. دبیرخانه نیز باید در سریعترین زمان این درخواست را به کمیته استیناف ارجاع داده و پس از وصول استیناف، تا 5 روز کاری باید پاسخ به نامزدهای معترض اعلام شود.
تاکنون فقط در ثبتنام مهدی مهدویکیا، نایب رئیس اول پیشنهادی علی کریمی مشکلی پیش آمده که به علت عدم حضور او در ایران، ثبتنام او دچار نقص بوده است.
آنطور که فدراسیون فوتبال میگوید، وکیل یا نماینده تام هم نمیتواند به جای نامزدهای انتخابات، امور اداری مربوط به نامنویسی نامزدها را انجام دهد. در نتیجه با توجه به حضور مهدویکیا در آلمان، این نگرانی درباره او وجود دارد که تا پایان وقت اداری امروز (آخرین فرصت حضور در انتخابات) قادر به تکمیل مدارک خود نشود.
آنطور که از اطلاعیه فدراسیون فوتبال مشخص است، بیستم دی آخرین مهلت ثبتنام اینترنتی در انتخابات است و پس از این کمیته بدوی به مدت هفت روز (۲۷ دی) فرصت دارد نسبت به نواقص موجود در مدارک داوطلبان به طور کتبی اطلاع رسانی کند و پس از این داوطلبان به مدت سه روز از ۲۹ دی تا پایان وقت اداری یکم بهمن فرصت دارند نواقص موجود در پرونده خود را برطرف کنند و پس از این کمیته بدوی برای آخرین بار بررسی مدارک را در دستور کار قرار میدهد و داوطلبانی که قادر به رفع ایرادها و کمبودهای پرونده نشوند، از ادامه فرآیند تأیید صلاحیت کنار میروند.
در اطلاعیه این فدراسیون برای برگزاری انتخابات آمده است: «حداکثر ۷ روز پس از پایان مهلت ثبتنام (تا پایان روز 27/۱۰/99)، کمیته بدوی انتخابات باید به نامزدهایی که موفق به ارائه مدارک مورد نیاز نشدهاند به صورت مکتوب اطلاع رسانی کند و۳ روز اداری دیگر برای تکمیل نقص مدارک (تا پایان وقت اداری 1/۱۱/99) به آنها فرصت دهد. در صورت تکمیل نشدن مدارک در این مهلت نامزدی ایشان کان لم یکن تلقی میشود.»
ضمن اینکه طبق ماده 9 آییننامه انتخابات فدراسیون فوتبال، مدارک داوطلبان نامزدی در پستهای ارکان انتخابی فدراسیون (از جمله نواب رئیس پیشنهادی) باید در مهلت مقرر شخصاً تحویل دبیرخانه مجمع شود. به این ترتیب و با توجه به بند «ج» ماده 12، مهدویکیا این فرصت را خواهد داشت که سه روز پس از اعلام نقص مدارک، مدارک خود را تکمیل کرده تا مشکلش برای حضور در انتخابات حل شود. هرچند در حال حاضر، هادی مهدویکیا، برادر او به عنوان نماینده قانونی و تامالاختیارش مراحل قانونی ثبتنام را انجام داده است.
با پایان ثبتنام نامزدها تا روز 10 اسفندماه، 50 روز فرصت باقی است تا نفراتی که تأیید صلاحیت میشوند، رقابت انتخاباتی خود را با ارائه برنامه با سایر نفرات پیش ببرند.
عزیزی خادم خواهان استقلال فدراسیون
شهاب عزیزی خادم، اولین کسی بود که در روز چهارشنبه با حضور در فدراسیون فوتبال برای ریاست ثبتنام کرد. از اعضای هیأت رئیسهای که او و بهاروند انتخاب کردهاند، کاملاً مشخص است که بین آن دو ائتلافی شکل گرفته است و هر دو به رأی رؤسای هیأتهای فوتبال و مجمع امیدوار هستند. عزیزی خادم که پیش از این سابقه حضور در هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال را داشته است، درباره برنامههایش میگوید: «برنامهای را با توجه به ظرفیتهای فعلی و برنامههای آینده تدوین کرده و آن را به زودی ارائه خواهیم کرد. باید به انسجام و اتحاد ملی برسیم. مشکلات زیادی پیش رو داریم که باید آنها را حل کنیم. برای تیم ملی ایران هم باید برنامهریزی داشته باشیم تا موفق عمل کنیم و به جام جهانی برسیم. باید عدالت در فوتبال را با برنامهای متوازن برای تیمها ایجاد کنیم. خیلی مهم است که به استقلال فدراسیون خدشهای وارد نشود. انتخابات پیش روی فدراسیون فوتبال نیاز به جمعگرایی و نگاه عقلانی دارد. در پسا انتخابات هر کس روی کار بیاید شرایط خیلی سختی دارد. باید همدلی داشته باشیم و بتوانیم مشکلات را با همدیگر حل کنیم.»
نایب رئیس اول: منصور قنبرزاده(مدیرعامل پیشین باشگاه نفت و عضو فعلی سازمان لیگ)
نایب رئیس دوم: حیدر بهاروند(سرپرست فدراسیون فوتبال)
نایب رئیس سوم: شهره موسوی(مدیرعامل باشگاه بادران)
حیدر بهاروند به دنبال راهی برای بقا
حیدر بهاروند روز جمعه در فدراسیون فوتبال حاضر شد و ثبتنامش را نهایی کرد. حضور او در فدراسیون فوتبال به واسطه حضور علی کریمی در همان روز و معرفی مهدی مهدویکیا به عنوان نایب رئیس اولش، زیر سایه قرار گرفت. بهاروند به عنوان سرپرست فدراسیون فوتبال، مدتهاست تمام تلاشش را میکند تا بر مسند قدرت بماند. سرپرست بودن هم این شانس را به او داده که لابیهای بهتری داشته باشند با اعضای هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال که رأی تعیین کنندهای در مجمع دارند. او البته به دلیل مسائلی که در پرونده قرارداد به وجود آمده، همچنان در معرض حکم قضایی و محرومیت احتمالی از فوتبال قرار دارد. با این حال اما با ائتلافی که با شهاب عزیزی خادم داشته، سعی دارد همچنان راه بقایی برای خود بیابد.بهاروند البته اصلاح اساسنامه و توافق با کیروش درباره پرداخت بدهیهایش را حاصل دوران سرپرستی خود میداند و در واقع مدعی است که هیچیک از مشکلات عمدهای که امروز فدراسیون فوتبال با آن دست به گریبان است، در زمان مدیریت او رخ نداده است. حامیان او هم با استناد به همین موضوع از بهاروند حمایت میکنند.
نایب رئیس اول: شهاب عزیزی خادم(عضو سابق هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال)
نایب رئیس دوم: منصور قنبرزاده (مدیرعامل پیشین باشگاه نفت و عضو فعلی سازمان لیگ)
نایب رئیس سوم: شهره موسوی(مدیرعامل باشگاه بادران)
آجرلو و انتخاب فتاحی به عنوان نایب رئیس اول
مصطفی آجرلو، مدیرعامل پیشین تیمهای نظامی از جمله پاس و تراکتور و همینطور نامزد ریاست فدراسیون فوتبال در دوره گذشته، دیروز(شنبه) در آخرین روز مهلت نامنویسی کاندیداها به طور رسمی در انتخابات این فدراسیون نامنویسی کرد و برای تحویل اصل مدارک در ساختمان فدراسیون فوتبال حاضر شد.انتخاب سعید فتاحی به عنوان نایب رئیس اول آجرلو، یکی از خبرسازترین تصمیمهای او است. فتاحی بعد از برکناری از سمتش به عنوان مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر با بهاروند اختلافهایی داشت و حضور او در تیم آجرلو و مقابل بهاروند برای بازگشت به فدراسیون فوتبال از نکاتی است که ثبتنام او به عنوان نایب رئیس به همراه داشته است. فتاحی بعد از جدایی از فدراسیون در هیچ سمت اجرایی دیگری حضور نداشته و حالا برای گرفتن نایب رئیسی اول آمده است.آجرلو تا کنون حمایتی از سوی اعضای مجمع نداشته و مقبولیت عمومی خاصی هم ندارد که به واسطه آن بتواند رأی جمع کند. ضمن اینکه تنها کسی است که نایب رئیس امور زنان فدراسیونش از رشته دیگری جز فوتبال انتخاب شده است.
نایب رئیس اول: سعید فتاحی(رئیس سابق کمیته برگزاری مسابقات سازمان لیگ)
نایب رئیس دوم: حسن نصر اصفهانی (رئیس هیأت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان)
نایب رئیس سوم: لیلا محمدیان (نایب رئیس پیشین فدراسیون جودو)
هاشمی با بهروان و رحیمی آمد
کیومرث هاشمی در آخرین ساعات باقی مانده از مهلت نامنویسی نامزدهای انتخابات، در فدراسیون فوتبال حاضر شد و برای ریاست فدراسیون ثبتنام کرد. حضور او در کمیته انتقالی به همراه محسن صفایی فراهانی، حسن غفاری و محمد خبیری از نکاتی است که هاشمی علاقهمند به مانور دادن روی آن است و از آن به عنوان یکی از نکات مثبت کارنامهاش نام میبرد.
رئیس پیشین کمیته ملی المپیک بعد از ثبتنام در انتخابات فدراسیون فوتبال در مصاحبهای خود را اینطور معرفی میکند: «بیش از 30 سال سابقه مدیریت در بدنه ورزش را دارم و از جنس ورزش هستم. از پایههای ورزش از یک کارمند ساده شروع کردم و هیأتها و باشگاههای ورزشی را میشناسم. ارتباطهای بسیار خوبی دارم. در بخشهای مختلف آموزش و پرورش، کمیته ملی المپیک و سازمان تربیت بدنی کار کردم. رسانه هم جزو جامعه فوتبال است و اگر رسانه را از فوتبال بگیرید دیگر فوتبال معنا ندارد. برنامه تحولآفرین در حال آمادهسازی است ولی آن چیزی که اکنون فوتبال ما نیاز دارد همدلی، وحدت و همراهی جامعه فوتبال و انسجام است.»
نایب رئیس اول: علیرضا رحیمی(مدیرعامل پیشین باشگاه سپاهان)
نایب رئیس دوم: غلامرضا بهروان(مشاور سازمان لیگ و رئیس هیأت فوتبال مازندران)
نایب رئیس سوم: پریا شهریاری(رئیس دپارتمان فوتبال ساحلی)
علی کریمی و رد شایعه رنگی شدن فدراسیون
علی کریمی، روز جمعه در فدراسیون فوتبال حاضر شد و با رونمایی از اعضای هیأت رئیسه خود، نگاه منتقدان را به خود مثبت کرد. کریمی گفت: «خودتان کارهای اداری را متوجه هستید اما بالاخره مشکلات حل شد و الان اینجا هستیم. بعد از مدتها که شرایط برای امثال من مهیا شد، تصمیم گرفتیم شانس خودمان را امتحان کنیم. این ثبت نام اول راه ما است. هنوز خیلی راه تا انتخابات داریم. امیدوارم که اتفاقات خوب برای فوتبال بیفتد. فوتبال ما مشکلات شفافسازی، برنامهریزی و اقتصادی دارد. در حال برنامهریزی هستیم. در کنار دوستانی که دنبال تغییر فوتبال و سلامت شدن آن هستند، کارهای اساسی انجام میدهیم. این موارد زمانبر است و برنامهای نیست که با گذشت یک یا دو ماه انجام دهیم. »
او درباره استفاده از سایر پیشکسوتان فوتبال بخصوص استقلالیها میگوید: «از کسانی که بتوانند کمک کنند، استفاده میکنیم. یکسری از دوستان این موضوع را رنگی کرده بودند اما وقتی بحث فدراسیون فوتبال و تیم ملی پیش میآید، رنگی نیستیم. ما دنبال کارهای مثبت هستیم.»
کریمی در واکنش به انتقاد برخی نسبت به اینکه او تجربه کار مدیریتی ندارد، تأکید میکند: «اکثریت حمایت کردند اما نظر همه برای ما قابل احترام است. بالاخره ما هم باید وارد گود شویم.»
کریمی درباره لابی کردن با اعضای مجمع برای پیروزی در انتخابات میگوید: «هر کسی دوست داشت و دنبال فوتبال پاک و سالم بود، رأی میدهد. اگر اعضای مجمع به سایرین هم رأی بدهند، برای ما قابل احترام است.»
او درباره مشکلات مالی فدراسیون فوتبال توضیح میدهد: «اگر یک مقدار به عقب برگردید، گفتم فدراسیون مشکل اقتصادی، برنامهریزی و بحث داوری دارد. الان شرایط خوبی را در بازیهای لیگ دنبال نمیکنیم ولی این مسائل برای زمانی است که من رئیس شوم و بعد درباره آن صحبت کنم. اصلاً شاید نتوانم تأیید صلاحیت شوم. این مشکلات هست و همه هم میدانند. خود شما بهتر از من مطلع هستید. هر موقع که زمانش رسید درباره این مسائل صحبت میکنم.»
نامزد ریاست فدراسیون فوتبال درباره اینکه قصد مربیگری ندارد، میگوید: «من کلاً چند وقت است که این تصمیم را گرفتم. شروع کارم با ثبتنام در فدراسیون فوتبال بود. یک فاصلهای افتاد و الان علاقهای به کار مربیگری ندارم.»
کریمی در واکنش به اینکه آیا تأیید صلاحیت خواهد شد، تأکید میکند: «دعا میکنم تأیید شوم.»
این اسطوره فوتبال ایران در پاسخ به این سؤال که در صورت ناکامی در انتخابات، آیا در سایر عرصههای مدیریتی فعالیت خواهد کرد یا خیر، میگوید: «اگر شرایط کاری باشد، استقبال میکنم. از آینده خبر نداریم. اگر شرایط مهیا باشد، چراکه نه؟ من با مدیران بزرگی کار کردهام. در تیمهای داخلی و خارجی مدیرانی بودند که سعی میکنم از تجربیات آنها استفاده کنم.»
او در واکنش به اینکه نامزدهای مختلف در حال لابی کردن هستند و آیا او هم صحبتی با اعضای مجمع داشته، تأکید میکند: «نهادهای نظارتی باید ورود کنند. از اول هم با توجه به این مسائل، ورود کردیم و اگر زنده باشم، در روز انتخابات در مجمع هستم و در نهایت هر کسی رأی آورد، برای آنها آرزوی موفقیت دارم.»
نایب رئیس اول: مهدی مهدویکیا(مربی آکادمی باشگاه هامبورگ، مدیر آکادمی کیا و بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال)
نایب رئیس دوم: سعید دقیقی(بازیکن پیشین تیمهای فوتبال ماشینسازی، مس کرمان، گسترش فولاد و تراکتور)
نایب رئیس سوم: فاطمه علیپور(عضو پیشین کمیته بانوان فدراسیون فوتبال)
هاشمیطبا: علی کریمی باهوش است اما رئیس جدید فدراسیون فوتبال باید سوابق مدیریتی داشته باشد
مصطفی هاشمیطبا در گفتوگو با برنامه «صبح و ورزش» درباره وضعیت کنونی فوتبال کشور و اساسنامه فدراسیون فوتبال گفت: «طبق قانون، اساسنامه فدراسیونهای ورزشی باید به تصویب هیأت دولت برسد و کفایت نمیکند که فیفا آن را تأیید کرده باشد یا مجمع، زیرا قانون است. اساسنامه پس از این مرحله باید در ثبت شرکتها به ثبت برسد تا اجرای قانونی پیدا کند. من نمیدانم الان اساسنامه به تصویب هیأت دولت یا ثبت شرکتها رسیده است یا خیر. اگر این اتفاق نیفتاده باشد، همان داستان شش سال قبل میشود که معلوم نبود فدراسیون به چه اساسنامهای استناد میکند.»
او در مورد اینکه انتخابات آتی مطابق اساسنامه جدید و با رأی 89 عضو مجمع برگزار میشود، تأکید کرد: «اساسنامه باید به تصویب برسد و به نظر من این کار غیرقانونی است، مگر اینکه ما ندانیم و به تصویب رسیده باشد. متأسفانه مدیریت فدراسیون فوتبال در چند سال گذشته ضعفهایی داشته است. مدیران پاسخگو نبودند و هر مصاحبهای به صورت کوتاه انجام میشد. همچنین مشکلات بسیار زیادی در قراردادها، داوری و تغییرات و تضادهایی در فدراسیون وجود داشت که اگر هر کسی وارد فدراسیون فوتبال شود، هیچکس از او انتظار ندارد از آن بدتر شود و این یک فاجعه است. مدیریت ما باید روز به روز بهتر و تواناتر شود.»
رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی گفت: «با توجه به مسائل و مشکلاتی که در فوتبال، فدراسیون و ارتباطات بینالمللی ما وجود دارد، نیاز است که یک روش و مرام مشخصی در فدراسیون داشته باشیم که همه تکلیف خودشان را بدانند. برای اینکه فدراسیون و فوتبالمان مسیرش را خوب پیش ببرد، واقعاً نیرویی مثل صفایی فراهانی میخواهیم که هم با فوتبال و هم با مدیریت آشنا بود و هم اینکه اهل مجامله و لابی کردن با دیگران و تحت تأثیر قرار گرفتن نبود.»
هاشمیطبا همچنین درباره علی کریمی و نامزد شدن او در انتخابات فدراسیون تأکید کرد: «علی کریمی هم باهوش است و هم در کارش توانمند است اما به نظر من کسی که میآید هم باید به فوتبال آشنایی داشته باشد، هم دارای سوابق مدیریتی باشد. واقعاً سخت است این فدراسیون را کسی که سابقه مدیریت یک فدراسیون دیگر یا هیأت استانی ندارد، به دست بگیرد. به نظرم ما بعضی وقتها نیروسوزی میکنیم.»
تهدید کمیته انضباطی؛ بیانیه علیه داور تخلف است
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد از این پس انتشار بیانیه علیه داوران تخلف محسوب میشود.
در هفتههای گذشته شاهد انتشار بیانیههای پرتعداد علیه تیمهای داوری بازیها از سوی باشگاهها بودیم. باشگاههایی که تصور میکردند حقشان توسط داوران داده نشده بیانیه منتشر کردند و اعتراض کردند. حالا اما کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال قصد برخورد با این بیانیهها را کرده است.
در اطلاعیهای که کمیته انضباطی منتشر کرده، آمده است: «نظر به اینکه بر اساس مقررات انضباطی طرح و بیان هرگونه مطلبی اعم از سخنرانی، مصاحبه، یادداشت و درج در فضای مجازی که مصداق توهین، هتک حرمت، افترا و نشر اکاذیب علیه داوران مسابقات فوتبال، فوتبال ساحلی و فوتسال باشد، تخلف انضباطی محسوب میشود.
بدینوسیله به تمامی باشگاهها در تمامی سطوح و ردهها اعلام میشود با اعمال نظارت و دقت کافی بر بیان مطالب ابزاری از سوی بازیکنان، کادر فنی و مدیران خود نسبت به داوران مانع از صدور احکام محرومیت علیه این افراد شوند.»
فتاحی، جوانی فوقالعاده است
آجرلو: امیدوارم رفتارهای انتخاباتی گذشته تکرار نشود
مصطفی آجرلو که برای پست ریاست فدراسیون فوتبال به طور رسمی ثبتنام کرد، میگوید: «افتخار میکنم روزی ما شد تا به همراه سرکار خانم محمدیان و آقایان نصر اصفهانی و فتاحی، در کنار برادران و خواهران عزیزی که در این چند روز ثبتنام کردهاند، وارد عرصه خدمت به فوتبال شویم. انشاءالله هر کسی شایستگی خدمت به فوتبال را داشته باشد، این مسئولیت را بپذیرد.»
او تأکید میکند: «به نظر میرسد هر چه جلوتر میرویم، فضای انتخاباتی نسبت به گذشته مناسبتر خواهد بود. اتفاق خوبی افتاده و اهالی فوتبال، بخصوص بازیکنان و کسانی که در فوتبال خلاق هستند این اجازه را دارند تا جدا از عرصه بازیگری، در عرصه مدیریت هم عهدهدار مسئولیت شوند.»
نامزد ریاست فدراسیون فوتبال درباره تفاوت این انتخابات با انتخابات قبلی که پیشتر گفته بود نتیجه آن در جلسه دیگری تعیین شد، میگوید: «امیدوارم امسال آن رفتار تکرار نشود و آنچه به فوتبال کمک میکند، روند انتخابات صحیح است.»
آجرلو درباره لابیهای انتخاباتی میگوید: «انتخابات محل لابیگری است و این موضوع، روند طبیعی انتخابات است. در عرصه انتخابات امیدوارم فقط لابیگری معنا داشته باشد.»
او درباره مسائل مطرح شده درباره اینکه نتیجه انتخابات از قبل مشخص است، تأکید میکند: «این رفتار و این صحبتها طبیعی است اما به نظر میرسد صاحبان فوتبال یعنی بازیکنان، مربیان و کسانی که در این عرصه زندگی و جوانی خود را گذاشتهاند، در آینده اداره کننده فوتبال ایران باشند.»
گزینه ریاست فدراسیون فوتبال درخصوص انتخاب سعید فتاحی بهعنوان نایب رئیس دوم خود میگوید: «فتاحی پدیده این انتخابات است. او جوانی ارزشمند، صاحب توان و جوانی با شور و قدرت مدیریت فوقالعاده است. وقتی او را از دور نگاه میکردم، یک روز در آبادان بود و در روزهای آینده به مشهد، شیراز و اصفهان سفر میکرد. این جوان فوقالعاده است و امیدوارم فوتبال از توان این مدیر جوان بهرهمند شود.»
علیرضا جهانبخش هم به جمع حامیان علی کریمی و مهدی مهدویکیا پیوست
علیرضا جهانبخش، ملیپوش فوتبال کشورمان که در تیم برایتون توپ میزند، از حضور فوتبالیها در انتخابات فدراسیون فوتبال حمایت کرد و با انتشار متنی در صفحه شخصی اینستاگرامش به حمایت از علی کریمی و مهدی مهدویکیا پرداخت: «همیشه آرزو داشتیم مدیریت فوتبال در اختیار فوتبالیها باشد، حالا که بزرگان فوتبال ایران برای ایجاد تحول در این رشته ورزشی و برای سربلندی کشور عزیزمان به میدان آمدهاند، حمایت خودمان را از علی کریمی و مهدی مهدویکیا اعلام میکنیم.» انتقال شهاب زاهدی به تیم صیادمنش
به نقل از سایت رسمی باشگاه زوریا لوهانسک اوکراین، شهاب زاهدی شاید به زودی پیراهن این تیم را بر تن کند.
مذاکره مدیران 2 باشگاه المپیک دونتسک و زوریا لوهانسک برای نهایی کردن انتقال این بازیکن 25 ساله ایرانی ادامه دارد.
شهاب زاهدی که تا تابستان 2021 با المپیک دونتسک قرارداد دارد در نیمفصل لیگ برتر اوکراین با زدن 8 گل در 11 بازی آقای گل شد. در تیم زوریا لوهانسک نیز اللهیار صیادمنش به عنوان مهاجم بازی میکند.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو