عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6656 /
۱۳۹۹ سه شنبه ۲ دي
|
گزارش و خبر
استفاده از ویدئوچک قطعی شد 9 دیماه، شروع دور برگشت لیگ برتر والیبال
با توجه به درخواست باشگاهها، دور برگشت لیگ برتر والیبال مردان همانند دور رفت بهصورت متمرکز در تهران برگزار میشود.
دور رفت مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی باشگاههای برتر مردان ایران جام سردار شهید حاجقاسم سلیمانی، ۲۵ آذرماه با صدرنشینی فولاد سیرجان به پایان رسید. کمیته برگزاری رویدادها و مسابقات فدراسیون والیبال برای دور برگشت مرحله مقدماتی لیگ برتر مردان ایران سه تصمیم مهم گرفته است که بنا به درخواست اکثریت باشگاهها، برگزاری رقابتها بهصورت متمرکز در تهران از جمله این تصمیمات است.
بر این اساس دور برگشت مرحله مقدماتی از هشتم دیماه با ورود تیمها به تهران آغاز میشود و مسابقات هفته نخست دور برگشت مرحله مقدماتی روز سهشنبه (نهم دیماه) در دو سالن خانه والیبال و فدراسیون برگزار میشود.
کمیته برگزاری رویدادها و مسابقات از ۱۸ مهرماه سال ۹۹ و بهدنبال موج سوم بیماری کرونا در ایران و جهان به منظور قطع زنجیره شیوع کرونا و اینکه تیمها بتوانند با آرامش خاطر بیشتر و رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی به تمرینات و رقابتهای خود بپردازند، ادامه لیگ برتر مردان را متوقف کرد.
نشست هماندیشی پنجم آبانماه به منظور بررسی نحوه ادامه لیگ برتر مردان سال ۹۹ با حضور مدیران عامل و سرمربیان باشگاههای لیگ برتری در آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک تهران برگزار و در نهایت با موافقت اکثریت شرکتکنندگان قرار شد ادامه دور رفت مرحله مقدماتی بهصورت متمرکز به میزبانی تهران در سه هفته برگزار شود.
همچنین در این نشست مقرر شد دور برگشت مرحله مقدماتی نیز بهصورت متمرکز و به روش لیگ ملتها در پنج هفته برگزار شود، اما بسیاری از باشگاهها پس از پایان دور رفت درخواست ادامه مسابقات به شیوه دور رفت را به فدراسیون دادند.
صرفهجویی در هزینهها، رعایت بهتر و دقیقتر پروتکلهای بهداشتی، آسیب دیدگی کمتر بازیکنان در روش متمرکز و در تهران، بهدلیل کمتر شدن سفرها و در مجموع نتایج مثبت این شیوه برگزاری، از جمله دلایل باشگاهها برای این درخواست بوده و در نهایت فدراسیون والیبال نیز با این درخواست موافقت کرد. با توجه به حساسیت مسابقات دور برگشت، استفاده از ویدئوچک در ادامه لیگ برتر مردان از دیگر تصمیمات جدید است که درصد اشتباهات انسانی را به حداقل برساند. استفاده از VIS در ادامه مسابقات والیبال قهرمانی باشگاههای برتر ایران نیز از دیگر تصمیمات فدراسیون برای این رقابتها است که از نتایج آن میتوان در بسیاری از جهات از جمله دعوت ملیپوشان به اردوی تیم ملی و... استفاده کرد.
ارتقای حسین وفایی در رده جهانی
حسین وفایی، ملیپوش اسنوکر ایران در تور حرفهایها با کسب نتایج درخشان در مسابقات مختلف موفق شد جایگاه خودش را ارتقا دهد. پس از پایان مسابقات اسنوکر در تور حرفهایها در سال ۲۰۲۰ رنکینگ جدید اعلام و طی آن حسین وفایی موفق شد از جایگاه ۳۷ به رده ۳۴ صعود کند. او همچنین در رنکینگ سالیانه جهانی نیز از جایگاه ۲۷ به رده ۱۸ صعود کرد. حسین وفایی در سال ۲۰۲۰ و پس از کسب جواز برگزاری در شرایط همهگیری ویروس کرونا در بیش از ۱۰ مسابقه شرکت کرده است.
خبر
صعود تیم خادمالشریعه به فینال اروپا
تیم زن اول شطرنج ایران سارا خادمالشریعه در مسابقات آنلاین جام باشگاههای زنان اروپا با درخشش ستاره شطرنج ایران به مرحله فینال صعود کرد.
سارا خادمالشریعه، ملیپوش کشورمان در مسابقات آنلاین جام باشگاههای زنان اروپا شرکت کرده است. ملیپوش شطرنج ایران که برای تیم «کلیکی اچیک92» مسابقه میدهد موفق شد در مجموع به شش پیروزی و یک تساوی برسد. زن شطرنج ایران با این کارنامه نقشی اساسی در صعود تیمش به مرحله نهایی این مسابقات ایفا کرد. خادمالشریعه از هفت امتیاز ممکن توانست 5/6 امتیاز کسب کند.
آغاز اردوی جودوکاهای پارالمپیکی در کیش
جودوکاهای پارالمپیکی بعد از یک سال دوری از اردوها و مسابقات، تمرینات خود را در کیش آغاز کردند.
نخستین اردوی تمرینی جودوکاهای پارالمپیکی بعد از یک وقفه طولانی از دیروز در کیش آغاز شد. وحید نوری در منهای ۹۰کیلوگرم، علیرضا خجسته در منهای ۶۶کیلوگرم و محمدرضا خیراللهزاده در مثبت ۱۰۰کیلوگرم بههمراه ۳ حریف تمرینی جودوکاهای دعوتشده به اردو هستند.
محمدرضا حاجیوسفزاده (سرمربی) و فرهاد معابی (مربی) هدایت جودوکاها در کیش را بر عهده دارند. اردوی جودوکاهای پارالمپیکی تا ۱۲ دیماه در کیش ادامه دارد.
حضور چهار ایرانی در سمینار جهانی کوراش
دو مدرس و دو مربی از کشورمان در اولین دوره سمینار بینالمللی مربیگری درجه B، اعطای کمربند و تربیت مدرس جهانی کوراش در ازبکستان شرکت میکنند.
اولین دوره سمینار بینالمللی مربیگری درجه B، اعطای کمربند و تربیت مدرس جهانی کوراش به مدت دو هفته و طی روزهای 11 تا 19 ژانویه ( 22 تا 30 دیماه) با همکاری انستیتو بینالمللی کوراش و فدراسیون جهانی کوراش و دانشگاه تاشکند به میزبانی ازبکستان برگزار میشود. بر همین اساس اولین اعزام فیزیکی رشته ورزشی کوراش ایران با هزینههای انجمن کوراش و فدراسیون ووشو با حضور چهار ایرانی در این سمینار معتبر در ازبکستان رقم خواهد خورد. این دوره اولین کارگاه آموزشی است که بهوسیله انستیتوی بینالمللی کوراش با همکاری فدراسیون جهانی کوراش و دانشگاه تاشکند و در محل کمیته المپیک ازبکستان برگزار میشود.
محمدرضا نصیرنژاد، عضو هیأترئیسه فدراسیون جهانی کوراش و رئیس انجمن کوراش ایران، مسئول فنی فدراسیون جهانی کوراش و معاون آموزشی انستیتوی بینالمللی کوراش بهعنوان برگزارکننده این کلاس خواهد بود و کوروش خسرویار دیگر عضو ایرانی هیأت رئیسه و کمیسیون داوری فدراسیون جهانی نیز بهعنوان مدرس در این کلاس حضور خواهد داشت. همچنین مدرسان این دوره از کشورهای ازبکستان، ایران، آمریکا و تایوان هستند.
امید طلایی زنان روس هم دوپینگی شد
پوست موز زیر پای تزارها
تاتیانا کاشرینا، وزنهبردار زن دسته فوقسنگین تیم ملی وزنهبرداری زنان روسیه که بعد از دوپینگی شدن اغلب ستارههای تیم وزنهبرداری مردان این کشور، قطعاً امید و بخت اول این کشور برای کسب طلای المپیک توکیو بود، بهدلیل مشکوک بودن به دوپینگ تعلیق شد! این اتفاق ثابت کرد پوست موز زیر پای تزارها قرار گرفته و آنها حالاحالاها باید بهجای تمرکز روی مدالآوری در بازیهای المپیک بهدنبال رفع و رجوع کردن دوپینگهای پیدرپی وزنهبرداران و ورزشکارانشان باشند. در بررسیهایی که وادا از آزمایشگاه مسکو به عمل آورده شواهدی پیدا کرده که نشان از دوپینگ کردن تاتیانا کاشرینا داشته بنابراین، این وزنهبردار فعلاً تعلیق است. اگر جواب تست او قطعی شود، دوپینگ این ورزشکار برای دومین مرتبه مثبت میشود و هشت سال محروم خواهد شد که بهمنزله پایان دوران قهرمانی این وزنهبردار زن قدرتمند است. تاتیانا کاشرینا پنجبار قهرمان جهان شده بود و در المپیک ۲۰۱۲ هم مدال نقره گرفت، اما بهدلیل محروم شدن روسیه حضور در المپیک ۲۰۱۶ را از دست داد. کاشیرینا و ماکسیم آگاپیتوف، رئیس فدراسیون وزنهبرداری روسیه از اظهارنظر در مورد این اتفاق خودداری کردند. مثبت شدن تست دوپینگ وزنهبرداران مرد وزن روس اگرچه اتفاق خوبی در دنیای وزنهبرداری بهشمار نمیرود، اما قطعاً حذف ستارههای قدرتمند وزنهبرداری روسیه میتواند برای وزنهبرداران ملیپوش کشورمان و رقبای دیگر در دو بخش مردان و زنان فرصت خوب و طلایی برای خودنمایی و کسب مدال در میادین معتبر پیش رو باشد.
پیچیدن نسخه سابر برای اپه و رها کردن فلوره
اسلحههای فراموششده!
ایران ورزشی - ماجرای اخیر شمشیربازی و اختلاف بین شمشیربازان اپه و کادر فنی تیم ملی، علاوه بر چگونگی و بحق بودن هر کدام از طرفین، شاید بهانهای باشد برای نگاهی دوباره به این رشته جذاب؛ رشتهای که البته در سالهای اخیر به لطف موفقیتهای بزرگ سابریستها در رقابتهای مهم سر زبانها افتاده و بهعنوان یکی از رشتهها موفق ایران در میادین بینالمللی شناخته میشود. با این حال همین موفقیتهای سابر شاید بهانهای شده تا فدراسیون بهنوعی اسلحههای دیگر را رها کند و پشت افتخارهای پیمان فخری و شاگردانش پنهان شود!
از یکقدمی سهمیه المپیک تا فراموشی محض
در سالهای ابتدایی دهه اخیر شمسی و زمانی که سابر ایران علیرغم پیشینه قویتر خود شرایط خوبی نداشت، این اپه بود که حداقل در آسیا حرفهایی برای گفتن داشت. در همان تورنمنتی که قبل از المپیک در آسیا برگزار شد و مجتبی عابدینی با قهرمانی برای اولینبار پس از انقلاب سهمیه شمشیربازی را گرفت، علی یعقوبیان امید اصلی فدراسیون بود. عقوبیان در آن رقابتها با کسب هر کدام از مدالهای طلا، نقره و برنز بلیت لندن خود را قطعی میکرد و با توجه به نتایج قبلیاش، این اتفاق بههیچوجه دور از ذهن نبود. عابدینی اما محکوم به کسب نشان طلا بود و در نهایت هم روی سکوی قهرمانی ایستاد و راهی المپیک لندن شد. یعقویان اما جایی در سکو نداشت و پس از آن هم دیگر هیچگاه نزدیک سهمیه هم نشد.
آن مسابقات بهنوعی نقطه عطفی برای سابر ایران شد؛ رشتهای که از آن پس با حفظ عابدینی که آغازگر این مسیر بود، چند چهره جوان دیگر را بهوسیله پیمان فخری ساخته و پرداخته کرد تا این روزها یکی از پنج، شش کشور برتر دنیا در سابر باشد و در کنار کسب چندین مدال فوقالعاده ارزشمند در بخش تیمی و انفرادی، یک تیم کامل را به المپیک توکیو اعزام کند.
در این سابری که در آن سالها شاید اسلحه اول ایران شده بود و شرایط خوبی با یعقوبیان و حامد صداقتی و دیگران داشت، رفتهرفته فراموش شد و حالا سالهاست که در حسرت یک مدال آسیایی در رده بزرگسالان است.
شرایط فلوره هم که شاید بدتر باشد؛ رشتهای که در آن سالها هم اگرچه قدری از این دور اسلحه عقبتر بود اما با حضور برادران طلوعی که شرایط سنی مناسبی هم داشتند، میتوانست سنگ بنای مناسبی را برای رشد در سالهای آینده بسازد و حداقل این اسلحه را تا امروز زنده نگه دارد.
هر دو این اسلحهها علیرغم اینکه در دنیای شمشیربازی اسلحههای مهمتری هستند، رفتهرفته فراموش و زیر سایه گسترده و تیره سابر گم شدند.
یعقوبیان قرار بود فخری دوم باشد؟
فدراسیون شمشیربازی در همان سالهای 90 و 91 تقریباً اکثر اسلحههای خود را بهتناوب در اختیار مربیان خارجی قرار میداد؛ مربیانی که اگرچه برخی بار فنی مناسبی هم داشتند اما آنطور که باید و شاید توانایی انتقال و یا بهدلیل سن و سال بالا انگیزهای برای آن نداشتند.
درباره سابر اما پس از المپیک لندن پیمان فخری ضمام کار را بر عهده گرفت. فخری با سابقه قهرمانی آسیا در سابر و سالها کار فنی و داوری انتخاب بسیار موفق و شایستهای از آب درآمد و او را بدل به یکی از بهترین مربیان دنیا کرد. با این حال گویا فدراسیون اینطور تصور کرد که شاید همین نسخه را باید برای دیگر اسلحهها مانند اپه هم بپیچد و پس از چند ناکامی کار را به علی یعقوبیان سپرد؛ یکی از برجستهترین سابریستهای ایران که بالاتر به موفقیتهایش اشاره شد. یعقوبیان گویا قرار شد نقش پیمان فخری را برای اپه بازی کند اما فعلاً فرسنگها با هدف مشخصشده فاصله دارد.
حالا سؤال اینجاست که اصلاً این نسخه برای اپه جواب میدهد؟ آیا اصلاً اپه با سابری که سابقه بسیار درخشانتری در ایران دارد میتواند یک نسخه یکسان داشته باشد؟
پشت سابر پنهان نشویم!
آوردن پیمان فخری برای هدایت سابر قطعاً بهترین تصمیم دوران مدیریت باقرزاده در شمشیربازی بود؛ تصمیمی که 8 سال قبل گرفته شده و فخری هم در این سالها افتخارهای بسیاری به دست آورده و حالا هم خیز برداشته برای سکوی المپیک در بخش تیمی و حتی انفرادی. با این حال حالا دیگر باقرزاده باید فکری به حال دیگر اسلحهها کند؛ اپه و فلورهای که اگر هم کاری برایشان میشود بههیچوجه کافی نیست و شاید نیاز باشد مثل گذشته مربیان خارجی اما اینبار باکیفیت داشته باشد تا بتواند آرامآرام پا جای پای سابر بگذارد و سبد مدالی شمشیربازی را کامل کند.
ساختمان آبرومند برای ورزش اول
خانه نو کشتی
ایران ورزشی- سالهاست که کشتی ایران در حسرت یک ساختمان اداری شایسته و در شأن این ورزش قرار داشت. اولین ساختمان فدراسیون کشتی یکطبقه و در خیابان ورزنده کنار دفتر امور مشترک فدراسیونها بود؛ محلی کوچک و محقر، اما بعدها این فدراسیون یک نیمطبقه را هم در اختیار گرفت و کمی از شرایط قبلی خارج شد اما با این حال ساختمان فدراسیون کشتی به هیچ عنوان در شأن ورزشی که قهرمان جهان و در این رشته در دنیا صاحب سبک بود، نبود.
از دوره یزدانیخرم تغییر محل فدراسیون کشتی به ذهن مدیران فدراسیون خطور کرد، اما کشتی در آن زمان حتی از داشتن محل تمرین برای کشتیگیرانش محروم بود. با رفتوآمدهای یزدانیخرم و نامهنگاریهای زیاد در نهایت سالن شهید صدرزاده به فدراسیون کشتی رسید؛ هرچند دیگر یزدانیخرم از کشتی رفته و خطیب بهعنوان سرپرست فدراسیون کشتی انتخاب شده بود؛ سالنی که حالا در کنار آن ساختمان جدید فدراسیون کشتی ساخته شده است.
بعد از خطیب و انتخاب رسول خادم بهعنوان سرپرست فدراسیون کشتی، چون او همزمان بهعنوان سرپرست فدراسیون و سرمربی تیم ملی کشتی فعالیت میکرد، ساختمان اداری را به کنار محل تمرین تیمهای ملی منتقل کرد تا همزمان بتواند هم کارهای اداری و هم کارهای فنی را با هم انجام بدهد.
این انتقال اگرچه یک خوبی داشت که کارهای اداری با توجه به در دسترس بودن کشتیگیران و مربیان بهتر و راحت انجام میشد و دیگر مثل گذشته نبود که کشتیگیران و مربیان برای هماهنگی کارهای اداری خود از استادیوم آزادی تا میدان هفت تیر بروند، اما مشکلات زیاد دیگری را دارد.
نزدیک بودن ساختمان اداری به اردوی تیمهای ملی همیشه با حاشیه همراه بوده که قابل انکار نیست؛ یکی از مواردی که در این سالها زیاد هم به چشم آمده چراکه همیشه افرادی که به دیدار مسئولان فدراسیون کشتی میرفتند، بلافاصله هم بعد از ترک ساختمان اداری به محل تمرین تیم ملی راهی میشدند؛ موضوعی که هیچگاه خوشایند کادر فنی نبوده اما راه فراری هم برای آن وجود نداشت.
ضمن اینکه ساختمان فدراسیون کشتی به هیچ عنوان شکل یک ساختمان اداری را نداشت و از پایه با مشکلات زیادی روبهرو بود. در واقع یک ساختمان مسکونی که قابلیت مسکونی و خوابگاه را داشت با تغییرات جزئی به یک ساختمان اداری تبدیل شده بود و همین یعنی به وجود آمدن مشکلات فراوان در فدراسیون کشتی، اما بهناچار با یک ظاهرسازی کوچک به یک ساختمان اداری تبدیل شده بود. مشکلات این ساختمان زمانی به چشم میآمد که قرار بود کشتی ایران میزبان یک میهمان خارجی باشد. بهطور مثال وقتی رئیس فدراسیون کشتی صربستان به ایران آمد، مسئولان فدراسیون نمیدانستند کجا از این میهمان اروپایی و هموطن رئیس اتحادیه جهانی پذیرایی آبرومندانه داشته باشند.
حالا با افتتاح ساختمان جدید که با تغییرات اساسی صورت گرفته و به یک ساختمان شیک و مجلل تبدیل شده، کشتی ایران ساختمانی در شأن خودش دارد؛ ساختمانی که حتماً هزینه زیادی را برای مسئولان داشته اما دیگر خیال همه راحت است که یک مکان آبرومند برای کشتی وجود دارد.
ساختمانی که در نزدیکی سالن و ساختمان فدراسیون والیبال ساخته شده با خوشذوقی و خوشسلیقگی خاصی ساخته شده است. این ساختمان اگرچه باز هم به اردوی تیم ملی نزدیک است و از مرکز شهر فاصله دارد، اما بسیار زیبا و شیک است.
نصب تصاویر زیبا از قهرمانان نامدار کشتی ایران از جمله رسول خادم، حمید سوریان، حسن یزدانی، قاسم رضایی، امید نوروزی و همچنین منصور برزگر و محمد بنا در راهروی این سالن نمای بسیار خوبی دارد، ضمن اینکه استفاده از نورپردازی لیزری هم نمای فوقالعادهای به این مجموعه داده است.
افتتاح این ساختمان در روزهایی که فدراسیون کشتی با کمبودهای مالی مواجه است و تقریباً تمامی ورزش در تعطیلی بهسر میبرد، کار بزرگی است. حالا میتوان گفت کشتی صاحب یک ساختمان شیک و آبرومند شده و دیگر حضور یک میهمان خارجی باعث خجالت هیچکس نخواهد بود.
وبینار ستاد بازیهای پارالمپیک و پاراآسیایی
خسرویوفا: سلامتی ورزشکاران از هر چیزی مهمتر است
بیستوهشتمین جلسه ستاد بازیهای پارالمپیک و پاراآسیایی بهصورت وبینار برگزار شد و در این نشست رئیس کمیته ملی پارالمپیک تأکید کرد سلامتی ورزشکاران در اولویت است و باید با رعایت برخی تمهیدات شرایط را برای برگزاری اردوها در شرایط قرنطینه فراهم کرد. در این جلسه تصویب شد تعداد روزهای اردوهای آمادگی بازیهای پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ تا پایان سالجاری افزوده شود. به این ترتیب که اولویت اول (شانس طلا) از ۲۵ روز به ۳۰ روز، اولویت دوم (شانس نقره) از ۲۰ روز به ۲۵ روز، اولویت سوم (شانس برنز) از ۱۵ روز به ۲۰ روز و اولویت چهارم از ۱۰ روز به ۱۵ روز تبدیل شود. ضمناً فدراسیونها موظف شدند فیلم تمرینات ورزشکاران را تهیه و به کمیته پارالمپیک ارسال کنند.
در بخش دیگری از جلسه نیز تصمیم گرفته شد فدراسیونها نمونه پیشنهادات تجهیزات و البسه مورد نیاز را تا ۲۵ بهمن جهت بررسی در کارگروه تخصصی به پارالمپیک ارسال نمایند.
در ادامه این نشست محمود خسرویوفا، رئیس کمیته ملی پارالمیپک برای حفظ شرایط قرنطینه و همچنین رعایت پروتکلهای بهداشتی پیشنهاداتی را ارئه کرد: «پیشنهاد داریم تعداد روزهای اردوها را بیشتر کنیم تا استاندارد قرنطینه را در شرایط کرونایی رعایت کرده باشیم. نباید سلامتی ورزشکاران را فدای چیز دیگری کنیم. از ورود و خروج مکرر مربی، ورزشکاران و عوامل برگزاری در طول مدت برگزاری اردوها باید پرهیز شود تا ویروس به شرکتکنندهها انتقال داده نشود.»
خسرویوفا همچنین در ادامه اعلام کرد در شرایط کرونایی سلامتی ورزشکاران مهم است به همین دلیل نباید درگیر برگزار کردن لیگ شد: «برای بیشتر شدن تعداد روزهای اردوها، تیمهای ملی مهم هستند و نباید اسیر برگزاری لیگ باشیم. در واقع برنامه تیمهای ملی مقدم بر برگزاری لیگ است و لیگها باید در خدمت تیمهای ملی باشند.» خسرویوفا با تأکید مجدد بر کنترل وضعیت پزشکی ورزشکاران، از بیتوجهی نسبت به ارائه گزارش سلامتی ورزشکاران انتقاد کرد: «در ستاد تصویب شده بود ورزشکاران با خوداظهاری در شرایط کرونایی، آخرین وضعیت سلامتی و پزشکی خود را گزارش کنند ولی متأسفانه فقط یکسوم این کار را انجام دادهاند و بعضاً بهطور ناقص. لذا تأکید میکنم حمایتها و پرداختها منوط به خوداظهاری صورت میگیرد.»
مصاحبه و خبر
واکنش دبیر بسکتبال به قطع پخش مسابقات زنان:
پخش اینترنتی از هفته بعد ادامه دارد
لیگ برتر بسکتبال زنان امسال یک اتفاق مثبت داشت. برای اولینبار مسابقات دختران بسکتبالیست از طریق صفحه رسمی فدراسیون در آپارات پخش شد که این موضوع رضایت علاقهمندان را در پی داشت. البته هفته پایانی دور رفت و هفته نخست دور برگشت رقابتهای گروه دوم که طی روزهای ۲۷ و ۲۸ آذر برگزار شد، پخش اینترنتی نداشت که این موضوع نگرانیها را برای اهالی این رشته به وجود آورده است. آیا مانعی برای پخش اینترنتی لیگ برتر بسکتبال زنان به وجود آمده است؟
شبنم کلاهی، دبیر فدراسیون بسکتبال به این سؤال پاسخ میدهد و میگوید: «پخش اینترنتی ما متوقف نشده است. مسابقات هفته گذشته در سالن انرژی اتمی که چندمنظوره است برگزار شد و LEDهای تبلیغاتی باید جلوی خط دروازه فوتسال قرار میگرفت، اما از آنجایی که ممکن بود خسارت ببینند امکان این کار وجود نداشت. از طرفی از آنجایی که LEDهای تبلیغاتی و فیلمبرداری مثل زنجیره به هم متصل هستند، نتوانستیم هماهنگی لازم را برای پخش ایجاد کنیم اما از هفته آینده دوباره پخش اینترنتی داریم.»
او در مورد شایعه مخالفت مسئولان با پخش مسابقات نیز این توضیح را میدهد: «مخالفتی با پخش اینترنتی وجود ندارد و مسابقات را با تأخیر پخش میکنیم تا در مورد صحنههای پیشبینینشده از نظر حجاب بازیکنان نگرانی وجود نداشته باشد و ما همیشه قدردان حمایت مسئولان هستیم.»
برگزاری رقابتهای ووشو دانشجویان آسیا در ایران
فدراسیون ووشو با همکاری فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی، رقابتهای قهرمانی دانشجویان آسیا را برگزار میکند. این طرح در جلسه اخیر مسئولان دو فدراسیون طرح و به تصویب رسید و قرار است پس از تدوین آییننامه اجرایی مسابقات و تأیید اتحادیه ووشو آسیا و فدراسیون ووشو دانشجویان آسیا، زمان و نحوه برگزاری مسابقات اعلام شود.
حسین اوجاقی، نایبرئیس فدراسیون ووشو در رابطه با این رقابتها گفت: «در جلسه اخیر که مسئولان دو فدراسیون داشتند، مقرر شد همانند مسابقات شطرنج پس از پیشنهاد و تصویب فدراسیون دانشجویی آسیا، میزبانی رقابتهای ووشو را نیز اخذ کنند.
در این بخش کارهای سختافزاری بر عهده فدراسیون دانشجویی و بحث نرمافزاری و برگزاری نیز بر عهده فدراسیون خواهد بود.» او در خصوص زمان و نوع رشتههای این دوره از مسابقات گفت: «هنوز زمان دقیقی برای آن تعیین نشده است. اول باید تأییدیه برگزاری مسابقات را از سوی فدراسیون ووشو آسیایی اخذ کنیم و پس از آن کل شرایط را اعلام میکنیم. در مورد رشتهها، تالو را خواهیم داشت و در بخش ساندا پیشنهاداتی داریم که در صورت تأیید برگزار میشود.»
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو