عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 6648 /
۱۳۹۹ يکشنبه ۲۳ آذر
|
اسکوچیچ از لژیونرها غافل نشود
ابراهیم قاسمپور
در آستانه برگزاری ادامه بازیهای مقدماتی جام جهانی و حالا که برنامه نیز اعلام شده، باید سعی کنند برای تیم ملی تدارک ویژهای در نظر بگیرند. برگزاری بازیهای دوستانه مقابل تیم های قدرتمند میتواند تیم ملی را به بهترین شکل ممکن برای مسابقات مقدماتی جام جهانی آماده کند.
با نفرات جدیدی که اسکوچیچ به تیم ملی دعوت کرده نیاز است که در بازیهای تدارکاتی فشار بیشتری به بازیکنان ما وارد شود تا کادر فنی نقاط ضعف و قوت تیم را پیدا کند و اگر مشکلی وجود داشته باشد سرمربی تیم ملی و دستیارانش درصدد رفع آن بربیایند. کاملاً واضح است که اسکوچیچ در وهله اول از شاگردانش گل نخوردن را میخواهد و بعد از آن گلزنی که این سیستم قبلاً هم برای تیم ملی نتیجه داده است.
من معتقدم که تیم ملی باید با حریفان قویتری بازی برگزار کند، اما ای کاش در بازیهای دوستانه هم تیم ملی با نفرات اصلیاش بازی میکرد. ما فرصت چندانی برای شناسایی و شناخت ترکیب اصلیمان نداریم. در همین بازیهای اندک و محدودی هم که برگزار میکنیم باید با ترکیب و بازیکنان اصلیمان بازی کنیم تا با آمادگی صد درصد در بازیهای باقیمانده مقدماتی جام جهانی شرکت کنیم. برگزاری بازیهای دوستانه و تدارکاتی برای تیم ملی سخت است، اما وقتی با تیمی مثل بوسنی برای یک بازی دوستانه هماهنگی انجام میشود، باید از آنها بخواهیم که با تیم اصلیشان بازی کنند تا بهره بهتری از این بازیها ببریم. وقتی بازیکنان اصلی ما در بازیهای دوستانه حضور ندارند و تحت فشار قرار نمیگیرند یعنی ما عملاً هیچ کاری انجام ندادهایم. ضمن اینکه بحث تغییرات در تیم ملی یکی از مسائل مهم روز فوتبال است.
در حال حاضر سرمربی تیم ملی اتکای چندانی به لژیونرها نکرده و بیشترین تمرکزش روی استفاده از بازیکنان داخلی است. این اتفاق خوشحال کننده است اما ما نباید از بازیکنان بزرگ فوتبالمان غافل شویم. لژیونرهایی مثل جهانبخش، مهدی طارمی و سردار آزمون از سرمایههای فوتبال ایران هستند. آنها علاوه بر اینکه قابلیتهای فنی زیادی دارند در میادین مهم بینالمللی هم حضور داشتهاند و تجربهشان به کار تیم ملی میآید. به اعتقاد من حضور این نفرات در بازیهای دشوار و حساسی که پیش رو داریم به کمک تیم ملی میآید و حتماً خود اسکوچیچ هم به این مسأله واقف است و در اردوهای بعدی از این نفرات استفاده میکند. البته در این مدت وریا غفوری و رامین رضاییان هم میتوانستند به اردو دعوت شوند. در این سیستمی که تیم ملی در دو بازی گذشته بازی کرده است غفوری و رضاییان بهتر جواب میدهند.
این دو بازیکن در چند سال گذشته در تیمهای باشگاهی و تیم ملی بازیکنان تأثیرگذاری بودند. سنشان هم خیلی بالا نیست و به یکباره کنار گذاشتن آنها جای سؤال دارد. البته در مربیگری سلیقهها فرق میکند و سرمربی تیم ملی برای انتخاب بازیکنانش اختیار کامل دارد.
بنابراین باید به سلیقه و انتخاب سرمربی تیم ملی احترام گذاشت. برای ما مهم این است که تیم ملی کشورمان نتیجه بگیرد. شخصاً به همه انتخابهای سرمربی تیم ملی احترام میگذارم و معتقدم تا زمانی که تیم ملی نتیجه میگیرد نباید در کار سرمربی دخالت کرد و برای هر انتخابی او را سؤال و جواب کرد. ما کمتر از پنج ماه تا شروع مسابقات مقدماتی فرصت داریم و باید تیمی آماده و هماهنگ را روانه این بازیها کنیم تا مبادا کارمان برای صعود به اما و اگر بکشد. در نهایت اینکه همیشه پیروزی شیرین است و روحیهبخش و اعتمادبهنفس را بالا میبرد. با شکست اما روحیه تیم از بین رفته و اعتمادبهنفس بازیکنان کاهش مییابد.
خیلی مهم است که تیم ملی به بردن عادت کند، چون باعث میشود بازیکنان تیم ملی در دیدارهای اصلی با اعتمادبهنفس و روحیه بیشتری بازی کنند.
این میتواند در تیم ملی تبدیل به یک موضوع مهم شود و در مسابقات مقدماتی جام جهانی به کمک اسکوچیچ بیاید. بخصوص که بازیکنان ایرانی نشان دادهاند اگر انگیزه و روحیه داشته باشند میتوانند اهداف بزرگ را فتح کنند و به عناوین و افتخاراتی مهم دست یابند.
ماجرای تراکتور – کیروش، داغ دل تیمها را تازه کرد
درخواست لغو قانون منع ورود خارجیها در راه سازمان لیگ؟
برخی کانالهای تلگرامی منتسب به تراکتور مدعی شده بودند که زنوزی مالک باشگاه تراکتور بعد از برکناری علیرضا منصوریان صحبت هایی با کارلوس کیروش داشته است. این دو از گذشته با هم ارتباط داشته اند و در برههای بخشی از دستمزد کارلوس کیروش را زنوزی پرداخت کرد.
تراکتور اما حالا که به ساکت الهامی برای سرمربیگری تیمش بسنده کرده است، توپ را در زمین سازمان لیگ میاندازد که اگر قانون منع ورود خارجیها نبود، کیروش سرمربی این تیم میشد. در همین راستا هوشنگ نصیرزاده، یکی از اعضای باشگاه تراکتور از علاقمندی زنوزی برای کار با کارلوس کیروش خبر داد: « باید موضوع صحبت زنوزی با کیروش را افشا کنم. در همین مقطع هم این پیشنهاد صورت گرفت زیرا زنوزی با این مربی دوستی خیلی خوبی دارد. قبل از این هم بخشی از مطالبات کیروش از فدراسیون را زنوزی پرداخت کرده بود که نمیدانم آیا فدراسیون این پول را برگرداند؟ مالک باشگاه درباره اینکه آیا میتوانیم مربی خارجی بیاوریم با من صحبت کرد که گفتم نمیتوان بازیکن یا مربی خارجی جذب کرد. زنوزی گفت در این قانون نوشته نشده نمی توان مدیر فنی خارجی جذب کرد که پاسخ دادم این موضوع تغییر شکل پیدا می کند و خود به خود مدیرفنی را هم شامل می شود. به همین دلیل امکان صدور کارت شرکت در مسابقات برای کیروش وجود نخواهد داشت اما این موضوع مسکوت ماند. شاید زنوزی از افشای موضوع رضایت نداشته باشد اما صحبت مختصری بین طرفین انجام شد و مشاوره ای هم گرفته شد.»
قانون منع حضور خارجی ها در لیگ برتر اما تا پایان فصل پابرجا خواهد ماند. بخصوص که در این مقطع زمانی امکان تغییر آن وجود ندارد. سازمان لیگ به همین بهانه مانع از حضور استراماچونی در ایران شد و اگر قرار باشد امروز این قانون را لغو و تغییر دهد نمی تواند پاسخ قانع کنندهای برای تماشاگران تیم آبی داشته باشد.
وزیر ورزش و جوانان هم پیش از این گفته بود قانون منع حضور خارجی ها در لیگ برتر موقتی است و شاید در آینده با بهبود شرایط برداشته شود. جالب اینکه بدانید در خیلی از رشته های ورزشی تیم ها دست کم مربی خارجی جذب می کنند و پیش بینی میشود در آینده ای نزدیک در فوتبال ایران منع حضور مربی خارجی در گام نخست برداشته شود. اکنون علاوه بر تراکتور ممکن است یکی دو تیم مدعی دیگر هم با چالش مربی مواجه شوند. در حالی که آنها بهترین مربی ابتدای فصل را جذب کرده اند در صورتی که تصمیم به برکناری مربی بگیرند این پرسش برای آنها مطرح می شود کدام مربی را باید جایگزین کنند؟ حتی پیش بینی می شود این درخواست از سوی برخی از تیم های لیگ برتری به سازمان لیگ ارسال شود. مبنی بر اینکه دست کم قانون منع حضور مربیان خارجی در تیم های لیگ برتری را بردارید. این باید ابتدا در نشست اعضای هیأت رئیسه سازمان لیگ و در ادامه هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال تصویب تا اجرایی شود.
صحبتها درباره احتمال ارسال این درخواست در حالی مطرح میشود که این قانون در شرایط فعلی و با توجه به وضعیت مالی باشگاهها، موافقانی جدی دارد.
تنها در صورتی میتوان امیدوار به لغو آن بود که یا سازوکاری در جهت آموزش عقد قرارداد صحیح به مدیران در نظر گرفته شود و یا با راهکارهایی اقتصادی، وضعیت مالی باشگاهها بهبود پیدا کند.
پروتکلهای بهداشتی لیگ برتر فوتسال با همان نواقص فوتبالی
بالاخره بعد از بارها نامهنگاری، با برگزاری لیگ فوتسال موافقت شد و پروتکلهای بهداشتی مربوط به این لیگ اعلام شده است. حالا از این بعد احتمالاً ماجراهای کرونایی تیمهای فوتسال هم به ماجراهای کرونایی فوتبال اضافه میشود.
مطابق پروتکلهای بهداشتی فوتسال، دیدار هر تیم در صورت ابتلای بیش از ۲۵ درصد از اعضای آن به کرونا به تعویق میافتد؛ به شرطی که ۸۰ درصد مبتلایان شامل بازیکنان باشند.
سازمان لیگ فوتسال، پروتکلهای بهداشتی مربوط به تیمهای فعال در این رشته را در سطوح مختلف به آنها ابلاغ کرد.
مطابق این پروتکلها هر تیم میتواند 12 بازیکن، هفت عضو کادر فنی و اجرایی شامل مدیر، سرمربی، سه مربی، پزشک و تدارکات به همراه خود به سالن بیاورد.
همچنین پنج نفر بهعنوان هیأت همراه هر تیم، سه نفر از عوامل اداره کل ورزش و جوانان و سه نفر از عوامل هیأت فوتبال استان میزبان به همراه داوران، ناظر داوری، نمایندگان سازمان لیگ، ناظر انضباطی و نماینده حراست فدراسیون فوتبال میتوانند در سالن برگزاری مسابقات حاضر شوند. هشت خبرنگار و عکاس هم میتوانند در سالن حضور یابند.
اعضای هر تیم در فاصله 72 ساعت پیش از آغاز تمرینات و بازیها باید تست کرونا بدهند و این تستها هر 10 روز یک بار تکرار میشود. در صورتی که تست یکی از مربیان یا بازیکنان مثبت شود، او باید به مدت دو هفته به قرنطینه برود. همچنین تعویق هر بازی در شرایطی رخ میدهد که 25 درصد تست اعضای یکی از تیمها مثبت باشد؛ به شرطی که بازیکنان 80 درصد مبتلایان را تشکیل دهند.
جالب اینکه علیرغم تمام نارساییها و نواقصی که تأکید بر 25 درصد کرونایی در هر تیم برای فوتبال به وجود آورده بود اما فدراسیون فوتبال از همین موضوع برای پروتکلهای بهداشتی فوتسال هم استفاده کرده است.
نگاهی به حضور بیش از 120 داور، کمک داور و ناظر بازی از 30 استان
سلیمانی: هیچ نتیجهای نمیتوان گرفت، مگر مهندسی انتخابات!
گزارش
بهناز میرمطهریان
تلاش عدهای در فدراسیون فوتبال برای مهندسی انتخابات، کار را به جایی رسانده که لیگ فوتبال و نتایج بازیها را هم تحت تأثیر قرار میدهد. وقتی چینش داورها به منظور جلب رضایت رؤسای هیأتهای فوتبال استانها و بدون توجه به کارآمدی آنها صورت میگیرد، خواه ناخواه شاهد این هستیم که کسب هر یک رأی موافق در انتخابات پیش رو برای برخی مدیران فدراسیون فوتبال، چه هزینه هنگفتی را به لیگ و باشگاهها تحمیل میکند!
حیدر سلیمانی، کارشناس داوری فوتبال با نگاهی به چینش داوران در 5 هفته لیگ برتر، از این نکته مهم و قابل تأمل پرده برداشته که در 5 هفته از رقابتهای لیگ برتر برای 40 بازی برگزار شده از 30 استان کشور، بیش از 120 داور، کمکداور و ناظر بازی انتخاب شدهاند! این شیوه شاید اگر با هدف جوانگرایی انجام میشد، توجیهی داشت اما جالبتر اینکه بعضی از داوران انتخاب شده بالای 40 سال داشتهاند، برخی دیگر برای نخستین بار قضاوت در لیگ برتر را تجربه میکردند و بسیاری از آنها اصلاً در کلاسهای آموزشی پیش از فصل داوران حضور نداشتهاند.
سلیمانی در این رابطه به خبرنگار ایران ورزشی میگوید: «توزیع فراوانی داوران، کمکداوران و ناظران بازی در 5 هفته گذشته از 30 استان کشور به گونهای بوده که من را به هیچ نتیجهای نمیرساند، مگر مهندسی انتخابات. آقایان چهرههای جوان را که انتخاب نکردهاند تا بگذاریم به حساب جوانگرایی و نسلسازی. حالا آقای اصفهانیان به خاطر این صحبتها از بنده به کمیته اخلاق شکایت کرده اما حرف من همان است. بازگرداندن ایشان به کمیته داوران، برگشت به عقب بدی بود برای داوری.»
از دعوت رؤسای هیأتهای فوتبال به سفری با خانواده به مشهد که برای برگزاری مجمع به خرج فدراسیون فوتبال تدارک دیده شده بود و بعد از واکنش رسانهها تکذیب شد تا تهدید رؤسای هیأت فوتبال برای امضای تأییدیه نامزدهای مدنظر مسئولان فعلی همه از اتفاقاتی بوده که در طول یک سال گذشته، شائبه مهندسی انتخابات فدراسیون فوتبال را پررنگتر میکرد.
حالا کمتر کسی است که نداند رئیس فدراسیون فوتبال را رأی رؤسای هیأت فوتبالی مشخص میکند که بقایشان در منصبهای فعلی در گرو رضایت و بقای مدیران فعلی فدراسیون فوتبال است. حتی اگر این موضوع بارها و بارها هم از سوی مسئولان فدراسیون تکذیب شود اما برکناری رؤسای هیأت معترض یا مخالف، بلافاصله بعد از ابراز مخالفتشان یا تأییدیههایی که درباره تهدید آنها به گوش میرسد، مؤید همین فضا است و انتخاباتی که خطر مهندسی آن همچنان به قوت قبل باقی است.
مشکلات از جایی پررنگتر میشوند که اقدامات مسئولان در جهت مهندسی انتخابات، موارد دیگری چون داوری را هم تحت تأثیر قرار میدهند و روی کیفیت و نتایج لیگ تأثیرگذار میشوند تا لیگ فوتبال ایران و هزینههای باشگاه فدای منفعت عدهای برای رسیدن به ریاست فدراسیون فوتبال شود. این ادعایی است که حیدر سلیمانی، کارشناس داوری برای نخستین بار دیروز (شنبه) در برنامه تلویزیونی آن را مطرح کرد و در گفتوگو با ایران ورزشی درباره این ماجرا میگوید: «من نمیخواهم اسم داوری را بیاورم تا مشکلی به وجود بیاید اما شما خودتان قضاوت کنید که در 5 هفته 70 کمک داور در مسابقات حضور داشتهاند و برای 40 بازی 35 داور!»
این اتفاق در حالی رخ داده که در هفتههای گذشته اعتراضهای زیادی هم به داوریها صورت گرفته و هیچ راهحلی هم برای این مشکل وجود ندارد. سلیمانی میگوید: «ما نمیتوانیم بگوییم آقای اصفهانیان تخلفی کرده است و نمیتوانیم جلوی این اقدام را هم بگیریم چون این موضوع کاملاً سلیقهای است و آقای اصفهانیان میتواند بگوید نظر من این بوده اما وظیفه ما است که مثل موضوع حذف علیرضا فغانی از لیست بینالمللی، آگاهی ایجاد کنیم. در ماجرای فغانی هم ما نامه زدیم و فدراسیون ناچار شد نامه ارسالی به AFC را اصلاح کند.»
مهدی محمدنبی، حیدر بهاروند و فریدون اصفهانیان، افرادی هستند که باید درباره این شیوه چینش داوری و شائبه مهندسی انتخابات که به قوت خود باقی است، پاسخگو باشند. با این تفاسیر شاید آگاهی از ابهامات بازگرداندن اصفهانیان به ریاست کمیته داوران، علیرغم بازنشستگی راحتتر شده باشد!
بهرنگ صفری با یازده قهرمانی کفشها را آویخت
خداحافظی رفیق ایرانی فدرر و زلاتان
بهرنگ صفری مدافع 35 ساله پیشین تیم ملی سوئد و باشگاه مالمو که متولد تهران است و اصلیتی ایرانی دارد، از فوتبال خداحافظی کرد. صفری که هیچگاه تصمیم نگرفت سوئد را رها کند و به ایران بیاید تا پیراهن تیم ملی را بپوشد، در دوران فوتبالش به طور قرینه تیمهایش را انتخاب کرد. ابتدا برای مالمو بازی کرد، سپس به بازل پیوست و بعد از عضویت در اندرلخت به بازل برگشت. در نهایت هم با پیراهن مالمو خداحافظی کرد. بهرنگ 31 مرتبه پیراهن تیم ملی سوئد را پوشید و در یورو 2012 هم عضو این تیم بود.
صفری در تمام سالهایی که فوتبال را به صورت حرفهای بازی کرد به عناوین متعددی دست یافت. او همراه با بازل، پنج عنوان قهرمانی در لیگ سوئیس و یک قهرمانی در جام حذفی را به دست آورد. دو قهرمانی لیگ بلژیک همراه با اندرلخت هم به نام این مدافع چپ ثبت شده است.
همچنین صفری در ترکیب مالمو هم موفق شد سه بار قهرمان لیگ سوئد شود. یعنی این بازیکن که طی ماههای گذشته اغلب در پست دفاع مرکزی به میدان میرفت، روی هم یازده بار جام قهرمانی را بالای سر برده و از این حیث آمار درخشانی به ثبت رسانده است.
صفری در طول این سالها با بازیکنان بزرگی نیز همبازی بود. از زلاتان ابراهیموویچ در تیم ملی سوئد تا والتر ساموئل آرژانتینی در بازل سوئیس. او را در سوئد به عنوان یک مدافع چپ خوب تأیید و همیشه از تواناییهای این بازیکن به نیکی یاد میکردند. او که در سوئد، سوئیس و بلژیک قهرمانی لیگ را جشن گرفته بود، در پیامی برای خداحافظیاش، از همه و به طور ویژه از راجر فدرر هوادار مشهور بازل که پیامی برای خداحافظیاش ارسال کرده بود، تشکر کرد.
چرا امیر روی نیمکت مینشیند؟
باند برزیلی علیه عابدزاده
امیر اسدی
امیر عابدزاده طی سالهای اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته و نشان داده الفبای دروازهبانی را خوب بلد است. او که در لیگ ایران پیراهن پرسپولیس و راهآهن را پوشیده بود، ابتدا به آمریکا رفت و سپس راهی لیگ پرتغال شد. تنها چند بازی در دسته پایینتر و ترکیب باریرنسه کافی بود تا مدیران ماریتیمو پی به کیفیت و آینده امیر ببرند و او را با قراردادی ویژه جذب کنند. در ماریتیمو روزهای نخست برای عابدزاده سخت بود اما تلاش او باعث شد تا به دروازه برسد و خود را به عنوان گلری مستعد به فوتبال پرتغال معرفی کند. عابدزاده فصل
2018-2017 نخستین بازیهای خود را برای ماریتیمو انجام داد، هر چند فصل قبل از آن هم یازده بار در لیست قرار گرفت اما فرصت عرض اندام پیدا نکرد. فصل 2019-2018 برای امیر عابدزاده بهتر از قبل بود. او جدا از اینکه توانست 13 بار در ترکیب ماریتیمو به میدان برود، در لیست تیم ملی هم قرار گرفت و راهی جام جهانی 2018 روسیه شد. البته دلیل حضور نصف و نیمه عابدزاده در ترکیب ماریتیمو در این فصل، حضور او در اردوهای تیم ملی و همچنین جام ملتهای آسیا بود که حدود دو ماه امیر را از تمرینات تیم باشگاهیاش دور کرد. حضور همزمان در دروازه ماریتیمو و همچنین لیست نهایی تیم ملی یعنی موفقیتی چشمگیر، موفقیتی جالب برای دروازهبانی که البته در اروپا به بیشتر از اینها فکر میکرد. فصل 2020-2019 کادرفنی ماریتیمو به این نتیجه رسید که امیر عابدزاده باید به دروازهبان اصلی تیم تبدیل شود و بیشتر از چارلس برزیلی در ترکیب قرار بگیرد. ماحصل تلاش امیر در فصل قبل حضور کامل در 25 دیدار ماریتیمو بود. او از لحاظ سیو تأثیرگذار نیز در رده دوم بهترین دروازهبانها قرار گرفت و نشان داد که میتواند حتی در تیمهای درجه یک فوتبال پرتغال هم بازی کند. امیر در نقل و انتقالات تابستانی فوتبال اروپا چند پیشنهاد جالب را نیز رد کرد تا در پرتغال بماند و همچنان در جزیره زیبای مادیرا -زادگاه کریستیانو رونالدو- برای ماریتیمو به میدان برود. عابدزاده فصل را به عنوان دروازهبان اصلی شروع کرد و از همان ابتدا هم نشان داد که در اوج قرار دارد. تا هفته هفتم، امیر سیوهای متعددی انجام داد که نمونهاش بازی با پورتو بود که توانست پنالتی حریف را مهار کند و تیمش را به پیروزی برساند. بر اساس آمار رسانههای معتبر فوتبال پرتغال نیز عابدزاده در رده نخست بهترین دروازهبانها –از نظر سیو مؤثر– قرار گرفت. در دو هفته اخیر و با تغییراتی که در کادرفنی ماریتیمو انجام شده، لیتو ویدیگال پرتغالی جای خود را به یک مربی جدید داده. نام مربی جدید میلتون مندس است که سابقه مربیگری در تیمهای مختلف برزیلی و البته دستیاری در قطر اسسی را در کارنامه دارد. مندس 55 ساله در شرایطی هدایت ماریتیمو را به دست گرفته که این تیم برای فرار از قعر جدول باید اغلب امتیازها را کسب کند و بجنگد. نکته جالب اما بازگشت چارلس به دروازه ماریتیمو، بعد از حضور مندس است. چارلس، دروازهبان دوم ماریتیمو برزیلی است و هموطن سرمربی جدید. او سابقه بازی برای واسکودوگاما در لیگ برزیل را دارد و سرمربی جدید ماریتیمو نیز همینطور. شاید یکی از دلایل بازگشت چارلس به دروازه ماریتیمو و نیمکتنشینی امیر عابدزاده نیز همین مسأله باشد. موضوعی که در لیگ پرتغال و با توجه به تعداد بالای بازیکنان و مربیان برزیلی چندان هم عجیب و دور از انتظار نیست. امیر اما مثل همیشه تلاش میکند تا بتواند جایگاه خود را پس بگیرد و دوباره درون دروازه بایستد. بخصوص که ماریتیمو در دو بازی اخیر و با حضور چارلس دو شکست را پذیرا شده، چهار گل خورده و به قعر جدول سقوط کرده است.
لژیونرها
نیمکتنشینی قدوس مقابل ناتینگهام فارست
در چارچوب هفته هجدهم لیگ دسته اول انگلیس معروف به چمپیونشیپ، برنتفورد میهمان ناتینگهام فارست است.
سامان قدوس، بازیکن ایرانی برنتفورد از روی نیمکت شاهد بازی تیمش خواهد بود. برنتفورد در جدول لیگ چمپیونشیپ در رده هفتم قرار دارد و ناتینگهام فارست در رده بیست و یکم جای گرفته است.
جزئیات مصدومیت رضایی از زبان سرمربی
تیم فوتبال شارلروا دیشب (شنبه) از ساعت 23:30 به وقت تهران در هفته شانزدهم لیگ برتر بلژیک میهمان تیم سنت ترویدنس بود.
کاوه رضایی مهاجم ایرانی شارلروا در بازی هفته گذشته تیمش غایب بود.
کریم بلحسین، سرمربی شارلروا درباره جزئیات مصدومیت مهاجم ایرانیاش گفت: «کاوه از ناحیه عضله پسواس (ماهیچه بلندی است که در دو طرف ستون مهره قرار دارد) دچار مشکل است و نمیتواند در این بازی هم ما را همراهی کند.»
برای این بازی علی قلیزاده دیگر بازیکن ایرانی در لیست شارلروا حضور داشت.
آزمون دومین لژیونر برتر هفته آسیا شد
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا 3 روز پیش یک نظرسنجی برگزار کرد که دیروز (شنبه) به پایان رسید تا بهترین لژیونر هفته با آرای کاربران مشخص شود.
در این نظرسنجی نگانگوم بالا دوی بازیکن زن هندی عضو باشگاه رنجرز اسکاتلند با کسب 50 درصد آرا به عنوان بهترین لژیونر هفته انتخاب شد.
سردار آزمون با کسب 18 درصد آرا در رده دوم ایستاد.
مهدی طارمی دیگر لژیونر کشورمان در ترکیب پورتوی پرتغال با کسب 10 درصد آرا در رده چهارم قرار گرفت.
صیادمنش و شهاب زاهدی در این ردهبندی به ترتیب 3 و 1 درصد رأی آوردند.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو