|
رقابت 7 تیم وزنهبرداری در لیگ برتر
فولاد، مدعی تازهوارد
ایران ورزشی - سازمان لیگ و کمیته مسابقات فدراسیون وزنهبرداری یک هفته مانده به شروع مسابقات لیگ برتر وزنهبرداری باشگاهی کشور، اسامی 7 تیم حاضر در این فصل از رقابتها به اضافه نفراتی که در لیگ 1400 وزنهبرداری جذب این باشگاهها شدهاند را اعلام کرد. در بین این تیمها با توجه به نفرات و ستارههایی که اسامی آنها به چشم میخورد تیم تازهوارد فولادخوزستان مدعی جدید ایستادن بر سکوی قهرمانی است. البته تیم گهرزمین سیرجان با هدایت و سرمربیگری بهداد سلیمی نیز اگرچه دیرتر از بقیه تیمها برای حضور در لیگ وزنهبرداری اعلام آمادگی کرده اما میتوان این تیم را نیز به همراه ملی حفاری از شانسهای دیگر قهرمانی در لیگ جاری پیشبینی کرد؛ لیگی که قرار است به صورت متمرکز و در 2 هفته پیاپی تکلیف قهرمانش مشخص شود.
طبق اعلام سازمان لیگ و کمیته مسابقات فدراسیون وزنهبرداری، هفت تیم عقاب نیروی هوایی، رعد پدافند، نیروی زمینی ارتش، شرکت ملی حفاری اهواز، مناطق نفتخیز جنوب خوزستان، فولاد خوزستان و گهرزمین سیرجان در مسابقات لیگ برتر فصل جاری وزنهبرداری شرکت میکنند. دور رفت مسابقات براساس زمانبندی اعلام شده به میزبانی باشگاه فولادخوزستان قرار است ۱۹ تا ۲۲ آذر در اهواز برگزار شود که بد نیست نگاهی به نام تیمها و ترکیب آنها بیندازیم. رامین ولیپور، محمدعلی گرجی، علیرضا دهقان، فرشاد باقری، مهرداد قهرمانی، حمیدرضا امنزاده، عارف خاکی، مهدی رحمانی، ابوالفضل خوردهبین، محمدصادق ارجی سعدی، مهرداد حاج باباعلی، فردین نادری حور، آرمان قربانی، محمد محمدی، وحید هاشمی و مهران قاسمزاده نفرات حاضر در تیم رعد پدافند هستند.
در تیم عقاب نیروی هوایی به ترتیب، حسین نجفی لرستانی، افشین ابراهیمی، علیرضا جباری، مصطفی برومند، حسین مختاری، فرهاد اکبری، سامان افروغ، شاهرخ عقیلیخواه، محمدمهدی حیاتی، آرمین عباسی، سالار مرادی، جواد حمزه سقا، سینا عبدالحسینزاده، حسین رضوی باباکلک، مهدی دویرانی، حسین سعیدی، سیدجلال قریشی، سیدداود موسوی جراحی و ابوالفضل خاکپور وزنهبرداران این باشگاه هستند که قرار است به مصاف رقبای خود بروند.
رضا دهدار، رضا حسنپور، صالح چراغی، ابوالفضل جمعهپور، حسن گلپرور، آریا داودی، مرتضی بیگلری، روحالله بیرانوند، علی مزرعه، رسول معتمدی، عباس زندی، امیر حقوقی، محمد اصغرنژاد، محسن بهرامزاده، مهدی خلجی، عباس فخرزارع، عرفان جعفرینژاد و علی میری وزنهبرداران باشگاه ملی حفاری هستند که جزو مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی در این فصل از رقابتهای لیگ هستند.
گهرزمین سیرجان با هدایت و سرمربیگری بهداد سلیمی با به خدمت گرفتن محمد نیری فلاح، جابر بهروزی، محمد زارعی، علیرضا سلیمانی، کیانوش رستمی، پیمان دهقانی بانگودی، کیومرث مقدسی، آیت شریفی، میرمصطفی جوادی، کیا قدمی، رضا ایرانمنش بحری، علیرضا معینی سده، همایون تیموری، علی شهسواری، امیرمحمد عربی، سیدصابر پورسیدیحیی، محمدحسین محمدی و هادی شهسواری در هفته نخست لیگ در اهواز به مصاف رقبای خود میرود.
فولادخوزستان دیگر مدعی تازهوارد به لیگ وزنهبرداری با هدایت حمید رشیدی سرمربی سابق تیمهای پایه وزنهبرداری ایران قرار است در خانه خود یعنی اهواز با ترکیب رضا روحی، رحمان اورامه، حسین ابراهیمی، میثم چغاز، حسین سلطانی، علی داودی، حافظ قشقایی، علیرضا منصوری، افشین طاهری، یعقوب پشوتنی، علی هاشمی، سیدایوب موسوی، محمدهادی پورحسینی و محمد محمدی میان چقا گام اول را برای قهرمانی در این رقابتها محکم بردارد.
مناطق نفتخیزجنوب و نیروی زمینی ارتش نیز با استفاده از جوانان گمنام و نه چندان مطرحی که در اختیار دارند بیش از تمرکز روی لیگ بزرگسالان برای قهرمانی در لیگ جوانان خودشان را مسلح کردهاند.
برنامه بازیهای دور رفت لیگ بسکتبال
کمیته برگزاری مسابقات فدراسیون بسکتبال، برنامه بازیهای دور رفت لیگ متمرکز آقایان در تهران را اعلام کرد.رقابتهای لیگ برتر بسکتبال مردان ایران در سال جاری به صورت متمرکز در تهران برگزار میشود که در همین راستا، کمیته مسابقات فدراسیون برنامه کلی بازیهای دور رفت لیگ آقایان را اعلام کرد. دو هفته نخست این رقابتها پیش از برگزاری اردوهای تیم ملی برای حضور در پنجره دوم انتخابی کاپ آسیا برگزار شد. این مسابقات در دو گروه ۸ تیمی پیگیری میشود که به شرح زیر است:
برنامه بازیهای گروه الف:
پنجشنبه 20/9/99
مس رفسنجان - شورا و شهرداری قزوین (ساعت ۱۵:۰۰)
رعد پدافند هوایی - نفت آبادان (ساعت ۱۸:۰۰)
جمعه 21/9/99
مس رفسنجان - رعد پدافند هوایی (ساعت ۱۵:۰۰)
شورا و شهرداری قزوین - نفت آبادان (ساعت ۱۶:۰۰)
دوشنبه 24/9/99
شهرداری گرگان - اکسون تهران (ساعت:۱۵:۰۰)
خانه بسکتبال خوزستان - آویژه صنعت (ساعت ۱۸:۰۰)
سهشنبه 25/9/99
آویژه صنعت - شهرداری گرگان (ساعت ۱۵:۰۰)
اکسون تهران - خانه بسکتبال خوزستان (ساعت ۱۸:۰۰)
پنجشنبه 4/10/99
شهرداری گرگان - شورا و شهرداری قزوین (ساعت ۱۵:۰۰)
خانه بسکتبال خوزستان - رعد پدافند هوایی (ساعت ۱۸:۰۰)
جمعه 5/10/99
رعد پدافند هوایی - شهرداری گرگان (ساعت ۱۵:۰۰)
شورا و شهرداری قزوین - خانه بسکتبال خوزستان (ساعت ۱۸:۰۰)
دوشنبه 8/10/99
مس رفسنجان - اکسون تهران (ساعت ۱۵:۰۰)
نفت آبادان - آویژه صنعت (ساعت ۱۸:۰۰)
سهشنبه 9/10/99
آویژه صنعت - مس رفسنجان (ساعت ۱۵:۰۰)
اکسون تهران - نفت آبادان (ساعت ۱۸:۰۰)
پنجشنبه 18/10/99
شورا و شهرداری قزوین - اکسون تهران (ساعت ۱۵:۰۰)
مس رفسنجان - خانه بسکتبال خوزستان (ساعت ۱۸:۰۰)
جمعه 19/10/99
رعد پدافند هوایی - آویژه صنعت (ساعت ۱۵:۰۰)
شهرداری گرگان - نفت آبادان (ساعت ۱۸:۰۰)
برنامه بازیهای گروه ب:
پنجشنبه 27/9/99
نیروی زمینی - کوچین آمل (ساعت ۱۵:۰۰)
مس کرمان - مهرام تهران (ساعت ۱۸:۰۰)
جمعه 28/9/99
نیروی زمینی - مس کرمان (ساعت ۱۵:۰۰)
کوچین آمل - مهرام تهران (ساعت ۱۸:۰۰)
دوشنبه 1/10/99
شیمیدر قم - ذوبآهن اصفهان (ساعت ۱۵:۰۰)
آیندهسازان تهران - شهرداری بندرعباس (ساعت ۱۸:۰۰)
سهشنبه 2/10/99
شیمیدر قم - شهرداری بندرعباس (ساعت ۱۵:۰۰)
ذوبآهن اصفهان – آیندهسازان تهران (ساعت ۱۸:۰۰)
پنجشنبه 11/10/99
کوچین آمل - شیمیدر قم (ساعت ۱۵:۰۰)
آیندهسازان تهران - مس کرمان (ساعت ۱۸:۰۰)
جمعه 12/10/99
مس کرمان - شیمیدر قم (ساعت ۱۵:۰۰)
کوچین آمل – آیندهسازان تهران (ساعت ۱۸:۰۰)
دوشنبه 15/10/99
نیروی زمینی - ذوبآهن اصفهان (ساعت ۱۵:۰۰)
مهرام تهران - شهرداری بندرعباس (ساعت ۱۸:۰۰)
سهشنبه 16/10/99
شهرداری بندرعباس - نیروی زمینی (ساعت ۱۵:۰۰)
ذوبآهن اصفهان - مهرام تهران (ساعت ۱۸:۰۰)
دوشنبه 22/10/99
کوچین آمل - ذوبآهن اصفهان (ساعت ۱۵:۰۰)
آیندهسازان تهران - نیروی زمینی (ساعت ۱۸:۰۰)
سهشنبه 23/10/99
مس کرمان - شهرداری بندرعباس (ساعت ۱۵:۰۰)
شیمیدر قم - مهرام تهران (ساعت ۱۸:۰۰)
نامزدی دستیاری آلکنو یا هدایت تیم ملی پس از المپیک
گزینههایی برای آینده؟
اگر فرض را بر این بگیریم که قرار باشد پس از المپیک نوبت به یک مربی ایرانی برای هدایت تیم ملی والیبال برسد، شاید ارجحترین گزینه مربیانی باشند که در المپیک روی نیمکت تیم ملی بنشینند و پس از آن سرمربی شوند
گزارش
محسن آجرلو
مدتی پس از توافق قطعی با ولادیمیر آلکنوی روس، حالا نوبت به پروسه انتخاب دستیاران ایرانی او است.
البته در همان زمان اعلام شد که این مربی دستیار اول را با خودش میآورد و تمام این صحبتها برای دستیار دوم است. با این حال در روزهای اخیر نام چهار گزینه از اتاقهای فدراسیون بیرون آمده که کاندیدای نشستن روی نیمکت تیم ملی هستند.
چهار نامی که همگی از مربیان جوان والیبال ایران به شمار میروند و البته سه تای آنها همین حالا هدایت سه تیم اول لیگ برتر را در اختیار دارند.
محمدرضا تندروان که سابقه دستیاری در تیم ملی والیبال طی سالهای گذشته را دارد و پس از یک سال کار در تیم العربی قطر، حالا مربی تیم دوم لیگ برتر یعنی فولاد سیرجان ایرانیان است.
مربی دوم رحمان محمدی راد است که پس از دستیاری کواچ، در لیگ برتر سرمربی شد و پس از اینکه شهرداری ورامین را به قهرمانی ایران و آسیا رساند، حالا روی نیمکت سپاهان مینشیند که این روزها با یک بازی بیشتر در صدر جدول قرار دارد.
سومین گزینه پیمان اکبری است که سابقه مربیگریاش بیشتر از دو گزینه دیگر است. او تقریباً از اوایل دهه 90 به طور مستمر در لیگ برتر سرمربی بوده و سابقه هدایت تیمهای پیکان و سایپا را در کارنامه دارد که با هر دو به فینال رسیده و با پیکان قهرمان هم شده.
او در این فصل هم سرمربی شهرداری ارومیه است که آن هم در بالای جدول و رده سوم قرار دارد. اکبری در رده ملی هم علاوه بر سرمربیگری در تیم امید، در دوران کولاکوویچ دستیار اول او در تیم ملی بود و در این زمینه هم کم تجربه نیست.
گزینه چهارم هم سعید رضایی است که اگرچه در زمینه بازی شاید پس از اکبری اسم و رسم بیشتری از دو گزینه دیگر دارد اما در بحث مربیگری کارنامه چندان پرباری ندارد و تجربهای در نشستن روی نیمکت به عنوان سرمربی ندارد. او البته در دوران کولاکوویچ مترجم او بود و یکی از اعضای ثابت کادر فنی.
انتخاب آیندهنگر؟
روند انتخاب دستیار مربیان خارجی در تیم ملی والیبال هیچگاه اینقدر رسمی و واضح نبوده. اینطور که چند گزینه رسانهای شود و در نهایت یکی یا تعدادی از آنها روی نیمکت بنشینند. حالا علیرغم اینکه گزینه ایرانی به عنوان دستیار دوم انتخاب خواهد شد، اینطور به نظر میرسد که نوعی آیندهنگری در انتخاب آن دیده میشود. آیندهای که شاید پس از المپیک سر برسد و مسئولیتی را به یکی از این چهار نفر بدهد که بیش از یک دهه است هیچ مربی ایرانی آن را برعهده نگرفته است!
بعد از المپیک نوبت مربی ایرانی است؟
ماههای طولانی پس از رفتن کولاکوویچ تا انتخاب آلکنو به اشکال مختلفی هدر رفت که یکی از آنها دوراهی ایرانی یا خارجی بودن سرمربی بود. در نهایت هم علیرغم نگاه مثبت کارشناسان، داورزنی تصمیم گرفت یک مربی درجه یک خارجی بیاورد تا شانس رسیدن به سکوی المپیک در آخرین رویداد این نسل بیشتر شود.
با این حال همین مطرح شدن این ماجرا و نزدیک شدن به محقق شدنش، میتواند پس از المپیک منجر به حضور یک مربی ایرانی روی نیمکت تیم ملی شود.
قرارداد آلکنو هم که موقتی است و خیلیها معتقدند خودش هم علاقه چندانی به کار طولانی در ایران ندارد.
به این ترتیب اگر فرض را بر این بگیریم که قرار باشد پس از المپیک نوبت به یک مربی ایرانی برای هدایت تیم ملی والیبال برسد، شاید ارجحترین گزینه مربیانی باشند که در المپیک روی نیمکت تیم ملی بنشینند و پس از آن سرمربی شوند.
مربیانی که شاید بتوان از میان همین چهار گزینه جست و جویشان کرد. درست مثل اتفاقی که پس از رفتن آخرین سرمربی روس ایران یعنی گائیچ افتاد و مرحوم حسین معدنی پس از دستیاری او سرمربی تیم ملی شد. آیا این بار هم همان سناریو پیاده خواهد شد؟
جنجال داوران در لیگ برتر کشتی فرنگی
VAR در دایره طلایی
لیگ برتر کشتی که شروعش با حواشی کرونا جنجالی شده بود، حالا با پایان مسابقات لیگ کشتی فرنگی به خاطر اشتباهات داوری وارد یک جنجال جدید شده است. جنجالی که شاید در روزهای آینده با اجرای چیزی شبیه به VAR که در فوتبال اجرا میشود، یک بار دیگر اوج بگیرد. اشتباهات داوری مدتهاست که در کشتی سر و صدا به پا کرده و دلیل اصلی آن هم چشمپوشی بر واقعیتهای تلخ این رشته است. حالا این زخم کهنه در لیگ برتر کشتی فرنگی دهان باز کرده و باعث جنجالی شدن یک مسابقه شده است. سالهاست آنچه از داوران کشتی در ایران دیده میشود تفاوت بسیار زیادی با آنچه که در مسابقات جهانی داوران انجام میدهند، دارد. این برای کشوری که در کشتی صاحب سبک و مدعی است و روزگاری داورانی را داشته که دارای سوت طلایی بودند و حتی به تالار مشاهیر فیلا راه یافتند، یک ایراد بزرگ است. دلیل اصلی این مشکلات را هم باید در رشد قارچگونه داوران بینالمللی در کشتی ایران جست و جو کرد. در سالهای اخیر بارها درباره افزایش تعداد داوران بینالمللی بحث شده اما هیچوقت به نتیجه نرسیده است.
حتی چند سال پیش بود که در یکی از مسابقات بینالمللی موضوع پرداخت رشوه از سوی داوران جوان ایرانی برای گرفتن درجه بینالمللی افشا شد. افشای این ماجرا آن موقع جنجال زیادی به پا کرد اما هرگز این روند پیگیری نشد تا حالا همه شاهد یک فاجعه بزرگ در امر داوری باشیم.
چطور امکان دارد رشتهای که سالهاست قانون بازبینی فیلم در آن اجرا میشود تا این حد با مشکلات داوری روبهرو شود؟ وقتی هر نقصی در داوری دیده شود همانجا این امکان وجود دارد که فیلم بازبینی شده و تصمیم درست اتخاذ شود با این حال همچنان مدتی است به حدی این اشتباهات زیاد شده که با وجود بازبینی فیلم مسابقه باز هم مشکلات رفع نمیشود تا کار به جایی برسد که فدراسیون کشتی مجبور به بازبینی فیلم بعد از گذشت چند روز از برگزاری مسابقه شود.
این بار هم در مسابقه تیمهای بازار بزرگ و صبا نور و همچنین دانشگاه آزاد با صبا نور مشکلات داوری زیادی دیده شد که حالا شنیده میشود قرار است فیلم این مسابقات از سوی داور بینالمللی بازبینی شود. برای اولین بار بعد از جام تختی بود که فیلم چند مسابقه در وزن 65 کیلوگرم کشتی آزاد بازبینی شد. پیروزی میثم نصیری مقابل امیرمحمد یزدانی و همچنین امیرحسین مقصودی دو مسابقهای بود که فیلمش بازبینی شد و در نهایت مشخص شد تصمیمات داوران اشتباه بوده و نتیجه مسابقه باید تغییر کند. در همین راستا هم بود که میثم نصیری به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام نشد.
حالا ظاهراً قرار شده که این کار یک بار دیگر در کشتی ایران انجام شود. اقدامی عجیب و نادر در دنیای کشتی که بعید است به جز کشتی ایران جای دیگری از دنیا سابقه اجرا داشته باشد. تصمیمگیری بعد از اینکه اشتباه داوان قطعی باشد، بسیار سخت و دشوار خواهد بود. به احتمال بسیار زیاد یکی از تیمها باید از جمع چهار تیم حذف شود که میتواند تیم بازار بزرگ یا دانشگاه آزاد باشد و به جای آنها صبا نور به مرحله نیمهنهایی برسد اما واقعاً چنین اتفاقی ممکن است؟
به نظر باید از این کار برای ریشهیابی مشکلات استفاده کرد و برای رفع مشکلات داوری از آن بهره برد. متأسفانه چندی پیش یکی از بهترین داوران فعلی ایران یعنی مهدی آقا ولی به دلیل انتقاد از وضعیت داوری با محرومیت مواجه شد در حالی که مشخص است انتقادات او از وضعیت داوری کشور بجا بوده و به جای محروم کردن او باید به دنبال پیدا کردن راهکاری میرفتند. آقا ولی در سالهای اخیر مهمترین مسابقات کشتی را قضاوت میکرد و این نشاندهنده توان او بوده اما حالا چند ماهی است که مورد بیمهری قرار گرفته است. برخورد با داوران ضعیف و تلاش برای افزایش دانش داوران میتواند یکی از کارهای مهم باشد اما اینکه به خاطر یک انتقاد بهترین داور کشتی را کنار بزنند نمیتواند چاره کار باشد. متأسفانه در سالهای اخیر به لحاظ آموزشی و میدان دادن به داوران جوان شایسته کمکاری زیادی صورت گرفت. تمام نگاهها به چند داور خاص معطوف شد و متأسفانه استعدادهای داوری از بین رفتند. شاید کار مهم کمیته داوران که حالا یک رئیس جوان دارد، برخورد ریشهای با مشکلات است.
زور فدراسیون کشتی به بازار بزرگ نمیرسد
نصیرزاده: تیمهای حاضر در نیمهنهایی تغییر نمیکنند
رئیس سازمان لیگ کشتی عنوان کرد نمیشود منکر اشتباهات داوری در لیگ برتر کشتی فرنگی شد اما نمیتوانیم کار خاصی را انجام بدهیم. عبدالمهدی نصیرزاده رئیس سازمان لیگ فدراسیون کشتی در مورد اعتراض شدید دو تیم رعد پدافند ارتش و صبا نور کردستان در دور برگشت لیگ برتر کشتی فرنگی به اشتباهات داوری گفت: «بعد از اینکه ما این اعتراضات را دریافت کردیم، جلسهای در حضور رئیس فدراسیون تشکیل شده و همه جوانب را سنجیدیم. گزارش سرپرست مسابقات قرائت شد و رئیس کمیته داوران هم نظراتش را گفت و در نهایت تیمهای دانشگاه آزاد و فولاد اکسین تیمهای دوم دو گروه باقی ماندند. ما نمیتوانیم وقتی تصمیمی گرفته شده، نتیجه تیمی را تغییر دهیم. شاید در آینده با داوری که اشتباه کرده برخورد شود و حتی تنزل درجه داشته باشیم، یا اینکه کار داور به کمیته انضباطی بکشد. ما نمیتوانیم رد کنیم که ایرادی بر کار وارد نبوده، ولی اینکه آیا این اشتباه در نتیجه کلی مسابقه تأثیر داشته یا نه، درنهایت جمعبندی ما بر این بود که تیمهای دوم دو گروه تغییر نکنند.» این اظهارات در حالی مطرح میشود که محمد ابراهیم امامی رسماً از بازبینی فیلم مسابقه صبا نور و بازار بزرگ خبر داده است. ظاهراً در صورت بازبینی فیلم این مسابقه تیم بازار بزرگ از رسیدن به مرحله نیمهنهایی باز میماند اما آیا زور فدراسیون کشتی به بازار بزرگ میرسد که از نیمهنهایی کنار بگذارد؟ ظاهراً چنین عزمی وجود ندارد و به همین دلیل دنبال راهکار دیگری هستند. راهکاری که بتوانند همه را راضی نگه دارند اما این راهکار هم به نتیجه نرسیده است: «یک پیشنهاد هم وجود داشت که اگر بشود ما از هر گروه سه تیم در مرحله پایانی لیگ داشته باشیم و بعد از برگزاری مسابقه، دو تیم سرگروه فینال را برگزار کنند، تیمهای دوم هم برگزارکننده مسابقه سوم، چهارمی باشند و مسابقهای هم بین دو تیم دیگر برای تعیین تیمهای پنجم و ششم برگزار شود که با توجه به اینکه چنین چیزی را در آییننامه قبلاً ابلاغ نکرده بودیم، اجرای چنین کاری منوط به رضایت باشگاههای صعودکننده بود که آنها موافق چنین چیزی نبودند.» خبر
23 آذر، قرعهکشی لیگ برتر پینگپنگ
قرعهکشی رقابتهای لیگ برتر تنیس روی میز ۲۳ آذرماه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار میشود. طبق اعلام فدراسیون تنیس روی میز ۱۸ آذر ماه به عنوان آخرین مهلت تکمیل مدارک تیمهای حاضر در لیگ برتر تعیین شده است که پس از آن قرعهکشی رقابتهای لیگ برتر ۲۳ آذرماه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار میشود.پس از تاریخ تعیین شده تیمهایی که مدارک آنها کاملاً به فدراسیون تنیس روی میز ارسال نشده باشد، از رقابتهای لیگ برتر امسال کنار گذاشته میشوند. به همین منظور سیدبندی تیمهای حاضر در لیگ برتر روز ۱۹ آذر اعلام میشود تا جایگاه تیمها در جدول مسابقات مشخص شود. رقابتهای لیگ برتر قرار است از دی ماه و در سه مرحله رفت، برگشت و پلیآف برگزار شود. دانشگاه آزاد تهران، فراسنج تهران، نفت آبادان، مرحوم اقبال لطفالله نسبی (کردستان)، شهرداری کرج، پادما یدک اصفهان، رعد پدافند هوایی و دانشگاه یزد هشت تیم متقاضی حضور در لیگ برتر امسال هستند.در بخش زنان هم هفت تیم شهرداری شهربابک، دانشگاه آزاد اسلامی، پادما یدک اصفهان، آکادمی وفایی بابل، وچان کردستان، گلستان تجارت جنوب و مس کرمان برای شرکت در لیگ امسال اعلام آمادگی کردهاند.
8/2 میلیارد دلار ضرر تعویق المپیک برای ژاپن
کمیته برگزاری بازیهای المپیک توکیو ۲۰۲۰ طی گزارشی اعلام کرد که ضرر ناشی از تعویق بازیها در سال ۲۰۲۱ برای ژاپن مبلغی بالغ بر 2 میلیارد و 800 میلیون دلار برآورد شده است.برخی رسانههای خارجی و داخلی ژاپن هفته گذشته مبالغ متفاوتی از ضرر و زیان ناشی از تعویق المپیک توکیو ۲۰۲۰ ارائه کردند که با تفاوت یک میلیارد دلاری توسط کمیته برگزاری المپیک توکیو ۲۰۲۰ با مبلغی در حدود سه میلیارد دلار ارزیابی و اعلام شده است.
این مبلغ طی نشست سهجانبه دولت، فرمانداری توکیو و کمیته برگزاری بازیها رسماً اعلام شده که طی آن سهم توکیو ۲۰۲۰ مبلغی معادل ۱/۱ میلیارد دلار و سهم فرمانداری توکیو یک میلیارد دلار برآورد شده است. ۷۰۰ میلیون دلار باقیمانده نیز توسط دولت پرداخت میشود.کمیته برگزاری بازیها اعلام کرده است که توکیو ۲۰۲۰ با همکاری IOC و سایر سازمانهای مربوطه به کار خود ادامه میدهد تا هزینههای اضافی بازیها را به جز هزینههای مربوط به مقابله با کووید ۱۹ کاهش دهد و بر این اساس توکیو ۲۰۲۰، فرمانداری توکیو و دولت ژاپن هر یک براساس توافقنامه، مسئولیت برخی از هزینههای ناشی از همهگیری کووید ۱۹ را برعهده خواهند گرفت.
آغاز اردوی تیم ملی کبدی ساحلی زنان در اهواز
تیم ملی کبدی زنان در اردوی اهواز خود را برای حضور در بازیهای ساحلی قهرمانی آسیا آماده میکند. مرحله چهارم اردوی تیم ملی کبدی که با موافقت ستاد مبارزه با کرونا در ورزش از دیروز (پانزدهم آذرماه) در اهواز آغاز شد تا بیست و سوم ماه جاری ادامه دارد. ۲۵ کبدیکار در این مرحله از اردوی تیم ملی زنان حضور دارند که مولود فدایی، نسرین ممبینی و مینا نعیماوی از خوزستان در این اردو حاضر هستند. همچنین سعاد نیسی از استان به عنوان مربی در این اردو حضور دارد. بازیهای ساحلی قهرمانی آسیا نیز فروردینماه سال آینده در کشور چین برگزار میشود.
پولادگر نماینده فنی سطح 3 جهانی شد
رئیس فدراسیون تکواندو ایران به عنوان نماینده فنی سطح ۳ فدراسیون جهانی تکواندو انتخاب شد. اولین دوره انتخاب نماینده فنی سطح ۳ فدراسیون جهانی تکواندو (Technical Delegate) با حضور ۹ شرکتکننده از سراسر جهان در روزهای ۱۱ تا ۱۳ آذرماه (یک تا ۳ دسامبر) طی ۱۲ ساعت برگزار شد.در این دوره سیدمحمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو کشورمان حضور داشت که موفق شد به عنوان نماینده فنی سطح ۳ فدراسیون جهانی تکواندو (TD) در رویدادهای G6 و بالاتر همچون بازیهای المپیک، بازیهای قارهای و جهانی و مسابقات قهرمانی جهان انتخاب شود.نمایندگان کمیتههای آموزش، ورزشکاران، پزشکی، داوران، قضایی و پاراتکواندو فدراسیون جهانی تکواندو در این دوره تمامی موارد مربوط به برگزاری مسابقات را به صورت حرفهای تدریس کردند و در نهایت آزمونی از شرکتکنندگان اخذ شد که رئیس فدراسیون تکواندو با موفقیت این آزمون را پشت سر گذاشت.پیش از این پولادگر به عنوان نماینده فنی سطح ۲ فدراسیون جهانی در رقابتهای با گرید یک، 2 و 4 حضور داشته است.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|